University of Arkansas Fort Smith

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Arkansas - Fort Smith ( UAFS ) erbjuder en rik, livlig inlärningsmiljö. Små klassstorlekar ger studenterna möjlighet att samarbeta med sina professorer och kamrater och utveckla livslånga professionella kontakter med lärare som är experter inom sina områden.

University of Arkansas - Fort Smith syftar till att bygga upp sitt rykte som en regional destination för högkvalitativ, prisvärd utbildning, där olika ambitionsstudenter och lärare trivs och utmärker sig.

University of Arkansas - Fort Smith erbjuder kandidatexamen och kandidatexamen, magisterexamen och certifikatprogram, allt som syftar till att förbereda studenter för att utforska, förnya och konkurrera i den globala arbetskraften. Ett avsiktligt fokus på en ökande kvälls-, helg- och onlinekursalternativ har gett mer tillgång till vuxna elever, heltidsarbetande studenter och militär- och veteranstudenter.

University of Arkansas - Fort Smith erbjuder avancerade utbildningstekniker och avancerad forskningsteknik på University of Arkansas - Fort Smith. på framtiden.

Platser

Fort Smith

Address
Grand Avenue,5210
72904 Fort Smith, Arkansas, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: