European University (Evropejs'kij Universitet)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Bland de olika lärosätena i Ukraina med privat ägande är Europeiska universitetet ett av de första och mest kända. Europeiska universitetet är ett modernt tvärvetenskapligt lärosäte med fullt logistiskt stöd för lärarprocessen och vetenskapliga aktiviteter för lärare och studenter. Det erbjuder studenterna ett modernt datorbibliotek med en fond på 1 000 000 exemplar av utgåvor, gym och rekreationsanläggningar.

Europeiska universitetet är en av Ukrainas största privata utbildningsinstitutioner, med mer än 10 000 studenter inskrivna, inklusive utlänningar från 20 länder. Det är den enda högskolan i Ukraina där systemet för fortbildning från dagis till universitet skapas. Universitetsexamen har höga positioner vid många lovande företag, företag och organisationer både i Ukraina och utomlands.

Universitetet utbildar juniorspecialister, kandidatexamen, specialister och magisterexamen. Universitetet genomför också omskolning av specialister och höjer kvalifikationsnivån. Europeiska universitetet samarbetar med 38 utländska högskolor.

Platser

Kiev

Address
Akademika Vernads'koho Blvd, 16-B, Kyiv, 02000
02000 Kiev, Kyiv City, Ukraina

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: