Läs den officiella beskrivningen

Siena Heights University (SHU) är en Romersk katolsk postnärvarande institution Med sin huvud campus belägen i Adrian, Michigan. Institutionen grundades 1919 som St Joseph's College vid Adrian Dominikanska systrar. I 1939, Det döptes om som Siena Heights College Efter Saint Catherine of Siena. År 1969 blev det coeducational. I 1998, Det döptes om som Siena Heights University.

Adrian Dominikanska systrar

Systrarna minister i 29 stater, District of Columbia och Commonwealth of Puerto Rico, och i sju länder utanför USA: Kanada, Dominikanska republiken, Kenya, Mexiko, Norge, Filippinerna och Taiwan. Svarande mot "tidernas tecken" strävar de efter att möta världens behov, för att tjäna där de kallas för att gå.

Campus

Den huvudsakliga campus har 55 hektar med 17 byggnader i Adrian, Michigan. Huvudbyggnaden har särprägel på att vara den första alla trådlösa högskolan eller universitetet i delstaten Michigan. Det finns satellit campus i Southfield, Dearborn, Benton Harbor, Monroe, Battle Creek, Kalamazoo, Lansing, Jackson och online.

Anknytning

Siena Heights är ansluten till och sponsras av Dominikanska systrarna Adrian, Michigan, ackrediterad av North Central Association of Colleges and Schools (NCACS).

Högskolans tätning använder den dominikanska skölden av den internationella ordningen av predikanter, bestående av fyra vita och fyra svarta gyroner eller trianglar. Dessa symboliserar enhetligheten hos en kropp av människor som arbetar tillsammans för det gemensamma bästa. Den "cross fleury" (eller korsa med en fleur de lis i varje ände) överlagd på gyronerna, betyder seger, plikt och självuppoffring. Sabeln (eller svarta av skölden) symboliserar visdom, tystnad, kraft och böter. Den ljusa färgen betyder fred, renhet, välgörenhet och uppriktighet. Den motto som omger skölden, "Laudare, Benedicere, Praedicare" betyder "att lova Gud, att välsigna sitt folk och att predika sitt evangelium". Skölden kan också vara omgiven av den sex- eller åtta-spetsiga stjärnan som är den utmärkande symbolen för St. Dominic.

Akademiker

Universitetet har mer än 40 akademiska studieprogram mellan College of Arts and Sciences, College of Professional Studies och Graduate College. Grundskolan är vidare indelad i sju akademiska avdelningar: Business & Management; Computing, matematik och vetenskaper; Humaniora; Amning; Social och beteendevetenskap; Visual / Performing Arts & Teacher Education.

Siena Heights ger också klasser för gymnasieelever genom dubbel inskrivning. Detta ger juniorer och seniorer som uppfyller vissa kriterier för att få högskolepoäng och erfarenhet medan de fortfarande är i gymnasiet, får eleverna ett steg närmare på college och lär sig om collegeliv och klassarbete. Studieförhållandet är 12: 1.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BBA

Siena Heights University

En Bachelor of Business Administration grad från Siena Heights University öppnar många typer av anställningsmöjligheter för dig. Med Siena Heights Universitys betoning på ... [+]

En Bachelor of Business Administration grad från Siena Heights University öppnar många typer av anställningsmöjligheter för dig. Med Siena Heights Universitys betoning på kommunikation och etik kan du säkert välja att starta en ny karriär eller ta ditt arbete på affärsområdet till nästa nivå.

kommunikation

Möjligheten att uttrycka idéer skriftligt, verbalt och visuellt

Skapande

Möjligheten att utveckla ursprungliga idéer eller använda gemensamma lösningar på unika sätt

Analytisk förmåga

Kunskapen att effektivt separera ett komplext problem i dess beståndsdelar för att identifiera lösningar

Integrativt tänkande

Möjligheten att upptäcka samband mellan komponentdelar och bedöma deras betydelse för att skapa lösningar... [-]

Amerikas förenta stater Adrian Jackson Battle Creek Benton Harbor Monroe Southfield  + 3 Mer
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Siena Heights University

Ett program. Två grader. Fem år. Det är konceptet bakom det nya ingenjörsprogrammet på Siena Heights University. Genom ett partnerskap med University of North Dakota, har ... [+]

Ett program. Två grader. Fem år. Det är konceptet bakom det nya ingenjörsprogrammet på Siena Heights University. Genom ett partnerskap med University of North Dakota, har Siena Heights studenter möjlighet att tjäna både en kandidatexamen från UND och en kandidatexamen av studentens val från SHU.

Samtidigt som de bor på Adrian campus på heltid, tar eleverna ingenjörskurser från UND medan de fyller sin kandidatexamen i Siena. Studenterna kommer att resa till North Dakota två gånger för att slutföra laboratoriearbetet.

UND kommer att erbjuda följande tekniska grader: Kemisk, elektrisk och mekanisk. Ingenjörsprogrammen på Siena Heights erbjuds i samarbete med University of North Dakota, flaggskeppsforskningsinstitutet för North Dakota. Studenterna kan bedriva examen i kemi-, el- eller maskinteknik. Samarbetet med UND gör det möjligt för eleverna att examinera med en ABET-ackrediterad kandidatexamen.... [-]

Amerikas förenta stater Adrian
September 2020
Engelska
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Siena Heights University

Siena Heights Computer and Information Systems Program är inriktat på att förbereda människor för den verkliga världen i stället för bara teoretiska begrepp. Vi orientera ... [+]

Siena Heights Computer and Information Systems Program är inriktat på att förbereda människor för den verkliga världen i stället för bara teoretiska begrepp. Vi orienterar våra klasser så att material som studenterna lär sig är attraktivt för företagen.

Programmet kommer att innehålla en hel del verklig världskompetens och erfarenhet. Praktikplatser är viktiga och uppmuntras.

Programutveckling sitter inte nödvändigtvis vid en datorskrivningskod. En stor del av det sitter ner med användarna för att säkerställa att ansökan ska göra vad personen vill. Sienas program kommer att arbeta för att utveckla det i sina elever.

Siena Heights dedikerade fakultet som är utövare på fältet kommer att förbereda dig för framtida utmaningar. Alla CIS-klasser är små i storlek, i allmänhet mindre än 20 studenter, och möts i ett klassrum i laboratoriestil där en-mot-en-diskussion med fakulteten är normen. Dina karriärmöjligheter stärks av våra erfarenheter och seniorprojekt.... [-]

Amerikas förenta stater Adrian
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Siena Heights University

Programmets främsta mål är att utveckla bildkonstnären. Studenter uppmuntras att ta risker, spekulera, utforska, undersöka, skapa och driva konstverk av kvalitet. Elevern ... [+]

Studio Angelico är Siena Heights Universitys nationellt ackrediterade konstavdelning, som erbjuder grader inom grafisk design, konsthistoria och konst. Som en del av dessa grader kan du utforska konstmedia som animering, keramik, teckning, grafisk design, metalmithing, målning, fotografi, printmaking, skulptur, videoredigering och webbdesign. Dessutom finns möjligheter att kombinera din konstvetenskap med olika andra majors, minderåriga och certifieringar inom områden som företag, psykologi, kemi, museumsstudier och lärarutbildning som hjälper dig att förbereda karriär inom områden som reklam , Konstterapi, konstbevarande, museumsarbete och konstutbildning.

På Studio Angelico kommer du att njuta av små klassstorlekar, personlig uppmärksamhet, aktuella faciliteter och ett stödjande och varierat samhälle av elever som kommer att främja din tillväxt som konstnär. Vårt besökande artisterprogram kopplar dig till experter från hela världen. Klemm Gallery i Studio Angelico har inte bara våra besökande konstnärers arbete utan ger också en professionell plats för våra BFA-majors seniorprojekt. Utbildningsresor är också tillgängliga.... [-]

Amerikas förenta stater Adrian
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska