West Virginia University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

WVU är en familj av särskiljande campus förenade av ett enda uppdrag. Från den banbrytande forskningen av vårt flaggskepp i Morgantown till den liberala konsten navet av WVU Potomac State i Keyser till de teknikintensiva programmen vid WVU Tech i Beckley - vi utnyttjar våra talanger och resurser för att skapa en bättre framtid för West Virginia och världen .

Uppdrag

Som en bidragsinstitut förbinder fakulteten, personal och studenter vid West Virginia University att skapa en mångsidig och inkluderande kultur som främjar utbildning, hälso- och sjukvård och välstånd för alla genom att ge tillgång och möjlighet. genom att främja forskning med hög effekt och genom ledande omvandling i West Virginia och världen genom lokalt, statligt och globalt engagemang.

Syn

Som ett West Virginia University är vi målmedvetna i våra studier och vårt arbete så att vi kan samarbeta med våra samhällen - både nära och fjärran - för att få nödvändiga och värdefulla lösningar på verkliga problem inom pelarna inom utbildning, vård och välstånd.

Campusplatser och faciliteter

WVU-systemet är en familj av särskiljande campus förenade av ett enda uppdrag. Från den banbrytande undersökningen av vårt flaggskepp i Morgantown (rankad R1, högsta forskningsinstitutet) till det studentcentrerade fokuset på WVU Potomac State College i Keyser till de teknikintensiva programmen vid WVU Institute of Technology i Beckley - vi utnyttjar vår talanger och resurser för att skapa en bättre framtid för West Virginia och världen.

WVU Institute of Technology i Beckley erbjuder mer än 40 majors, bland annat ett av de 100 bästa tekniska programmen i landet, som rankas av US News

WVU Potomac State College i Keyser har en av de lägsta utbildningsnivåerna för alla nationens fyraåriga institutioner. Med mer än 50 major kombinerar denna campus den personliga uppmärksamheten hos ett litet college med fördelarna med ett stort universitet.

WVU-systemet omfattar också divisioner av Robert C. Byrd Health Sciences Center i Charleston och Martinsburg, samt 10 experimentella gårdar och fyra skogar i hela staten och WVU Jacksons Mill State 4-H Camp. WVU-systemet omfattar 518 byggnader på 15.880 hektar. Morgantown campus har 245 byggnader (11 på National Register of Historic Places) på 1 892 hektar.

WVU Morgantown campus ligger i en stad med namnet "Nej. 1 Small City in America "av BizJournals.com för sin exceptionella livskvalitet. Morgantown, befolkningen 30.855, rankades också den nionde bästa college townen i Amerika av Business Insider och ligger inom bekvämt avstånd från Washington, DC, i öst, Pittsburgh, Pa., Norr, och Cleveland och Columbus, Ohio, till nordväst. Andra rankningar: Kiplinger.com inkluderade Morgantown i sina 10 bra ställen att leva listan; en av "bästa sportstäder" av Sporting News; 5: e "Best Small Metro" av Forbes; 12: e övergripande "Hetaste Small City" av Inc .; en av "50 smartaste ställen att leva" av Kiplinger s; och den andra rankade "Best College Town for Jobs" av Forbes.

Livet vid WVU

Din vecka har 168 timmar. Vi gör timmar som du inte är i klassen lika full av upptäckt, tillväxt och roligt.

Hus

Våra bostadshus och lägenhetskomplex är mycket mer än en plats att sova. Du kommer att studera, koppla av, skapa och drömma med likasinnade vänner.

Matservice

En god måltid är alltid i närheten. Matplaner accepteras på 26 platser på campus, inklusive fyra matsalar och detaljhandel som Chick-fil-A, Sbarro och Saikou Sushi. Letar du efter låga kalorier eller allergenfria alternativ? Vi har de också.

Transport och parkering

Vårt elektriska folkmäklare, PRT, är den bästa ritten i staden. Var annars kan du glida över trafik i datorstyrda bilar medan du studerar för din nästa klass? Ditt student-ID ger dig fri tillgång till PRT och Morgantowns Mountain Line bussar.

Studentliv

Vi stöder WVU: s studentcentrerade inlärningsmiljö. Från roliga aktiviteter och serviceprojekt till resurser som hjälper dig att navigera i högskolelivet har vi tagit dig.

bibliotek

Pionjärer har korsat kontinenter i strävan efter mänsklighetens stora upptäckter. Med våra bibliotek måste du knappt korsa gatan för din.

Teknologi

Oavsett var du än går, håller vi dig kopplad till universitetets resurser och tjänster du behöver.

Platser

Morgantown

West Virginia University

Address
Morgantown
26506 Morgantown, västra Virginia, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 304-293-0111

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

AACSB Accredited