Susquehanna University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Du växer, lyckas och tjänar

I vår snabbt växande värld bombas vi med information och ny teknik.

Vetenskapliga upptäckter utmanar hur vi tänker.

Kulturrevolutioner påverkar hur vi agerar.

Vi förbereder dig för att växa, lyckas och tjäna i den ständigt föränderliga miljön. Genom våra inlärningsmål och vår innovativa centrala kursplan uppmuntrar vi dig att öppna ditt sinne och tänka annorlunda om dig själv och världen.

Lär dig i händerna på expertfakultet som inte bara är lärare utan mentorer. De öppnar dina ögon för nya perspektiv. Lär dig att vara intellektuellt flexibel. Förbered dig att tänka kritiskt och kommunicera klart över olika discipliner. Hjälpa dig att utveckla en stark känsla av själv. Och ge dig en större förståelse för världen runt dig.

Du blir en högutbildad individ som är mycket värderad på marknaden. Du har de färdigheter som arbetsgivare vill ha. Och kommer att vara väl förberedd för ett liv av prestation, ledarskap och service.

Erbjuder mer än 100 majors och minderåriga

Du kan välja mellan huvudmän, minderåriga och tvärvetenskapliga program i en av två skolor, skolan för konst och vetenskap och Sigmund Weis Business School.

Oavsett vilken du väljer, kommer du att uppleva den personliga, högkvalitativa utbildningen som vi är kända för. Du kommer att ha små lektioner, lärda av fakulteten, inte utbildade assistenter, med gott om möjligheter till praktisk lärande.

Platser

Selinsgrove

Address
University Avenue,514
17870 Selinsgrove, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium