Three Rivers Community College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Att få kunskap och färdigheter för att välja din egen väg i livet: vilken erfarenhet kan vara mer givande? Särskilt när dessa belöningar inte bara går till enskilda studenter utan till centrumen för affärs- och hälso- och sjukvård samt tillverkning och utbildning som akademiker går vidare till. Three Rivers är stolta över att vara en del av samhället och skulle vara stolta över att du är en del av vårt.

Varje elev tar med sig något annat när de kommer hit. För att svara på så olika behov har vi investerat avsevärt i att skapa en toppmodern anläggning för discipliner som sträcker sig från kärnteknik till vård. Med över 30 examens- och certifikatprogram att välja mellan kan din Three Rivers utbildning ta dig praktiskt taget var som helst.

Om du planerar att gå en fyraårig examen kan vi göra den strävan mer överkomlig. Om du behöver passa skolan runt jobbet erbjuder vi flexibla schemaläggningsalternativ. Om du har unika omständigheter - en annan inlärningsförmåga, erfarenhet som veteran, behovet av barnomsorg - kan vi ge en lösning.

Platser

Norwich

Address
New London Turnpike,574
06360 Norwich, Connecticut, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium