Läs den officiella beskrivningen

USCB. Upptäckt.

University of South Carolina Beaufort är en liten, statligt universitet med drygt 1750 studenter från hela världen. Med sitt arv går tillbaka till Beaufort College i slutet av 1700-talet, fortsätter USCB att spela en stor roll i de mäktiga framtiden för våra studenter, lärare och personal, och samhällen vi tjänar hela Låg landet.

USCB är en dynamisk och levande akademiska världen som tjänar Lowcountry och utanför.

Ledda av förbundskansler Al M. Panu har universitetet två campus ligger i hjärtat av Lowcountry-Hilton Head Gateway campus i Bluffton, SC, och den historiska Beaufort campus i Beaufort, SC Dessa två campus ta kraftfulla terminer till liv genom: • 30 akademiska program och stora företagen som innehåller exceptionella undervisning, omfattande praktisk inlärning och ledande resurser och teknik.

• En plats i närheten av världsklass orter på Hilton Head Island, den historiskt rika konstnärliga inställning i Beaufort, och mycket mer för att höja praktisk inlärning.

• Ett förhållande student-till-fakulteten 17: 1 som ger en mycket individualiserad inlärningsmiljö.

• Ledande utbildningsmöjligheter på ett riktigt överkomligt pris, eftersom USCB är känd som den mest prisvärda fyraåriga institution i delstaten South Carolina.

• forskningsmöjligheter i state-of-the art laboratorier, en student forskning och stipendium dag, och förmåga att presentera forskning nationellt och publicera i nationellt respekterade tidskrifter.

Våra Campus

Upptäck våra två campus

University of South Carolina Beaufort är den snabbast växande fyraåriga institution i South Carolina. Från natursköna vyer till state-of-the-art faciliteter, små klasstorlekar till levande campus boende, utforska din kraftfulla framtid på en av USCB två campus-Hilton Head Gateway och Historic Beaufort.

Hilton Head Gateway - Main Campus

Hilton Head Gateway campus i Bluffton, SC, är University of South Carolina nyaste läge bara en kort bilresa från Hilton Head Island, som erbjuder världsklass möjligheter till lärande från biologisk forskning till praktikant på världsklass resorts.

Våra 200-acre, nybyggda campus har alla bekvämligheter och faciliteter som behövs för college livet. Palmetto Village, Hilton Head Gateway campus bostäder, har sju fullt möblerade, svit stil uppehållkorridorer presenterar gemensamt vardagsrum och kök i varje rum.

Den 26.000 kvadratmeter Campus Center har också en bokhandel, matsal, allrum, student mötesutrymme, och en student lounge.

Historiska Beaufort Campus

Den historiska Beaufort campus sitter på Intracoastal vattenvägar i centrala Beaufort, SC, där du kan bo och studera nära artsy butiker, restauranger, och vattnet, allt i ett historiskt rik stad med så mycket att erbjuda.

Med en historia som går tillbaka till 1795, har detta campus ett Center for the Arts som är värd utställningar, konserter, teaterföreställningar och andra uppträdanden-allt i ett historiskt, sceniskt och levande gemenskap. Eleverna kan också bor på campus på Grace Vita huset, ett nyrenoverat bostad hall som har en fullstor kök, sovrum och in-house tvätt.

Början ge möjligheter och USCB är i början av program, seder och traditioner. Det är en spännande tid på en exceptionell plats.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

University of South Carolina Beaufort

The Bachelor of Arts i Early Childhood Education är ett utbildningsprogram för studenter vid USCB som söker South Carolina undervisning certifiering i årskurserna Pre-K g ... [+]

The Bachelor of Arts i Early Childhood Education är ett utbildningsprogram för studenter vid USCB som söker South Carolina undervisning certifiering. Småbarnsfostran majors nytta av att engagera praktiska erfarenheter, möjligheter att integrera teori med praktik, och omfattande fält och kliniska erfarenheter i barnomsorgs inställningar Head Start centra, Montessori skolor och lokala offentliga skolor. Detta program ger studenterna en bred akademisk bakgrund och de yrkesmässiga kunskaper, färdigheter och dispositioner behövs för att arbeta med små barn, åldrar födseln till åtta.

Den småbarnsfostran programmet är en 123 termin-timmars program. Alla studenter som vill slutföra BA i Early Childhood Education examen måste formellt antagen i Professional Program när de har fullgjort minst 46 termin timmar, varav 30 måste fyllas på USCB och träffade andra krav. Pre-Professional och Professional Programförlopp för småbarnsfostran kräver 67 timmar av kurser med fokus på utveckling av pedagogisk och kunskapsinnehåll. ... [-]

Amerikas förenta stater Beaufort Bluffton Hilton Head Island
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

University of South Carolina Beaufort

The Bachelor of Science i biologi med inriktning på kustekologi och bevarande tjänar behovet av utbildade kust forskare med kunskap och färdigheter som krävs för att ta i ... [+]

Coastal Ekologi och naturvård

The Bachelor of Science i biologi med inriktning på kustekologi och bevarande tjänar behovet av utbildade kust forskare med kunskap och färdigheter som krävs för att ta itu med de unika problem kustekosystem. Miljö påfrestningar från intensiv kommersiell och bostadsutveckling har potential att avsevärt påverka känsliga kustekosystem om tillväxten inte hanteras på rätt sätt. USCB är väl positionerat för att dra nytta av de unika fysiska och ekologiska egenskaperna hos Sea Islands kustregion för utbildning av våra studenter att skydda den lokala miljön. Flera av USCB s nyutexaminerade för närvarande bedriver avancerade grader i några av de mest konkurrenskraftiga forskarutbildning både nationellt och internationellt. Andra arbetar i lokala och regionala kust bevarande / vetenskap positioner samt ekoturism jobb.... [-]

Amerikas förenta stater Beaufort Bluffton Hilton Head Island
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of South Carolina Beaufort

Med världsklass golf, tennis, segling och inkvarteringsmöjligheter, stränder, bäckar och kärr, utmärkta restauranger och nattliv, konst och kulturella centra, samt miljö- ... [+]

Institutionen för Hospitality Management

Hotell-, restaurang- och turistförvaltning

Kustvatten South Carolina: En bra plats att leva och lära!

Studera Hospitality Management i världsklass inställning

Med världsklass golf, tennis, segling och inkvarteringsmöjligheter, stränder, bäckar och kärr, utmärkta restauranger och nattliv, konst och kulturella centra, samt miljö- och historiska pedagogiska webbplatser och program, erbjuder denna region perfekt lärande laboratorium för gästfrihet studier och för njuter av din tid vid universitetet.

En mängd olika praktikplatser och arbetstillfällen är tillgängliga för studenter och akademiker på Hilton Head Island, i Beaufort samt Savannah. Många lokala företag ger undervisning bistånd för Hospitality Management studenter som arbetar på fältet när du fyller i en praktik som en del av utbildningsprogrammet.... [-]

Amerikas förenta stater Beaufort Bluffton Hilton Head Island
September 2020
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska