Läs den officiella beskrivningen

College handlar om mer än bara en examen. Det är en investering i din framtid.

Det de fria konsterna får du på Wartburg kan du inte bara få den kompetens som krävs från din valda ämnesområdet, men också de kritiska tänkande som krävs för att utforska etiska beslutsfattandet och samhällsengagemang, effektiv kommunikation, kulturell kompetens, och samarbete.

Vår mission

Wartburg College är tillägnad utmanande och fostra eleverna för livet för ledarskap och service som en pigg uttryck för sin tro och lära.

vår identitet

Wartburg College är en liberal arts college i Lutheran Church (ELCA). Du behöver inte vara Lutheran, eller ens kristen, för att uppskatta hur en Wartburg utbildning hjälper dig att upptäcka mening och syfte för ditt liv.

Många högskolor arbetar från en gemensam tro eller förklaring av tro där tron ​​tas ut. Andra högskolor hålla tro av samhällslivet helt. På Wartburg College, använder vi den lutherska förhållningssätt till utbildning, som bygger gemenskap runt en livlig och inkluderande samtal om tro och lära.

Martin Luther, som utlöste reformationen i 1517, var både en pastor och en universitetsprofessor. Han brottades med de större frågorna om livet och hur tro kan verkligen förändra världen omkring oss. På grund av vår lutherska teologiska perspektiv, vill vi att du också brottas med dessa stora frågor när du arbetar genom dina fyra år på Wartburg. Vi inbjuder och uppmuntra samtal med människor med olika bakgrund och med olika andliga perspektiv. I sin tur, kommer du att lära mer om dina egna övertygelser och värderingar.

Upptäck din Calling

Wartburg College hjälper eleverna att upptäcka och hävdar att deras kallelser-anslutnings sitt lärande med tro och värderingar, deras förståelse av sig själva och sina gåvor, deras perspektiv på livet och framtiden, och möjligheterna för att delta i kyrkan, gemenskap och större samhälle i målmedveten och meningsfullt sätt.

Akademiska Snabba fakta

Genomsnittliga klasstorleken: 17 Student-fakulteten förhållandet: 11: 1 Heltidsanställda lärare: 104 Rankad fakultet med högsta grad i disciplin: 99% Begåvade lärare positioner: 2 stående stolar, 11 utrustade stolar, 1 framstående professurer, 4 utrustade professurer.

Mest populära Majors

1 Business Administration 2 Biologi 3 Grundutbildning 4 journalistik och kommunikation 5 musikpedagogik

internationellt erkännande

En av fem högskolor att ta emot Washington Center konstituerande Higher Education Civic Engagement Award för service-learning och samhällsengagemang. Nationellt klassificeras av Carnegie Stiftelsen för främjande av undervisning som en av 12 enbart studentexamen högskolor som främjar upplevelsebaserat lärande och samhällsengagemang. Uppkallad åtta gånger i följd till presidentens högskoleförordningen Samhällstjänst Heders, tre gånger "godkänd," som ett erkännande av frivilliga insatser från Wartburg studenter. En av endast sex Iowa högskolor som ingår i 2014-15 Högskolor of Distinction, som erkänner skolor som har visat sitt engagemang för att "engagerade studenter, bra undervisning, levande samhällen och goda resultat." Wartburg rankades 16 i nationen för kortsiktiga utlandsstudier i 2014 Open Doors rapporten genomförs i samarbete med US Department of State Bureau of Educational och kulturella angelägenheter. Ingår i Washington Monthly bästa liberal arts college ranking för sitt bidrag till det allmänna bästa genom social rörlighet, forskning och service. Vinnare av NetImpact s 2012 "små steg, stora vinster Challenge", en nationell konkurrens mellan universitet och högskolor belönar sociala och miljöåtgärder. Rankad i Princeton Review som en av de bästa högskolorna i Mellanvästern regionen. Noterade i Petersons Top Högskolor för vetenskap bland 200 skolor med utestående program inom vetenskap och matematik. En av två skolor i Iowa att nationellt erkända av det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning för dess elementära utbildningen. Bland det första nivåer Bästa National liberal arts college som rankas av US News and World Report. Rankad nr 7 mellan nationella universitet och liberal arts college från US News and World Report som en "overperformer" i examensfrekvens för studenter från låginkomstfamiljer. Ingår i Money Magazine "bästa högskolor" ranking. Wartburg "samhällsbyggare" program tilldelades en MacJannet pris för globalt medborgarskap.

Examen i fyra år!

Vad är en examensfrekvens?

Detta kan vara en mycket förvirrande koncept. I grund och botten är detta andelen elever som faktiskt slutföra en examen vid institutionen. De flesta rapporter på nätet kommer att visa en 6-års examensfrekvens, vilket är andelen heltidsstuderande fick sin kandidatexamen inom sex år, som har blivit den genomsnittliga längden på en grundutbildning på många universitet. Detta är inte sant i Wartburg College.

93% av våra studenter avslutat sin examen på fyra år. Av de heltidsstuderande som började på Wartburg, kommer 63% slutföra sin examen vid Wartburg, vilket anses vara en mycket hög examensfrekvens. Under de senaste 10 åren, har Wartburg haft examen priser så hög som 70%.

Varför jämföra fem år på statliga skolor till fyra år på Wartburg?

Verkligheten för många studenter är det kommer att ta fyra och en halv till fem år eller mer för att få en examen vid en statlig skola, enligt nationell statistik. På Wartburg, 93 procent av våra studenter slutföra sin examen i fyra år.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Wartburg College

Om du har en talang för tal och en önskan att arbeta i affärer, kan en karriär som aktuarie vara för dig. Konsekvent betygsatt som en av de bästa jobb i Amerika, använder ... [+]

Om du har en talang för tal och en önskan att arbeta i affärer, kan en karriär som aktuarie vara för dig. Konsekvent betygsatt som en av de bästa jobb i Amerika, använder en aktuari matematiska modeller och analytiska färdigheter för att bedöma ekonomisk säkerhet och kvantifiera risk. Wartburgs stränga programbaserade ekonomi, finans och matematik förbereder studenterna för en framgångsrik karriär i riskhanteringsvärlden.

Inrymt i institutionen för matematik, datavetenskap

Snabb faktaAktuarie noterades som det fjärde bästa jobbet, med en medianlön på 93,680 dollar, 2012-13, enligt presidiet för arbetsstatistik.Din examen kommer också att förbereda dig för en karriär som matematiker eller statistiker, respektive nr 1 och nr 3 bästa jobb.Professionen förväntas öka med 26 procent år 2022, jämfört med ett genomsnitt på 11 procent för alla yrken.De flesta aktuärer bor och arbetar i nordöstra (Manhattan är en finansiell kapital) och i Mellanvästern, där många stora företag har sitt huvudkontor.Aktuarier arbetar i försäkringsbranschen, för privata företag, myndigheter eller som oberoende konsulter. Valet är ditt.Vanliga lärandesultat... [-]
Amerikas förenta stater Waverly
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

Biokemi, genom läroboksdefinition, är ett försök att förstå biologi genom kemiets sammanhang. Biochemistry föreläsningar vid Wartburg College innehåller topiskt makromole ... [+]

Biokemi, genom läroboksdefinition, är ett försök att förstå biologi genom kemiets sammanhang. Biochemistry föreläsningar vid Wartburg College innehåller topiskt makromolekyler, enzymer och mänsklig metabolism. Tekniker som lärs ut i biokemi laboratoriet används på många områden, inklusive mikrobiologi, rättsmedicin, neurobiologi och cancerforskning.

Genom en dynamisk läroplan som innehåller flexibilitet i kursval som matchar dina intressen och en forskningsdel som förankras av en toppmodern vetenskaplig anläggning, kommer en Wartburg biokemi grad unikt att förbereda dig för en karriär inom hälsa, forskning, bioteknik eller utbildning.

Program Snabba fakta

Utmärkt placering i forskarskolor och professionella skolor... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
September 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

Wartburg biologiska avdelningen förbereder studenterna för ett brett utbud av karriärer, inklusive hälsovårdsverksamhet, forskning, undervisning, bioteknik och områden me ... [+]

En examen i biologi från Wartburg College är välkänd runt om i landet.

Wartburg biologiska avdelningen förbereder studenterna för ett brett utbud av karriärer, inklusive hälsovårdsverksamhet, forskning, undervisning, bioteknik och områden med globala och miljömässiga frågor. Vi lär oss vad vetenskapen är, inte bara den kunskap som den har producerat, med förfråganbaserad inlärning.

Medan läroplanen för biologiska avdelningen är rigorös, får eleverna en uppskattning av hur man studerar biologi kan vara kul, spännande och givande. Biologiprogrammets framgång är grundad i sin undersökningsbaserade betoning där eleverna underlättar sitt lärande genom att uppleva vetenskap snarare än att bara läsa om det.... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

Om du har en passion för utmanande kursarbete, praktiska tillämpningar och problemlösning kan en kandidatexamen i datavetenskap eller datorinformationssystem vara ett bra ... [+]

Om du har en passion för utmanande kurser, praktiska tillämpningar och problemlösning kan en kandidatexamen i datavetenskap eller datorinformationssystem vara ett bra alternativ.

Du kommer att upptäcka ett starkt samband mellan matematik, datavetenskap och fysik, vilket återspeglar fakultetens långsiktiga fokus på att hjälpa studenter att hitta rätt program för sina färdigheter och intressen. Avdelningen förenar kurser med laboratorieaktiviteter, praktiska praktikplatser och möjligheter till undervisning och ledarskap. Kurser betonar djupgående gruppaktiviteter, så att du kan ta itu med utmanande projekt samtidigt som du utvecklar dina interpersonella kommunikationsförmåga. Dessa erfarenheter kommer att ge en solid grund för framtida sysselsättning eller forskarutbildning.... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

En utbildning i ekonomi kommer att fokusera på studier av brist, hur människor använder resurser och beslutsprocessen. Studenterna kommer också att få väl kopplad kunskap ... [+]

Översikt

En utbildning i ekonomi kommer att fokusera på studier av brist, hur människor använder resurser och beslutsprocessen. Studenterna kommer också att få väl kopplad kunskap i statistik och kalkyl.

Du hittar karriärmöjligheter inom ekonomiska områden som regering, forskning, analytikerpositioner, ekonomisk rådgivning, finansmarknader, bank och försäkringar. Du kommer vara beredd att ta på sig plikter och ansvar i dessa positioner och få värdefulla kunskaper att besitta.

På Wartburg College , studenter i ekonomi dra nytta av små klassstorlekar och en varierad grupp av klasskamrater. Du kommer att undervisas av professorer med erfarenhet och expertis som är redo att mentorera studenter för karriär och aktivt medborgarskap genom klassrummet, praktik och forskarutbildning.... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

Om du har en passion för utmanande kurser, praktiska tillämpningar och problemlösning kan en kandidatexamen i fysik vara ett bra alternativ. Du kommer att upptäcka ett st ... [+]

Om du har en passion för utmanande kurser, praktiska tillämpningar och problemlösning kan en kandidatexamen i fysik vara ett bra alternativ.

Du kommer att upptäcka ett starkt samband mellan matematik, datavetenskap och fysik, vilket återspeglar fakultetens långsiktiga fokus på att hjälpa studenten att hitta rätt program för sina färdigheter och intressen. Avdelningen förenar kurser med laboratorieaktiviteter, praktiska praktikplatser och möjligheter till undervisning och ledarskap. Kurser betonar djupgående gruppaktiviteter, så att du kan ta itu med utmanande projekt samtidigt som du utvecklar dina interpersonella kommunikationsförmåga. Dessa erfarenheter kommer att ge en solid grund för framtida sysselsättning eller forskarutbildning.... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

Som en del av din utbildning på Wartburg College kommer du att arbeta igenom många av de etiska utmaningar som nu konfronterar näringslivet. Du är beredd att göra och stå ... [+]

Som en del av din utbildning på Wartburg College kommer du att arbeta igenom många av de etiska utmaningar som nu konfronterar näringslivet. Du är beredd att göra och stå bakom svåra beslut och få praktisk erfarenhet som många arbetsgivare söker.

Du hittar också karriärmöjligheter i dagens snabba affärsmiljö inom områden som offentlig eller privat redovisning, finans, internationell verksamhet, statlig service, vårdhantering, marknadsföring och ideella organisationer.

Du kommer att dra nytta av små lektioner som lärs ut av professorer som har erfarenhet och kompetens inom många aspekter av företagsekonomi, redovisning och ekonomi. Fakultetsmedlemmar mentor studenter för karriär samt för aktivt medborgarskap genom klassrums erfarenhet, praktik, fallstudier och grundforskning.... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

Konstavdelningen ger Wartburgstudenter möjlighet att kommunicera med disciplin och fantasifull förståelse för den visuella världen och dess design. Genom uppskattning, er ... [+]

Konstavdelningen ger Wartburgstudenter möjlighet att kommunicera med disciplin och fantasifull förståelse för den visuella världen och dess design. Genom uppskattning, erfarenhet och produktion breddar konststudenterna sina kreativa och kritiska förmågor och delar dessa nya färdigheter genom att skapa konstverk.

Konstavdelningen erbjuder en rad akademiska och studiekurser i traditionell och teknikbaserad media. Den begränsade storleken på klasserna och fakultets öppna attityder uppmuntrar individuell uppmärksamhet och nära arbetsförhållande. Genom avancerade kurser och fristående studier kan eleverna driva individuella intressen.

Krav

14 högskolepoäng:

ART 105 Design IART 108 Grafisk DesignART 111 RitningART 150 Konst, medier och design från 1900-taletART 201 MåleriART 205 KommunikationsdesignART 208 Fotografi IART 210 Kommunikationsdesign IIART 250 Konsthistoria: Tidigt GothicART 251 Konsthistoria: Renässans genom modernART 310 avancerade designprojektART 371 PraktikART 461 Seminarium i konst: ForskningART 462 Seminarium i Konst: Utställning... [-]
Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

En examen i utbildning erbjuder spännande möjligheter. En utbildning i Wartburg erbjuder enastående klassrumsupplevelser. Du kan använda dina talanger och förmågor att bl ... [+]

En examen i utbildning erbjuder spännande möjligheter. En utbildning i Wartburg erbjuder enastående klassrumsupplevelser. Du kan använda dina talanger och förmågor att bli en effektiv och reflekterande lärare i ett liv av professionell service och ledarskap. Du hittar jobbmöjligheter inom utbildning på alla nivåer, från förskolan till 12: e klass.

Genom att utbilda sig i utbildning kan du arbeta med barn i olika klassrumsinställningar, dela intresse för ett innehållsområde och påverka framtiden. Du kan utforska barnlitteratur, läskunnighet, läsning, läroplan, pedagogisk psykologi, tidig barndomsutbildning, mänskliga relationer, mångkulturella studier, undervisningsstrategier och metoder, pedagogisk teknik, fältplaceringar och specialutbildning.... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

Programmet för internationella relationer exponerar studenter för väsentliga frågor om de processer genom vilka komplexiteten av ömsesidigt beroende möts med djupt hållna ... [+]

Programmet för internationella relationer exponerar studenter för väsentliga frågor om de processer genom vilka komplexiteten av ömsesidigt beroende möts med djupt hållna individuella värden. I stort sett innebär det att man svarar på den grundläggande frågan om vem som får vad, var, när, hur och varför i internationella relationer. Internationella relationer är ett tvärvetenskapligt program som ger studenterna bredd (dvs. perspektiv) och täckningsdjup för att överväga och effektivt svara på dessa frågor. Mer detaljerad förfrågan på en viss geografisk region är också möjlig inom programmet.

Studerande som driver denna majoritet uppmuntras starkt att införliva mer främmande språk och internationella resor till sitt akademiska program. En rad maj-term och semester-långa möjligheter finns. Dessutom uppmuntrar vi eleverna att fördubbla majoriteten inom ett relaterat område, som ekonomi, främmande språk, historia, internationell verksamhet, statsvetenskap, religion eller sociologi för att ytterligare förbättra deras förståelse och förberedelse.... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

Praktisk erfarenhet, mentorskap från erfarna proffs och högklassiga faciliteter förbereder våra studenter för snabbt växande fält som kräver utmärkta kommunikationsförmåg ... [+]

Praktisk erfarenhet, mentorskap från erfarna proffs och högklassiga faciliteter förbereder våra studenter för snabbt växande fält som kräver utmärkta kommunikationsförmåga. Avdelningen erbjuder följande majors / koncentrationer. Våra akademiker arbetar som författare, redaktörer, journalister, produktionsspecialister och PR-proffs. De är inblandade i webbutveckling, underhållningsindustrin och en mängd relaterade områden.

Alumni framgångsberättelser

Wartburg-studenterna hittar tillfredsställande jobb och är inskattade till högskoleexamen och professionella skolor. Wartburg alumni finns i alla 50 amerikanska stater och över 70 utländska länder. Nedan är bara ett urval av de typer av positioner som Wartburg-kandidater från journalistik och kommunikationsavdelningen har haft tidigare.... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

Kemi förbereder dig till framgång i många vetenskapsrelaterade yrken. Du har möjlighet att lära dig i ett state-of-the-art Science Center. Företag, organisationer och ins ... [+]

Ett väl respekterat program

Kemi förbereder dig till framgång i många vetenskapsrelaterade yrken. Du har möjlighet att lära dig i ett state-of-the-art Science Center. Företag, organisationer och institutioner som söker personer med praktisk erfarenhet söker Wartburg kemi och biokemi examen. Avdelningen har en 100 procent placeringsfrekvens. Experimentation och forskning ligger i hjärtat av Wartburg-kemiprogrammet. På campus använder studenterna modern instrumentering i kurser och individuell forskning. Kemiska fakultetsmedlemmar är effektiva lärare och rådgivare, och små klassstorlekar gör det möjligt för fakulteten och studenterna att bli välbekanta.

Program Snabba fakta... [-]
Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

Om du har en passion för utmanande kurser, praktiska tillämpningar och problemlösning kan en kandidatexamen i matematik vara ett bra alternativ. Du kommer att upptäcka et ... [+]

Om du har en passion för utmanande kurser, praktiska tillämpningar och problemlösning kan en kandidatexamen i matematik vara ett bra alternativ.

Du kommer att upptäcka ett starkt samband mellan matematik, datavetenskap och fysik, vilket återspeglar fakultetens långsiktiga fokus på att hjälpa studenten att hitta rätt program för sina färdigheter och intressen. Avdelningen förenar kurser med laboratorieaktiviteter, praktiska praktikplatser och möjligheter till undervisning och ledarskap. Kurser betonar djupgående gruppaktiviteter, så att du kan ta itu med utmanande projekt samtidigt som du utvecklar dina interpersonella kommunikationsförmåga. Dessa erfarenheter kommer att ge en solid grund för framtida sysselsättning eller forskarutbildning.... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

Miljökunskap och -studier är ett tvärvetenskapligt (vetenskapligt och studieriktat) tvärvetenskapligt program med inriktning mot naturvetenskap och samhällsvetenskap och ... [+]

Miljökunskap och -studier är ett tvärvetenskapligt (vetenskapligt och studieriktat) tvärvetenskapligt program med inriktning mot naturvetenskap och samhällsvetenskap och utformad för att ge studenterna en förståelse och tillämpning av integrationen av flera discipliner för att lösa komplexa problem som uppstår vid gränssnittet för mänsklig existens med resten av den naturliga världen. Miljövetenskap och -studier Majors är beredda att gå in i karriär inom områden som naturvård, miljövetenskap, miljölagstiftning, förnybar energi, stadsplanering och miljöpolitik. Studenter engagerar sig i interaktiva seminarier, antingen bedriva självständig forskning under ledning av en fakultetsmedlem eller delta i en lämplig praktikplats och uppmanas att utnyttja fältbiologi May Term kurser. En mindre i miljöstudier finns också tillgänglig.... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

Miljökunskap och -studier är ett tvärvetenskapligt (vetenskapligt och studieriktat) tvärvetenskapligt program med inriktning mot naturvetenskap och samhällsvetenskap och ... [+]

Översikt

Miljökunskap och -studier är ett tvärvetenskapligt (vetenskapligt och studieriktat) tvärvetenskapligt program med inriktning mot naturvetenskap och samhällsvetenskap och utformad för att ge studenterna en förståelse och tillämpning av integrationen av flera discipliner för att lösa komplexa problem som uppstår vid gränssnittet för mänsklig existens med resten av den naturliga världen.

Miljökunskap och -studier är ett tvärvetenskapligt (vetenskapligt och studieriktat) tvärvetenskapligt program med inriktning mot naturvetenskap och samhällsvetenskap och utformad för att ge studenterna en förståelse och tillämpning av integrationen av flera discipliner för att lösa komplexa problem som uppstår vid gränssnittet för mänsklig existens med resten av den naturliga världen.... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

Wartburg College är en ackrediterad institutionell medlem av National Association of Music Schools (NASM). Studenter som fyller i American Music Therapy Association (AMTA ... [+]

Wartburg College är en ackrediterad institutionell medlem av National Association of Music Schools (NASM). Studenter som fyller i American Music Therapy Association (AMTA) godkända program för musikterapi är berättigade till certifikatstyrelsen för musikterapeuter (CBMT). Wartburg är den enda privata högskolan i Iowa för att erbjuda musikterapin större. Avslutande av kandidatexamen i musikutbildning eller kandidatexamen i musikutbildning / musikterapi leder till licenser i utbildning i delstaten Iowa.

Bachelor of Arts in Music grad ger dig en mängd olika karriärmöjligheter inom musikfältet. Du kan välja den allmänna musikhögskolan, som låter dig kombinera en musikhögskola med ett annat stort eller mindre fält. Eller du kan välja kyrkans musikspår, som kombinerar kurser i musik och religion för att förbereda dig för ledande musikprogram i kyrkor eller för vidare studier på grundskolan.... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

Neuroscience major vid Wartburg är en tvärvetenskaplig major som exponerar studenter till skärningspunktet mellan biologi och psykologi och uppmuntrar dem sedan att koppl ... [+]

Neuroscientists studerar hur hjärnan och nervsystemet fungerar. Det snabbt växande fältet syftar till att svara på frågor som hur vi uppfattar vår omgivning, hur vi interagerar med dessa omgivningar annorlunda än djur och vad som kan gå fel i denna process. Neuroscience major vid Wartburg är en tvärvetenskaplig major som exponerar studenter till skärningspunktet mellan biologi och psykologi och uppmuntrar dem sedan att koppla till andra intressanta områden. Neurovetenskap är ett brett fält och studenterna har möjlighet att fokusera på sina egna områden av intresse genom avancerade forskarkurser och olika valfria ämnen. Neuroscience majors kan bedriva karriär inom neurovetenskap forskning, medicin, fysioterapi, arbetsterapi, psykiatri, farmakologi, kognitiv psykologi, robotik, science writing och många, många fler områden.... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

Psykologiprogrammet, en del av samhällsvetenskapliga avdelningen, närmar sig psykologi som en akademisk disciplin, ett yrke och en vetenskap. Fakulteten presenterar psyko ... [+]

En majoritet i psykologi kommer att förbereda dig för positioner inom mänskliga tjänster, forskning och utbildningsrelaterade områden. Programmet närmar sig psykologi som en akademisk disciplin, ett yrke och en vetenskap.

Psykologiprocessen är tillgänglig via Institutionen för samhällsvetenskap. Samhällsvetenskapliga kurser erbjuder erfarenhet av projektbaserade kurs och möjligheter till original vetenskaplig forskning, som omfattar fältturer och off-campusstudier i hela USA och utomlands. Under senare år forskat fakultetsmedlemmar och elever till ämnen som föräldraskap och personlighet, minnesprocesser, stress och anpassning. Dessutom biträdde eleverna fakulteten för att undersöka mänskliga rättigheter, demokratisering, civil diskurs och serviceinlärning.... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

Sociologiska huvudämnet förbereder eleverna för ett livslångt personligt engagemang för samhället och för ett brett utbud av karriär inom den offentliga och privata sekto ... [+]

Översikt

Sociologiska huvudämnet förbereder eleverna för ett livslångt personligt engagemang för samhället och för ett brett utbud av karriär inom den offentliga och privata sektorn eller för doktorandstudier. Sociologiska huvudämnet är tillgängligt via Institutionen för samhällsvetenskap. Samhällsvetenskapliga kurser erbjuder erfarenhet av projektbaserade kurs och möjligheter till original vetenskaplig forskning, som omfattar fältturer och off-campusstudier i hela USA och utomlands.

Kriminologi / Criminal Justice ConcentrationFörstå dagens utmaningar i straffrättssystemet och de riktningar som det kommer att ta för framtiden.Utforma och genomföra originalforskning, vilket ger insikt i ett snabbt föränderligt fält.Delta i samhällstjänst och serviceinlärning.Delta i fältupplevelser som är relevanta för straffrättssystemet.Arbeta och interagera med en mångfaldig grupp människor intresserade av, och av intresse för det straffrättsliga systemet.Lär dig om det brett utbud av yrken som finns inom straffrättsområdet.Programmål... [-]
Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

En statsvetenskap viktig erbjuder förberedelser för en karriär eller vidareutbildning i offentliga policyer, lag, stadsplanering, internationell handel, diplomatisk servi ... [+]

En statsvetenskap viktig erbjuder förberedelser för en karriär eller vidareutbildning i offentliga policyer, lag, stadsplanering, internationell handel, diplomatisk service och politiska kampanjer.

Statsvetenskapliga huvudämnet är tillgängligt via Institutionen för samhällsvetenskap. Samhällsvetenskapliga kurser erbjuder erfarenhet av projektbaserade kurs och möjligheter till original vetenskaplig forskning, som omfattar fältturer och off-campusstudier i hela USA och utomlands. Under senare år forskat fakultetsmedlemmar och elever till ämnen som föräldraskap och personlighet, minnesprocesser, stress och anpassning. Dessutom biträdde eleverna fakulteten för att undersöka mänskliga rättigheter, demokratisering, civil diskurs och serviceinlärning.... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

Studier formas av internationella erfarenheter som syftar till att öka din språkkunskaper och fördjupa dig i den spanska kulturen. ... [+]

ÖversiktSpanska majorStudier formas av internationella erfarenheter som syftar till att öka din språkkunnighet och fördjupa dig i en annan kulturFördjupad studie av en annan kultur och bosatt utomlands under en längre tid ger dig insikt om hur andra kulturer ser världen, liksom en bättre förståelse för den amerikanska kulturenMaj term

Delta i en May Term-upplevelse, där studenterna spenderar fyra veckor utomlands, kombinerar intensiv språkstudie med fakultetsledda utflykter till platser av historisk och kulturell betydelse.

Under majperioden besöker spanska majors och minderåriga om platser av kulturellt intresse och studerar i Heredia, Costa Rica; Franska / franska studier majors och minderåriga reser till ett språkinstitut i paris; Tyska / tyska studier majors och minderåriga besöker flera städer i Tyskland.... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Spansk,Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

Wartburg College

Arbetsgivare idag söker ingenjörer som är mer än bara tekniskt kompetenta. De letar efter kandidater som kan skriva och prata effektivt, vem är lagspelare, och vem kan se ... [+]

En unik läroplan för en föränderlig värld

Arbetsgivare idag söker ingenjörer som är mer än bara tekniskt kompetenta. De letar efter kandidater som kan skriva och prata effektivt, vem är lagspelare, och vem kan se den "stora bilden". Det här är de typer ingenjörer som Wartburg examinerar. Till skillnad från universitetsplaner understryker Wartburgs Engineering Science-program bredden av bakgrunden över smal specialisering. Till skillnad från ingenjörsprogram på de flesta andra konsthögskolor är programmet en fyraårig kandidatexamen som inte kräver ytterligare studier vid en annan institution innan man söker industriell anställning.

Engineering Science på Wartburg är utformad för att ge dig en unik kombination av:... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Wartburg College

Bachelor of Music in Music Therapy grad erbjuds för dem som vill slutföra kursen anpassad till kraven som fastställts av American Music Therapy Association för att kvalif ... [+]

Wartburg College är en ackrediterad institutionell medlem av National Association of Music Schools (NASM). Studenter som fyller i American Music Therapy Association (AMTA) godkända program för musikterapi är berättigade till certifikatstyrelsen för musikterapeuter (CBMT). Wartburg är den enda privata högskolan i Iowa för att erbjuda musikterapin större. Avslutande av kandidatexamen i musikutbildning eller kandidatexamen i musikutbildning / musikterapi leder till licenser i utbildning i delstaten Iowa.

Bachelor of Music in Music Therapy grad erbjuds för dem som vill slutföra kursen anpassad till kraven som fastställts av American Music Therapy Association för att kvalificera sig till att bli en styrelsecertifierad musikterapeut. En sex månaders praktik efter kursen krävs innan du sitter för styrelsen certifieringsexamen.... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Wartburg College

Wartburg College är en ackrediterad institutionell medlem av National Association of Music Schools (NASM). Studenter som fyller i American Music Therapy Association (AMTA ... [+]

Översikt

Wartburg College är en ackrediterad institutionell medlem av National Association of Music Schools (NASM). Studenter som fyller i American Music Therapy Association (AMTA) godkända program för musikterapi är berättigade till certifikatstyrelsen för musikterapeuter (CBMT). Wartburg är den enda privata högskolan i Iowa för att erbjuda musikterapin större. Avslutande av kandidatexamen i musikutbildning eller kandidatexamen i musikutbildning / musikterapi leder till licenser i utbildning i delstaten Iowa.

Grader och Majors

Bachelor of Music Education grad uppfyller kraven i Iowa Department of Education för K-12 musik certifiering. Detta berättar eleverna att lära sig i det elementära allmänna musikklassrummet, eller undervisa i ett band, kör eller orkestral inställning på gymnasiet eller gymnasiet.... [-]

Amerikas förenta stater Waverly
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Wartburg. Worth It

Wartburg College: You are Welcome Here

Wartburg College
Address
100 Wartburg Blvd.
50677 Waverly, Iowa, Amerikas förenta stater
Webbplats
Telefon
+1 800-772-2085