Läs den officiella beskrivningen

Om UMT

University of Management and Technology (UMT) grundades i Arlington, Virginia i januari 1998. UMT är stadgad av State Council of Higher Education of Virginia (SCHEV) och ackrediterad av Distansutbildningsakkrediteringskommissionen (DEAC). UMT: s examensarbete inom projektledning ackrediteras också av Project Management Institute (PMI), Global Accreditation Center (GAC). UMT är en institutionell medlem av rådet för högre utbildning ackreditering (CHEA) och en global registrerad utbildningsleverantör av PMI.

UMT är auktoriserad av USA: s utbildningsdepartement att tillhandahålla federala studenthjälp (FSA) till behöriga studenter som är inskrivna i behöriga program på UMT. UMT är auktoriserad av USA: s medborgarskaps och invandringsverkstäder från USA: s hembygdsavdelning för att acceptera visumstuderande i F-1. UMT är auktoriserad av US Department of State för att sponsra J-1 visa internationella utbytesstudenter.

UMT är godkänt av Virginia State Approving Agency för olika veterans utbildningsprogram.

UMT erbjuder utbildning på grundnivå och forskarutbildning till dem som vill få aktuell kunskap, färdigheter och insikter i ledning och teknik som behövs för att fungera effektivt i moderna, snabba och komplexa företag. UMT satsar på excellens inom ledarskap och teknikutbildning. Dess kurser fokuserar på samtida management och teknik frågor. Fakultetsmedlemmar är noggrant screenade för att säkerställa att UMT-instruktörer har en balans mellan vetenskapliga och praktiska insikter om nuvarande förvaltningspraxis och teknikapplikationer. Medlemmarna i UMT-samfundet tror bestämt att universitet måste hålla sig på förgrunden av teknologisk förändring. UMT har åtagit sig att använda modern undervisningsteknik för att erbjuda sina studenter den bästa lednings- och teknologilärningen som finns tillgänglig.

UMT fakultet och personal har omfattande ledarskap och utbildning erfarenhet som arbetar med stora universitet, företag, ideella organisationer och myndigheter. Dessa enheter inkluderar statliga filialer, såsom Vita huset, Statens institut för standarder och teknik, Försvarsdepartementet, Institutionen för energi, Statens avdelning, National Health Institute, Internal Revenue Service och Social Security Administration ; stora företag, som AT

Genom onlineutbildning är studenter i hela USA och i åttiofem länder inskrivna på UMT. Med sin globala uppsökande uppgift är UMT åtagit sig att ge studenterna bästa kunskap, övning och professionella färdigheter överallt.

UMT ligger i Rosslyn, Arlington, Virginia, bara några minuter från centrala Washington, DC. Rosslyn är en upptagen kommersiell och federal myndighet distrikt. Rosslyn är lättillgängligt i hela större storstadsregionen med tunnelbana och är bekvämt att flyga via Dulles International Airport och Ronald Reagan Washington National Airport.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

University of Management and Technology

En student måste slutföra minst 30 kredit timmar i Allmän utbildning för att få en BHA-examen. En elev måste också slutföra 27 kredit timmar av Health Administration kärn ... [+]

Handla om

BHA kräver en framgångsrik slutförande av totalt 120 studiepoäng studieår.

En student måste slutföra minst 30 kredit timmar i Allmän utbildning för att få en BHA-examen. En elev måste också slutföra 27 kredit timmar av Health Administration kärnkurser och en BHA Capstone kurs. Återstående kredittimmar består av valbara kurser.

HA 101 är obligatorisk för studenter som inte har tidigare yrkeserfarenhet inom hälsovårdsverket eller har tagit liknande kurser före inskrivning i programmet.

BHA-programmål

Efter avslutad kurs ska studenten kunna:

Använda en bred kunskap om grundbegreppen och avancerade ämnen inom hälsovård och förvaltningTi... [-]
Amerikas förenta stater Arlington
September 2019
Engelska
Internet
Läs mer på svenska
University of Management and Technology
Webbplats
Telefon
(703) 516-0035