Läs den officiella beskrivningen

Om Saint Francis University

Saint Francis University är ett av de äldsta katolska universiteten i landet och det äldsta firar franciskanska värden. Vårt natursköna campus ligger på en bergstopp i Loretto, Pennsylvania, nära Pittsburgh. Tro, generositet, respekt, upptäckt och glädje finns i vårt DNA, och vi försöker locka studenter (som du) med en passion för att forma världen.

Bli den som ...

Det som följer ... är unikt för dig. Denna mening kommer att skrivas (och skrivas om) längs ditt livs resa. Var och en av oss här på SFU vill bli den som hjälper dig att skriva den mest påverkande historien du kan.

SFU-mottoet, blivit att någon , talar till vår strävan att utbilda medkännande, omtänksam och framgångsrik yrkesverksamma; och din enhet att bli en.

Fuel your Mind

Framgång betyder att upptäcka dina talanger och dela dem med andra. Fokuserad karriärförberedelse blandad med en rik liberal tradition (där du utforskar många passion) kan hjälpa dig att hitta din väg.

Inspirera din ande

Alla är välkomna att gå med Francis. St Francis av Assisi, genom sitt katolsk-franciskanska uppdrag, lämnade oss ett överflöd av ledtrådar för att leva ett meningsfullt liv som talar till alla trosuppfattningar.

Bortom föreläsningen

Globala erfarenheter, praktikplatser och mer hjälper dig att bli den person du är tänkt att vara. Dessutom går alla dessa erfarenheter av ditt officiella ledarskap, engagemang och serviceutskrift.

Små skolor - passionerade fans

Vi är hem till ett av de minsta NCAA Division-I-programmen i landet och erkända för akademisk kvalitet och idrottsutövning!

Flash-fakta, rangordningar och mer

Saint Francis University i Loretto, PA, är den äldsta katolsk-franciskanska högskolan i USA. Vårt uppdrag är att hjälpa eleverna att växa till medkännande och framgångsrika yrkesverksamma genom en kultur av tro, generositet, respekt, upptäckt och glädje. Universitetet erbjuder mer än 50 program (grundutbildning, examen och vuxenutbildning) genom tre skolor: Business; Hälsokunskap

Vår Franciscan Identity

Ett sinne för excellence, en ande för fred och rättvisa, ett hjärta för service

Frön från det som har blivit Saint Francis University och vår franciskanska identitet planterades av sex franciskanska friars från Irland som grundade en pojkeakademi i bergshuset i Loretto, Pennsylvania. Dessa vägledande principer för fransiskanerna är de värden som vi omfamnar vid Saint Francis University till denna dag.

 • Katolsk sameducational privat liberal arts universitet; en av de första katolska co-ed högskolorna i nationen
 • Sponsrad av Franciscans of the Third Order Regular under presidentens ledning av Fr. Malachi Van Tassell, Ph.D., TOR
Genom siffrorna
 • Inskrivning: 2 289 (1 726 grundutbildning, 563 examen)
 • Kön: 63,0% kvinnlig, manlig 37,0% (grundutbildning)
 • Första årets kvarhållande: 85%
 • Genomsnittlig examen: 70,3%
 • Genomsnittlig klassstorlek: 17,6
 • Heltid fakultet: 131

Baserat på höst 2017-registrering.

Ackreditering
 • Ackrediteringsrådet för arbetsterapiutbildning
 • Accreditation Review Commission on Education for the Doctor Assistant, Inc.
 • American Chemical Society, Certified Chemistry Degree
 • Kommissionen för ackreditering av allierade hälsoutbildningsprogram
 • Kommission för ackreditering inom fysioterapiutbildning
 • Kommissionen om kollegial vårdutbildning
 • Rådet för socialt arbete
 • Engineering Accreditation Commission of ABET, Miljöteknik
 • International Assembly for Collegiate Business Education
 • Middle States Commission on Higher Education
 • Pennsylvania State Board of Nursing
 • Pennsylvania State Department of Education för godkända program i lärarutbildning
Styrande struktur

Universitetet sponsras av Franciscans of the Third Order Regular och styrs av en styrelse som består av både lekmän och Franciscans. Universitetets president får input från fakulteten, administratörer och studenter som deltar i att främja universitetets uppdrag.

Friidrott

SFU är medlem i National Collegiate Athletic Association, och universitetets 23 idrottslag för män och kvinnor tävlar på Division I-nivå. Universitetet är också medlem i nordöstra konferensen. Universitetets smeknamn är Red Flash.

Faciliteter

På den akademiska fronten inkluderar våra anläggningar akademiska byggnader centrerade kring både föreläsningar och projekt / labbbaserat lärande och ett bibliotek och inlärningssamhällen, och olika studiekontor. Campuslivsfaciliteter inkluderar bostadshusar på campus och en övergångsbyggnad utanför campus, en studentkår, atletikanläggningar, flera matplatser och studenthälsovård. På det 600 hektar stora campuset ligger också södra Alleghenies konstmuseum, Lake Saint Francis och Immergrün golfbana. Den närliggande Mount Assisi-trädgården förbättrar inställningen ytterligare. den närliggande Mount Assisi-trädgården.120740_120704_20170907_SFU_9718.jpg

Uppdrag och värderingar

I en tid av komplexitet har enkelheten i meddelandet från St. Francis av Assisi mer vädjan än någonsin tidigare: Ydmjukhet. Generositet. Vördnad. Service. Respekt. Bön. Glädje. Kärlek. Dessa vägledande principer för fransiskanerna är de värden vi omfamnar vid Saint Francis University .

Uppdragsbeskrivning

Ett sinne för excellens

Saint Francis University erbjuder högre utbildning i en miljö som styrs av katolska värderingar och läror och inspirerad av exemplet av vår beskyddare, Saint Francis av Assisi. Saint Francis University är den äldsta franciskanska institutionen för högre utbildning i USA, en inkluderande lärande gemenskap som välkomnar alla människor.

En ande för fred och rättvisa

Universitetsprogram och -aktiviteter främjar sådana franciskanska värderingar som en ödmjuk och generös inställning till lärande, respekt för mångfald och individers unika, förståelse för etiska frågor och vördnad för allt liv. Med en anda av enkelhet och glädje ger vi möjligheter för universitetssamhället att tänka kritiskt och analytiskt, kommunicera effektivt och integrera teori och praktik.

Ett hjärta för service

Saint Francis University erbjuder grundutbildningar i den liberala konstenstraditionen, forskarutbildningar och yrkesutbildningar som betonar personlig och professionell etik och möjligheter till fortbildning för personlig och karriärförbättring. Vi försöker inspirera i alla medlemmar i universitetssamhället kärlek till livslångt lärande och ett åtagande att dela sina gåvor och färdigheter generöst med andra i en snabbt föränderlig värld.

Mål för fransiskan högre utbildning
 • En ödmjuk och generös inställning till lärande
 • Reverens för allt liv och för all mänsklighetens godhet
 • Respekt för individens unika
 • En global vision
 • Service till de fattiga och de behövande
 • En gemenskap av tro och bön,
 • En anda av enkelhet och glädje
 • Franciskansk närvaro.

I en tid av komplexitet har enkelheten i meddelandet från St. Francis av Assisi mer vädjan än någonsin tidigare. Dessa vägledande principer för fransiskanerna är inte bara ideal att beundras, utan värden som ska levas.

Syn

Saint Francis University är det katolska universitetet som valts för studenter med hög kapacitet som söker en autentisk, akademiskt rigorös, interaktiv inlärningsupplevelse där de kan växa intellektuellt, andligt, moraliskt och socialt. Studenter söker Saint Francis för dess förmåga att kombinera värderingar och visioner för en liberal konstutbildning med inlärningsmål som är relevanta för samhällets ekonomiska behov.

Saint Francis University erkänns som en viktig strategisk partner - regionalt, nationellt och internationellt - upprätta starka relationer genom att söka kollaboratörer för att vårda och utvidga universitetets uppdrag, vision och strategiska mål samtidigt som de bidrar till en global vision om samhällsnyttan som åstadkommits av utöva effektiva principer för tjänstemänskap.

Saint Francis University : s anläggningar är utformade för att förbättra och höja sin nationella erkända ledarskapsprogram inom näringsliv, hälsovård, vetenskap och humaniora till högsta kapacitet.

Saint Francis University bedriver kontinuerliga förbättringar av organisatorisk effektivitet och effektivitet på alla nivåer - driven av interna och externa bedömningar - för att främja exceptionellt förvaltarskap för dess mänskliga och ekonomiska resurser.120739_120706_IMG_7078.jpg

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

Saint Francis University

Affärsanalytiker behövs i nästan alla branscher. Business Analytics-majoren på Shields School of Business lär eleverna hur man använder metoder, verktyg och programvara f ... [+]

Business Analytics

Affärsanalytiker behövs i nästan alla branscher. Business Analytics-majoren på Shields School of Business lär eleverna hur man använder metoder, verktyg och programvara för att omvandla data till information. Läroplanen fokuserar på att bygga färdigheter och expertis inom områdena programmering, statistik, datahantering och datatransformation och visualisering.

Topp 4 skäl för att bedriva en examen i Business Analytics på SFU:"Nästan alla jobb kommer att beröra data på något sätt" enligt Tableaus "The State of Data Education". Med den utbredda användningen av teknologiska innovationer genererar vårt samhälle en allt större mängd data. Organisationer av alla slag söker alltmer efter sätt att utnyttja denna nya skattkärna med information.Business Analytics tillsammans med andra grader ökar försäljningsbarheten. Med Shields kan du uppnå två grader på bara fyra år. Eftersom analys av data är en mycket önskad färdighet inom alla verksamhetsdiscipliner, lägger du till en dubbel major i Business Analytics till alla andra affärsämnen ökar examens värde och ger dig en fördel på varje arbetsmarknad.Analytics tillhandahåller de verktyg som kan förvandla data till användbar information. Data används ofta för att skapa ny förståelse, driva beslut och planera strategisk inriktning. Företagsledare begär datadrivna recensioner av avdelningar, program, produkter och människor.Nästan varje bransch förlitar sig på analys för att växa och lyckas. Tillverkande proffs använder dataanalys för att identifiera ineffektivitet i rutter, metoder och processer. Tjänster för underhållning och detaljhandeln använder analyser för att ge realtidsanpassade rekommendationer. Brottsbekämpning analyserar trender i brott för att distribuera tillgångar mer effektivt.... [-]
Amerikas förenta stater Loretto
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Saint Francis University

Vårt Petroleum and Natural Gas Engineering (PNGE) -program är ett strikt ingenjörsprogram som förbättras av en grund för miljöförvaltning. Som katolska fransiskaner bryr ... [+]

Petroleum- och naturgasteknik

Saint Francis University erbjuder en fyraårig kandidatexamen (BSc) i petroleum- och naturgasingenjör (PNGE).

Vårt PNGE-program innehåller en fransiskansk metod med verklig erfarenhet som en integrerad del av inlärningen i kombination med en viktig liberal utbildning. Liten storleksklasser och starka relationer med fakulteten är signaturfördelar med lärandemiljöerna som är etablerade för grundutbildningsstudenter på SFU. Våra studenter utvecklar ett brett utbud av färdigheter som krävs för att lyckas inom det snabbt växande teknikområdet genom klassrumsinlärning, fältresor, laborationer, akademiska och industriella forskningsprojektaktiviteter, ledarskap i professionella studentkapitel och mer. Våra kandidater är kvalificerade att antingen arbeta i olje- och gasdrivningsföretag, olje- och gasserviceföretag, myndigheter (t.ex. energidepartementet) och akademiska / forskningsinstitut, eller gå till forskarskola eller öppna sina egna företag relaterade till oljan och gasindustrin.... [-]

Amerikas förenta stater Loretto
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Saint Francis University

Biologi, BS-examen ger utbildning för studenter i alla huvudområden inom biologiska vetenskaper, inklusive molekylär och cellulär biologi, organismbiologi, ekologi och ev ... [+]

Biologi

Biologi är studiet av livet i alla dess mångfald och komplexitet. Biologer närmar sig studien av liv i nivåer som sträcker sig från molekylärbiologi och fysiologi till ekologi och evolution. Studenter i biologi måste var och en hitta den unika nisch inom detta olika område som bäst passar henne eller hans passion.

Varför biologi på SFU?Studenter först. Biologiprogrammet vid SFU är utformat med tanke på varje student. Vår avdelning erbjuder anpassningsbara utbildningsprogram och personlig akademisk rådgivning av biologi fakulteten.Små klassstorlekar, en sammansvetsad grupp studenter och möjligheter för studenter att bedriva ny forskning med fakultets mentorer.Höga framgångar. Många av våra kandidater går vidare till forskarskolor och yrkesskolor, medan andra använder sin kandidatexamen för att bedriva karriär inom forskning, utbildning, djurliv, medicinska laboratorier samt akvarier och djurparker.Biologiska avdelningens lärandemål... [-]
Amerikas förenta stater Loretto
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Saint Francis University

Datavetenskap är ett spännande, växande och utmanande område som påverkar nästan alla aspekter av våra liv. Vårt datavetenskapsprogram betonar ett kollegialt förhållande ... [+]

Datavetenskap

Datavetenskap är ett spännande, växande och utmanande område som påverkar nästan alla aspekter av våra liv. Vårt datavetenskapsprogram betonar ett kollegialt förhållande mellan fakulteten och studenter där fakulteten leder studenter i att utveckla färdigheter och koncept som är grundläggande för disciplinen idag och i framtiden.

Varför SFU?Verkliga färdigheter. Datavetenskapsprogrammet hjälper våra studenter att utveckla färdigheter i programmering, nätverk, säkerhet, design och systemhantering.Avancerade faciliteter. Eftersom datavetenskap är ett ständigt framstegande område har vi ägnat en stor del av det nya Science Center till ett avancerat programmeringsklassrum såväl som ett avancerat forskningslaboratorium, som båda är utrustade med komplicerade arbetsstationer, storskärmskärmar och uppdaterad hårdvara och mjukvara.Praktisk applikation. Vi utvecklar kontinuerligt nya projekt som ger studenterna praktisk tillämpning av sina lärda datorkunskaper.... [-]
Amerikas förenta stater Loretto
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Saint Francis University

Marknadsprogrammet förbereder studenter för karriärer inom försäljning, marknadsundersökning, reklam, detaljhandel och marknadsföring. Programmet betonar en stark affärsk ... [+]

marknadsföring

Marknadsprogrammet vid Shields School of Business betonar en stark affärskärna i kombination med reklam, konsumentbeteende, marknadsföringsforskning, internationell marknadsföring och marknadsföringshantering.

Marknadsföring är en tävling för människors uppmärksamhet. - Seth Godin

Marknadsföring är processen för att kommunicera och interagera med konsumenterna för att tillhandahålla värdet på en produkt eller tjänst, med avsikt att sälja produkten eller tjänsten. Företag använder marknadsföring som en kritisk affärsfunktion för att locka rätt marknad och kunder.

Tillgängliga koncentrationer

Följande koncentrationer är tillgängliga för Marketing, BS-examen:... [-]

Amerikas förenta stater Loretto
Augusti 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Saint Francis University "Become that Someone"

Donut Heaven

Hoop House & Sustainable Food

From SFU to NYC

6 Things to Consider When Choosing a College

Graduation 2019

Canine Behavior

French Toast by Chef Armando

Welcome Weekend 2018

Welcome Class of 2022

Springfest Celebration of Spring

Address
117 Evergreen Drive
PA 15940 Loretto, Pennsylvania, Amerikas förenta stater