Läs den officiella beskrivningen

University of Wisconsin-Green Bay tar en stor-bild inställning till utbildning, som står för din unika sätt att lära, din passion och ditt perspektiv.

Ut ur klassrummet och in i området, med verkliga praktikplatser och forskarutbildning stil forskningsmöjligheter. Utmanas att titta på problem och lösningar från flera perspektiv. Får praktisk erfarenhet genom att arbeta i nära samarbete med framstående lärare.

Bli berikas genom imponerande praktik möjligheter; få ett jobb som betalar på flera sätt som en student anställd på campus; ha kul med likasinnade genom att gå en av våra 100+ klubbar och organisationer; göra det mesta av din college år som bor på campus; bli en ledare genom elevråd; bättre din värld med samhällstjänst; och se mer av det via våra många möjligheter att studera och resa runt om i världen.

Arbetsgivarna tror UWGB inställning till högre utbildning - att studera vår värld från flera synvinklar - är ett bättre sätt att förbereda sig för en 21: a århundradet karriär. Vi tror att det finns ett bättre sätt att uppleva college. Siffrorna stöder detta: 97% av våra studenter är anställda i grad skolan, eller i det militära inom sex månader efter examen. I karriären och i samhället, akademiker i UW-Green Bay inverkan andras liv på ett positivt sätt. Det är en utbildning som förvandlar.

Bor i UW-Green Bay gemenskapen

Alla vet att grön Bay är känd för Lambeau Field och Packers, men staden trivs också med andra professionella och fritidsverksamhet, högteknologisk industri och tillverkning, och ett brett utbud av möjligheter i konsten.

UW-Green Bay har en parkliknande miljö med utsikt över Lake Michigan bukten Green Bay. Vid ungefär en kvadratmil, är campus bland de största i staten. En stor del av arealen ägnas åt naturområden, med den centrala campus gränsar på ena sidan av bukten och å andra sidan av den kraftigt skogbevuxen Niagara Escarpment. Cirka 2000 studenter bor på campus. Studenter att hitta ett överflöd av fritidsalternativ, inklusive NCAA Division I friidrott och uppträdanden av stora namn underhållare på Weidner Center och Kress Events Center. Ledarskapsmöjligheter finns genom Student Government Association. Studenten Good Times programmering Styrelsen ger sociala, kulturella, fritids- och utbildningsprogram. Studenter hittar de senaste Hollywood blockbusters och college-klassiker på den populära filmserien, och agerar även komiker, hypnotisörer och up-and-coming band på konsert kalendern. Mer än 125 klubbar och organisationer fokuserar på specialintressen.

UWGB Arts & Föreställningar

Vid UW-Green BayHittar du ett campus som värderar bildkonst och prestanda. Våra engagerande lärare förbereda studenterna för yrkeslivet inom studio konst, fotografi, grafisk design, konst management, konsthistoria, konstutbildning, musik, musikundervisning och teater och dans. Eleverna utför och ställa ut sina verk i top-notch anläggningar inklusive hyllade Weidner Center för scenkonst och värderade Lawton Gallery, liksom i mindre lokaler och studior.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BBA

University Of Wisconsin - Green Bay

Både Business Administration dur och moll är tvärvetenskapligt. "Tvärvetenskaplig" betyder att medan Business Administration studerar ett visst ämne (t.ex. finans, allmän ... [+]

Utveckla dig som en engagerad elev så att du blir en professionell ledare är vad vi gör. Den Cofrin School of Business är inriktad på att förbereda dig för professionell framgång genom kurser, praktik, och professionella evenemang utveckling. Tjänar din examen kommer att förbereda dig för konkurrenskraftiga, respekterade karriärer och vilken väg du väljer är upp till dig!

Austin E. Cofrin School of Business erbjuder grader fokuserade på att hjälpa individer blir engagerade elever och professionella ledare inom större nordöstra Wisconsin området och utanför. Vi söker personer som söker engagera utbildningsmöjligheter, yrkesmässig framgång och innovativa affärslösningar.... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

University Of Wisconsin - Green Bay

Samtliga av Engineering teknikprogram inkluderar en stark liberal arts bas tillsammans med ett antal praktiska erfarenheter, inklusive en Capstone erfarenhet eller prakti ... [+]

Kombinera praktisk inlärning med akademiska kurser, och gör dig redo för efterfrågade jobb i växande områdena verkstadsindustri. Vi samarbetar med regionala ledare och tekniska högskolor så att du kommer att förberedas för en ständigt föränderlig bransch. Få de tekniska färdigheter som kommer att göra dig en expert, och kritiskt tänkande som gör dig oumbärlig.

Program Mission

Alla teknikorienterade program inkluderar en stark liberal arts bas tillsammans med ett antal praktiska erfarenheter, bland annat en hörnsten erfarenhet eller praktik som ofta kommer att arbeta med företag och organisationer i samhället.

Electrical Engineering Technology

Förbereder studenterna för en karriär som elektroteknik teknikern med de tekniska och administrativa kompetens som krävs för att komma in karriär inom design, tillämpning, installation, tillverkning, drift och underhåll av elektriska / elektroniska system. Studenter är specialiserade på produktförbättringar, tillverkning, konstruktion och drift ingenjörsfunktioner.... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

University Of Wisconsin - Green Bay

Den systematiska studiet av ekonomi hjälper en att bättre förstå detta komplexa system av marknader, företag (vinst motiverade, statliga och privata, icke-vinstdrivande), ... [+]

Ekonomi är överallt! Som arbetstagare, konsumenter och ibland företagare alla av oss har genom vår dagliga verksamhet fått viss kunskap om hur ekonomin fungerar. Denna kunskap är dock inte systematisk och noggrann. Den moderna ekonomin är ett extremt komplext system av sociala institutioner. Den systematiska studiet av ekonomi hjälper en att bättre förstå detta komplexa system av marknader, företag (vinst motiverade, statliga och privata, icke-vinstdrivande), fackföreningar, och många andra ekonomiska och politiska intressegrupper som påverkar ekonomin och rollen av regeringen.

Här är några grundläggande praktiska frågor att studera ekonomi hjälper en att förstå. ... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of Wisconsin - Green Bay

Konst organisationer gör samhällen levande - från symfonier till jazzband, teatrar till skulptur trädgårdar, museer till samhälls kulturhus, offentlig radio till festival ... [+]

Konst organisationer gör samhällen levande - från symfonier till jazzband, teatrar till skulptur trädgårdar, museer till samhälls kulturhus, offentlig radio till festivaler. Allt av denna verksamhet är möjligt genom konst chefer.

Arts förvaltning kan vara en spännande, uppfyller karriär för någon som gillar att vara nära till konst och konstnärer och vill arbeta bakom kulisserna för att göra konsten att hända. Arts chefer arbetar bakom kulisserna för att få konst och publik tillsammans - att samla in pengar, marknadsföring, organisera volontärer och underlätta program.

Vid UW-Green Bay, är Arts Management både en större och en mindre. Många studenter para Arts Management dur eller moll med studier i musik, studio konst, teater, dans, galleri och museipraxis, engelska eller historia. ... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of Wisconsin - Green Bay

Biologiprogrammet ger insikter i levande system från undercellnivå till ekosystemnivå. Den Biologi större förbereder eleverna för karriärer inom cell- och molekylärbiolog ... [+]

Den Biologi-programmet ger insikter i levande system från undercellnivå till ekosystemnivå. Den Biologi större förbereder eleverna för karriärer inom cell- och molekylärbiologi, biokemi, växt- och djurbiologi, genetik, fysiologi, ekologi och fältbiologi. En läroplan kan utvecklas för att förbereda sig för medicinska, odontologiska, veterinär, jordbruk, eller andra professionella skolor, eller för forskarutbildning. Den stora införs också en grund för tvärvetenskapliga karriärer i biologiska resurser management, humanbiologi, nutrition och vetenskapskommunikation (tekniska skribenter, journalistik och natur tolkning).

Biologi akademiker är anställda inom industrin (läkemedel, papperstillverkning, livsmedelsförädling, sjukhus och kliniker, jordbruk och andra); myndigheter (Naturvårdsverket, Food and Drug Administration, fisk och djurliv, Forest Service, Bureau of Land Management, Department of Agriculture, Wisconsin Department of Natural Resources); miljö konsultföretag; och utbildningsinstitutioner. Cirka 40 procent av biologi akademiker bedriva avancerade grader i examen och yrkesskolor. ... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of Wisconsin - Green Bay

Computer Science program handlar om problemlösning och förmåga att lära sig nya idéer och tillämpa dem. ... [+]

Den datavetenskap program handlar om problemlösning och förmåga att lära sig nya idéer och tillämpa dem. Det beror på att hjärtat av software design är inte språket eller utvecklingsmiljön, men möjligheten att definiera ett problem, analysera olika komponenter, och projekt och utvärdera möjliga lösningar, som alla är föremål för begränsningar och begränsningar inneboende i en viss dator.

Eleverna måste förstå att i industrin måste det vara mer än bara ett arbetsprogram. Bra programvara måste inte bara fungera, men måste dokumenteras, tydligt skriven och lätt modifieras för att möta förändrade och mer omfattande krav.

Översikt

Området datavetenskap genomgår stora förändringar som tekniken går framåt och behovet av programvaru ökar. Studenter kommer in detta fält får inte se en kandidatexamen i datavetenskap som kulmen på studien på området. Snarare måste de ser det som ett första steg i en fortbildning process som kommer att pågå så länge de väljer att bo i området. Målet med datavetenskap stora är att ge studenterna en stark grund på vilken de kan fortsätta att bygga som förändringar fält. Studenter kan få undervisning inom områden som mjukvarudesign och projektledning, objektorienterad programmering, design av algoritmer, operativsystem, databassystem, neurala nätverk, datorgrafik, nätverksprogrammering och mer.... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of Wisconsin - Green Bay

Den UW-Green Bay kemi är en integrerad progression av föreläsning och laboratorie instruktion som är utformad för att ge eleverna de kunskaper som behövs av kemister idag ... [+]

Den UW-Green Bay kemi är en integrerad progression av föreläsning och laboratorie instruktion som är utformad för att ge eleverna de kunskaper som behövs av kemister idag. Dessa färdigheter inkluderar en gedigen förståelse för kemiska principer, praktisk utbildning i användningen av modern instrumentering, erfarenhet av design av experiment och förmåga att analysera data och presentera resultat. Eleverna uppmuntras att förfina dessa kunskaper genom att delta i forskningen. Majoriteten av UW-Green Bay kemi majors har möjligheter att arbeta som forskarassistenter på fakultetsprojekt, eller att genomföra egna fristående projekt. UW-Green Bay fakulteten är aktiva inom forskning om kemiska katalys, sol-gel kemi, naturlig produkt syntes, alternativ och förnybar energi, kemi ultraljud, polymer tensid syntes och tillämpning, mesoporösa material syntes och tillämpning, kemi av färger (beräkning), fotokatalys, sensorer, miljökemi, biokemi och molekylärbiologi. Erfarenhet av forskning är mycket viktigt när in på arbetsmarknaden och i tillämpningen att ta examen och yrkesskolor. ... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of Wisconsin - Green Bay

Kommunikationsavdelningen Mission är att utveckla kärnkompetens i muntlig, skriftlig och visuell kommunikation för vår tvärvetenskapligt program. ... [+]

Den Kommunikationsavdelning Mission är att utveckla kärnkompetens i muntlig, skriftlig och visuell kommunikation för vår tvärvetenskapligt program. Alla elever ska ha en grundläggande kompetens i vart och ett av dessa områden för att öka deras effektivitet inom det valda kommunikationsområdet betoning. Eleverna ska ha en begrepps grepp om de stora kommunikationsteorier och teknikens inverkan på kommunikationsprocessen.

Färdigheter Förvärvade

Välja ett område av studien är ett viktigt beslut, eftersom det kommer att forma din tankestil och personliga färdigheter för resten av ditt liv. Nedan är många av de kunskaper du förfina i programmet. Några av de färdigheter är viktigare i vissa områden av vikt än i andra. ... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of Wisconsin - Green Bay

Den miljövetenskap stora förbereder eleverna för att analysera, förstå och lösa miljöproblem. ... [+]

Den Miljövetenskap större förbereder eleverna för att analysera, förstå och lösa miljöproblemen.

Studieprogrammet i miljövetenskap större är tvärvetenskapligt, betonar ett integrerat förhållningssätt till kunskap inom området. Eftersom studien av miljöproblemen kräver en god förståelse av vetenskapliga principer, är miljövetenskap stora förankrad i naturvetenskap och matematik. Läroplanen innehåller en samhällsvetenskaplig komponent, ge alla elever att få en förståelse för miljöekonomiska och politiska frågor. Fält erfarenheter, praktik och practicums betonas.

Denna stora hjälper till att utveckla följande kunskaper och förmågor:

formulera och tolka modeller som beskriver miljöprocesser anläggning med laboratorie- och fältinstrumentering, mjukvara för statistisk analys och modellering, taxonomiska nycklar, och andra praktiska färdigheter utforma och implementera forskningsstrategier och förfaranden för att samla in, organisera, utvärdera och tolka data som kännetecknar miljösystem karakterisera och analysera mänsklig påverkan på miljön design och utvärdera strategier, tekniker och metoder för att sanera förstörd miljöer utforma och utvärdera strategier för en hållbar förvaltning av miljösystem resurser tillträde och hantera data som gäller för miljöprocesser och ledning ... [-]
Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of Wisconsin - Green Bay

Musikprogrammet är ledande inom scenkonsten vid University of Wisconsin-Green Bay ger en musikutbildning jordad i prestanda, historiskt och kulturella sammanhang. Program ... [+]

Den Musikprogram är ledande inom scenkonsten vid University of Wisconsin-Green Bay ger en musikutbildning jordad i prestanda, historiskt och kulturella sammanhang. Programmet erbjuder musikkurser till alla universitetsstuderande att bredda sin förståelse och njutning av musik som en konst. Vi erbjuder ett heltäckande utbud av upplevelser som kan justeras individuellt inom ramen för en enastående humaniora utbildning och bekvämligheterna av ett mångfacetterat universitet. Ensembler är öppna för alla studenter som framgångsrikt audition. Stora musikaliska upplevelser och en fin musikutbildning börjar med en framstående lärare. At UW Green Bay studenter har möjlighet att studera med experter på sina instrument eller röst. Vår fakultet av professionella musiker är kreativa konstnärer som gör undervisning deras första prioritet. ... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of Wisconsin - Green Bay

Psykologi är det systematiska och vetenskapliga studiet av beteende och erfarenhet. Det syftar till att förklara hur fysiologiska, personliga, sociala och miljömässiga fö ... [+]

Psykologi är det systematiska och vetenskapliga studiet av beteende och erfarenhet. Det syftar till att förklara hur fysiologiska, personliga, sociala och miljömässiga förhållanden påverkar tanke och handling. Forskning med människor syftar till att förstå, förutse och påverka beteende.

Översikt

Under det senaste århundradet har psykologin gått från att vara en gren av filosofin att vara både en experimentell vetenskap och ett aktivt hjälpa yrke. Det har utvecklat flera specialiserade delområden med fokus spänner från nivån av nervcellen (t.ex. den neurala grunden för minnet) med den för samhället (t.ex., de utvecklings konsekvenserna av Head Start-programmet).... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of Wisconsin - Green Bay

I redovisningsprogram får du både den fördjupade redovisningen kunskap och bred bakgrund i näringslivet som behövs för att förstå vilken roll redovisning i näringslivet. ... [+]

Disciplin

Både större och mindre i redovisning är disciplinär. "Disciplin" betyder att alla bokförings elever får kraftig och grundlig utbildning i redovisning. Mer än 90 procent av UW-Green Bay redovisning akademiker vanligtvis få arbete inom det valda karriär inom sex månader efter examen. Alumni undersökningar visar att alumner uppfattar redovisningsprogrammet mycket positivt, deras studieprogram förberett dem extremt bra för karriären, är "utmärkt" kvalitet Accounting fakultet och de skulle definitivt rekommendera programmet till andra. Nya undersökningar tyder också på att en bra bit över 30 procent av redovisnings utexaminerade passerar alla fyra delar av CPA tentamen under sin första sammanträde; av dem som tar det en andra gång, 75 procent klara alla fyra delar. Dessa siffror kan jämföras mycket positivt med de nationella genomsnitten, där den första gången genomströmningen är cirka 20 procent. ... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of Wisconsin - Green Bay

Statsvetenskap innebär studier av regeringen, politik, och allmän ordning både inom USA och i andra sammanhang runt om i världen. Vi är ett litet program, men vi erbjuder ... [+]

statsvetenskap innebär studier av regeringen, politik, och allmän ordning både inom USA och i andra sammanhang runt om i världen. Vi är ett litet program, men vi erbjuder kurser i amerikansk regering och politik, offentlig politik och administration, politisk teori, jämförande politik och internationella relationer. Fakulteten i programmet är verksamma inom vetenskaplig forskning och publicering, och är även tillägnad undervisning.

Förutom arbetet i regerings och utövandet av makt, i alla kurser som vi försöker utveckla viktiga färdigheter i kritiskt tänkande och analys, samt i kommunikation av idéer. Vi anser att dessa kunskaper är nödvändiga för karriärer i lag, regering, näringsliv, journalistik och politik. ... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of Wisconsin - Green Bay

Den Design Arts större är inriktad på studenter som är intresserade av grafisk design, miljö Design och breddning inom visuell kommunikation. Programmet ger en formell ut ... [+]

Den Design Arts större är inriktad på studenter som är intresserade av grafisk design, miljö Design och breddning inom visuell kommunikation. Programmet ger en formell utbildning i design med tonvikt på att främja utvecklingen av problemlösning och färdigheter som är praktiska, bärbara och varaktig i snabbt föränderliga, tekniskt drivna, kreativa områden.

Den Design Arts större består av Studio Art, grafisk design, miljö Design, Kommunikation och engelska sammansättning kurser. Bredden i läroplanen speglar tvärvetenskapliga karaktären av programmet och är uppbyggt för att främja intellektuell och estetisk förståelse för visuell kommunikation, miljödesign och främja utvecklingen av problemlösning färdigheter. ... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of Wisconsin - Green Bay

Laboratoriekurser är viktig del av en Human Biology stor. Det finns en skillnad mellan att studera vetenskap och göra vetenskap. Föreläsning kurser vägleda i studien av v ... [+]

Laboratoriekurser är viktig del av en Human Biology stor. Det finns en skillnad mellan att studera vetenskap och göra vetenskap. Föreläsning kurser vägleda i studien av vetenskapen. Laboratoriekurser bygger på kunskap för att producera know-how och förbereda eleverna för att göra vetenskap. Forskningsprojekt har eleverna göra vetenskap. Föreläsning, labb, och forskning är viktiga komponenter i en Human Biology stor.

Översikt

Human Biology Program erbjuder ett tvärvetenskapligt grund dur och moll. Vårt mål är att ge studenterna en läroplan som underlättar en förståelse för den mänskliga organismen från biologiska, medicinska, beteendemässiga och näringsperspektiv.... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of Wisconsin - Green Bay

Humaniora omfattar de områden som studerar mänskliga skapelser av alla slag. Humaniora omfattar därmed litteraturvetenskap, filosofi, historia, (inklusive konsthistoria o ... [+]

Humaniora omfattar de områden som studerar mänskliga skapelser av alla slag. Humaniora omfattar därmed litteraturvetenskap, filosofi, historia, (inklusive konsthistoria och vetenskapshistoria), främmande språk, kulturstudier (inklusive First Nations Studies), musikvetenskap, tvärvetenskapliga studier, och delar av områden som psykologi, antropologi och sociologi .

Det finns två typer av kandidatexamina: a) de som tränar du för en specifik karriär, och b) de som utbilda dig för att kunna utbildas för en mängd olika yrken.

Exempel på examina som utbildar dig för en specifik karriär är omvårdnad, redovisning och socialt arbete. Dessa examina träna dig väl att utöva ett visst yrke, men att de inte förbereda dig väl att utbildas för många andra yrken. ... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of Wisconsin - Green Bay

Det centrala organiserande Begreppet denna stora är informationen - dess strukturer i verbala, visuella, medierad, och kvantitativa former; lagring, analys, utvärdering, ... [+]

Det centrala organiserande Begreppet denna stora är informationen - dess strukturer i verbala, visuella, medierad, och kvantitativa former; lagring, analys, utvärdering, bearbetning och kommunikation av både maskiner och människor. Programmet är beroende av nuvarande teknik och fortsätter att utvecklas som teknik förändring. Studenter kan förvänta kursplanerna tillsatser och bör rådgöra med sin rådgivare tidigt och ofta för att vara medvetna om pågående förändringar.

Läroplanen spänner brett över flera discipliner, som alla finns representerade i de centrala krav. De inkluderar computing, lingvistik, kognitiv psykologi, kommunikationsteori, organisationskommunikation och förvaltning, matematik, uppgifter och informationsteknik, och språk. ... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of Wisconsin - Green Bay

Den stora i miljöpolitik och planering, som erbjuds av Institutionen för Public and Environmental Affairs, Är ett miljöstudier program baserat i samhällsvetenskap. ... [+]

Den stora i miljöpolitik och planering, som erbjuds av Institutionen för Public and Environmental Affairs, Är ett miljöstudier program baserat i samhällsvetenskap.

Den är utformad för att förbereda studenterna för en mängd utmanande yrken som innebär planering, analys, design, och administration av politik och program som handlar om naturliga och av människan skapad miljö. Denna tvärvetenskapliga stora är också lämplig förberedelse för vidare studier inom ett brett spektrum av forskarutbildningen, inklusive miljöstudier, allmän ordning, offentlig förvaltning, juridik, samhällsplanering, och relaterade områden. Genom denna stora, eleverna utvecklar kunskaper och färdigheter i planering och beslutsfattande, allmän ordning, politiska och ekonomiska system, och miljövetenskap, och förvärva analytiska kapacitet för deltagande i dessa processer som kommer att forma miljökvaliteten i framtiden. ... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of Wisconsin - Green Bay

Human Development är ett tvärvetenskapligt program som utforskar människans tillväxt, utveckling och förändring, och det conceptualizes det som en livslång process. Proce ... [+]

Human Development är ett tvärvetenskapligt program som utforskar människans tillväxt, utveckling och förändring, och det conceptualizes det som en livslång process. Processen sker i flera och skiftande sammanhang och innebär biologisk, kognitiv, emotionell, social, och moraliska utveckling.

Human Development är ett lämpligt stort eller moll för studenter som planerar någon typ av karriär som innebär att arbeta med människor och hjälpa till att lösa mänskliga problem. Eftersom det är en liberal arts stora, karriärmöjligheter är varierat, men många alternativ faller inom de breda områdena mänskliga tjänster, utbildning och företag. Alumni har arbetat som anställda i ett våld härbärge, fallchefer på en social tjänst byrå, och som anställda för intresseorganisationer såsom AARP. Andra akademiker är inblandade i utbildningsrelaterade yrken, såsom utbildningsstöd, dagis och förskolor, och college antagning. Ett annat område där många majors söker jobb är näringslivet, oavsett om försäljning, kundservice, eller till och med mänskliga resurser. Mänskliga Utvecklings eleverna också bedriva forskarutbildning och fortbildning inom områden som mänsklig utveckling och familjestudier, gerontologi, gemenskap och folkhälsa, högre utbildning / studiefrågor, äktenskap och familjeterapi, lag, och andra områden. Inträdet är mycket selektiv och kräver mycket starka akademiska meriter. Fakultets rådgivare kan hjälpa eleverna skräddarsy deras val av akademiska planen och valfria att deras individuella karriärmål. Som ett exempel, även om en minderårig inte är skyldig att uppgradera med en Human Development stor, kan minderåriga eller dubbla majors inom områden som Business, Human Biology, Public and Environmental Affairs, kvinnors och genusvetenskap, och psykologi vara till hjälp när de driver några specifika mål... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University Of Wisconsin - Green Bay

Urbana och regionala studier utvecklar individer som vill göra en skillnad i samhället: en skillnad i vad som händer med äldre stadsdelar i omvandling; en skillnad i vad ... [+]

Urbana och regionala studier utvecklar individer som vill göra en skillnad i samhället: en skillnad i vad som händer med äldre stadsdelar i omvandling; en skillnad i vad som händer när nya förortssamhällen planeras och byggs; och en skillnad i livet och välbefinnande för personer över storstads och landsbygdsregioner.

URS erbjuder studenter en möjlighet att bekanta sig med begrepp som kommer att vara till nytta om de blir samhälls arrangörer, advokater, staden eller regionala planerare, arkitekter, lärare, specialister ekonomisk utveckling, journalister, socialarbetare, stadschefer, eller ange karriärer i näringslivet.

Eleverna erbjuds introduktions och avancerade kurser i många av de samhällsvetenskapliga discipliner som bidrar till området för urbana studier - inklusive ekonomi, geografi, statsvetenskap, psykologi, och sociologi - samt specialiserad kurser såsom: urbana sociala problem, samhällsplanering, och seminariet i etik och offentliga åtgärder. ... [-]

Amerikas förenta stater Green Bay
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Top 10 Reasons to Come to UW-Green Bay

UW-Green Bay Transforming Lives

Dreams at UWGB