Läs den officiella beskrivningen

St. Ambrose University

Ett dynamiskt campusliv

Vi erbjuder mer än 60 majors med flexibilitet att blanda majors, minderåriga och valfria för att matcha dina intressen. Dessutom är vårt livliga samhälle känt för sin friidrott, speciella evenemang och enastående bostadshus.

SAU-studenterna är inspirerade av vår katolska intellektuella tradition och engagemang för social rättvisa. Faktum är att de frivilliga tusentals servicetimmar varje år - och mer än 150 000 timmar under det senaste året ensam!

HELT

SAU rankades 5: e i College Consensus "(2018) undersökning av bästa högskolor och universitet i Iowa och 13 i kategorin bästa regionala universiteter-midwest, baserat på ett genomsnitt av publicerade rankningar och studentrecensioner. Klassad 38th (slips) av US News

VÅR LOCATON

Rätt i mitten av var som helst du vill gå!

St. Ambrose University ligger i Davenport, Iowa, en del av Quad Cities - ett bi-statligt (Iowa och Illinois) storstadsområde beläget på den enda stora sträckan av Mississippi-floden som går från öst till väst.

VARFÖR SAU

Hitta ditt större syfte i livet på St. Ambrose University

Vissa studenter föredrar att gå vilse i publiken vid stora universitet. Att vara en person i ansiktet kan komma ut i världen utan att veta vem de är eller vad livet handlar om.

Men du är annorlunda. Du vill ha en högskoleutbildning på en mindre skola där dina professorer känner dig på namn, där du faktiskt kan utföra forskning i ditt första år och där din tro och engagemang för att tjäna andra ger dig och dina vänner ett större syfte i livet. Om du är den här typen av student vill vi träffa dig!

Akademiska resurser i en statsskola, vänligheten hos en liten högskola

Få det bästa av båda världarna

St. Ambrose erbjuder dussintals majors och samma högkvalitativa akademiker som finns på större universitet och högskolor i Iowa. Faktum är att de akademiska möjligheterna vid Ambrose - praktik, forskning, praktisk lärande - går utöver många av våra konkurrenter i staten och privatskolan.

Men det som skiljer oss är våra små klassstorlekar och närliggande professorer som lär känna dig och är dedikerade till din instruktion, ger dig möjligheter du kanske inte får på andra högskolor i Quad Cities eller någon annanstans.

Ambrosian Värderingar är grunden för att bygga framgång

SAU är rätt passform för dig

Våra Ambrosian värderingar av akademisk excellens och engagemang för liberal arts, social rättvisa och samhällstjänst hjälper till att skapa grunden för din framgång som student, din karriär och att göra världen till en bättre plats.

Hur kan jag komplettera min utbildning?

SAU College of Business har ett omfattande praktikprogram för att ge dig en praktisk och omsättbar erfarenhet. Ledarstuderande har internerat sig hos många regionala och nationella företag, inklusive Rock Island Arsenal, MidAmerican Energy och Deere

Våra studenter får också att tillämpa sitt lärande på verkliga projekt, som låter dig lära av och bidra till Quad Cities-samhället.

VAD ÄR Några Potentiella Karriärpatroner?

Ledningspersonal kan komma in på många karriärområden, inklusive marknadsföring, ekonomi, resor, bank, underhållning och mer. Flera av våra alumner har gått med i familjen.

Dina kompetenser värderas också av företag som fokuserar på detaljhandel, gästfrihet, bank, tillverkning, transport och underhållning.

Våra alumner talar ofta om kvaliteten och värdet av en St. Ambrose-utbildning.

En ny undersökning av SAU College of Business akademiker fann att 97% var heltid eller deltid, i grundskolan, fortsatte sin utbildning, eller sökte inte jobbet då.

VAD HAR ALUMNI AV DETTA PROGRAM GJORT?

  • Wes Erickson '12, '14 MOL trodde att han skulle leda in i väpnade styrkor, men fann istället sin passion i ledning och marknadsföring. Trots att han uppnådde minderåriga i dessa områden, drev hans kunskaper och intressen - såväl som mentorskap av Wess favoritprofessorer - honom till en magisterexamen inom organisatorisk ledarskap vid SAU. Som projektchef med UnityPoint Healths Enterprise Program Management Office lyckas Wes i sitt jobb med den välrundade och multidisciplinära utbildningen han tjänat på Ambrose.
  • Elijah Grant IV '15 är huvudansvarig inom management och marknadsföring och driver nu sitt eget medieföretag, Grant Media i Davenport. Att veta hur man påverkar förändringen och inspirerar människor var vad Elia tog bort från St. Ambrose. "Ledarskapsmöjligheterna på campus gjorde min tid till St. Ambrose värt att vara. Att vara i de ledande rollerna som student förberedde mig att leda utanför klassrummet och hjälpte mig att växa som en person."

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

St. Ambrose University

Oavsett om ditt mål är att starta ett litet företag, hantera en detaljhandelskedja eller leda lag inom ett multinationellt Fortune 500-företag, har St. Ambrose ett progra ... [+]

Oavsett om ditt mål är att starta ett litet företag, hantera en detaljhandelskedja eller leda lag inom ett multinationellt Fortune 500-företag, har St. Ambrose ett program som hjälper dig att uppnå dina mål.

Våra akademiker arbetar på Charles Schwab, Enterprise Car Rental, Northwestern Mutual, TAG Communications, och många andra.

HELTSAU rankades 5: e i College Consensus "(2018) undersökning av bästa högskolor och universitet i Iowa och 13 i kategorin bästa regionala universiteter-midwest, baserat på ett genomsnitt av publicerade rankningar och studentrecensioner. Klassad 38th (slips) av US NewsAmbrose fördelarExceptionell företagsutbildningReal-World Perspectivemöjligheter... [-]
Amerikas förenta stater Davenport
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

St. Ambrose University

Du tror att dataprogram förbättrar liv, organisationernas funktion och resursförvaltning. Och du vill ha en hand i tekniska framsteg. Oavsett om du vill utforma mobila ap ... [+]

Du tror att dataprogram förbättrar liv, organisationernas funktion och resursförvaltning. Och du vill ha en hand i tekniska framsteg. Oavsett om du vill utforma mobila appar eller företagsprogramvarulösningar, kan SAU förbereda dig för en framgångsrik IT-karriär.

Våra akademiker arbetar på Apple Inc., Carleton Life Support, Google, HNI Corporation och Southern Imperial Inc., och många andra.

HELTSAU rankades 5: e i College Consensus "(2018) undersökning av bästa högskolor och universitet i Iowa och 13 i kategorin bästa regionala universiteter-midwest, baserat på ett genomsnitt av publicerade rankningar och studentrecensioner. Klassad 38th (slips) av US NewsAmbrose fördelarOmfattande utbildningPraktisk erfarenhet4 1 MSITM-program... [-]
Amerikas förenta stater Davenport
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
St. Ambrose University

Om du älskar att arbeta med och manipulera siffror, analysera resultat och hjälpa andra att förstå hur data kan fungera för dem, kommer en examen i datavetenskap och anal ... [+]

Om du älskar att arbeta med och manipulera siffror, analysera resultat och hjälpa andra att förstå hur data kan fungera för dem, kommer en examen i datavetenskap och analytik från St. Ambrose University att förbereda dig för en högkvalitativ karriär som matchar dina mål.

Ambrose fördelarPraktikplatser på de bästa nationella företagenSmå klassstorlekarLär dig etiska datapraxis

St Ambrose University är en erkänd College of Distinction för att följa framgångsrika resultat, bra undervisning, skapa en levande gemenskap och utbilda engagerade studenter.

St. Ambrose Fall Drone Tour från St Ambrose University på Vimeo.

HELTSAU rankades 5: e i College Consensus "(2018) undersökning av bästa högskolor och universitet i Iowa och 13 i kategorin bästa regionala universiteter-midwest, baserat på ett genomsnitt av publicerade rankningar och studentrecensioner. Klassad 38th (slips) av US NewsVad ska jag lära mig?... [-]
Amerikas förenta stater Davenport
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
St. Ambrose University

Oavsett om du vill förändra tillverkningsvärlden, öka produktkvaliteten för konsumenterna eller arbetstagarnas säkerhet, eller övervaka förbättringar på arbetsplatsen, ha ... [+]

Oavsett om du vill förändra tillverkningsvärlden, öka produktkvaliteten för konsumenterna eller arbetstagarnas säkerhet, eller övervaka förbättringar på arbetsplatsen, har St. Ambrose ett program som leder till dina mål och mer.

Våra studenter arbetar på ExxonMobil, Ford Motor Company, Genesis Health System, NASA, Boeing Charleston, Deere

HELTSAU rankades 5: e i College Consensus "(2018) undersökning av bästa högskolor och universitet i Iowa och 13 i kategorin bästa regionala universiteter-midwest, baserat på ett genomsnitt av publicerade rankningar och studentrecensioner. Klassad 38th (slips) av US NewsAmbrose fördelarOmfattande hands-on forskning och design erfarenhetFakultetens fokus på digAckrediterat program... [-]
Amerikas förenta stater Davenport
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 - 8 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
St. Ambrose University

Oavsett om ditt mål är att fördjupa energisektorn, utforma offentliga vattensystem, eller övervaka tillverkningen av utrustning och produkter, har St. Ambrose University ... [+]

Oavsett om ditt mål är att fördjupa energisektorn, utforma offentliga vattensystem, eller övervaka tillverkningen av utrustning och produkter, har St. Ambrose University ett program som hjälper dig att nå dina mål.

Våra akademiker arbetar på Accenture, ExxonMobil, Genesis Health System, Boeing Charleston, Deere

HELTSAU rankades 5: e i College Consensus "(2018) undersökning av bästa högskolor och universitet i Iowa och 13 i kategorin bästa regionala universiteter-midwest, baserat på ett genomsnitt av publicerade rankningar och studentrecensioner. Klassad 38th (slips) av US NewsAmbrose fördelarOmfattande hands-on-forskningExceptionella laboratoriefaciliteterPersonlig uppmärksamhet: Fakultetens fokus på dig... [-]
Amerikas förenta stater Davenport
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 - 8 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

St. Ambrose University

Address
518 W. Locust Street Davenport, IA 52803
Davenport, Iowa, Amerikas förenta stater