University of South Carolina Beaufort

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

USCB. Upptäckt.

University of South Carolina Beaufort är en liten, statligt universitet med drygt 1750 studenter från hela världen. Med sitt arv går tillbaka till Beaufort College i slutet av 1700-talet, fortsätter USCB att spela en stor roll i de mäktiga framtiden för våra studenter, lärare och personal, och samhällen vi tjänar hela Låg landet.

USCB är en dynamisk och levande akademiska världen som tjänar Lowcountry och utanför.

Ledda av förbundskansler Al M. Panu har universitetet två campus ligger i hjärtat av Lowcountry-Hilton Head Gateway campus i Bluffton, SC, och den historiska Beaufort campus i Beaufort, SC Dessa två campus ta kraftfulla terminer till liv genom: • 30 akademiska program och stora företagen som innehåller exceptionella undervisning, omfattande praktisk inlärning och ledande resurser och teknik.

• En plats i närheten av världsklass orter på Hilton Head Island, den historiskt rika konstnärliga inställning i Beaufort, och mycket mer för att höja praktisk inlärning.

• Ett förhållande student-till-fakulteten 17: 1 som ger en mycket individualiserad inlärningsmiljö.

• Ledande utbildningsmöjligheter på ett riktigt överkomligt pris, eftersom USCB är känd som den mest prisvärda fyraåriga institution i delstaten South Carolina.

• forskningsmöjligheter i state-of-the art laboratorier, en student forskning och stipendium dag, och förmåga att presentera forskning nationellt och publicera i nationellt respekterade tidskrifter.

Våra Campus

Upptäck våra två campus

University of South Carolina Beaufort är den snabbast växande fyraåriga institution i South Carolina. Från natursköna vyer till state-of-the-art faciliteter, små klasstorlekar till levande campus boende, utforska din kraftfulla framtid på en av USCB två campus-Hilton Head Gateway och Historic Beaufort.

Hilton Head Gateway - Main Campus

Hilton Head Gateway campus i Bluffton, SC, är University of South Carolina nyaste läge bara en kort bilresa från Hilton Head Island, som erbjuder världsklass möjligheter till lärande från biologisk forskning till praktikant på världsklass resorts.

Våra 200-acre, nybyggda campus har alla bekvämligheter och faciliteter som behövs för college livet. Palmetto Village, Hilton Head Gateway campus bostäder, har sju fullt möblerade, svit stil uppehållkorridorer presenterar gemensamt vardagsrum och kök i varje rum.

Den 26.000 kvadratmeter Campus Center har också en bokhandel, matsal, allrum, student mötesutrymme, och en student lounge.

Historiska Beaufort Campus

Den historiska Beaufort campus sitter på Intracoastal vattenvägar i centrala Beaufort, SC, där du kan bo och studera nära artsy butiker, restauranger, och vattnet, allt i ett historiskt rik stad med så mycket att erbjuda.

Med en historia som går tillbaka till 1795, har detta campus ett Center for the Arts som är värd utställningar, konserter, teaterföreställningar och andra uppträdanden-allt i ett historiskt, sceniskt och levande gemenskap. Eleverna kan också bor på campus på Grace Vita huset, ett nyrenoverat bostad hall som har en fullstor kök, sovrum och in-house tvätt.

Början ge möjligheter och USCB är i början av program, seder och traditioner. Det är en spännande tid på en exceptionell plats.

Platser

Beaufort

Address
801 Carteret Street
29902 Beaufort, South Carolina, Amerikas förenta stater

Hilton Head Island

Address
One University Boulevard
29909 Hilton Head Island, South Carolina, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium