Läs den officiella beskrivningen

Att betjäna Kristus med en biblisk världsutsikt i en kristen atmosfär

SBC är högskolan för dig. Många människor har missuppfattningen att en bibelskola endast är för dem som är heltidskristna, såsom pastorer. Sanningen är att en bibelskola liknar på många sätt till någon annan högskola.

aboutCampus.jpg

Sydöstra erbjuder en utmärkt tvåårig läroplan för dem som vill börja sin karriär i en kristen atmosfär. Dessa studenter kan sedan överföra sina krediter till en högskola eller universitet för att fortsätta sina studier på ett mer specialiserat område.

Ja, i de erbjudna ämnena, campus erfarenhet och akademisk excellens, en bibelskola liknar alla andra college; Men de sätt på vilka vi är olika skiljer oss från andra högskolor. Den mindre studentbefolkningen, personlig uppmärksamhet, en kristen atmosfär inuti och utanför klassrummet och nöjet att vara någon speciell på campus gör att sydöstra erfarenheten är en tid att vårda resten av ditt liv.

Uppdragsbeskrivning

Syftet med Southeastern Baptist College är att förhärliga Gud genom att tillhandahålla kvalitetsundervisningskurs från en biblisk världsuppfattning i en kristen atmosfär, därigenom utveckla kristen tillväxt i studenter och förbereda dem för tjänande i Guds rike.

Southeastern Baptist College syftar till att förbereda män och kvinnor i den kristna gemenskapen som uttrycker en önskan om att vara involverad i en kyrkorelaterad kallelse. Utbildning ges på campus och genom förlängningar för att hjälpa människor att förbereda sig i pastoratet, missionsarbetet, musikministerierna, kristen utbildning och ungdomsministrarier. Southeastern Baptist College söker också att utbilda personer som önskar ta emot grundkurserna i högskoleutbildningen i en andlig akademisk miljö som tillhandahålls av Southeastern Baptist College . Alla kurser lärs på ett sådant sätt att de integrerar tro och lärande och därigenom ger vederbörlig erkännande till all sanningens Gud.

Southeastern Baptist College försöker tjäna den kristna gemenskapen genom att erbjuda ett begränsat antal kredit- och icke-kreditkurser till dem som inte väljer att bedriva ett strukturerat program mot en viss examen, certifikat eller examensbevis.

Ackreditering

Southeastern Baptist College är ackrediterad på statsnivå av Mississippi Commission on College Accreditation (MCCA) , och av Association for Biblical Higher Education (ABHE) (ABHE) på nationell nivå.

Anslutning

Southeastern Baptist College ägs och drivs av Baptist Missionary Association of Mississippi. Det är medlem i Mississippi Association of Colleges och även Association for Biblical Higher Education (ABHE).

överkomliga

Southeastern Baptist College är bland de billigaste privata högskolorna i landet. De flesta studenter tycker att kostnaden för närvaro är mycket attraktiv och prisvärd. En finansiell plan för att möta dina behov kan ordnas.

Personlig uppmärksamhet

De små klasserna i sydöstra gör det möjligt för studenter att få personlig uppmärksamhet från fakultetsmedlemmar och annan personalpersonal. I sydöstra känner alla andra på egen hand. Du kommer att vara mer än ett nummer på vår campus. Vi är specialiserade på kristen gästfrihet och studenttillfredsställelse.

Studentliv

Studenter erbjuds möjligheter till extracurricular aktiviteter som möjliggör gemenskap och personlig interaktion genom olika campusorganisationer. Några sådana organisationer inkluderar kollegiekören, föreningen av baptiststuderande (ABS), ministerialiansen och studentregeringsrådet.

En atmosfär av vänskap och samarbete råder på campus bland studenterna. Vi är en högskolafamilj. Sovsalar livet gör det också möjligt för elever att njuta av sin tid tillsammans utanför klassrummet.

Plats

Southeastern Baptist College ligger i vackra Laurel, Mississippi. Laurel ligger 30 miles norr om Hattiesburg; 50 miles söder om Meridian; 80 miles sydost om Jackson; och 125 miles norr om Gulf Coast.

För att nå högskolan från Interstate 59, ta avfart 95B på 16th Avenue North. Följ 16th Avenue North (även Highway 15 N) för 4 1/2 miles från Interstate till college.

Student konsumentinformation

I överensstämmelse med USDE-krav avseende fullständigt upplysande av konsumentinformation tillhandahåller SBC fullständig offentliggörande av nämnda information till alla samtliga potentiella eller nuvarande studenter. Eftersom konsumentstudenter och / eller potentiella studenter kan använda denna information för att fatta välgrundade beslut om denna institution. För att komma åt dessa resurser klickar du på följande länk på sidan Southeastern Baptist College Consumer Information

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

Southeastern Baptist College

Förutom de allmänna målen och AA-programmålen ska studenten kunna visa att man kan tillämpa funktions- och grundbegrepp för att tänka kritiskt och lösa affärsproblem i lä ... [+]

Bachelor of science (företagsadministration) 129 timmar inklusive krav på företagsförvaltningProgrammål

Förutom allmänna mål och AA-programmål ska studenten efter avslutad utbildning kunna:

Demonstrera att man kan tillämpa funktionella och fundamentala begrepp för att tänka kritiskt och lösa affärsproblem i läroplaner (i klassrum) och samkursutbildningssituationer (utanför klassrum).Visa förståelse för de ömsesidiga beroenden mellan affärsfunktioner och processerDemonstrera en förståelse för hur ekonomiska, juridiska och reglerande, politiska, sociala, tekniska, miljömässiga och konkurrenskraftiga (lokala, regionala, globala) effekter och vice versa.Erkänna etiska problem och tillämpa etiska ramar för att analysera dem, välj sedan och försvara en lösning.Producera kvalitetsdokument som visar kompetens i innehåll, organisation och tydlighet och kvalitet.BACHELOR OF SCIENCE (FÖRETAGSADMINISTRATION) FÖRSLAG TILL SCHEDULE 129 TIMOR INKLUSIVE AA BUSINESS ADMINISTRATION REQUIREMENTS (Följ AA, Business Emphasis, för de första två åren)TREDJE ÅRET... [-]
Amerikas förenta stater Laurel
September 2020
Engelska
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Southeastern Baptist College

Förutom de allmänna målen och övergripande programmål bör en person, efter det att detta program har slutförts, kunna försvara den position som Bibeln är det inspirerade ... [+]

BACHELOR OF SCIENCE (KURS MINISTRIER) (129 TIDER INKLUSIVE AA BIBELKRAV)

Programmål

Förutom de allmänna målen och övergripande programmål ska en person, efter avslutad program, kunna:

Försvara den position som Bibeln är Guds inspirerade ord och en fullständig regel om tro och övning.Gör betydande tillämpning av bibelsk sanning till hans personliga och familjeliv.Läs i stor utsträckning inom sekulär litteratur och andra medier och utvärdera objektivt detta material i skriften.Demonstrera att han har förvärvat en omfattande kunskap om Bibeln, kristen doktrin och kristen tjänst.Ge bevis för att ha tillräcklig kunskap inom områdena natur och samhällsvetenskap som är nödvändig för att kommunicera med det moderna samhället.Visa att han har utvecklat en kristen filosofi om uppdrag baserat på Nya Testamentets lärdomar för att förbereda honom för att delta i missionärföretaget hemma och utomlands.Visa tillräcklig kunskap för att tolka historiens fakta för att kunna försäkra sig om en exakt yrkeskunskap på området.BACHELOR OF SCIENCE CHURCH MINISTRIES FÖRSLAG TILL SCHEDULE... [-]
Amerikas förenta stater Laurel
September 2020
Engelska
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska