Saint Francis University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Saint Francis University

Saint Francis University är ett av de äldsta katolska universiteten i landet och det äldsta firar franciskanska värden. Vårt natursköna campus ligger på en bergstopp i Loretto, Pennsylvania, nära Pittsburgh. Tro, generositet, respekt, upptäckt och glädje finns i vårt DNA, och vi försöker locka studenter (som du) med en passion för att forma världen.

Bli den som ...

Det som följer ... är unikt för dig. Denna mening kommer att skrivas (och skrivas om) längs ditt livs resa. Var och en av oss här på SFU vill bli den som hjälper dig att skriva den mest påverkande historien du kan.

SFU-mottoet, blivit att någon , talar till vår strävan att utbilda medkännande, omtänksam och framgångsrik yrkesverksamma; och din enhet att bli en.

Fuel your Mind

Framgång betyder att upptäcka dina talanger och dela dem med andra. Fokuserad karriärförberedelse blandad med en rik liberal tradition (där du utforskar många passion) kan hjälpa dig att hitta din väg.

Inspirera din ande

Alla är välkomna att gå med Francis. St Francis av Assisi, genom sitt katolsk-franciskanska uppdrag, lämnade oss ett överflöd av ledtrådar för att leva ett meningsfullt liv som talar till alla trosuppfattningar.

Bortom föreläsningen

Globala erfarenheter, praktikplatser och mer hjälper dig att bli den person du är tänkt att vara. Dessutom går alla dessa erfarenheter av ditt officiella ledarskap, engagemang och serviceutskrift.

Små skolor - passionerade fans

Vi är hem till ett av de minsta NCAA Division-I-programmen i landet och erkända för akademisk kvalitet och idrottsutövning!

Flash-fakta, rangordningar och mer

Saint Francis University i Loretto, PA, är den äldsta katolsk-franciskanska högskolan i USA. Vårt uppdrag är att hjälpa eleverna att växa till medkännande och framgångsrika yrkesverksamma genom en kultur av tro, generositet, respekt, upptäckt och glädje. Universitetet erbjuder mer än 50 program (grundutbildning, examen och vuxenutbildning) genom tre skolor: Business; Hälsokunskap

Vår Franciscan Identity

Ett sinne för excellence, en ande för fred och rättvisa, ett hjärta för service

Frön från det som har blivit Saint Francis University och vår franciskanska identitet planterades av sex franciskanska friars från Irland som grundade en pojkeakademi i bergshuset i Loretto, Pennsylvania. Dessa vägledande principer för fransiskanerna är de värden som vi omfamnar vid Saint Francis University till denna dag.

 • Katolsk sameducational privat liberal arts universitet; en av de första katolska co-ed högskolorna i nationen
 • Sponsrad av Franciscans of the Third Order Regular under presidentens ledning av Fr. Malachi Van Tassell, Ph.D., TOR
Genom siffrorna
 • Inskrivning: 2 289 (1 726 grundutbildning, 563 examen)
 • Kön: 63,0% kvinnlig, manlig 37,0% (grundutbildning)
 • Första årets kvarhållande: 85%
 • Genomsnittlig examen: 70,3%
 • Genomsnittlig klassstorlek: 17,6
 • Heltid fakultet: 131

Baserat på höst 2017-registrering.

Ackreditering
 • Ackrediteringsrådet för arbetsterapiutbildning
 • Accreditation Review Commission on Education for the Doctor Assistant, Inc.
 • American Chemical Society, Certified Chemistry Degree
 • Kommissionen för ackreditering av allierade hälsoutbildningsprogram
 • Kommission för ackreditering inom fysioterapiutbildning
 • Kommissionen om kollegial vårdutbildning
 • Rådet för socialt arbete
 • Engineering Accreditation Commission of ABET, Miljöteknik
 • International Assembly for Collegiate Business Education
 • Middle States Commission on Higher Education
 • Pennsylvania State Board of Nursing
 • Pennsylvania State Department of Education för godkända program i lärarutbildning
Styrande struktur

Universitetet sponsras av Franciscans of the Third Order Regular och styrs av en styrelse som består av både lekmän och Franciscans. Universitetets president får input från fakulteten, administratörer och studenter som deltar i att främja universitetets uppdrag.

Friidrott

SFU är medlem i National Collegiate Athletic Association, och universitetets 23 idrottslag för män och kvinnor tävlar på Division I-nivå. Universitetet är också medlem i nordöstra konferensen. Universitetets smeknamn är Red Flash.

Faciliteter

På den akademiska fronten inkluderar våra anläggningar akademiska byggnader centrerade kring både föreläsningar och projekt / labbbaserat lärande och ett bibliotek och inlärningssamhällen, och olika studiekontor. Campuslivsfaciliteter inkluderar bostadshusar på campus och en övergångsbyggnad utanför campus, en studentkår, atletikanläggningar, flera matplatser och studenthälsovård. På det 600 hektar stora campuset ligger också södra Alleghenies konstmuseum, Lake Saint Francis och Immergrün golfbana. Den närliggande Mount Assisi-trädgården förbättrar inställningen ytterligare. den närliggande Mount Assisi-trädgården.120740_120704_20170907_SFU_9718.jpg

Uppdrag och värderingar

I en tid av komplexitet har enkelheten i meddelandet från St. Francis av Assisi mer vädjan än någonsin tidigare: Ydmjukhet. Generositet. Vördnad. Service. Respekt. Bön. Glädje. Kärlek. Dessa vägledande principer för fransiskanerna är de värden vi omfamnar vid Saint Francis University .

Uppdragsbeskrivning

Ett sinne för excellens

Saint Francis University erbjuder högre utbildning i en miljö som styrs av katolska värderingar och läror och inspirerad av exemplet av vår beskyddare, Saint Francis av Assisi. Saint Francis University är den äldsta franciskanska institutionen för högre utbildning i USA, en inkluderande lärande gemenskap som välkomnar alla människor.

En ande för fred och rättvisa

Universitetsprogram och -aktiviteter främjar sådana franciskanska värderingar som en ödmjuk och generös inställning till lärande, respekt för mångfald och individers unika, förståelse för etiska frågor och vördnad för allt liv. Med en anda av enkelhet och glädje ger vi möjligheter för universitetssamhället att tänka kritiskt och analytiskt, kommunicera effektivt och integrera teori och praktik.

Ett hjärta för service

Saint Francis University erbjuder grundutbildningar i den liberala konstenstraditionen, forskarutbildningar och yrkesutbildningar som betonar personlig och professionell etik och möjligheter till fortbildning för personlig och karriärförbättring. Vi försöker inspirera i alla medlemmar i universitetssamhället kärlek till livslångt lärande och ett åtagande att dela sina gåvor och färdigheter generöst med andra i en snabbt föränderlig värld.

Mål för fransiskan högre utbildning
 • En ödmjuk och generös inställning till lärande
 • Reverens för allt liv och för all mänsklighetens godhet
 • Respekt för individens unika
 • En global vision
 • Service till de fattiga och de behövande
 • En gemenskap av tro och bön,
 • En anda av enkelhet och glädje
 • Franciskansk närvaro.

I en tid av komplexitet har enkelheten i meddelandet från St. Francis av Assisi mer vädjan än någonsin tidigare. Dessa vägledande principer för fransiskanerna är inte bara ideal att beundras, utan värden som ska levas.

Syn

Saint Francis University är det katolska universitetet som valts för studenter med hög kapacitet som söker en autentisk, akademiskt rigorös, interaktiv inlärningsupplevelse där de kan växa intellektuellt, andligt, moraliskt och socialt. Studenter söker Saint Francis för dess förmåga att kombinera värderingar och visioner för en liberal konstutbildning med inlärningsmål som är relevanta för samhällets ekonomiska behov.

Saint Francis University erkänns som en viktig strategisk partner - regionalt, nationellt och internationellt - upprätta starka relationer genom att söka kollaboratörer för att vårda och utvidga universitetets uppdrag, vision och strategiska mål samtidigt som de bidrar till en global vision om samhällsnyttan som åstadkommits av utöva effektiva principer för tjänstemänskap.

Saint Francis University : s anläggningar är utformade för att förbättra och höja sin nationella erkända ledarskapsprogram inom näringsliv, hälsovård, vetenskap och humaniora till högsta kapacitet.

Saint Francis University bedriver kontinuerliga förbättringar av organisatorisk effektivitet och effektivitet på alla nivåer - driven av interna och externa bedömningar - för att främja exceptionellt förvaltarskap för dess mänskliga och ekonomiska resurser.120739_120706_IMG_7078.jpg

Platser

Loretto

Address
117 Evergreen Drive
PA 15940 Loretto, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium