University of Redlands

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om dina drömmar blir ambitioner och dina ambitioner blir prestationer, det är den Redlands erfarenhet. Eftersom vår grundades 1907Vi har inte vacklat från vårt löfte: en omvälvande utbildning i en miljö av akademisk stringens och personligt ansvar, där du kan blanda det du lär dig i klassrummet med livskunskap som hjälper dig att påverka positiv förändring i världen.

Vi är Redlands, Där nyfikenhet finner inspiration; där osjälviskhet blir tjänsten; där små klasser uppmuntra till debatt och diskussion gnistor insikt; där kreativitet och innovation öppna dörrar och ändra liv; och där mångfald berikar oss alla.

Vi är Redlands, Där vi bryr oss mer om vem du kommer att bli än vem du brukade vara; där vi tar duktiga studenter och förvandla dem till stora människor.

Affärsidé

University of Redlands är en privat, oberoende liberal arts universitet åtagit sig att tillhandahålla en personlig utbildning som frigör eleverna att göra upplysta val.

Redlands betonar akademisk stringens, läroplans mångfald och innovativ undervisning. Redlands främjar en gemenskap av forskare och uppmuntrar en pluralistisk begreppet värden genom att utmana antaganden och stereotyper i båda klasserna och aktiviteter. En Redlands utbildning går utöver träning för att anamma en reflekterande förståelse av vår värld; Det utgår från information till insikt, från kunskap till mening.

Välkomna intellektuellt nyfikna studenter av olika religiösa, etniska, nationella och socioekonomiska bakgrunder, försöker universitetet att utveckla ett ansvarsfullt medborgarskap som en del av en komplett utbildning. Redlands uppmuntrar en gemenskap atmosfär med enastående möjlighet för studerande ledarskap och interaktion. För arbetande vuxna, erbjuder universitetet innovativa akademiska program på lämpliga platser och tider.

Redlands blandar humaniora och professionella program, tillämpas och teoretisk studie, traditionella majors och egendesignade kontrakt för examen. Små klasser gör det möjligt varje elev att delta i klassdiskussion, att ha ett nära samarbete med professorer, och få omfattande individuell uppmärksamhet. Redlands fortfarande känslig för samtida trender i samhället och utmanar eleverna att engagera sig i ett livslångt lärande.

Platser

Redlands

University of Redlands

Address
Redlands, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 909-793-2121

New York

Address
New York, New York, Amerikas förenta stater

flodstrand

Address
flodstrand, kalifornien, Amerikas förenta stater

San Diego

Address
San Diego, kalifornien, Amerikas förenta stater

Torrance

Address
Torrance, kalifornien, Amerikas förenta stater

Västra Covina

Address
Västra Covina, kalifornien, Amerikas förenta stater

Burbank

Address
Burbank, kalifornien, Amerikas förenta stater