Saint Anselm College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

I en anda av vad som är bäst i en liberal arts utbildning, har den akademiska kärnan i Saint Anselm College utformats för att erbjuda studenterna en bredd av erfarenheter som förbereder dem för livet; en utbildning som inte bara ger professionell och karriär förberedelse, utan främjar också en livslång strävan efter sanning som kommer att upprätthålla och berika deras liv. Utbildningen underlättas genom en central läroplan som består av en uppsättning gemensamma kurser och studieresultat anser väsentliga för en utbildning av studenter i alla majors.

Kollegiet har nyligen reviderade och stärkt sin akademiska kärna genom att anta en ny läroplan som började hösten 2014. Den nya kärnan kännetecknas av sin balans mellan gemensamma kurser som främjar en känsla av akademiska världen och valbara kurser som möjliggör enskild student val.

Kärnan läroplanen består av tre viktiga delar: - Humaniora - College Writing - Kärn Mål

Utanför klassrummet

En sann liberal arts utbildning kan inte rymmas inom ramen för en kurskatalog. Snarare är det fullt mått av förståelse, utredning och service som krävs av en fullt utbildad elev ofta betalas utanför klassrummet. Studenter vid Saint Anselm College har många möjligheter för akademisk, kulturell och social berikning utanför klassrummet.

Som hem för flera internationellt erkända centra och institut, välkomnar Saint Anselm tankeledare från hela världen för att studera, tala och bedriva forskning på campus. I själva verket är New Hampshire Institute of Politics en känd nationell mötesplats för demokratiska samtalet som har stått värd för politiska kommentatorer och president debatter. Förutom kurser, väger vetenskaplig och akademisk forskning kraftigt i grundutbildningen vid Saint Anselm. Studenter vid Saint Anselm har möjlighet att delta i forskningsmöjligheter som arbetar tillsammans med lärare som arbetar i laboratoriet och samhällsvetenskap i akademiska miljöer och anläggningar på campus, liksom i fält platser över hela världen.

Och i linje med benediktinska hängivenhet till lärande i människans tjänst, Saint Anselm College uppmuntrar alla sina elever att delta i tjänsten lära sig att tillämpa klassrummet begrepp inom utmanande samhällssammanhang. Tjänste learning projekt samordnas av Meelia Centrum för samhällsengagemang och lärare integrerar ofta tjänste lärande alternativ i sina kurser.

Andligt liv, inklusive Mass service, volontär möjligheter och alternativa spring break ministerier samordnas av Saint Anselm Campus Ministry.

Platser

manchester

Address
A Catholic Benedictine Liberal Arts College
100 Saint Anselm Drive

manchester, New Hampshire, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium