Läs den officiella beskrivningen

University of Nevada, var Reno grundades år 1874 som staten University of Nevada i Elko, Nev., Ca 300 miles nordost om sin nuvarande campus i Reno. Webbplatsen för universitetet förberedande skola i östra Nevada (där inga statliga institutioner hade tidigare varit placerad) visat sig vara opraktiskt, eftersom nästan hälften av statens invånare bodde i Reno-Carson City. År 1885 godkände lagstiftaren flytten av universitetet från Elko till Reno. Morrill Hall, byggda på en bluff med utsikt över downtown, var den första strukturen bygger på en 10-acre campus. Hallen, uppkallad efter amerikanska senatorn Justin S. Morrill of Vermont, författare till 1862 Land-Grant College lagen som ledde till utvecklingen av University of Nevada, Reno och liknande institutioner, var en engångs byggnad universitetshuset presidentens och registrar kontor, klassrum, ett bibliotek, museum och uppehållsrum för groundskeeper.

År 1891, 17 år efter starten, presenterade universitetet sina första diplom till en avgångsklass av tre som ingår Frank Norcross, en framtid US District Court Judge, Nevada justitierådet och ledamot i Nevada lagstiftande församling.

Vid den tiden, de rika "Bonanza" dagar av silver och guldbrytning på Comstock Lode, 23 miles sydost om Reno i Virginia City, var borta. Staten var i ekonomisk nedgång och dess första universitet kämpat för att bygga inskrivning och resning.

Mackay Inflytande

Familjen av John Mackay, en irländsk invandrare som hjälpte direkt utvinning av mer än 100 miljoner dollar i malm från två gruvor Virginia City i mitten av 1870-talet, spelade en viktig roll i att hjälpa campus växa. Från 1907 till 1936, Mackay arvingar testamenterade universitetet mer än 1,5 miljoner euro för Mackay School of Mines byggnad, en fotbollsplan storlek fyrhörning modellerad efter Thomas Jefferson vid University of Virginia, en idrottsplats, markförvärv och Mackay Science Hall. En 7-fot, 8-tums staty av Mackay, skapad av Gutzon Borglum, som senare snidade Mount Rushmore, har stått på den norra änden av Quad sedan 1908. Den alm kantade Quad och universitetets ursprungliga kärna campus, med en notering på det nationella registret över historiska platser sedan 1987, anses vara en amerikansk kulturell resurs.

Etablera dess namn

University tjänstemän gjort framsteg i att förbättra campus står som en liten, 1.000-elev offentliga college i glest befolkade västra av 1920-talet och 30-talet. Bland de anmärkningsvärda tidiga fakulteten var James Church, vars Sierra snö undersökningar pionjärer vetenskapen om prognoser säsongs vattenförsörjning; kemisk forskare Maxwell Adams, som upptäckte användningsområden för oljor i malört och kanin borste på den västra öknen; och Mackay School of Mines geolog-seismologist Vincent Gianella, namne för kvicksilver mineral, gianellaite.

Genom 1940-talet, Hollywood filmproducenter, lockade av universitetets vinrankor, Ivy-League-liknande tegelbyggnader och idyllisk Manzanita Lake, använde campus som en inställning för populära filmer, däribland "Mr Belvedere Goes to College," med Shirley Temple; "Andy Hardys Blond Trouble" med Mickey Rooney; och "Mamma är en Freshman" med Van Johnson.

Dramatisk förändring

Genom 1958, med 2.000 studenter deltar klasser, institutionen var på gränsen till dramatisk förändring. Nya lärarhögskolor och företag var i sina första år. Studenten kroppen, som inte hade en studentcentrum byggnad under de första 70 åren av universitetets tenure i Reno, äntligen hade ett högkvarter med öppnandet av Jot Travis studentkår. Denna förening ersattes i november 2007 av Joe Crowley studentkår, en av de mest transformational byggnader som någonsin byggts på campus. Detta 167.000 kvadratmeter, "grön" miljövänlig anläggning signalerar en förändring i expansions campus, erbjuder campus och gemenskap en ny centralt beläget "dörren" till universitetet från Virginia Street. Det är uppkallat efter University president Joe Crowley, vars 23-åriga anställning som institutets vd är ett rekord. År 2008, en av landets mest tekniskt avancerade bibliotek, den Mathewson-IGT Kunskapscenter öppnade bredvid Crowley studentkår, ytterligare signalering campus "flytta norrut.

President Charles Armstrong och vice ordförande William Wood stimulerade forskningsprogram på campus 1959 med skapandet av öknen Research Institute (DRI) och dess närstående program för atmosfärfysik, öken biologi, antropologiska studier, datavetenskap och vattenresurser. DRI var en universitet division med fokus på forskning undersöker Nevada resurser torra land. Av 1969 under president N. Edd Miller hade campus doktorandprogram i mer än ett dussin specialiteter, och hade skapat en skola för medicinska vetenskaper.

Under de senaste 35 åren, har universitetet uppfyllt de utmaningar som ledarskap i vad som nu är den snabbast växande tillstånd i landet, med sin inskrivning stiger till mer än 17.000 studenter hösten 2010.

University med siffrorna

 • Beslutad: 1874
 • Plats: Reno, Nevada
 • Motto: Omnia Pro Patria ("Allt för vårt land")
 • Studenter: 18.227 (under hösten 2012)
 • Fakulteten: 912
 • Heltidsanställda lärare som håller högsta grad inom sina områden: 93 procent
 • Examina som erbjuds: Ett omfattande urval av utbildningsprogram på grundnivå, avancerad och forskarnivå.
 • Högskolor och skolor: jordbruk, bioteknik och naturresurser; Affärs; Utbildning; Engineering; Journalistik; Liberal Arts; Medicin; Ta Studenten; och Avdelningen för hälsovetenskap.
 • Maskot: Alphie, vargen; Wolfie jr
 • Smeknamn: Wolf Pack
 • Färger: Silver och blå
 • Ackrediterade av: Northwest kommissionen om Högskolor och universitet (sedan 1938), plus 20 professionellt ackrediterade program.
Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

University of Nevada, Reno

Kemi majors kompletta kurser som ger en gedigen bakgrund inom naturvetenskap och matematik, tillsammans med en sekvens av kurser i allmänhet, organisk, oorganisk, analyti ... [+]

Kemi majors kompletta kurser som ger en gedigen bakgrund inom naturvetenskap och matematik, tillsammans med en sekvens av kurser i allmänhet, organisk, oorganisk, analytisk och fysikalisk kemi. Föreläsnings klasser kompletteras av laboratorier som ger praktisk erfarenhet av kemiska metoder och instrumentering.

Relaterade grader och program Kemi, Minor Kemi, Bachelor of Science Degree Kemi, Master of Science Degree Kemi, filosofie doktorsexamen [-]
Amerikas förenta stater Reno
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Nevada, Reno

En examen i elektroteknik förbereder eleverna för att utveckla lösningar på akuta problem inom områden som makt, kommunikation, datorer och nätverk. ... [+]

En examen i elektroteknik förbereder eleverna för att utveckla lösningar på akuta problem inom områden som makt, kommunikation, datorer och nätverk.

Elektriska ingenjörer arbetar med elektromagnetiska fält och elektricitet som används inom kommunikation, biotekniska tillämpningar och elektroniska kretsar. Kärnan i elektroteknik är förmågan att arbeta med sensorer, samla in data, kommunicera elektroniskt, processsignaler och information, modell komplexa system, och integrera olika energikällor i distribuerade system.

Områden i vikt

Du har möjlighet att välja att fullfölja ditt elektroteknik examen med tonvikt på antingen förnybar energi eller medicinsk teknik.... [-]

Amerikas förenta stater Reno
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Nevada, Reno

Den fil kand-examen ger en grund i grundforskning. Studenter som vill göra en omedelbar karriär inom vetenskap eller teknik, eller som vill bedriva forskarutbildning i fy ... [+]

Den fil kand-examen ger en grund i grundforskning. Studenter som vill göra en omedelbar karriär inom vetenskap eller teknik, eller som vill bedriva forskarutbildning i fysik bör rekommenderas övre division kurser som valfria. De kurser består av två delar. En vetenskap komponent kallad större krav och en omfattande del kallas läroplanen. För mer information om kärnläroplanen krav besöker läroplanen webbplats. Relaterade grader och program Fysik, Minor Fysik, Master of Science Degree Fysik, filosofie doktorsexamen Riktlinjer för fysik 497: Senior Thesis

PHYS 497 (senior tes) är fysik stora Capstone kurs som studenter klar under sitt sista år. De ledande Avhandlingen är ett forskningsprojekt som bedrivs under ledning av en fakultet medlem, är en produkt av som en 10-20 sida avhandling som lämnas till rådgivare och till en annan fakultet medlem som fungerar som läsare. Efter inlämnandet av avhandlingen ger studenten en 20-30 minuters muntlig presentation till Fysikum. Reklam avhandlingen presentationen inom institutionen för fysik är studentens ansvar.... [-]

Amerikas förenta stater Reno
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Nevada, Reno

Traditionellt har ledningen följande aktiviteter: att planera, organisera, leda och styra. Närmare bestämt är ledningen ansvarig för de primära företagets verksamhet; de ... [+]

Traditionellt har ledningen följande aktiviteter: att planera, organisera, leda och styra. Närmare bestämt är ledningen ansvarig för de primära företagets verksamhet; de är inkommande logistik, verksamhet, utgående logistik, marknadsföring och försäljning och service.

Ledningen är också ansvarig för stödåtgärder av infrastruktur (redovisning, finansiering, strategisk planering), human resource management (rekrytering, utbildning och utveckling, kompensationshantering), teknisk utveckling (produkt- och processförbättring), och upphandling (material förvärv). Förvaltnings majors är förberedda för karriärer inom antingen allmän förvaltning (eller specialisering av human resource management) eller entreprenörskap baserad på koncentration val i General Management eller Human Resource Management.... [-]

Amerikas förenta stater Reno
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Nevada, Reno

Den kandidatexamen i maskinteknik är allmänt utformad för att rymma en mängd olika karriärmål. Studenter tar en kärna av obligatoriska kurser inom teknik, humaniora, mate ... [+]

Den kandidatexamen i maskinteknik är allmänt utformad för att rymma en mängd olika karriärmål. Studenter tar en kärna av obligatoriska kurser inom teknik, humaniora, matematik och naturvetenskap, samt kompletterande valbara kurser. Dessa kurser införa grundläggande ingenjörs och designkoncept och ge eleverna möjlighet att utveckla specifika karriär intressen i delområden av maskinteknik, såsom förnybar energi, nanoteknik eller medicinsk teknik.

Vår nationellt rankad program ger eleverna möjlighet att arbeta i nära samarbete med framstående lärare och få praktisk erfarenhet när de flyttar från att bygga Lego bilar som freshmen till att utforma en hörnsten projekt som de själva väljer som seniorer. Studenter kan dra nytta av två pedagogiska labb samt en full-service maskin och svetsverkstad som används för studentprojekt och forskningsutrustning.... [-]

Amerikas förenta stater Reno
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Nevada, Reno

Psykologi majors lär om mänskligt beteende och sitt sammanhang. De studerar motiv, kapacitet och mänskliga förmågor, och praktiker sätta denna kunskap för att arbeta i li ... [+]

Psykologi majors lär om mänskligt beteende och sitt sammanhang. De studerar motiv, kapacitet och mänskliga förmågor, och praktiker sätta denna kunskap för att arbeta i lindra mänskligt lidande.

Samtida psykologi är något uppdelat i olika metoder eller teorier för att förstå beteende. Organismerna anses kan variera från schimpanser till duvor, från människa till amöbor. Vissa psykologer anser att det är mycket viktigt att förstå fysiologiska processer (biologiska metoden); andra sällan, om någonsin, anser fysiologi. Vissa psykologer insistera på att vi måste undersöka de djupaste tankar det undermedvetna (psyko); andra försöker förstå mentala strukturer och processer som ligger till grund för mänskliga prestationer (Kognitiv). Samtidigt andra studera belägna åtgärder organismer och förnekar att "tänka" kan skiljas från den här nivån av analys (behaviorism). Psykologi är långt ifrån en enhetlig inom forskning och praktik. Detta kommer att vara en av de frågor som du måste svara själv: vilket fält, eller perspektiv av psykologi är det mest intressant för dig.... [-]

Amerikas förenta stater Reno
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Nevada, Reno

Civilingenjörer använda sina kunskaper om vetenskap och teknik för att utforma och upprätthålla en stor del av vår världens infrastruktur. De gäller också sin expertis fö ... [+]

Civilingenjörer använda sina kunskaper om vetenskap och teknik för att utforma och upprätthålla en stor del av vår världens infrastruktur. De gäller också sin expertis för att förbättra vår livskvalitet, oavsett om det är genom att utforma säkrare byggnader, vilket minskar vår klimatpåverkan eller bara förkorta din pendla. Deras arbete hjälper till att lösa många av vår planets mest allvarliga problem, bland annat ruttnande vägar, tilltäppta motorvägar, förorenat vatten och farligt avfall.

Civilingenjörer allmänhet specialisera sig inom ett visst område. Vår avdelning erbjuder fem inriktningar för studenter:

Jordbävning och byggteknik innebär analys och design av strukturer som stödjer eller motstå laster, såsom broar eller byggnader. Miljöteknik använder vetenskap och tekniska principer för att förbättra miljön, med särskilt fokus på luft, vatten och markresurser. Geoteknik är den gren av sysslar med teknisk beteende jordmaterial såsom mark, stiftelser och jord strukturer som tunnlar, dammar eller vallar anläggningsarbeten. Trottoarer / materialteknik fokuserar på trottoar design och material samt fordons trottoar interaktion. Transportteknik omfattar alla aspekter av planering, funktionell design, drift och facilities management för alla transportsätt. ... [-]
Amerikas förenta stater Reno
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Nevada, Reno

Allmänna Affärs stora expanderar på den starka affärs stiftelsen utvecklades i pre-business och övre division affärs kurser. Syftet med de stora är att tillhandahålla et ... [+]

Allmänna Affärs stora expanderar på den starka affärs stiftelsen utvecklades i pre-business och övre division affärs kurser. Syftet med de stora är att tillhandahålla ett alternativ för studenter som begränsas av arbete eller andra förpliktelser i schemaläggning kurser genom att låta eleverna att slutföra större relaterade kurser under mer flexibelt planerade kvällskurser.

Den allmänna affärs stora expanderar på den starka affärs stiftelse utvecklats i pre-business och övre division affärs kurser. Den stora kräver slutförandet av de pre-kärnverksamhet och övre division affärs grundläggande kurser som krävs av andra BS-BA (Bachelor of Science i Business Administration) stora företagen, förutom 24 poäng av rekommenderade övre division affärs kurser från olika affärsområden. Den stora kräver totalt 128 poäng.... [-]

Amerikas förenta stater Reno
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Nevada, Reno

Biokemister studera de mest grundläggande livsprocesser, liksom att identifiera det sätt på vilket DNA, som bär genetisk information, överförs mellan celler och kan manip ... [+]

Biokemister studera de mest grundläggande livsprocesser, liksom att identifiera det sätt på vilket DNA, som bär genetisk information, överförs mellan celler och kan manipuleras. Detta har lett till utvecklingen av ny teknik såsom molekylärbiologi, bioteknik och genteknik.

Den biokemi Programmet förbereder studenterna för konkurrenskraftiga och givande karriärer inom naturvetenskap, medicin eller forskning. Den biokemi stora platser en stark betoning på praktisk, praktisk erfarenhet, vilket gör utexaminerade från biokemi programmet väl förberedda för arbetsmarknaden.

Biokemi ger en utmärkt bakgrund för bioteknisk forskning, medicin, tandvård, apotek, näring, veterinärmedicin och utbildning.... [-]

Amerikas förenta stater Reno
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Nevada, Reno

Datateknik är ett område med fokus på att lösa problem med datorer. Det är en dynamisk disciplin placerad vid korsningen av många områden i matematik, naturvetenskap och ... [+]

Datateknik är ett område med fokus på att lösa problem med datorer. Det är en dynamisk disciplin placerad vid korsningen av många områden i matematik, naturvetenskap och teknik, och det sammanför teori, abstraktion och design av databehandling, program och system för att lösa en rad problem i nästan alla områden av mänsklig strävan.

Datateknik omfattar metodik, verktyg och tekniker, samt teori om hur informationen kommer, lagras, manipuleras och kommuniceras. På grund av dess betydelse för vår värld, datateknik är ett oerhört spännande ämnesområde som fortsätter att växa i snabb takt.

Relaterade grader och program Datateknik, Minor Datateknik, Master of Science Degree Datateknik, filosofie doktorsexamen ... [-]
Amerikas förenta stater Reno
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Nevada, Reno

Den kandidatexamina i matematik har alternativ för tillämpad matematik, diskret matematik / operationsanalys, statistik, eller allmänna studie ... [+]

Matematik och statistik

Den kandidatexamina i matematik har alternativ för tillämpad matematik, diskret matematik / operationsanalys, statistik, eller allmänna studie. The Bachelor of Arts examen ger en traditionell humaniora erfarenhet genom en balanserad studier i humaniora, främmande språk, samhällsvetenskap och naturvetenskap. Den fil kand-examen är en "utökad stora", vilket ger en mer intensiv upplevelse i matematik, databehandling och vetenskap.

Relaterade grader och program Matematik, Minor Matematik, Bachelor of Arts Degree Undervisning i matematik, Master of Arts Degree Matematik, Master of Science Degree [-]
Amerikas förenta stater Reno
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

This Is Nevada - 2011

Inauguration of President Marc Johnson - Universit

2012 National Concrete Canoe Race at University of

Strategic Research Program

Commencement, Spring 2012

Dorm Storm - Move In Day

Night of All Nations - University of Nevada, Reno

University of Nevada, Reno - A National Tier One U

The Mackay Song: Remixed

Study Abroad at the University of Nevada, Reno

Black Graduate Celebration

Happy Holidays from the University of Nevada, Reno

BioFit: Academic Bootcamp

Spring in Nevada

Visit Nevada

Commencement Season is Upon Us

Reno & Tahoe: An Ideal University Setting

Academics at the University of Nevada, Reno

Real Impact: University Research & Engagement Chan

Student Life at the University of Nevada, Reno

Research at the University of Nevada, Reno