University of North Alabama College of Arts and Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Högskolan för naturvetenskap, teknik, teknik, konst och matematik, 19 olika avdelningar med en rad majors, minderåriga och certifikatprogram arbetar oberoende och tillsammans för att antända den dröm som skapar ångan som styr din framtid. Gå med oss och fortsätt!

University of North Alabama College of Arts and Sciences är engagerad i att skapa en miljö inom vår campus och gemenskap som främjar kunskap, skicklighet, konstnärlig och kulturell anrikning, forskning och upptäckt genom att stödja oberoende, kreativitet och innovation.


Professorer i College of Arts and Sciences är kunniga och engagerande lärare som tror att en stark samverkan mellan fakulteten och eleverna, och bland eleverna själva, är nyckeln till intellektuell tillväxt. Våra professorer är också aktiva forskare som håller sig aktuella i sina läromedel och upprätthåller respekten för sina kamrater. En mängd framgångsrika alumner intygar kvaliteten på UNA: s program inom konst och vetenskap.


Dekanens kontor vid College of Arts and Sciences ligger i historiska Bibb Graves i Suite 217.university of north alabama, florence, landscape12019 / Pixabay

University of North Alabama Mission Statement

Som en regional, statligt stödd institution för högre utbildning bedriver universitetet i norra Alabama sitt uppdrag att engagera sig i undervisning, forskning och service för att ge utbildningsmöjligheter för studenter, en miljö för upptäckt och kreativ prestation och en mängd olika outreach-aktiviteter som uppfyller våra regioners professionella, medborgerliga, sociala, kulturella och ekonomiska utvecklingsbehov inom ramen för ett globalt samhälle.

Platser

florens

Address
35632 florens, Alabama, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium