University Of Wisconsin - Green Bay

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Wisconsin-Green Bay tar en stor-bild inställning till utbildning, som står för din unika sätt att lära, din passion och ditt perspektiv.

Ut ur klassrummet och in i området, med verkliga praktikplatser och forskarutbildning stil forskningsmöjligheter. Utmanas att titta på problem och lösningar från flera perspektiv. Får praktisk erfarenhet genom att arbeta i nära samarbete med framstående lärare.

Bli berikas genom imponerande praktik möjligheter; få ett jobb som betalar på flera sätt som en student anställd på campus; ha kul med likasinnade genom att gå en av våra 100+ klubbar och organisationer; göra det mesta av din college år som bor på campus; bli en ledare genom elevråd; bättre din värld med samhällstjänst; och se mer av det via våra många möjligheter att studera och resa runt om i världen.

Arbetsgivarna tror UWGB inställning till högre utbildning - att studera vår värld från flera synvinklar - är ett bättre sätt att förbereda sig för en 21: a århundradet karriär. Vi tror att det finns ett bättre sätt att uppleva college. Siffrorna stöder detta: 97% av våra studenter är anställda i grad skolan, eller i det militära inom sex månader efter examen. I karriären och i samhället, akademiker i UW-Green Bay inverkan andras liv på ett positivt sätt. Det är en utbildning som förvandlar.

Bor i UW-Green Bay gemenskapen

Alla vet att grön Bay är känd för Lambeau Field och Packers, men staden trivs också med andra professionella och fritidsverksamhet, högteknologisk industri och tillverkning, och ett brett utbud av möjligheter i konsten.

UW-Green Bay har en parkliknande miljö med utsikt över Lake Michigan bukten Green Bay. Vid ungefär en kvadratmil, är campus bland de största i staten. En stor del av arealen ägnas åt naturområden, med den centrala campus gränsar på ena sidan av bukten och å andra sidan av den kraftigt skogbevuxen Niagara Escarpment. Cirka 2000 studenter bor på campus. Studenter att hitta ett överflöd av fritidsalternativ, inklusive NCAA Division I friidrott och uppträdanden av stora namn underhållare på Weidner Center och Kress Events Center. Ledarskapsmöjligheter finns genom Student Government Association. Studenten Good Times programmering Styrelsen ger sociala, kulturella, fritids- och utbildningsprogram. Studenter hittar de senaste Hollywood blockbusters och college-klassiker på den populära filmserien, och agerar även komiker, hypnotisörer och up-and-coming band på konsert kalendern. Mer än 125 klubbar och organisationer fokuserar på specialintressen.

UWGB Arts & Föreställningar

Vid UW-Green BayHittar du ett campus som värderar bildkonst och prestanda. Våra engagerande lärare förbereda studenterna för yrkeslivet inom studio konst, fotografi, grafisk design, konst management, konsthistoria, konstutbildning, musik, musikundervisning och teater och dans. Eleverna utför och ställa ut sina verk i top-notch anläggningar inklusive hyllade Weidner Center för scenkonst och värderade Lawton Gallery, liksom i mindre lokaler och studior.

Platser

Green Bay

Address
University of Wisconsin-Green Bay
2420 Nicolet Dr

WI 54311 Green Bay, Wisconsin, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium