Läs den officiella beskrivningen

VISION

Synlig Music College är en global, andlig gemenskap av musiker, tekniker, affärsmän och lärare tjänar kyrkan och samhället med vår kollektiva energi och talang, att främja en miljö av kreativitet, tillbedjan och innovation inom konstnärliga strävanden för Guds ära.

UPPDRAGSBESKRIVNING

Synlig Music College utbildar och utrustar musiker, tekniker och affärsmän i hantverk och Christian karaktär, effektiv service i musikbranschen och i kyrkan.

ANDLIG | PROFESSIONAL | AKADEMISK.

Synlig Music College är i skärningspunkten mellan andlig, professionella och akademiska. Våra tre kandidatexamen program erbjuder en rigorös utbildning i musikbranschen, musikproduktion och musik, utrusta våra studenter för effektiv service i musikbranschen och kyrkan. Vi tror att kristna musiker, producenter, chefer och branschfolk måste vara väl utvecklad lika inom dessa tre områden för att finna framgång i livet, karriären och departement. Våra avsikt små artist samhällen är fokuserade på balanserad andlig, professionell och akademiska tillväxt.

GLOBAL

Unikt inom högre utbildning

Lanserades i Memphis, Tennessee 2000, är ​​visionen om Visible Music College unik inom högre utbildning. Fokus ligger på att skapa små, avsikt artist samhällen över hela världen som betonar tillväxt på tre viktiga områden: andliga, professionella och akademiska.

Synlig utvidgas till Chicago 2014 och Dallas 2015 som en del av VD och grundare Ken Steorts' 2020 × 2020 visionen - 20 platser i 20 städer betjänar 2,020 studenter 2020. Från Sarah Simmons (NBC: s The Voice) till indie darlings Carolina Story, Synliga alumner är på listorna, i studion och göra en inverkan i kyrkan.

Academic Översikt

Synlig Music College är en integrerad utbildning erfarenhet som utmanar eleverna att växa andligt, professionellt och akademiskt under en ackrediterad kandidatexamen program. Varje utbildningsprogram har en kärna av bibeln, teologi och ministeriet kurser. Integriteten av studentens andlighet är grundläggande för professionell utveckling, som Skriften informerar hur man relatera till Skaparen och Hans skapelse-särskilt hur man borde svara på Skaparens inbjudan till eftertänksamma, kreativa och bön engagemang i musikbranschen och kyrkan . Både den andliga och professionell utveckling betonas genom den rigorösa college-nivå läroplan.

Filosofiskt, den ”Varför” (andlighet) föregår ”Vad” (yrke) och ”Hur” (akademiker). Alla tre tillväxtområden finns representerade i skolans namn:

Synlig Music College

  • Andlig
  • Professionell
  • Academic

Den integrerade utbildningen upplevs genom nedsänkning, och investeringar.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Visible Music College

Den moderna Music Programmet erbjuder relevant utbildning i skicklighet och karaktär för musiker, konstnärer och ledare som vill lyckas i modern musik, antingen som tjäns ... [+]

modern musik

Den Modern musikprogram erbjuder relevant utbildning i skicklighet och karaktär för musiker, konstnärer och ledare som vill lyckas i modern musik, antingen som tjänstgör i kyrkan eller utför i dagens musikbranschen. Programmet och läroplanen är utformad för att ge studenten både den akademiska kunskaper som krävs för en karriär inom populärmusiken och den yrkeserfarenhet och andlig tillväxt som behövs för att lyckas inom ministeriet och liv.

Oavsett om du sjunger, bly dyrkan, spela gitarr, horn, stråkar, trummor, eller musikinstrument, har Visible Music College en plats för dig - i bandet! Vår unika program sätter dig i ett band i din första termin på college, spelar den bästa musiken i världen, lära banddynamik, underteckna kontrakt, inspelning och spela leva ditt första år.... [-]

Amerikas förenta stater Memphis
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Visible Music College

Musikbranschen Programmet är utformat för att vara både akademiskt och praktiskt: vårt mål är att förbereda studenterna för yrkes beredskap ur ett bibliskt perspektiv ino ... [+]

musikbranschen

Den Musik Business program är utformad för att vara både akademiskt och praktiskt: vårt mål är att förbereda studenterna för yrkes beredskap ur ett bibliskt perspektiv inom alla områden av musikbranschen (publicering, ledning, turné marknadsföring och skivbolag operationer). Musikbranschen studenter kommer att utveckla grundläggande affärsmannaskap (inom områden som kommunikation, marknadsföring, ekonomi, etc.) och lära sig om musikindustrin på makro- och mikronivå.

I programmet finns också förberedelser och arbete i avtals och juridiska frågor, hantering av artister och evenemang / tour marknadsföring och planering. Alla discipliner hitta sin praktiska outworking i en pågående relation med Madison telefoni Records, skivbolaget ideell grundades av Visible Music College.... [-]

Amerikas förenta stater Memphis
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Visible Music College

Music Production Programmet är utformat för att förbereda ljudtekniker och producenter för yrkes beredskap ur ett kristet perspektiv. Programmet är utformat för att intro ... [+]

MUSIKPRODUKTION

Den Musikproduktion program är utformad för att förbereda ljudtekniker och producenter för yrkes beredskap ur ett kristet perspektiv. Programmet är utformat för att introducera den studerande till de verktyg och tekniker som används för att producera musik i modern inspelningsstudio, medan vårda studentens passion att tjäna kyrkan eller industri med Christian karaktär. Studenten kommer att få en fördjupad kunskap om dagens teknik, inspelningsteknik och musikproduktion färdigheter. Musikproduktion studenter kommer att ansvara för konstruktion alla student inspelningar och hantera levande ljud vid varje evenemang för Visible Music College. Färdigheter och kunskaper som förvärvats i programmet ge de studerande att arbeta som producenter, ingenjörer, eller för att skapa en ny studio verksamhet och fokuserar på att använda branschstandard program (Logic och ProTools). ... [-]

Amerikas förenta stater Memphis
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska