Tennessee Technological University - Graduate Studies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Tennessee Tech producerar praktiska, redo att arbeta akademiker från ett brett spektrum av akademiska discipliner som är beredda att tävla i en tekniskt driven värld. Här har studenterna friheten att upptäcka och driva sina passioner, eftersom de vet att det finns en stödjande gemenskap bakom dem. Tech-studenter utvecklar sina passioner till hundratals studentklubbar och organisationer och påverkar campus, i samhället och runt om i världen.

Transformativa upplevelser är en tradition hos Tech. Våra studenter odlar en livslång önskan att lära sig om sina favoritämnen, eller sträva efter helt nya intressen under ledning av kunnig och stödjande fakultet. En äkta gemenskap av lärare, personal och alumner som är engagerade i att utmana alla att ta fram sitt bästa och att stödja varandra i akademisk, personlig och professionell utveckling finns hos Tech. Dessa sysslor leder till ärliga, livslånga förbindelser som går långt bortom klassrummet.

Med en inskrivning på mer än 10 000 studenter erbjuder Tech examen från åtta akademiska skolor och högskolor: jordbruk och humanekologi, konst och vetenskap, företag, utbildning, teknik, konst, tvärvetenskapliga studier och omvårdnad.

Platser

Cooke

Address
William L Jones Drive,1
38505 Cooke, Tennessee, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium