Läs den officiella beskrivningen

Om

South Carolina State University har upprätthållit ett arv av hög kvalitet inom utbildning. Vi har varit hem för generationer av forskare och ledare i näringslivet, militärtjänst, regering, friidrott, utbildning, medicin, naturvetenskap, teknik teknik och mer. Beläget i Orangeburg, SC, var SC staten grundades som ett landlån college med ett uppdrag att tillhandahålla utbildning och service till medborgarna i staten. I sitt första århundradet, SC staten var en ledare inom utbildning och fortsätter att leda vägen in i nästa århundrade.

Historia av SC State University

Grundades 1896 som statens enda offentliga college för svarta ungdomar, har SOUTH CAROLINA STATE UNIVERSITY spelat en nyckelroll i utbildningen av afroamerikaner i staten och nationen. Som en land bidrag institution, kämpade den för att ge jordbruket och mekanisk utbildning för generationer av svarta ungdomar. Genom sin förlängning program, skickade den gård och hem demonstrationsmedel i lant län för att ge kunskap och information till fattiga familjer svarta gård.

Universitetet har utbildat mängder av lärare för de offentliga skolorna. Det gav utbildning i naturvetenskap, litteratur och historia. Stödet för Rosenwald fonden och General Education Board hjälpte institutionen överleva depressionen. Efter andra världskriget, skapade delstatsparlamentet en forskarutbildning och en juridisk fakultet vid SOUTH CAROLINA STATE UNIVERSITY att hindra svarta studenter från att anmäla sig vid University of South Carolina examen och juridiska utbildningsprogram. Också Lagstiftaren dramatiskt ökad finansiering på högskolan i ett försök att göra "separata men lika" en verklighet inom högre utbildning i South Carolina. Under 1950 och 1960 hundratals SC STATLIGA elever deltog i lokala demonstrationer medborgarrätts och greps. År 1968 tre unga män dräptes och 27 sårade på campus från riksväg vakter i Orangeburg massakern.

Sedan 1966 har SC STATE varit öppen för vita studenter och lärare, men det har i stort sett behållit sitt uppdrag och karaktär som en historiskt svart institution. År 1971 var det jordbruksprogram avslutas och högskolan gården förvandlades till en gemenskap fritidsgård bestående av en golfbana samt fotboll och baseball fält. Idag finns det nästan 5000 elever huvudämne i ett brett utbud av program som inkluderar jordbruksnäringen, redovisning, konst, engelska och drama samt mode merchandising, fysik, psykologi, och statsvetenskap.

Mission

South Carolina State University (SC State) är ett historiskt Svart offentligt 1890 land bidrag senior omfattande institution på ca 4,500-6,000 studenter. SC State University ligger i Orangeburg, South Carolina, har åtagit sig att tillhandahålla prisvärda och lättillgängliga kvalitets studentexamen program inom områdena näringsliv, tillämpad professionella vetenskaper, matematik, naturvetenskap, teknik, ingenjörsteknik, utbildning, konst och humaniora. Ett antal program erbjuds på avancerad nivå i undervisningen, mänskliga tjänster och jordbruksnäringen, samt de pedagogiska specialist och doktorsexamen program erbjuds i utbildningsadministration.

SC State University förbereder högutbildade, kompetent och socialt medvetna akademiker att göra det möjligt för dem att arbeta och leva produktivt i ett dynamiskt, globalt samhälle. Genom teknik och traditionella metoder för undervisning och lärande, forskning och service, förbättrar universitet livskvalitet för medborgarna och bidrar till den ekonomiska utvecklingen i staten och nationen.

(Denna uppdragsbeskrivning godkändes av SC State University förtroenderåd den 30 mars 2010 och av South Carolina kommissionen om högre utbildning 6 maj 2010.)

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

South Carolina State University

För närvarande, Nuclear Engineering Program (NEP) är i partnerskap med både North Carolina State University (NC State) och UWM. Enligt dessa avtal studenter i kärnteknik ... [+]

Nuclear Engineering

I september 2002 South Carolina State University (SC State University) i samarbete med University of Wisconsin-Madison (UWM) fått godkännande från South Carolina kommissionen om högre utbildning för att erbjuda en Bachelors of Science examen i Nuclear Engineering. Detta avtal var unik i sin inställning och den första i sitt slag i början av den nukleära renässansen. Avtalet initierades på grund av behovet att utöka integrering av minoriteter i alla nivåer av kärnenergi, forskning, utveckling och produktion. För närvarande, Nuclear Engineering Program (NEP) är i partnerskap med både North Carolina State University (NC State) och UWM. Enligt dessa avtal studenter i kärnteknik programmet slutföra den andra hälften av deras sista år på antingen UWM eller NC State University för att uppfylla alla krav för att få de Bachelors of Science examen i Nuclear Engineering (som följer av SC State University). ... [-]

Amerikas förenta stater Orangeburg
September 2020
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
South Carolina State University

The Criminal Justice Program erbjuder ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till studiet av brott, teorier om brottsorsakssamband, och utvärdering av samhälleliga reakti ... [+]

The Criminal Justice Program erbjuder ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till studiet av brott, teorier om brottsorsakssamband, och utvärdering av samhälleliga reaktioner på det. Studenter huvudämne i Criminal Justice vidta en rad grundläggande kurser som täcker alla faser av de tre komponenterna i det straffrättsliga systemet: brottsbekämpning, domstolar och korrigeringar. Kurser i engelska, naturvetenskap, matematik, samhällsvetenskap och humaniora ingår som en del av universitetets allmänna läroplanen. Kurser i främmande språk krävs för att hjälpa till att förbereda studenterna för att arbeta och leva i ett etniskt och kulturellt diversifierat samhälle.

... [-]
Amerikas förenta stater Orangeburg
September 2020
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Welcome to South Carolina State University