Universidad Ana G. Méndez Dallas Campus Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Mission & Vision

Dallas Area Online från Ana G. Méndez University representerar en fortsättning på vårt åtagande att ge tillgång till högre utbildning för latinamerikanska vuxna studenter.

Högskoleexamen erbjuds i tvåspråkiga studier med en metodik utvecklad av Ana G. Méndez University, som var en ursprungligen anpassad modell framgångsrikt utvecklad och implementerad av Regis University i Denver, Colorado, ledande inom accelererad vuxenutbildning.

Ana G. Méndez Dallas University / Online erbjuder associerade grader, baccalaureater och magisterexamina 100% online. Alla betyg erbjuds 100% på spanska eller engelska. Det är en del av Ana G. Méndez universitet, den första privata institutionen för högre utbildning i Puerto Rico enligt Independent Postsecondary Education Data System (IPEDS), en avdelning från Förenta staternas utbildningsdepartement.

Intresserade kan slutföra hela anmälningsprocessen via telefon och internet.

137771_pexels-photo-4559588.jpeg

Våra principer

Som en del av sin filosofi följer Ana G. Mendez University principen om lika utbildningsmöjligheter för sina studenter på våra tre institutioner: Ana G. Méndez University (Carolina), Ana G. Méndez University (Gurabo) och Ana G. Méndez University (Cupey).

Med denna vägledande princip erhåller, tar emot och administrerar universitetet en mängd olika finansiella stödfonder i form av bidrag, studiearbete och lån för studenter som har ekonomiskt behov och som är berättigade. Studentstödet tillhandahålls av federala och statliga regeringar, institutionen och från donationer från den privata sektorn.

Vår institution distribuerar dessa medel så effektivt som möjligt och gynnar en student med så många typer av ekonomiskt stödprogram som är berättigat att uppfylla kostnaderna för att uppnå sitt akademiska mål.

Ana G. Mendez universitets finansiella stödportal tillhandahåller de policyer och rutiner som styr oss vid fördelningen av medel, i enlighet med gällande regler. Den ger också studenten anvisningar för att ansöka om ekonomiskt stöd, inklusive hur man fyller i den gratis ansökan om finansiell studenthjälp (FAFSA) som krävs för att få tillgång till federalt ekonomiskt stöd. Andra relevanta normer, policyer och förordningar som studenter bör vara medvetna om inkluderas också.

Platser

Dallas

Address
3010 N. Stemmons Fwy.
75247 Dallas, Texas, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium