Read the Official Description

Den Centrum för Kina Studier - tidigare Centrum för East Asian Studies - Har åtagit sig att undervisning och forskning i kinesiska studier.

Våra utbildningsprogram - alla utförda på engelska - syftar till att ge eleverna de kunskaper och färdigheter för att driva framgångsrika internationella karriär som involverar Kina. Från vår grund BA / bssc i dagens Kina Studier program till vår examen MA, MPhil och forskarutbildning i kinesiska studier, är vi fast beslutna att praktisk undervisning och lärande om Kina. Den kinesiska universitetsbibliotek och Högskoleservice Centre hålla en omfattande samling av gamla och moderna kinesiska stipendium, och räkna bland de bästa biblioteken i världen för Kina studier. Dessutom kinesiska konstsamling som upprätthålls av Institutet för kinesiska studier ger studenterna med upp-nära kontakt med historiska artefakter och konstverk, med hjälp av Kina i går att belysa Kina i dag.

Vi tror att vår plats i Hong Kong ger en idealisk miljö för att bedriva kinesiska stipendium. Hong Kong är en levande värld stad där globala kulturer möts, blandas, och mesh. I Hong Kong, kommer den traditionella kinesiska kulturen levande i en samtida kinesiska metropol.

Dessutom är Hong Kong porten till större Kina: Shenzhen - en av fastlandet Kinas första städerna att välkomna världen investering - är en kort 20 minuters tågresa från vårt campus.

Du kommer att upptäcka många spännande möjligheter att lära sig om Kina med oss ​​på den kinesiska University of Hong Kong. Vi hoppas att se dig på campus snart!

Programs taught in:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

The Chinese University of Hong Kong, Centre for China Studies

Denna tvärvetenskapliga och inter fakultet program ges på engelska syftar till att engagera eleverna att tänka komplext om Kinas historia, kultur, samhälle, ekonomiska oc ... [+]

Denna tvärvetenskapliga och inter fakultet program ges på engelska syftar till att engagera eleverna att tänka komplext om Kinas historia, kultur, samhälle, ekonomiska och politiska situationen och dess plats i en globaliserad värld.

Egenskaper

1. Icke-kinesiska sett-studenter välkomna

Programmet ges på engelska; ingen kunskap om kinesiska krävs för tillträde. Men eleverna fortfarande krävs för att uppfylla behörighetskraven som ställs av universitetet. CUHK unika tvåspråkig utbildning ger en idealisk miljö för eleverna att lära sig om Kina utan förkunskaper i kinesiska språket.

2. Behärskning av kinesiska språket

Studenter utan förkunskaper i kinesiska språket kommer att förses med intensiv träning i kinesiska språket. ... [-]

Kina Hong Kong Hongkong
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Kina
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Hong Kong
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Hongkong
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 år
Campusstudier

Läs mer på svenska