Läs den officiella beskrivningen

Om St. Ambrose University

Ett dynamiskt campusliv

Vi erbjuder mer än 60 majors med flexibilitet att blanda majors, minderåriga och valfria för att matcha dina intressen. Dessutom är vårt livliga samhälle känt för sin friidrott, speciella evenemang och enastående bostadshus.

SAU-studenterna är inspirerade av vår katolska intellektuella tradition och engagemang för social rättvisa. Faktum är att de frivilliga tusentals servicetimmar varje år - och mer än 150 000 timmar under det senaste året ensam!

I korthet

Klassad 26th (slips) av US News

I andra kategorier, amerikanska nyheter

Vårt läge

Rätt i mitten av var som helst du vill gå!

St. Ambrose University ligger i Davenport, Iowa, en del av Quad Cities - ett bi-statligt (Iowa och Illinois) storstadsområde beläget på den enda stora sträckan av Mississippi-floden som går från öst till väst.

Varför SAU

Hitta ditt större syfte i livet på St. Ambrose University

Vissa studenter föredrar att gå vilse i publiken vid stora universitet. Att vara en person i ansiktet kan komma ut i världen utan att veta vem de är eller vad livet handlar om.

Men du är annorlunda. Du vill ha en högskoleutbildning på en mindre skola där dina professorer känner dig på namn, där du faktiskt kan utföra forskning i ditt första år och där din tro och engagemang för att tjäna andra ger dig och dina vänner ett större syfte i livet. Om du är den här typen av student vill vi träffa dig!

Akademiska resurser i en statsskola, vänligheten hos en liten högskola

Få det bästa av båda världarna

St. Ambrose erbjuder dussintals majors och samma högkvalitativa akademiker som finns på större universitet och högskolor i Iowa. Faktum är att de akademiska möjligheterna vid Ambrose - praktik, forskning, praktisk lärande - går utöver många av våra konkurrenter i staten och privatskolan.

Men det som skiljer oss är våra små klassstorlekar och närliggande professorer som lär känna dig och är dedikerade till din instruktion, ger dig möjligheter du kanske inte får på andra högskolor i Quad Cities eller någon annanstans.

Ambrosian Värderingar är grunden för att bygga framgång

SAU är rätt passform för dig

Våra Ambrosian värderingar av akademisk excellens och engagemang för liberal arts, social rättvisa och samhällstjänst hjälper till att skapa grunden för din framgång som student, din karriär och att göra världen till en bättre plats.

130 år stark

Vi fortsätter att trivas, och du kan också.

St. Ambrose välkomnade från och med starten studenterna från alla religiösa tron, etniska bakgrunder och ekonomiska omständigheter, en öppenhet som är ovanlig för katolska skolor vid den tiden.

Denna betoning på program för karriärberedning som lärs ut i samband med katolska och liberala konsterstraditioner har varit central för institutionen fram till idag. Traditioner som de nära förbindelserna mellan fakulteten och eleverna och den personliga uppmärksamheten på studentens mål, säkerhet, engagemang för service och katolsk identitet skedde hela tiden och fungerade idag.

Campus har vuxit anmärkningsvärt under de senaste decennierna och med det tjänsten och stödet för att säkerställa att våra studenter, lärare och personal har den bästa miljön för att lära, leva och arbeta. Vårt arbete och engagemang för excellens i utbildning pågår.

Gå med i en grupp av olika elever

Uppdrag

St. Ambrose University oberoende, diocesan och katolsk - gör det möjligt för sina elever att utveckla intellektuellt, andligt, etiskt, socialt, konstnärligt och fysiskt för att berika sina egna liv och andras liv.

Syn

St. Ambrose kommer att erkännas som ett ledande Midwestern universitet som är rotat i sitt bispedjur och katolska intellektuella tradition. Ambrosians är engagerade i akademisk excellens, liberal arts, social rättvisa och service.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

St. Ambrose University

Oavsett om ditt mål är att starta ett litet företag, hantera en detaljhandelskedja eller leda lag inom ett multinationellt Fortune 500-företag, har St. Ambrose ett progra ... [+]

Oavsett om ditt mål är att starta ett litet företag, hantera en detaljhandelskedja eller leda lag inom ett multinationellt Fortune 500-företag, har St. Ambrose ett program som hjälper dig att uppnå dina mål.

Våra akademiker arbetar på Charles Schwab, Enterprise Car Rental, Northwestern Mutual, TAG Communications, och många andra.

Ambrose fördelarExceptionell företagsutbildningReal-World Perspectivemöjligheter

Vår expertfakultet ger dig utbildning och möjligheter att bygga upp karriärförhöjande ledningsuppgifter, så att du kan uppnå din ambition.

St Ambrose University är en erkänd College of Distinction för att följa framgångsrika resultat, bra undervisning, skapa en levande gemenskap och utbilda engagerade studenter.... [-]

Amerikas förenta stater Davenport
Januari 2020
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

St. Ambrose University

Du tror att dataprogram förbättrar liv, organisationernas funktion och resursförvaltning. Och du vill ha en hand i tekniska framsteg. Oavsett om du vill utforma mobila ap ... [+]

Du tror att dataprogram förbättrar liv, organisationernas funktion och resursförvaltning. Och du vill ha en hand i tekniska framsteg. Oavsett om du vill utforma mobila appar eller företagsprogramvarulösningar, kan SAU förbereda dig för en framgångsrik IT-karriär.

Våra akademiker arbetar på Apple Inc., Carleton Life Support, Google, HNI Corporation och Southern Imperial Inc., och många andra.

Ambrose fördelarOmfattande utbildningPraktisk erfarenhet4 1 MSITM-program

Vår fakultet är aktuell på teknik och innovationer inom datavetenskap. De arbetar sida vid sida med dig när du lär dig att översätta teori, bygga teknisk kompetens och tillämpa dina färdigheter i den verkliga världen.... [-]

Amerikas förenta stater Davenport
Januari 2020
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
St. Ambrose University

Om du älskar att arbeta med och manipulera siffror, analysera resultat och hjälpa andra att förstå hur data kan fungera för dem, kommer en examen i datavetenskap och anal ... [+]

Om du älskar att arbeta med och manipulera siffror, analysera resultat och hjälpa andra att förstå hur data kan fungera för dem, kommer en examen i datavetenskap och analytik från St. Ambrose University att förbereda dig för en högkvalitativ karriär som matchar dina mål.

Ambrose fördelarPraktikplatser på de bästa nationella företagenSmå klassstorlekarLär dig etiska datapraxis

St Ambrose University är en erkänd College of Distinction för att följa framgångsrika resultat, bra undervisning, skapa en levande gemenskap och utbilda engagerade studenter.

St. Ambrose Fall Drone Tour från St Ambrose University på Vimeo.

Vad ska jag lära mig?

Du kommer att ta kurser i sannolikhet och statistik; statistisk modellering med dataanalys; datavetenskap; avancerad matematik; och i ditt senaste år, en projektbaserad huvudsten.... [-]

Amerikas förenta stater Davenport
Januari 2020
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
St. Ambrose University

Oavsett om du vill förändra tillverkningsvärlden, öka produktkvaliteten för konsumenterna eller arbetstagarnas säkerhet, eller övervaka förbättringar på arbetsplatsen, ha ... [+]

Oavsett om du vill förändra tillverkningsvärlden, öka produktkvaliteten för konsumenterna eller arbetstagarnas säkerhet, eller övervaka förbättringar på arbetsplatsen, har St. Ambrose ett program som leder till dina mål och mer.

Våra studenter arbetar på ExxonMobil, Ford Motor Company, Genesis Health System, NASA, Boeing Charleston, Deere

Ambrose fördelarOmfattande hands-on forskning och design erfarenhetFakultetens fokus på digAckrediterat program

Vårt stränga, men givande, Industrial Engineering-program ger dig praktisk, verklig erfarenhet. Du kommer att styras av en expert och engagerad fakultet och få färdigheter som gör dig till en eftertraktad tillgång i arbetskraften.... [-]

Amerikas förenta stater Davenport
Januari 2020
Heltid
Deltid
4 - 8 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
St. Ambrose University

Oavsett om ditt mål är att fördjupa energisektorn, utforma offentliga vattensystem, eller övervaka tillverkningen av utrustning och produkter, har St. Ambrose University ... [+]

Oavsett om ditt mål är att fördjupa energisektorn, utforma offentliga vattensystem, eller övervaka tillverkningen av utrustning och produkter, har St. Ambrose University ett program som hjälper dig att nå dina mål.

Våra akademiker arbetar på Accenture, ExxonMobil, Genesis Health System, Boeing Charleston, Deere

Ambrose fördelarOmfattande hands-on-forskningExceptionella laboratoriefaciliteterPersonlig uppmärksamhet: Fakultetens fokus på dig

Vårt stränga, men givande, maskinteknikprogram ger dig praktisk, verklig erfarenhet. Du kommer att styras av en expert och engagerad fakultet och få färdigheter som gör dig till en eftertraktad tillgång i arbetskraften.

St Ambrose University är en erkänd College of Distinction för att följa framgångsrika resultat, bra undervisning, skapa en levande gemenskap och utbilda engagerade studenter.... [-]

Amerikas förenta stater Davenport
Januari 2020
Heltid
Deltid
4 - 8 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Fall at SAU

Welcome Week

Address
518 W. Locust Street Davenport, IA 52803
Davenport, Iowa, Amerikas förenta stater