Läs den officiella beskrivningen

Du växer, lyckas och tjänar

I vår snabbt växande värld bombas vi med information och ny teknik.

Vetenskapliga upptäckter utmanar hur vi tänker.

Kulturrevolutioner påverkar hur vi agerar.

Vi förbereder dig för att växa, lyckas och tjäna i den ständigt föränderliga miljön. Genom våra inlärningsmål och vår innovativa centrala kursplan uppmuntrar vi dig att öppna ditt sinne och tänka annorlunda om dig själv och världen.

Lär dig i händerna på expertfakultet som inte bara är lärare utan mentorer. De öppnar dina ögon för nya perspektiv. Lär dig att vara intellektuellt flexibel. Förbered dig att tänka kritiskt och kommunicera klart över olika discipliner. Hjälpa dig att utveckla en stark känsla av själv. Och ge dig en större förståelse för världen runt dig.

Du blir en högutbildad individ som är mycket värderad på marknaden. Du har de färdigheter som arbetsgivare vill ha. Och kommer att vara väl förberedd för ett liv av prestation, ledarskap och service.

Erbjuder mer än 100 majors och minderåriga

Du kan välja mellan huvudmän, minderåriga och tvärvetenskapliga program i en av två skolor, skolan för konst och vetenskap och Sigmund Weis Business School.

Oavsett vilken du väljer, kommer du att uppleva den personliga, högkvalitativa utbildningen som vi är kända för. Du kommer att ha små lektioner, lärda av fakulteten, inte utbildade assistenter, med gott om möjligheter till praktisk lärande.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Susquehanna University

Undervisning i solida kommunikationsfärdigheter ligger i hjärtat av alla avdelnings program, oavsett om du kommunicerar genom en nyhetsartikel, pressmeddelande, webbplats ... [+]

Undervisning i solida kommunikationsfärdigheter ligger i hjärtat av alla avdelnings program, oavsett om du kommunicerar genom en nyhetsartikel, pressmeddelande, webbplats, på tv eller ansikte mot ansikte.

Vi erbjuder tre belysningar med sju spår. Vilket område av kommunikation som intresserar dig, vi har täckt dig.

majors

Reklam

Ansökan om tillträde checklista

Avslutad online ansökan om antagning (Det finns ingen ansökningsavgift). Susquehanna International Application eller gemensam ansökan eller koalitionsansökan.

Rådgivare skickar skolrapporter till oss om du gav en e-postadress via din onlineapplikation. Eller fråga en administratör på din gymnasium för att skicka en skolrapportformulär direkt till Admissionskontoret. Om du inte skickar en skolrapport ska du skicka officiella eller bevisade akademiska utskrifter från alla gymnasieskolor, gymnasieskolor och universitet.... [-]

Amerikas förenta stater Selinsgrove
Augusti 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

Susquehanna University

Lyxvarumärken är värda hundratals miljarder dollar och är redo att växa ännu mer. Du kommer att behärska de unika management- och marknadsstrategier som de behöver vid en ... [+]

Steg in i de rika och berömda världarna

Sportbilar som vänder sig till huvudet, överdådiga femstjärniga orter och modemärken som ger stora banor-marknadsföring och hantering av lyxmärken som dessa tar specialkunskaper och träning.

Lyxvarumärken är värda hundratals miljarder dollar och är redo att växa ännu mer. Du kommer att behärska de unika management- och marknadsstrategier som de behöver vid en av de enda grunduniversitetarna i landet för att erbjuda ett lyx märkes marknadsföring och management grad.

Du är akut medveten om konsumentbeteendet och relationshanteringen som är avgörande för att hålla dessa märken på topp på en hård konkurrensutsatt marknad.... [-]

Amerikas förenta stater Selinsgrove
Augusti 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Susquehanna University

Våra fysikstuderande utmanas av en blandning av klassisk fysik och banbrytande nya metoder. Lägg till det ett 3-2 samarbetsavtal med Columbia Universitys tekniska program ... [+]

Tänk på världen på ett nytt sätt

Och förbered dig för att ändra den.

Våra fysikstuderande utmanas av en blandning av klassisk fysik och banbrytande nya metoder. Lägg till det ett 3-2 samarbetsavtal med Columbia Universitys tekniska program, och du kan verkligen ha allt på Susquehanna.

Klassiska fysik kurser inom mekanik, elektricitet och magnetism, optik och elektronik - med valda klasser i kvantområdet - ger dig grundläggande kunskaper för att fortsätta din utbildning, gå in i en karriär eller lära nästa generations Einsteins. Du hittar inte detta en rad specialiteter och alternativ på andra skolor som är lika personliga som Susquehanna.

Förbättrad undervisningsteknik centrum för lärande och tillämpning av din nyfunna kunskap med verkliga, roliga och applikationer. Du kommer att knäcka ägg och krossa Lego slott som en del av din utbildning. Det är problemlösning i realtid.... [-]

Amerikas förenta stater Selinsgrove
Augusti 2019
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska