Westminster International University in Tashkent

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

OM OSS

Westminster International University in Tashkent är ett utmärkt tillfälle för de internationella studenterna att studera i en dynamisk och varierad läromiljö. Att vara en exklusiv transnational utbildningspartner med University of Westminster (UoW), ger WUIT dig tillgång till globalt erkänd brittisk kvalifikation. Gå med i vår blomstrande gemenskap av ambitiösa individer, ledda av inspirerande och högkvalificerade handledare. På WIUT är det vår huvuduppgift att möta dina inlärningsförväntningar genom att leverera kvalitativa karriärorienterade kurser.

För att få ut det mesta av din tid med oss ​​har vi många sätt att ge dig stöd och hjälpa dig. Vårt servicetekniker för flygmötet Meet and Greet ger dig ett varmt välkomnande till nya internationella studenter som anländer till Tashkent International Airport och gratis boende garanteras under 1: a året. Studentstödsteamet är inriktat på att våra internationella studenter ska kunna lugna sig och känna sig hemma.

antagning

Anmälan till kurser på WIUT kommer att baseras på godkända antagningskriterier för University of Westminster (Storbritannien London). Den övergripande principen på vilken antagningsbeslut bygger är att sökande borde dra nytta av och lyckas med kursen. Intending studenter måste möta ålder, engelska, matematik, utbildningsbakgrund och andra krav.

Platser

Tashkent

Westminster International University in Tashkent

Address
Westminster International University in Tashkent
12 Istiqbol St.

100047 Tashkent, Tasjkent-regionen, Uzbekistan
Telefon
+998 71 238 74 00