Sinclair Community College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Med en av de lägsta undervisning priser i Ohio, Sinclair Community College är konsekvent rankad bland topp och har åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativ utbildning.

Sinclair'S elev fakultet förhållandet mellan 19-1 är bland de lägsta i någon Ohio college. Sinclair grundades som en YMCA college 1887, och har mer än 30.000 varje år, med över 330 heltidsstuderande som deltar Sinclair 2015.

Sinclair ligger i ligger i centrum Dayton, Ohio. Dayton är den sjätte största staden i Ohio, med en befolkning på cirka 150.000, de omgivande Dayton storstadsområdena har 800.000 invånare. Hem till Wright-Patterson Air Force Base och National Museum of US Air Force, är Dayton känd för flyg- och rymd och har betydande forskning och utveckling inom flyg- och flygteknik fält.

Dayton är en trevlig stad för internationella studenter. "Välkommen Dayton" är ett gemenskapsinitiativ som främjar integrationen av invandrare i större Dayton och återspeglar den filosofi som människor med olika bakgrunder, kunskaper och erfarenheter är viktiga för USA

Platser

Dayton

Address
444 West Third Street
45402 Dayton, Ohio, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium