Läs den officiella beskrivningen

University Of North Carolina at Pembroke är ett högskolestudium med en livlig gemenskap med över 6 200 studenter.

Med ett brett spektrum av kandidatexamen och masterexamina, fantastiska Pembroke-fakulteten, och ett varierat samhälle av kulturer, idéer och organisationer inom sina fingertoppar, är UNCP- studenter redo att utmärka sig i livet.

Varje elev är en person vid UNCP. Våra studenter får chansen att namnge sig själva - att stå ut i en varm och välkomnande gemenskap som vill att de ska lyckas - och uppleva en sällsynt kombination av möjligheter, kulturer och idéer som inte kan hittas någon annanstans.

Beläget i den sydöstra North Carolina staden Pembroke, har UNCP en rik amerikansk indisk historia och är en av de säkraste campuserna i University of North Carolina system . Med små klassstorlekar, ett lågt elevfakultetsförhållande och ett av de mest varierande lärosätena i landet, är UNCP ett växande universitet som ger studenterna möjlighet att fortsätta att leva levande och uppfylla sina liv.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

University Of North Carolina at Pembroke

BS i psykologi ... [+]

Freshman Seminarium: 1 Sem. Hr.

Allmän utbildning: 44 Sem. Timmar.

ENG 1050. Sammansättning I (3 hp)ENG 1060. Sammansättning II (3 hp)Konst (3 hp)Litteratur (3 hp)Historia (3 poäng)Filosofi och religion (3 poäng)Samhällsvetenskap (9 hp)Naturvetenskap (6 hp)Matematik (3 hp)Lärarutbildning (2 hp)Allmän utbildningsval (6 hp)

Stora krav: 40 Sem. Timmar.

Huvuddelen i psykologi består av 40 terminer (varav minst 15 timmar måste tas på 3000 eller högre)

Obs! Ingen kurser på 3000-4000 bör tas tills PSY 2080 och PSY 2100 har slutförts.

I. Kärnkrav: 16 Sem. Timmar.

PSY 1010. Introduktionspsykologi (3 hp)PSY 1900. Karriär och professionella perspektiv i psykologi (1 kredit)PSY 2080. Forskningsstatistik (3 hp)PSY 2100. Forskningsmetodik (3 hp)PSY 3000. Forskningsmetoder Capstone (3 poäng)PSY 3040. Psykologihistoria och system (3 hp)... [-]
Amerikas förenta stater Pembroke
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of North Carolina at Pembroke

Handelshögskolan erbjuder kandidatexamen med en majoritet i antingen redovisning eller företagsekonomi. Företagsekonomi majors måste välja ett spår inom ekonomi, entrepre ... [+]

Handelshögskolan erbjuder kandidatexamen med en majoritet i antingen redovisning eller företagsekonomi. Företagsekonomi majors måste välja ett spår inom ekonomi, entreprenörskap, ekonomi, internationell verksamhet, ledning eller marknadsföring. Studerande som vill studera mer än ett spår måste framgångsrikt slutföra alla krav för varje, plus minst 12 extra oduplicerade timmar för det andra spåret. Minst 50% av terminen i Business Major måste tas vid UNCP.

Grundkärnan i affärsstudier betonar den breda bakgrund som krävs för framgångsrik konkurrens i den dynamiska arbetsvärlden samt förberedelser för vidare studier i kandidatprogram. Ett annat mål är att tillhandahålla service utöver universitetet och inom det omgivande näringslivet.... [-]

Amerikas förenta stater Pembroke
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska