Läs den officiella beskrivningen

UH Hilo i korthet

University of Hawaii i Hilo är ett statligt universitet med en privat högskola atmosfär. Vi erbjuder små klasstorlekar, en låg förmåga till elev förhållande och möjligheter till forskning och praktisk inlärning.

Som ett statligt universitet, har University of Hawaii i Hilo en unik position i stats och land för att erbjuda en rigorös och engagerande läroplanen till ett överkomligt undervisning takt. Behörighetskraven är måttligt selektiva, vilket gör över genomsnittet studenter möjlighet att dra nytta av en liten skola upplevelse.

UH Hilo är ackrediterat av ackrediterande kommissionen för Senior Högskolor och universitet i västra Association of skolor och högskolor.

Etablerade:

 • 1947 när UH Mānoa börjar Hilo programmet
 • 1970 som University of Hawaii i Hilo

Roll: Offentliga Liberal Arts och vetenskap University of Hawaii

Kalender:

 • 2 terminer av 16-17 veckor vardera och
 • en fyra-veckors intensiv sommar session och
 • en sex veckors regelbunden sommar session

Inskrivning: 4043

Fakultet till elev förhållande: 01:14

Genomsnittlig klassstorlek: 20

Campus Storlek:

 • 115 tunnland - campus
 • 33 tunnland - University Village fas I (under utveckling)
 • 10 tunnland - Pacific vattenbruk och kust Resource Center
 • 110 tunnland - Pana'ewa Farm
 • 163 tunnland - UH Hilo Science and Technology Park (Makai)
 • 324 tunnland - UH Hilo Science and Technology Park (Mauka)

Grader:

 • Bachelor of Arts (BA)
 • Bachelor of Science (BS)
 • Bachelor of Business Administration (BBA)
 • Bachelor of Science in Nursing (BSN)
 • Master of Arts (MA)
 • Lärarexamen (MED)
 • Master of Science (MS)
 • Doktorsexamen (Ph.D.)
 • doktor sjukvårdspraxis (DNP)
 • Doktor i farmaci (Pharm.)

majors:

 • 37 Grundutbildning
 • 8 Graduate
 • 4 doktors~~POS=TRUNC

Undervisning: Se Undervisning och avgifter sida

De mest skilda studenter

År 2014 var UH Hilo heter som de mest skiftande fyraåriga offentlig institution i landet av krönikan av högre utbildning.

Varför studenter väljer UH Hilo

På Hawaii Island, är inspiration överallt; Det är i landet, himmel och hav, i de människor vi möter på skogsstigar, lokala marknader, och i våra klassrum. University of Hawaii Hilo utmaningar, bemyndigar och byggt på kust sluttningarna av världens största berg och centrerad i Stilla havet, inspirerar våra elever. Som universitetsvärlden, drar vi vår inspiration från de människor vi kallar 'Ohana, och ön vi kallar hem.

Inspirerad av 'Āina

I Hawai'i vet vi mark, "Aina stödjer oss. Jorden är mer än en resurs; Det är vår källa till liv. Omgiven av en otrolig kombination av höga berg och djupa hav, frodig regnskog och torra områden av lava, inspireras vi att förstå vår värld genom fet stipendium och omsorg om vår miljö genom ansvarig relation med vår levande jord och samhället i livet det upprätthåller.

Inspirerad av Discovery

Vår ö hem upptäcktes av modiga resenärerna och deras arv inspirerar oss att följa i spåren av sina dubbelskrov kanoter. UH Hilo utbildning är avsedd för upptäckt; från havsstjärnor till supernovor, tillåter vårt fokus på praktisk inlärning våra studenter och expert fakultet för att upptäcka världen tillsammans. Forskning inom området, praktik med lokala företag och organisationer, små klasstorlekar som uppmuntrar ärlig utbyte av idéer och våra universitets stöds utbytesprogram alla samlas för att inspirera våra elever att upptäcka sina talanger och passioner genom att utforska världen.

Inspirerad av Innovation

Genom att odla kreativitet, kritiskt tänkande och kulturell förståelse, förbereder vi studenter som är redo att ta itu 21-talets utmaningar och flytta världen framåt. Oavsett om våra studenter återställer inhemska skogar, förbättra hälsan hos vår lokala samhället, komponera kraftfulla berättelser, eller utforma säker landning för första bemannade uppdrag till Mars, de tar inspiration från århundraden av innovation för att formulera kreativa lösningar rotade i surt förvärvade visdom av dem som kom före.

Inspireras av varandra

Den unika arv Hawaii väver samman en lei av kulturer som hedrar vår gemensamma mänsklighet och utmanar oss att lära av varandra och se världen genom en annan lins. Våra dynamiska program och levande plats drar studenter från hela Hawaii, Stilla havet, och världen, vilket skapar akademiska och sociala möjligheter vid HU Hilo som kan hittas någon annanstans på jorden.

Inspirerad av dig

När det kommer till kritan, finns vi att förbereda våra elever att ge sina liv och förändra världen, och du är vår största inspiration. Djupt engagerad i att skapa den möjligheten är UH Hilo leder högre utbildning in i framtiden genom att tillhandahålla en rigorös, bostäder college erfarenhet inom räckhåll. Med den mest prisvärda bosatt undervisning kurs i staten och $ 45.000.000 årligen tilldelas ekonomiskt stöd och stipendier, strävar vi efter att bryta ner hindren för högre utbildning och öppna möjligheternas dörrar.

Vid University of Hawaii Hilo, finner vi vår inspiration i den unika gemenskap och fantastisk miljö som omger oss varje dag. Om det fanns någonsin en plats att inspireras, är detta det. Gå med oss ​​och hitta vad som inspirerar dig.

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

University of Hawaii, Hilo

KES-programmet ger studenterna ett brett utbud av högkvalitativa instruktioner och möjligheter inom områdena hälsa, idrott, rekreation och övningsvetenskap. ... [+]

BA i kinesiologi och träningsvetenskap

KES-programmet ger studenterna ett brett utbud av högkvalitativa instruktioner och möjligheter inom områdena hälsa, idrott, rekreation och övningsvetenskap. Dessutom ger aktivitets kurser individer exponering för en mängd olika fysiska aktiviteter och möjligheter att förbättra deras övergripande välbefinnande. Föreläsningstypkurser ger inledande och avancerad förberedelse för områdena utbildning, ledning och / eller coaching, hälsofrämjande och träningsvetenskap med bland annat idrottspsykologi, idrottsutbildning, fysioterapi och träningsfysiologi.

Mål för studentlärande i majoren

En elev som fullgör programmet Kinesiologi och träningsvetenskap kommer att kunna:... [-]

Amerikas förenta stater Hilo
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BBA

University of Hawaii, Hilo

... [+]

BBA i redovisning Antingen:

Anteckningar:

[-]
Amerikas förenta stater Hilo
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

University of Hawaii, Hilo

BS-programmet ger de färdigheter som är nödvändiga för studenter som söker karriär inom astronomi, som professionella forsknings-astronomer, tekniska observatörer i obser ... [+]

värdshus i astronomi

Astronomer söker svar på några av de största och äldsta frågorna i vetenskapen: Hur började universum? Hur kommer det att sluta? Vad finns i universum? Hur bildar stjärnor, planeter, galaxer och svarta hål? Hur slutar de? Att ta itu med dessa frågor innehåller fysik, matematik, kemi, biologi, datavetenskap, optik och instrumentation, och även historia och filosofi är kompanionsfält. UH Hilo akademiska astronomiprogram utnyttjar Mauna Keas astronomiinfrastruktur och Universitetsparken för vetenskap och teknik för att ge eleverna kunskap om astronomi och astrofysik, och träna i moderna metoder för observations-astronomi.

BS-programmet ger de färdigheter som är nödvändiga för studenter som söker karriär inom astronomi, som professionella forsknings-astronomer, tekniska observatörer i observatoriet eller arbetar inom besläktade områden som omfattar geovetenskaper, undervisning och uppsökning.... [-]

Amerikas förenta stater Hilo
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Hawaii, Hilo

Datavetenskap är inte datorns vetenskap - det är vetenskapen om problemlösning med hjälp av en dator. Om du är en datalogi, kommer du att se detta i många former - studie ... [+]

BS i datavetenskap

Datavetenskap är inte datorns vetenskap - det är vetenskapen om problemlösning med hjälp av en dator. Om du är en datalogi, kommer du att se detta i många former - studier av algoritmer, maskinhårdvara, programmeringsspråk, operativsystem, databasdesign och mycket mer. Karriärmöjligheterna är lika varierade-programvaruingenjör, databashanterare, nätverksadministratör, projektledare och många andra. US Bureau of Labor Statistics, en del av US Department of Labor, förutser att för 2006-2016 kommer tre av de sex yrkena som kommer att vara bland de snabbast växande och registrera den största numeriska tillväxten att vara beräkningsrelaterade yrken.... [-]

Amerikas förenta stater Hilo
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Hawaii, Hilo

Bachelor av naturvetenskapliga examen i geologi är ett strikt program som förbereder eleverna för doktorandstudiet av arbete som professionell geolog. ... [+]

Bachelor av naturvetenskapliga examen i geologi är ett strikt program som förbereder eleverna för doktorandstudiet av arbete som professionell geolog. Högskoleexamen är likartad men är avsedd för studenter intresserade av karriär inom naturvetenskaplig utbildning eller naturresurshantering. Minor i geologi och jord-rymdvetenskap är tillgängliga för studenter som vill ha huvudämne inom marinvetenskap, astronomi, geografi eller naturvetenskap.

Foto av CSAV-student med lava Centret för studier av aktiva vulkaner (CSAV) är ett utbildnings- och uppsökningsprogram som inrättades av Hawai'i State Legislature 1989. Ligger i UH Hilo Geology Building, är CSAVs uppdrag att ge utbildning och information om vulkaniska och naturliga faror som uppstår i Hawai'i och över hela världen. Detta görs genom en rad olika program: offentlig upphandling, bland annat besök på skolor och presentation av offentliga föreläsningar och symposier; en sommarprogram utbildar forskare från utvecklingsländer i tekniker för övervakning och respons av vulkanrisker, flera forskningsprojekt; och produktion av offentliga informationsprogram för beredskap och respons för naturkatastrofer för Hawai'i-boende.... [-]

Amerikas förenta stater Hilo
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Hawaii, Hilo

Detta spår studier ger studenterna en mängd olika djurvetenskapliga kurser samt viktiga kurser inom jordbruket så att de blir bättre kvalificerade för arbetsmarknaden. ... [+]

BS i lantbruk

Detta spår studier ger studenterna en mängd olika djurvetenskapliga kurser samt viktiga kurser inom jordbruket så att de blir bättre kvalificerade för arbetsmarknaden. Syftet med detta program är att förbereda eleverna för att arbeta med boskap på gårdar och rancher eller för att få positioner i boskapsindustrin eller närliggande områden.

Tidigare studenter har tagit positioner på djurgårdar, mejerier, rancher, ridanläggningar, experimentstationer, karantänstationer, veterinärkliniker, och djurparker. Sysselsättningsmöjligheterna finns också med myndigheter och med boskap och foderföretag.

Student Mål Eleverna kommer att uppnå en praktisk kännedom om biologi, kemi och matematik som en grund för vidare studier. Eleverna kommer att få en grundläggande förståelse i de olika djur discipliner och kunna tillämpa denna kunskap för att effektivt hantera och ta hand om boskap. Eleverna kommer att få erfarenhetsutbildningsmöjligheter med husdjur genom rutin praktisk laboratorier som hålls vid HU Hilo Agricultural Farm Laboratory. När de är tillgängliga, kommer studiebesök till lokala gårdar och rancher också möjligheter till lärande med husdjur. Eleverna kommer att få praktisk erfarenhet med boskap för att förbättra sin konkurrenskraft i framtida studier och karriär. Eleverna kommer att använda och förfina sina kommunikativa färdigheter i olika klasser. Studenterna kommer att utveckla och tillämpa sina datakunskaper till jordbruks exempel. ... [-]
Amerikas förenta stater Hilo
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Hawaii, Hilo

Marinvetenskap är ett väl avrundat och tvärvetenskapligt program som har blivit noggrant utformat för att dra full nytta av den unika variationen av marina miljöer som är ... [+]

BS i marinvetenskap

Marinvetenskap är ett väl avrundat och tvärvetenskapligt program som har blivit noggrant utformat för att dra full nytta av den unika variationen av marina miljöer som är tillgängliga för studier runt ön Hawai'i. Inledande föreläsning och laboratoriekurser i allmän oceanografi och marinbiologi följs av mellanliggande kurser inom marin ekologi och evolution, marina metoder och statistiska tillämpningar inom marinvetenskap. Den mest avancerade graden av examensarbeten består av specialiserade kurser inom geologisk, kemisk, fysisk och biologisk oceanografi och valfria ämnen. Programmen kulminerar i en toppstenssekvens, så att studenterna kan fokusera på självständiga projekt som involverar forskning eller tillämpade praktikplatser.... [-]

Amerikas förenta stater Hilo
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Location address
University of Hawaiʻi at Hilo
200 W. Kāwili St.,

Hilo, Hawaii, HI 96720-4091 US
Social Media