Vietnam National University, Hanoi - International School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Landets ledande universitet

Vietnam National University, Hanoi (VNU) är det första moderna universitetet som någonsin har etablerats i landet och ett av de två nationella universiteten i Vietnam. VNU grundades först som University of Indochina 1906 och har genomgått olika utvecklingsstadier för att bli det största omfattande högskoleutbildnings- och forskningscentret i Vietnam. Varje år producerar VNU mer än 5 000 kandidater, 2 400 magister och 200 läkare som utexaminerats från över 110 grundutbildningar, 121 masterprogram och 112 doktorsprogram inom naturvetenskap, teknik, ekonomi, samhällsvetenskap och humaniora, utbildning och utländska studier, etc.

Vietnam National University, Hanoi har en särskild position i Vietnams högre utbildningssystem med sin höga autonomi i organisationen, enligt en särskild förordning som promulgerats av premiärministern.

124329_Rankings.jpg

En internationell hub under VNU för studenter och stipendier

International School - Vietnam National University, Hanoi (VNU-IS), som grundades i juli 2002, är en av de första institutionerna för högre utbildning som erbjuder gemensamma internationella utbildningsprogram.

Sedan grundandet har VNU-IS registrerat en anmärkningsvärd utveckling i både utbildningens omfattning och kvalitet. Skolan organiserar för närvarande 8 heltidsstuderande program (inklusive 5 program med examen som tilldelats av VNU och 3 program med examen som tilldelats av utländska universitet), och 5 gemensamma internationella forskarutbildningar genomförda på engelska.

Akademiska program på VNU-IS är utformade för att studenter ska nå sin fulla potential och därmed lyckas i den verkliga världen. VNU-IS har ett partnerskap med mer än 40 universitet världen över och har breda erfarenheter av att vara värd för internationella gästprofessorer och utländska studenter från Europa, Amerika, Afrika och Asien samt att bygga en internationell miljö. Vår grupp av professorer och studenter består av en rik blandning av kulturer. Denna mångfald tillför livlighet och djup, ny förståelse och ett brett perspektiv till vår miljö. Moderna klasser på VNUIS säkerställer också en vänlig atmosfär och en mycket personlig nivå för stöd för studenter.

students, adult, asiasasint / Pixabay

Varför välja VNU - IS

Utbildning av hög kvalitet

På VNU - IS strävar vi efter att ge studenterna den mest omfattande utbildningen såväl som praktiska erfarenheter för att utvidga deras utbud av färdigheter och färdigheter. Dessutom åtar VNU-IS att erbjuda studenterna möjlighet att upptäcka och bevisa sig inom området akademisk forskning, med stöd av expertledare som introducerar dem den bästa metoden för att närma sig och utveckla för att vetenskapligt kunna genomföra de mest varierande och engagerande studierna.

Utmärkta supporttjänster för internationella studenter

VNU-IS försöker alltid se till att internationella studenter har bästa möjliga inlärningsupplevelser. Tillgängliga tjänster som erbjuds internationella studenter inkluderar visumansökan, logiarrangemang samt detaljerad vägledning om hur man anpassar sig till en helt ny miljö. Dessutom väntar psykologiska rådgivningstjänster, karriärorientering, mjuk kompetensutveckling, internationella utbytesprogram och mångfald av aktiviteter på dig!

Ett brett utbud av fritidsaktiviteter och en vänlig miljö

I VNU-IS kan du sträva efter dina egna personliga intressen, skapa en livslång vänskap och njuta av spänningen i universitetslivet i en så snabbt tusen år gammal stad där det forntida och moderna Vietnam möts. VNU-IS har för närvarande 10 olika studentklubbar så att du fritt kan gå med i den som passar dig bäst medan engelsktalande miljö här hjälper dig att känna dig som hemma.

125583_image001.png

Platser

hanoi

Address
C & E Building,
Hacinco Student village,
no.79 Nguy Nhu Kon Tum street

hanoi, hanoi, Vietnam

hanoi

Address
G7 & G8 Building,
144 Xuan Thuy street

100000 hanoi, hanoi, Vietnam

hanoi

Address
Kieu Mai street,
Phuc Dien Ward

hanoi, hanoi, Vietnam

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium