The College At Brockport State University Of New York

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

60963_commencement.jpg

College of Brockport grundades 1835 och är en nationellt erkänd fyraårig omfattande offentlig högskola fokuserad på student framgång. Vi är stolta över vår akademiska kvalitet och exceptionella värde.

Brockport är selektiv, nationellt erkänd och ackrediterad offentlig institution. Vi är den förlovade SUNY-campusen och en av de mest engagerade högskolan i landet.

Institutionell ansvarsskyldighet

Akkrediterad av Middle States Commission on Higher Education, College i Brockport säkerställer institutionell effektivitet och ansvarighet genom en rad olika kontor, system och relationer.

Mångfald och integration

Mångfaldskommissionen, tillsammans med den universitetsövergripande diversitetskommittén, leder ansträngningar för att kommunicera med kollegilsamfundet Brockports engagemang för mångfald och rättvisa. utveckla och övervaka kollegans mångfaldsplan förbereda och analysera rapporter för att övervaka vår framgång och konceptualisera och odla mångfald som en institutionell och pedagogisk prioritet.

Alumni & Vänner

Brockport-nätverket omfattar mer än 90 000 alumni som lever över hela världen. Vi har bättre än 8000 studenter; hundratals nuvarande och tidigare fakulteter, personal, emeriti och pensionärer; och otaliga andra vänner, som familjer, företag och stiftelser. Att hålla alla dessa viktiga partner i kontakt med dagens Brockport är ett pågående fokus på högskolan.

Stöd oss

Brockports ansträngningar att tjäna ekonomisk, akademisk, praktik och erfarenhetsstöd till våra studenter från dess alumni och familjenätverk kommer att hålla akademin blomstrande i årtionden framöver. Du kan alltid hjälpa till!

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se Health BScs » Se Health Kandidatexamen » Se Kurser » Se MA:er » Se Masterprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

BA

Ba i dans

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Rochester

Dansavdelningen vid College i Brockport består av konstnärer, forskare och lärare som tränar dansare på forskarutbildning och grundnivå för ett brett utbud av karriär inom konsten som koreografer, artister, lärare, forskare och ledare på dansområdet. [+]

Dansavdelningen vid College i Brockport består av konstnärer, forskare och lärare som tränar dansare på forskarutbildning och grundnivå för ett brett utbud av karriär inom konsten som koreografer, artister, lärare, forskare och ledare på dansområdet. Studenterna i institutionens högselektiva examensprogram utmärker sig inte bara i studion och på scen, men också som kritiska tänkare, författare och lärare.

Avdelningen har några av de bästa dansanläggningarna i landet, inklusive sin egen fullt utrustade prosceniumdans teater, en stor studio-teater, fem studior, ett konditioneringslab, hälsopool, kostym och scenaffärer samt datoriserad musik och designstudior. Fakultet och professionell personal är nationellt och internationellt erkänt inom sina kompetensområden och är ledande inom professionella organisationer som CORD, NASD och NDEO.... [-]


BA i kommunikationsstudier

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Rochester

Huvudmannen utforskar kommunikationen i en mängd olika sammanhang, allt från interpersonell kommunikation till massövertal och medias sociala inverkan. Studenter undersöker en mängd olika kommunikationsaktiviteter med lärandeupplevelser, teoretiskt, tillämpning av teori och prestanda. [+]

Huvudmannen utforskar kommunikationen i en mängd olika sammanhang, allt från interpersonell kommunikation till massövertal och medias sociala inverkan. Studenter undersöker en mängd olika kommunikationsaktiviteter med lärandeupplevelser, teoretiskt, tillämpning av teori och prestanda. Huvudets två tillgängliga specialiteter tillåter studenter att utveckla ett studieprogram i de aspekter av kommunikationsstudier som passar deras akademiska intressen och karriärmål.

Vad du lär dig

God kommunikation är nyckeln till framgång inom något område. Lär dig kärntekniker i våra grundklasser. Därefter skräddarsy din examen till dina professionella mål och intressen genom att välja en koncentration i antingen offentlig och medierad kommunikation eller interpersonell och organisatorisk kommunikation.Vår kommunikationsgrad hjälper dig att lära dig att dissekera, analysera och planera meddelanden. Du lär dig också tekniker för att kommunicera ansikte mot ansikte och i en grupp.... [-]


BSc

BSc i datavetenskap

Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Amerikas förenta stater Rochester

På Högskolan i Brockport utbildar Advanced Computer (AC) och Software Development (SD) spåren av datavetenskap (CSC) stora studenter i varaktiga grundläggande principer för databehandling, med lämplig exponering för moderna hårdvara / mjukvaruprodukter och applikationer. [+]

Datavetenskap är teorin och praktiken av beräkning. En datavetenskapare skapar ny hårdvara och mjukvara som är effektivare, effektivare och tillförlitligare. På Högskolan i Brockport utbildar Advanced Computer (AC) och Software Development (SD) spåren av datavetenskap (CSC) stora studenter i varaktiga grundläggande principer för databehandling, med lämplig exponering för moderna hårdvara / mjukvaruprodukter och applikationer. Tonvikten ligger på problemlösning av dator och utveckling av ny programvara och hårdvara.

Advanced Computer Tracking i Computer Science Major är ackrediterad av Computing Accreditation Commission of ABET, http://www.abet.org. Detta spår rekommenderas för studenter med en stark förberedelse inom matematik och vetenskap. Programvaruutvecklingsspåret rekommenderas för övergångsstudenter och dubbla majors med intresse för mjukvaruutveckling.... [-]


Civilingenjörsexamen

Campusstudier Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Rochester

Den AACSB-ackrediterade företagsekonomiska majoren förbereder eleverna att anta inträdesnivåer i en organisation och erbjuder en grundlig grundning i alla verksamhetsområden. [+]

Den AACSB-ackrediterade företagsekonomiska majoren förbereder eleverna att anta inträdesnivåer i en organisation och erbjuder en grundlig grundning i alla verksamhetsområden. Programmet förbereder också studenter för doktorandstudier.

Studenter intresserade av företagsstudier kan också vilja överväga högskolans majors i redovisning, finans, internationell verksamhet och marknadsföring.

Vad du lär dig

BS i företagsekonomi erbjuder det bredaste valet av karriärvägar och en fast grundning inom alla verksamhetsområden. Det kommer att förbereda dig för inträdesnivåer i organisations- och ledningssystem eller för att genomföra en examen i företagsekonomi.... [-]


Kontakt

Adress, rad 1 350 New Campus Drive Brockport, NY 14420
Rochester, New York, Amerikas förenta stater