Läs den officiella beskrivningen

Med en av de lägsta undervisning priser i Ohio, Sinclair Community College är konsekvent rankad bland topp och har åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativ utbildning.

Sinclair'S elev fakultet förhållandet mellan 19-1 är bland de lägsta i någon Ohio college. Sinclair grundades som en YMCA college 1887, och har mer än 30.000 varje år, med över 330 heltidsstuderande som deltar Sinclair 2015.

Sinclair ligger i ligger i centrum Dayton, Ohio. Dayton är den sjätte största staden i Ohio, med en befolkning på cirka 150.000, de omgivande Dayton storstadsområdena har 800.000 invånare. Hem till Wright-Patterson Air Force Base och National Museum of US Air Force, är Dayton känd för flyg- och rymd och har betydande forskning och utveckling inom flyg- och flygteknik fält.

Dayton är en trevlig stad för internationella studenter. "Välkommen Dayton" är ett gemenskapsinitiativ som främjar integrationen av invandrare i större Dayton och återspeglar den filosofi som människor med olika bakgrunder, kunskaper och erfarenheter är viktiga för USA

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Sinclair Community College

Sinclair Community College erbjuder internationella studenter med ett prisvärt sätt att tjäna en kandidatexamen. ... [+]

[-]
Amerikas förenta stater Dayton
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Sinclair International Students

Sinclair International Students pt.1

Sinclair International Students pt. 2

Sinclair International Students pt. 3

Sinclair International Students pt. 4