Skolor & universitet i Uruguay

Bästa skolor & universitet i Uruguay 2018

På denna sida kan du söka till universitet, högskolor och handelshögskolor som erbjuder kandidatexamina i Uruguay. Du kommer lätt hitta all information om de topprankade universiteten i Uruguay här. Klicka på "Läs mer " för en detaljerad beskrivning av universitetet och en översikt av de erbjudna kandidatprogrammen.

Hitta kandidatexamen universitet i Uruguay och bläddra igenom deras kandidatprogram att hitta de som passar dig bäst. Få all information om de olika grundutbildning alternativ i Uruguay och jämför terminsavgifter och längd för studien. Du kan spara tid och universitet kontakt i Uruguay direkt: fyll i "Begär gratis information " form, vilket kommer att sätta dig i kontakt med antagningen kontoret.

Starta sökningen efter din framtida utbildning direkt!

1 Resultat i Uruguay

Universidad de Montevideo

Kandidatexamen Uruguay Montevideo

Varför välja MU? RITNINGAR teoretisk och praktisk STUDIE Tävlingarna består av obligatoriska ämnen som representerar den inledande nivån för de olika discipliner och valfria eller valfria att anpassa din akademiska profil. vägledning Lärare som följer dig under din karriär och rådgivning om att skapa egna projekt. AVDELNINGEN FÖR METODER OCH KARRIÄR Vi närmar arbetslivet genom arbetsförmedling, jobbmässor, workshops och konventioner. Liten grupp KLASSER Förbättra dialog och utbyte … [+] av kunskap och idéer mellan elever och lärare. Höga nivåer av examen och YRKES UTMÄRKT För att hälsa ung, med en god akademisk nivå och har gjort praktik du har bättre möjligheter att komma in på arbetsmarknaden. Humanistiska och tvärvetenskaplig utbildning Vi förstår att verkligheten är i ständig förändring och så ger vi ett tvärvetenskapligt och humanistisk utbildning, vilket kommer att ge en bred och djup vision av samhället och världen att anpassa sig till deras rörelser. SPRÅK UM också kan du studera engelska och portugisiska på olika nivåer. Läget varierar från verkstäder eller korta seminarier och kurser halvårs eller årliga. universitetslivet För att komplettera din utbildning vi erbjuder olika aktiviteter som idrott (fotboll, futsal, basket, handboll, hockey, utomhuspool och utrustning rum, klubb äventyr), volontärarbete eller chaplaincy. MÅNG akademisk miljö UM du convivís med utländska studenter, deras kultur och språk, att skapa en internationell miljö som berikar karriär och ditt sätt att se världen. utbytesprogram Avtal med de bästa utländska universitet som tillåter berika ditt utbildningsmaterial studerar grund- och / eller forskarutbildning utomlands. [-]