Läs den officiella beskrivningen

Om oss

VÄRDE OCH FÖRBETALIGHET FÖR DIG

Wilson är engagerad i att ge våra studenter och deras familjer värde för en högskoleutbildning. Från vårt första inköpsprogram för studentlån till karriärutveckling och finansiell kompetensutbildning är vi dedikerade till att ge en upplevelse

KRAFT DITT ERFARING

Med individuell uppmärksamhet, det senaste inom teknik och utrustning, tillgång till nationens Capitol och rika traditioner, en Wilson-utbildning har allt.

Uppdrag och hedersprincip

Wilson College bemyndigar studenter genom en engagerad, samverkande, liberal artsutbildning som kombinerar färdigheter och fokuserad studie som behövs för framgång i arbete och liv. Vi är ett nära, stödjande samhälle som utvecklar sinnet och karaktären hos alla studenter, förbereder dem för att möta utmaningarna i ett globalt samhälle.

HONOR PRINCIP

Studenter som är inskrivna vid Wilson College lever under ett hedersprincip och inom ett system med gemensam, samhällsbaserad styrning. Hederprincipen säger att

"För att ge en atmosfär som är förenlig med strävan efter en befriande utbildning, ligger regeringen vid Wilson College utifrån antagandet att varje medlem i samhället ska agera med integritet i alla aspekter av livet. Vi litar på varandra för att vara mogna och ansvariga personer. "

"Samarbetet med att lära och leva där vi är alla involverade går mest tillfredsställande när medlemmarna i samhället erkänner sitt ansvar för att sträva efter att uppnå sitt gemensamma mål. Gemenskapens sundhet beror på oro för både individuell frihet och rättigheterna och andra välfärd, båda kräver att vissa bestämmelser följs för att främja detta gemensamma mål. "

"I den här andan har vi dock kommit överens om fakultets och studenters gemensamma förordningar, bosättningsföreskrifterna och Akademiska och administrativa förordningarna. Vi ansvarar för att hålla dem rätt och relevanta för det nuvarande samhällets behov."

Vår Campus

Beläget i Chambersburg, Pennsylvania, har Wilson College campus nådiga gräsmattor, mogna träd och böljande kullar. Den vackra 300 hektar stora campus ligger på National Register of Historic Places som ett historiskt distrikt och Conococheague Creek löper genom den.

Sex byggnader fungerar som studenthem och det finns flera anläggningar för friidrott och hästkapplöpning, inklusive tre idrottsplatser (fälthockey, fotboll och softball), tennisbanor och gym. En dansstudio är inrymd i Lenfest Commons, studenter har också tillgång till gym. Penn Hall Equestrian Center har tre, 24-stall ladugårdar; två inomhus arenor och en utomhus arena; längdåkningshopp och utkörningsfält. Högskolan erbjuder också kompletta equine-facilitated terapeutiska faciliteter och utrustning.

Dessutom har Wilson College en ekologisk gård - hjärtat av Fulton Center for Sustainability Studies - som ger ett brett utbud av möjligheter att lära sig om metoder för hållbart boende. I januari 2009 öppnade kollegiet Harry R. Brooks Complex för Science, Mathematics and Technology, den första Gold LEED-certifierade byggnaden i området.

Harry R. Brooks-komplexet för vetenskap, matematik och teknik

Med toppmoderna klassrum, laboratorium och forskningsrum representerar Harry R. Brooks Complex for Science, Mathematics and Technology en vision för framtiden för liberal arts och vetenskap på Wilson College . Översvämmade med naturligt ljus och fylld med avancerad teknik och utrustning, erbjuder byggnaden utrymmen som förbättrar undervisning och lärande och vetenskapens praktik på grundnivå. Byggnaden har förvandlat campus och förändrar våra studerandes och fakultets liv. Vi uppmanar dig att lära dig mer om det på dessa sidor, eller besöka campus och ta en rundtur. Föreställa vetenskapens framtid vid Wilson College och gå med i detta viktiga utbildningsuppdrag.

Historia och traditioner

Wilson College grundades 1869 som ett college för kvinnor, en av de första i USA. Grundarna var Rev. Tryon Edwards och Rev. James W. Wightman. Pennsylvania lagstiftare beviljade den ursprungliga stadgan den 24 mars 1869. Sarah Wilson, för vilken kollegiet heter, gav den ursprungliga gåvan för inrättandet av högskolan. Hon var den första levande kvinnan i Förenta staterna för att ge en högskola för kvinnor.

Syftet med kollegiet beskrevs som ett försök att ge utbildning för unga kvinnor i litteratur, vetenskap och konst. Den 19 oktober 1870 utgåvan av Franklin Repository uppgav att "ansträngningen inte kommer att vara att förkroppsliga eleverna med fakta, utan att spendera tiden i tankens utveckling så att eleverna kommer att lära sig att tänka för sig själva, och blir därmed ledare, i stället för anhängare, i samhället. "

Historia

Wilson College grundades 1869 som ett college för kvinnor, en av de första i USA. Grundarna var Rev. Tryon Edwards och Rev. James W. Wightman, pastorer från Presbyterian Churches i närliggande Hagerstown, Md. Och Greencastle, Pa. De lade fram planer till Carlisle Presbytery och mottog sin godkännande i april 1868. The Pennsylvania lagstiftare beviljat den ursprungliga stadgan den 24 mars 1869. Fröcken Sarah Wilson (1795-1871), bosatt i närliggande St Thomas, gav två generösa donationer för inrättandet av den nya institutionen. Trots att Wilson själv inte hade någon formell utbildning erkände hon vikten av utbildning för framtida generationer av kvinnor. I tacksamhet för Wilsons gåvor röstade förvaltarna att namnge den nya institutionen till hennes ära. Instruktionen vid kollegiet började den 12 oktober 1870, efter att förvaltarna hade säkrat köp av egendom som tidigare ägdes av kollega AK McClure, en nära vän och rådgivare till president Abraham Lincoln.

Sedan starten har kollegiet främjat stränga intellektuella sysslor. Liksom andra kvinnors högskolor har Wilson länge gett möjligheter för kvinnor att studera och undervisa ämnen som en gång tänkt sig bortom kvinnornas förmågor, som kemi, biologi, matematik och klassiska språk. Ordförande Anna J. McKeag, Wilsons första kvinnpresident (1911-15) stärkte akademins akademiska normer. Högskolan har fortsatt att bygga på denna grund genom att öka antalet och sorters kursutbud, förbättra biblioteksresurserna och ge framstående besökare och lärare till campus. Ett mått på kollegans intellektuella styrka är etableringen år 1950 av ett kapitel av Phi Beta Kappa, nationens äldsta och mest prestigefyllda akademiska ära samhälle.

Sedan 1931 har kollegiet erkänt utestående bidrag till samhället genom att tilldela hedersgrader. Mottagare har inkluderat USA: s Margaret Chase Smith, högsta domstolen Harry Blackmun, antropolog Margaret Mead, musiker Lili Krause, författare och aktivist Rita Mae Brown och nyhetsankare Walter Cronkite.

Under sin långa historia har Wilson svarat på olika tider. År 1982 var kollegiet en av de första i regionen för att börja erbjuda ett fortlöpande studieprogram för att möta behoven hos en växande befolkning av vuxna som söker en gymnasieutbildning. 1996 var kollegiet en av de första i landet att erbjuda på campus, bostadsutbildning för ensamstående mödrar med barn. Sedan programmet började har det vunnit nationell uppmärksamhet och Wilson har blivit National Center for Single Mothers in Higher Education.

Idag erkänner Wilson män och kvinnor i alla åldrar för att anmäla sig till sina kandidatexamen och associerade examensprogram samt baccalaureat- och examenprogram. För att göra en Wilson-utbildning tillgänglig för vuxna erbjuds många kurser inte bara under dagen, men på kvällen, på sommaren och i januari och vid praktiska off-campus-platser.

Wilson Traditioner

Traditioner är en viktig del av varje elevs Wilson-upplevelse. Från Bigs och Littles till Sophomore Buddies tar traditioner våra elever tillsammans och gör dem till en stödjande, sammanhängande samhälle.

Wilson i en blick

Se hur siffrorna lägger till en komplett högskolupplevelse.

50 ACRES PÅ VÅR USDA-CERTIFIERADE ORGANISKA LANDBRUK

Fulton Center for Sustainability Studies förbinder studenter och lokalsamhället, med en arbetsgård, nationell CSA-databas och fredliga vandringsleder.

71 STALLAR FÖR COLLEGE-EWNED AND STUDENT HORSES

Vår Penn Hall Equestrian Center har inomhus och utomhus ridning arenor, ett längdskidåkning komplex och 20 tunnland inhägnade paddocks och betesmarker.

$ 25 miljoner

vår investering i Harry R. Brooks Complex för vetenskap, matematik och teknik

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

Wilson College

Kandidatexamen i träningsvetenskap kommer att förbereda eleverna att bedriva karriär inom fitness- och friskvårdsindustrin, personlig träning och träningsfysiologi. Det k ... [+]

Kandidatexamen i träningsvetenskap kommer att förbereda eleverna att bedriva karriär inom fitness- och friskvårdsindustrin, personlig träning och träningsfysiologi. Det kommer också att förbereda eleverna för ingång till examensprogram för att studera atletisk träning, motionfysiologi, hjärtrehabilitering, fysioterapi, kiropraktik, arbetsterapi och rekreationsterapi.

Övningsvetenskapsprogrammet gynnar personer som är intresserade av att studera nutida trender inom hälsa och fitness, utveckla en kunskapsbas inom träningsfysiologi, kinesiologi och vård samt förebyggande av skador, samtidigt som de bildar färdigheter som framtida hälso- och fitnesspersonal. I detta program kommer studenterna att uppleva en stark bas av innehåll relaterat till motion och hälsa i kombination med möjligheten att observera, undervisa och få meningsfulla praktiska erfarenheter. Efter examen och certifiering kan studenter på detta område få jobb i rekreations-, wellness- och fitnessinställningar inom företag och ideella organisationer. samt förberedelser för grundskolan. Krav på kandidatexamen i träningsvetenskap inkluderar Wilson College liberala studier, grundval och övningsvetenskapliga stora krav.... [-]

Amerikas förenta stater Chambers
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Wilson College

Kommunikationsprogrammet vid Wilson College balanserar kritiskt tänkande, medieteknik och skrivförmåga för användning på både traditionella mediemarknader och dagens fram ... [+]

Förstärka ditt meddelande på varje plattform

Från journalistiska skrivande och juridiska medier till medieteknik studerar studenterna grunden för kommunikation och tillämpar det lärandet i traditionella och digitala mediemiljöer. I processen lär eleverna grunden för marknadsföring och reklam samtidigt som de skapar innehåll för både tryckta och digitala mediepublikationer.

Programhöjdpunkter

Wilson College kommunikationskandidater får en mängd marknadsförbara färdigheter:

AP StyleSkriv ut och online media designPublic relationsReklamTekniska färdigheter för användning på traditionella och elektroniska medierDataprogrameringGrafisk och webbdesignFotografimarknadsföringPraktikplatser inom kommunikation... [-]
Amerikas förenta stater Chambers
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wilson College

Vetenskapen om biologi lärs inom ramen för en liberal konstutbildning och allt görs för att uppmuntra tvärvetenskapliga kontakter med samhällsvetenskap och humaniora. Kur ... [+]

Utforska byggnadsblocken i livet

Vetenskapen om biologi lärs inom ramen för en liberal konstutbildning och allt görs för att uppmuntra tvärvetenskapliga kontakter med samhällsvetenskap och humaniora. Kurser understryker starkt skriv- och talförmåga och undviker att minska vetenskapen till ackumulering av faktiska kunskaper.

Majors uppmuntras att bedriva sommarutbildningar inom fält- och laboratorieinställningar. Aktivt deltagande av eleverna i laboratorie- och fältkurser krävs och direkt erfarenhet av levande organismer och vetenskaplig instrumentering är ett centralt inslag i programmet.

En grundutbildning i biologi erbjuder en rad olika karriärmöjligheter, bland annat tekniska positioner inom näringsliv och medicin. Många akademiker tjänar avancerade grader i medicinska och veterinära skolor eller gör forskarutbildning inom områden som biokemi och ekologi.... [-]

Amerikas förenta stater Chambers
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wilson College

Integrering av studier av aktuarvetenskap, affärsfinansiering och matematik, finansiell matematik förbereder eleverna för lukrativa och givande karriär inom bank-, invest ... [+]

En beräknad väg till karriärsucces

Wilson College är en av de få högskolorna i USA som erbjuder en grundutbildning i finansiell matematik / aktuarvetenskap. Detta valda program tränar eleverna att tillämpa abstrakta matematiska principer som lärs i klassrummet till verkliga scenarier som påverkar den finansiella världen. Eleverna använder sina analytiska färdigheter för att ta itu med problem som uppstått på världsmarknaden, företagsnivå, småföretag och till och med våra personliga bankkonton.

Karriär inom näringsliv och finans

Professionella som går in på arbetsmarknaden med starka kvantitativa färdigheter och finansiell expertis fortsätter att vara i stark efterfrågan. Med programmets lilla klassstorlek och uppmärksammade professorer får studenterna förtroende för att sträva efter ledarroll roller i företag, ideella institutioner och statliga enheter.... [-]

Amerikas förenta stater Chambers
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wilson College

Med utgångspunkt i Wilson College långvariga uppdrag strävar Miljöundersökningsavdelningen med att odla studenter som söker liv och yrkesliv genom att ge dem verktyg för ... [+]

Miljövetenskaplig läroplan ger studenterna en bred förståelse för de kulturella, ekonomiska och miljömässiga aspekterna av hållbarhet. Miljökunskapens läroplaner har en stark grundval i principerna om miljövetenskap, hållbarhet, biologi, ekologi, kemi och statistik. Många kurser som erbjuds av avdelningen fokuserar på erfarenhets- och serviceinlärning.

Miljövetenskapliga avdelningen har en huvudämne inom miljövetenskap och miljöhållbarhet, en minor inom miljöstudier och certifiering inom miljöutbildning. Avdelningen arbetar i nära samarbete med Fulton Center for Sustainability Studies (FCSS) och kräver att alla studenter ska slutföra en praktikplats i den studerandes utvalda fokusområde som en del av sitt program. Möjligheter ges även för fristående studie kurser inom specialiserade forskningsområden.... [-]

Amerikas förenta stater Chambers
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wilson College

Wilson erbjuder ett enastående studieprogram inom psykologi som omfattar teori, statistik, forskningsprojekt och serviceinlärningsmöjligheter. ... [+]

Psykologin antar ett strikt och vetenskapligt sätt att förstå beteende - ett tillvägagångssätt som ger den solida grunden som krävs för antagning till examen och / eller för omedelbar sysselsättning i en mängd tjänstebaserade yrken. Förutom kurser som introducerar eleverna till de stora teoretiska perspektiven i psykologi kräver huvudmannen också färdighetsbaserade kurser i statistik och forskningsmetoder och användningen av statistiska analysprogramvaror för att hjälpa studenten att mäta grunderna för att designa empiriska forskningsstudier. Vidare krävs det att studenterna deltar i laboratoriearbetet och bedriver egen forskning (det finns många alternativ för att engagera sig i forskning och serviceinlärningsprojekt). Det beror delvis på att mänskligt beteende ofta kan studeras bäst utanför klassrummet och eftersom forskningsprojekt, praktikplatser och andra typer av praktiska erfarenheter är viktiga förberedelser för forskarskolan och karriär inom beteendevetenskap.... [-]

Amerikas förenta stater Chambers
September 2020
Engelska
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wilson College
Address
1015 Philadelphia Ave
17201 Chambers, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater
Webbplats
Telefon
+1 717-264-4141