Read the Official Description

University Center of Rio Grande do Norte (UNI-RN) är att sponsra ligan av Rio Grande do Norte utbildning. Ideella, avsedd enbart för utbildningsändamål, var utbildnings League skapades den 23 juli 1911 med grundandet poeten Henry Castriciano de Souza, utbildare och författare av stor förtjänst. Den första stadgan för ligan har definierat sitt huvudsyfte: "... bistå blygd befogenheter alls när det gäller utbildning och undervisning. "

För att kunna erbjuda kvinnor utbildning, ligan ställa in Domestic School jul, den 1 September 1914. Bildas på modell av Ecoles ménagère Schweiz representerar jul Domestic School en milstolpe i spridningen av den nya rollen av kvinnor i hemmet och i samhället, och över tiden anpassas till förändringar i samhället och förvandlas till modern anläggning av dagis, elementärt och gymnasieutbildning. För att ge dessa utbildningsnivåer, även hanen, undervisningen League skapade Educational Complex Henry Castriciano, blandad skola, installeras den 15 mars 1987.

The League of Rio Grande do Norte undervisning vände sedan för tillhandahållande av högre utbildning. Således, den 28 april 1997 genom ministerbeslut, som undertecknades av president Ozório Bezerra Dantas, skapades för att Natal School för utveckling av Rio Grande do Norte (farn). Representerar utbildning League uppmanade Noilde Ramalho läraren Professor Daladier Person Cunha Lima att strukturera det pedagogiska projekt för nybildade högskolan. Således, med regissören professor Daladier, den farn officiellt installerades den 25 februari, 1999. Initialt erbjuds fyra grundutbildningen.

För närvarande erbjuder UNI-RN 15 grundutbildningen, tio ungkarlar: Administration, arkitektur och stadsplanering, redovisning, juridik, omvårdnad, sjukgymnastik, kost, psykologi, informationssystem och idrott; grader i datavetenskap och idrott; liksom tekniker i Business Management och datornät.

Också de är i drift, med stor framgång och expansion karaktär, 40 sensu efter examen kurser inom Business Management, redovisning, juridik, teknik, IT, miljö, hälsa och Human Services.

Programs taught in:
Portuguese (Brazil)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)

Den civilekonom, genom sin allmänbildning, kommer att kunna agera på följande områden: ekonomi, logistik, marknadsföring, Human Resource Management, Strategi, produktion ... [+]

Profil Egress Den civilekonom, genom sin allmänbildning, kommer att kunna agera på följande områden: ekonomi, logistik, marknadsföring, Human Resource Management, Strategi, produktion och material, inte att förglömma att deras kompetens inom dessa områden kommer att ges till kontinuiteten i studier genom strikt examen eller bemärkelse.

Färdigheter och förmågor Erkänna och definiera problem, göra ändringar i tillverkningsprocessen, för att agera förebyggande; Utveckla uttryck och kommunikation kompatibel med yrkesutövningen, inklusive förhandling och inter eller mellan grupper kommunikation; Tänka och agera kritiskt på produktionssfären, inklusive dess position och funktion i produktionsstrukturen under dess kontroll och ledning; Utveckla logiska, kritiskt och analytiskt tänkande; Har initiativförmåga, kreativitet, beslutsamhet, politisk och administrativ vilja, vilja att lära, öppenhet för förändringar och kvalitetstänkande och etiska konsekvenserna av deras yrkesverksamhet, Utveckla förmåga att överföra kunskap om livet och vardagliga erfarenheter till skrivbordet; Kunna ta ledande positioner, arbete i multidisciplinärt team; Förstå den övergripande organisatoriskt sammanhang, integrerat, systemisk och strategiskt sätt, i sina förbindelser med den yttre miljön; Att kunna relatera tillfredsställande med de sociala, politiska, ekonomiska och kulturella som är införd, överväger alltid närvarande sociala värderingar, rättvisa och yrkesetik; Att kunna kontinuerligt lära, både i sin utbildning, och i sin praxis. ... [-]
Brasilien Natal
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Brasilien
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Natal
    )

)
1
March 2019
Part-time
7 terminer
Campusstudier

Läs mer på svenska