Waldorf University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Waldorf University är en vänlig, privat liberal arts skola beläget centralt i vackra Forest City , Iowa . I över 100 år har Waldorf varit hörnstenen i tusentals liv, och den solida grunden för framgång bland studenter, deras familjer och samhället.

Sedan starten 1903 har Waldorf varit i spetsen för akademisk innovation, som leder till en väg för framtida generationer. Waldorf har en uppsjö av certifikat, associerade, kandidatexamen och magisterexamen, och har möjlighet för alla som vill förbättra sitt liv akademiskt, personligen eller professionellt.

Vid Waldorf tror vi att en riktigt väl avrundad utbildning inte bara innefattar akademiska studier, men också deltagande i konst, gymnasieutbildning och mer. Vårt livliga campus hänger med studenter från hela världen som har valt Waldorf för att hjälpa dem att uppnå sina utbildningsmål.

Vår fakultet och personal arbetar en-mot-en med studenter för att säkerställa att de är övertygade och kapabla att nå sin fulla potential, vilket ger uppmuntran varje steg i vägen. Oavsett om du föredrar att lära dig i en traditionell klassrumsinställning eller flexibiliteten att tjäna din examen online, berömmer du dig om ditt beslut att utveckla ditt liv genom utbildning.

Platser

Forest City

Address
106 South 6th St.
IA 50436 Forest City, Iowa, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium