Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

WVU är en familj av särskiljande campus förenade av ett enda uppdrag. Från den banbrytande forskningen av vårt flaggskepp i Morgantown till den liberala konsten navet av WVU Potomac State i Keyser till de teknikintensiva programmen vid WVU Tech i Beckley - vi utnyttjar våra talanger och resurser för att skapa en bättre framtid för West Virginia och världen .

Uppdrag

Som en bidragsinstitut förbinder fakulteten, personal och studenter vid West Virginia University att skapa en mångsidig och inkluderande kultur som främjar utbildning, hälso- och sjukvård och välstånd för alla genom att ge tillgång och möjlighet. genom att främja forskning med hög effekt och genom ledande omvandling i West Virginia och världen genom lokalt, statligt och globalt engagemang.

Syn

Som ett West Virginia University är vi målmedvetna i våra studier och vårt arbete så att vi kan samarbeta med våra samhällen - både nära och fjärran - för att få nödvändiga och värdefulla lösningar på verkliga problem inom pelarna inom utbildning, vård och välstånd.

Campusplatser och faciliteter

WVU-systemet är en familj av särskiljande campus förenade av ett enda uppdrag. Från den banbrytande undersökningen av vårt flaggskepp i Morgantown (rankad R1, högsta forskningsinstitutet) till det studentcentrerade fokuset på WVU Potomac State College i Keyser till de teknikintensiva programmen vid WVU Institute of Technology i Beckley - vi utnyttjar vår talanger och resurser för att skapa en bättre framtid för West Virginia och världen.

WVU Institute of Technology i Beckley erbjuder mer än 40 majors, bland annat ett av de 100 bästa tekniska programmen i landet, som rankas av US News

WVU Potomac State College i Keyser har en av de lägsta utbildningsnivåerna för alla nationens fyraåriga institutioner. Med mer än 50 major kombinerar denna campus den personliga uppmärksamheten hos ett litet college med fördelarna med ett stort universitet.

WVU-systemet omfattar också divisioner av Robert C. Byrd Health Sciences Center i Charleston och Martinsburg, samt 10 experimentella gårdar och fyra skogar i hela staten och WVU Jacksons Mill State 4-H Camp. WVU-systemet omfattar 518 byggnader på 15.880 hektar. Morgantown campus har 245 byggnader (11 på National Register of Historic Places) på 1 892 hektar.

WVU Morgantown campus ligger i en stad med namnet "Nej. 1 Small City in America "av BizJournals.com för sin exceptionella livskvalitet. Morgantown, befolkningen 30.855, rankades också den nionde bästa college townen i Amerika av Business Insider och ligger inom bekvämt avstånd från Washington, DC, i öst, Pittsburgh, Pa., Norr, och Cleveland och Columbus, Ohio, till nordväst. Andra rankningar: Kiplinger.com inkluderade Morgantown i sina 10 bra ställen att leva listan; en av "bästa sportstäder" av Sporting News; 5: e "Best Small Metro" av Forbes; 12: e övergripande "Hetaste Small City" av Inc .; en av "50 smartaste ställen att leva" av Kiplinger s; och den andra rankade "Best College Town for Jobs" av Forbes.

Livet vid WVU

Din vecka har 168 timmar. Vi gör timmar som du inte är i klassen lika full av upptäckt, tillväxt och roligt.

Hus

Våra bostadshus och lägenhetskomplex är mycket mer än en plats att sova. Du kommer att studera, koppla av, skapa och drömma med likasinnade vänner.

Matservice

En god måltid är alltid i närheten. Matplaner accepteras på 26 platser på campus, inklusive fyra matsalar och detaljhandel som Chick-fil-A, Sbarro och Saikou Sushi. Letar du efter låga kalorier eller allergenfria alternativ? Vi har de också.

Transport och parkering

Vårt elektriska folkmäklare, PRT, är den bästa ritten i staden. Var annars kan du glida över trafik i datorstyrda bilar medan du studerar för din nästa klass? Ditt student-ID ger dig fri tillgång till PRT och Morgantowns Mountain Line bussar.

Studentliv

Vi stöder WVU: s studentcentrerade inlärningsmiljö. Från roliga aktiviteter och serviceprojekt till resurser som hjälper dig att navigera i högskolelivet har vi tagit dig.

bibliotek

Pionjärer har korsat kontinenter i strävan efter mänsklighetens stora upptäckter. Med våra bibliotek måste du knappt korsa gatan för din.

Teknologi

Oavsett var du än går, håller vi dig kopplad till universitetets resurser och tjänster du behöver.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

West Virginia University

Detta breda program gör att du kan utveckla kompetens inom ett område som intresserar dig när du förbereder dig för en framgångsrik karriär direkt efter examen. Du kommer ... [+]

Handla om

Detta breda program gör att du kan utveckla kompetens inom ett område som intresserar dig när du förbereder dig för en framgångsrik karriär direkt efter examen. Du kommer att vara utrustad att ta på ledningsställen på startnivå eller starta ditt eget företag i en mängd olika landsbygds-, landbaserade, jordbruks- och / eller livsmedelsrelaterade företag.

Du kan förvänta dig att hitta anställning med agribusiness - inklusive barnkammare och landskapsarkitektur - företag eller gårdar, finansinstitut och statliga och federala organ som arbetar med markanvändning, mat och jordbruk.

Sysselsättning inom dessa områden kräver de viktigaste komponenterna i denna huvudämne: en bred utbildningsbakgrund kombinerad med kunskap om hantering av naturresursbaserade företag.... [-]

Amerikas förenta stater Morgantown
Augusti 2020
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
West Virginia University

Civilingenjör omfattade historiskt alla tekniska ansträngningar som behövdes för att ge samhällets infrastruktur möjlighet att fungera. På grund av sitt ursprung och hist ... [+]

Handla om

Civilingenjör omfattade historiskt alla tekniska ansträngningar som behövdes för att ge samhällets infrastruktur möjlighet att fungera. På grund av sitt ursprung och historia omfattar civilingenjörerna fortfarande en mängd olika tekniska områden. Dessa inkluderar:

KonstruktionMiljö och vattenresurserGeotekniskstrukturerTransport

Civilingenjörer arbetar med problem som direkt påverkar hälsan och den ekonomiska vitaliteten hos människor och samhällen. Dessa problem inkluderar avfallshantering, miljöförorening, analys av transportsystem, design, utveckling av vattenresurser samt konstruktion, konstruktion och rehabilitering av byggda anläggningar som dammar, broar, byggnader och motorvägar.... [-]

Amerikas förenta stater Morgantown
Augusti 2020
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
West Virginia University

Har du svårt att välja ett affärsområde? Allmänna Business kan du välja mellan många olika karriärvägar och anpassa din läroplan för att möta dina mål. ... [+]

Har du svårt att välja ett affärsområde? Allmänna Business kan du välja mellan många olika karriärvägar och anpassa din läroplan för att möta dina mål.

I Allmän Business kommer du att få en övergripande förståelse för verksamheten och hur organisationer fungerar.

Allmänna företagsledare väljer högskolekursfag inom ekonomi, ekonomi, finans, ledning, marknadsföring och ledningssystem.

Vad gör General Business vid WVU unik?Akademisk flexibilitet: Bygg din egen läroplan och välj kurser från alla 10 högskolan för ekonomi och ekonomi.Ackreditering: Företagsekonomiska högskolan är AACSB ackrediterad.Ekonomiskt stöd: Företagsekonomiska högskolan erbjuder meritbaserade och allmänna stipendier.Gå först: Små affärsplan tävlingar och andra program tillgängliga via BrickStreet Center för innovation och entreprenörskap.Överför artikulationsavtal... [-]
Amerikas förenta stater Morgantown
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
West Virginia University

Geologer ser tillbaka miljontals år tidigare, utför experiment i nutiden och förutsäger vad jordens framtid kan vara. En tvärvetenskaplig vetenskapsteckning om fysik, kem ... [+]

Handla om

Geologer ser tillbaka miljontals år tidigare, utför experiment i nutiden och förutsäger vad jordens framtid kan vara. En tvärvetenskaplig vetenskapsteckning om fysik, kemi, biologi och mer, tränar geologi för att studera de naturresurser som formar våra liv idag.

West Virginia är rik på unika resurser och nära det naturliga laboratoriet i Appalachian bergen. Vår avdelning ger studenterna ut på fältet och arbetar nära med energi- och miljöindustrin och med West Virginia Geological and Economic Survey. Utbildning i fältet och i laboratoriet med avancerad teknik förbereder dig för ett brett utbud av karriär- eller doktorandstudier.

Dual Major

Denna stora erbjuder möjligheten att samtidigt slutföra en andra kandidatexamen i:... [-]

Amerikas förenta stater Morgantown
Augusti 2020
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
West Virginia University

Industriell teknik är teknikens disciplin som berör design, förbättring och installation av integrerade system för människor, material, information, utrustning och energi ... [+]

Programmets art

Industriell teknik är teknikens disciplin som berör design, förbättring och installation av integrerade system för människor, material, information, utrustning och energi för att säkerställa prestanda, tillförlitlighet, underhåll, schemaläggning och kostnadskontroll. Industriella ingenjörer tittar på den "stora bilden" av en operation eller ett system och överbryggar klyftan mellan ledning och verksamhet. De hanterar och motiverar människor såväl som bestämmer vilka verktyg som ska användas och hur de ska användas. Industriella ingenjörer använder datorer och sofistikerad programvara som verktyg för att lösa komplicerade problem att utforma, kvantifiera, förutse och utvärdera prestanda för alla typer av komplexa tekniker och system.... [-]

Amerikas förenta stater Morgantown
Augusti 2020
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
West Virginia University

Maskinteknik är en bred teknisk disciplin. Den integrerar kunskap om fysik och matematik för konstruktion, konstruktion och tillverkning, testning, analys, användning och ... [+]

Handla om

Maskinteknik är en bred teknisk disciplin. Den integrerar kunskap om fysik och matematik för konstruktion, konstruktion och tillverkning, testning, analys, användning och drift av en enhet, struktur, maskin, process eller system för service till mänskligheten. Dess utveckling är parallell med industrins tillväxt. Det moderna samhället behöver mekaniska ingenjörer som har en bred och djup träning i grunden för teknik och relaterad vetenskap och som har utvecklat mångsidighet vid analys och lösning av komplexa problem. Den mekaniska ingenjören måste inte bara ha en hög nivå av professionell expertis utan också uppskatta effekten av tekniska lösningar i ett samhälleligt sammanhang, inklusive etiska och ekonomiska överväganden.... [-]

Amerikas förenta stater Morgantown
Augusti 2020
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

West Virginia University

Finans majors tar en kurser för 37-korts kurser som är modellerad om relationerna mellan de funktionella verksamhetsområdena som de förekommer i den verkliga världen. Ton ... [+]

Handla om

Finans är studien av skapandet och förvaltningen av rikedom. En finansiell major lär sig hur man utvärderar och kontrollerar tillgångar och risker för att maximera värdet för ägare eller mottagare. Det handlar om sådana dagliga aktiviteter som att samla in / betala pengar och interagera med banker och andra finansinstitut. Också involverad är långsiktigt planering om vilken byggnad och utrustning som ska köpas, vilka lager att köpa eller emittera, hantera utdelning och ränta, använda försäkring för att skydda tillgångar och utveckla nya finansiella instrument eller tjänster. Finans majors är beredda för karriärer på vardera sidan av skrivbordet: som säljare eller köpare av investeringar; som kreditsökande eller kreditgivare och som leverantörer eller mottagare av försäkringstjänster.... [-]

Amerikas förenta stater Morgantown
Augusti 2020
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
West Virginia University

Biologi majors studerar levande organismer och livets processer. Välj mellan fyra viktiga områden för att fokusera dina studier: cell- och molekylärbiologi, ekologi och m ... [+]

Handla om

När du utforskar biologi börjar du förstå världens extraordinära natur - från gener till ekosystem, molekyler och celler, struktur och funktion, organismer och deras miljöer.

Genom fördjupad instruktion inom disciplinens spetsforskning, praktisk forskning som utförs med prisbelönad fakultet och erfarenhet av nästa generations resurser och utrustning, lär Biology majors vid WVU att ifrågasätta, experimentera och uppfinna. Vi erbjuder alla möjligheter till ett stort universitet med en liten högskolans känsla.

Som en biologi större kan dina karriärmål omfatta biologisk forskning, läkarskola, apotek, företag eller utbildning. Studenter som är intresserade av hälso- och sjukvården har också tillgång till ytterligare information och råd via Pre-Health Advisory and Professional Development Office.... [-]

Amerikas förenta stater Morgantown
Augusti 2020
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
West Virginia University
Address
Morgantown
26506 Morgantown, West Virginia, Amerikas förenta stater
Webbplats
Telefon
+1 304-293-0111