Siena Heights University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Siena Heights University (SHU) är en Romersk katolsk postnärvarande institution Med sin huvud campus belägen i Adrian, Michigan. Institutionen grundades 1919 som St Joseph's College vid Adrian Dominikanska systrar. I 1939, Det döptes om som Siena Heights College Efter Saint Catherine of Siena. År 1969 blev det coeducational. I 1998, Det döptes om som Siena Heights University.

Adrian Dominikanska systrar

Systrarna minister i 29 stater, District of Columbia och Commonwealth of Puerto Rico, och i sju länder utanför USA: Kanada, Dominikanska republiken, Kenya, Mexiko, Norge, Filippinerna och Taiwan. Svarande mot "tidernas tecken" strävar de efter att möta världens behov, för att tjäna där de kallas för att gå.

Campus

Den huvudsakliga campus har 55 hektar med 17 byggnader i Adrian, Michigan. Huvudbyggnaden har särprägel på att vara den första alla trådlösa högskolan eller universitetet i delstaten Michigan. Det finns satellit campus i Southfield, Dearborn, Benton Harbor, Monroe, Battle Creek, Kalamazoo, Lansing, Jackson och online.

Anknytning

Siena Heights är ansluten till och sponsras av Dominikanska systrarna Adrian, Michigan, ackrediterad av North Central Association of Colleges and Schools (NCACS).

Högskolans tätning använder den dominikanska skölden av den internationella ordningen av predikanter, bestående av fyra vita och fyra svarta gyroner eller trianglar. Dessa symboliserar enhetligheten hos en kropp av människor som arbetar tillsammans för det gemensamma bästa. Den "cross fleury" (eller korsa med en fleur de lis i varje ände) överlagd på gyronerna, betyder seger, plikt och självuppoffring. Sabeln (eller svarta av skölden) symboliserar visdom, tystnad, kraft och böter. Den ljusa färgen betyder fred, renhet, välgörenhet och uppriktighet. Den motto som omger skölden, "Laudare, Benedicere, Praedicare" betyder "att lova Gud, att välsigna sitt folk och att predika sitt evangelium". Skölden kan också vara omgiven av den sex- eller åtta-spetsiga stjärnan som är den utmärkande symbolen för St. Dominic.

Akademiker

Universitetet har mer än 40 akademiska studieprogram mellan College of Arts and Sciences, College of Professional Studies och Graduate College. Grundskolan är vidare indelad i sju akademiska avdelningar: Business & Management; Computing, matematik och vetenskaper; Humaniora; Amning; Social och beteendevetenskap; Visual / Performing Arts & Teacher Education.

Siena Heights ger också klasser för gymnasieelever genom dubbel inskrivning. Detta ger juniorer och seniorer som uppfyller vissa kriterier för att få högskolepoäng och erfarenhet medan de fortfarande är i gymnasiet, får eleverna ett steg närmare på college och lär sig om collegeliv och klassarbete. Studieförhållandet är 12: 1.

Platser

Adrian

Address
Siena Heights University Main Campus,
247 E. Siena Heights Dr.

MI 49221 Adrian, Michigan, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium