Unicaf University (MW)

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

UNICAF University i korthet

Unicaf University är ett panafrikanskt oberoende erkänt universitet som kombinerar de bästa delarna av internationell utbildning och erbjuder högkvalitativa internationellt erkända kvalifikationer.

Universitetet har filialer och lärarcentra i 9 olika länder i Afrika och är registrerat och godkänt av National Council for Higher Education (NCHE) i Malawi och Högskoleverket i Zambia (HEA).

Unicaf University bedriver excellens i undervisning, studentprestation och tillfredsställelse i en ständigt förbättrad akademisk miljö. Universitetet syftar till att bli det ledande universitetet i Afrika söder om Sahara, erkänt för sitt enastående bidrag till undervisning, lärande och forskning.

Unicaf universitets campus erbjuder studenterna möjlighet att tjäna högkvalitativa internationellt erkända kvalifikationer till mycket låg kostnad. Unicaf University syftar till att erbjuda studenterna chansen att öka sina kunskaper och personliga färdigheter, fördjupa sina karriärer och bygga de liv de drömmer om.

Unicaf University erbjuder helt online-program samt program som erbjuds genom blandat lärande på ett av sina campus och inlärningscenter. Dessutom har eleverna möjlighet att ha en ansikte mot ansikte och på ett antal tjänster, till exempel tillgång till digitala bibliotek, offentliga föreläsningar, seminarier och ett antal sociala aktiviteter.

Universitetet utnyttjar UNICAFs partnerskap med internationellt ackrediterade universitet, till exempel University of South Wales, University of Nicosia och Marymount California University, för att erbjuda konkurrenskraftiga, internationellt ackrediterade online-grader till överkomliga priser. Studenterna drar också nytta av campuskurser, som erbjuds av Unicaf University själv.

UNICAF är ett av de mest generösa stipendierna som finns tillgängliga. Programmet stöder studenter som är bosatta i Afrika och ger möjligheter till studier mot olika distansutbildningsprogram som tilldelas av europeiska, brittiska och amerikanska universitet. För närvarande tillhandahåller UNICAF stipendier för de online-program som erbjuds av University of South Wales i Storbritannien, University of Nicosia i EU och Marymount California University i USA.

Under de senaste två decennierna har våra associerade institutioner erbjudit stipendier till internationella studenter. Framgångsrika studenter kunde göra ett viktigt bidrag till sina hemländer på högsta nivå.

UNICAF Scholarship Programmet grundades för att erbjuda begåvade, missgynnade studenter möjlighet att främja sin utbildning genom att studera internationellt ackrediterade kvalifikationer till mycket lägre kostnader.

Vår vision

Unicaf University strävar efter att vara en ledande bidragsgivare till excellens inom högre utbildning och forskning inom afrikanska länder.

Vårt uppdrag

För att hjälpa eleverna att bli utbildade individer, uppnå sina akademiska och professionella mål och ta ansvariga roller i en föränderlig värld av globalt ömsesidigt beroende. att främja forskning och kunskapsutveckling Att vara till tjänst för samhället genom spridning och tillämpning av kunskap, samt genom innovativa partnerskap med företag och samhällsinstitutioner.

Platser

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, Amerikas förenta stater

Aten

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Aten, Centrala Aten, Grekland

bukarest

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 bukarest, bukarest, Rumänien

london

Address
Kemp House, 152 City Road
EC1V 2NX london, england, Storbritannien

Kairo

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kairo, Cairo Governorate, Egypten

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road

AF 919 Accra, Greater Accra Region, Ghana

Lilongwe

Address
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67
Lilongwe, Centrala regionen, Malawi

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, Mauritius

Nairobi

Address
Nairobi, Nairobi län, Kenya

Lagos

Address
10, Peace Avenue
Lagos, Lagos, Nigeria

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres
Lusaka, Lusaka-provinsen, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid
Irbid, Irbid Governorate, Jordanien

Cypern online

Address
Cypern online, Cypern

Lilongwe

Address
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Fame & Shoprite),
Area 4,
Plot 67 Lilongwe

Lilongwe, Centrala regionen, Malawi