Läs den officiella beskrivningen

Rosemont College är en gemenskap av livslångt lärande tillägnad akademisk excellens och främja glädje i jakten på kunskap. Rosemont College strävar efter att utveckla i alla medlemmar av gemenskapen öppna och kritiska sinnen, förmågan att göra motiverade moraliska beslut, och en känsla av ansvar för att tjäna andra i vårt globala samhälle.

Rotade i katolicismen, välkomnar Rosemont alla trosriktningar och styrs av principerna om Cornelia Connelly och samhället av den heliga Jesusbarnet för att möta behoven av tiden.

Rosemont College värden:

Lita på och vördnad för värdighet varje person;
Mångfald med ett åtagande att bygga upp ett inter samhälle;
Uthållighet och mod för att främja rättvisa med medlidande;
Omsorg om jorden som vårt gemensamma hem.

Representation Rosemont College flödar från utbildningsfilosofi den sponsrande religiös församling som öppnade Rosemont 1921, Society of den heliga Jesusbarnet. Denna filosofi med andan och pedagogiska principer grundaren av samhället, Cornelia Connelly. Denna heliga barnets utbildning är en klart definierad men ändå flexibel ideal, rotad i kristna värderingar och uttryck, anpassade till utbildningsmöjligheter som gör det möjligt för studenter att svara på livet med glädje, iver och medkänsla. Den enda College i ett världsomspännande nätverk av Holy Child lärosäten Rosemont förankrad i heliga barnets filosofi som uppmuntrar eleverna att möta mångfald och förändras med förtroende för sina egna gåvor och Gud, som har gjort förbund med människosläktet.

historia

Rosemont College grundades 1921 av Society of den heliga Jesusbarnet.

Från institutionens tidiga dagar genom närvarande har SHCJ foundressen, Cornelia Connelly varit en drivande kraft bakom Rosemont laddning att utbilda studenter "för att möta behoven hos ålder", som har varit en integrerad del av tillväxten av kollegiet.

Rosemont ligger på 56 tunnland i den historiska bostadsområdet Rosemont, Pennsylvania, 11 miles väster om Philadelphia på förorts stambanan. Kollegiet är känd för sin utmärkta akademiska rykte och dess fokus på att utveckla den intellektuella, andliga och känslomässiga välbefinnande varje elev.

Under årets Rosemont har utvecklats till "tillgodose behoven av ålder" genom att utveckla som en högskola med tre skolor: Student College och skolor för Graduate och professionella studier.

Den 30 maj 2008 godkände styrelsen för Rosemont College en strategisk plan som betonas och utvidgas akademins inskrivning, program och rykte genom att acceptera samundervisning, partnerskap, och online-utbildning. År 2009 College öppnade sina dörrar på grundnivå för alla intresserade och kvalificerade kvinnor och män i, förena akademins tre skolor och utvidga College uppdrag att vara en "gemenskap av elever". Samma år, skolorna i Graduate och professionella fick ackreditering för att erbjuda fullt online grad program från mellersta staterna kommissionen om högskolestudier.

Rosemont berikar sitt utbud genom ett omfattande samarbete med många av sina grannutbildningsinstitutioner såsom Villanova University, Eastern University, Cabrini College, Immaculata University, och andra. Rosemont har etablerat partnerskap genom artikulation avtal med Drexel och Temple universitet att erbjuda pre-med, dubbel-examen och ära program.

Kollegiet når ut till samhället genom att erbjuda en rad olika icke-kredit program och en unik "Forum" program för män och kvinnor i alla åldrar, förutom på campus konstutställningar och kulturprogram.

Rosemont har cirka 8000 levande alumner. De kan hittas i höga positioner inom vetenskap och medicin, förlagsverksamhet, politik, näringsliv, utbildning, juridik och konst. Rosemont är konsekvent rankad av US News and World Report, och har också fått namnet till John Templeton Foundation Heders och "Tecken-Building Högskolor" och som en "College of Distinction." Rosemont är en av 218 skolor som heter "The Best nordöstra högskolor "av Princeton Review. Rosemont ger kvinnor och män i alla åldrar och bakgrunder med en pedagogisk och andliga grunden syftar till att hjälpa dem att nå sitt yttersta potential.

Rosemont har åtagit sig att förbereda personer för att möta de utmaningar som ligger i tiden och att agera ansvarsfullt och effektivt i en ständigt föränderlig värld.

Snabba fakta

Grundat: 1921
Plats: Suburban. Elva miles väster om Center City Philadelphia
Karaktär: katolik - Society of den heliga Jesusbarnet
Typ: Privat; liberal-arts
Totalt Elev antagning: 1103
Grundutbildning Inskrivning: 597
Graduate Inskrivning: 506
Student lärartäthet: 10: 1
Genomsnittlig klasstorlek: 12
Grundutbildning college undervisning och avgifter 2015-2016 läsår: $ 31.520
Grundutbildning college undervisning och avgifter 2016-2017 läsår: $ 18.500
Rum och styrelse 2015-2016: Basic dubbelrum; inkluderar e-post och Internet: $ 13.400 per år
Rum och styrelse 2016-2017: Basic dubbelrum; inkluderar e-post och Internet: $ 11.500 per år
School of Graduate Studies Undervisning 2015-2016 läsår: $ 640 / kredit timme
School of Professional Studies Undervisning 2015-2016 läsår: $ 540 / kredit timme
Friidrott Division: NCAA III
Herr sporter: längdåkning, basket, lacrosse, golf, fotboll, och tennis
Kvinnors sport: längdåkning, basket, lacrosse, fotboll, softball, tennis och volleyboll
Ackreditering: Rosemont är ackrediterat av de mellersta staterna kommissionen om högre utbildning, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104, 267-284-5000.
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BSc

Rosemont College

The Bachelor of Science in Finance ger en specialisering för studenter som vill bedriva forskarutbildning och / eller anställning inom detta område. Den stora i finans fö ... [+]

finans

The Bachelor of Science in Finance ger en specialisering för studenter som vill bedriva forskarutbildning och / eller anställning inom detta område. Den stora i finans förbereder eleverna för att arbeta inom områdena bank, försäkring, finansiell analys, rikedom och kapitalförvaltning i den offentliga sektorn: höjning och distribuera kapital, vilket ger stöd för dag-till-dag cash management och pensionsfonden stöd.

Utöver att uppfylla kurskraven för respektive större, måste alla studenter också uppfylla de allmänna utbildningskraven för Grundutbildning College. The Bachelor of Science examen i ekonomi kräver 120 poäng.

Obligatoriska kurser Natur... [-]
Amerikas förenta stater Rosemont
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Rosemont College

The Bachelor of Science i redovisning ger en stabil grund i områden för finansiell redovisning och rapportering, kostnads ​​och ledande redovisning, revision och federal ... [+]

redovisning

The Bachelor of Science i redovisning ger en stabil grund i områden för finansiell redovisning och rapportering, kostnads ​​och ledande redovisning, revision och federal inkomstskatt. Studenterna kommer att vidta alla kurser som krävs för Certified offentlig redovisning undersökning i Commonwealth of Pennsylvania.

Den stora förbereder eleverna för att få insikt i språket, teori och principer för redovisning karriärer inom den privata sektorn, industri, statliga och icke-vinstdrivande och offentlig redovisning.

Utöver att uppfylla kurskraven för respektive större, måste alla studenter också uppfylla de allmänna utbildningskrav (ca 48 hp) för Grundutbildning College. The Bachelor of Science examen i redovisning krävs 120 poäng. ... [-]

Amerikas förenta stater Rosemont
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Rosemont College

Kemin större på Rosemont ger studenterna den kunskap som krävs för att skapa en framgångsrik karriär i en mängd olika branscher och forskarutbildning. Huvudämnesstuderand ... [+]

kemi

Utan kemi världen som vi känner den kan mycket väl inte existerar, vi kunde aldrig lärt sig att bevara mat, för att bota sjukdom, för att skapa vacciner och mycket mer.

Kemin större på Rosemont ger studenterna den kunskap som krävs för att skapa en framgångsrik karriär i en mängd olika branscher och forskarutbildning. Huvudämnesstuderande i kemi är skyldiga att ta kurser inklusive: ett år av allmän kemi, ett år av organisk kemi, analytisk kemi, fysikalisk kemi och biokemi.

Stödjande kurser inkluderar: fysik och kalkyl. Inom detta program studenter är försedda med en fast grund för planering för forskarutbildning och kemirelaterade yrken. Studenter behöver inte ägna sig åt forskning och praktik möjligheter, men dessa möjligheter är en typisk del av studentens kemi erfarenhet.... [-]

Amerikas förenta stater Rosemont
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Rosemont College

... [+]

[-]
Amerikas förenta stater Rosemont
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Rosemont College

Biologi stora syftar till att förbereda studenterna för karriärer inom sjukvård, forskning och utveckling, utbildning, miljöstudier, kandidat eller medicinska skolan, och ... [+]

biologi

Snabbt föränderliga och alltid utvecklas, är biologi ständigt närvarande i dagens samhälle. Biologistudenter här på Rosemont College kommer att ha möjlighet att välja mellan tre spår studier:

biologi Track Evironmental Track Pre-Hälsa Track

Biologi stora syftar till att förbereda studenterna för karriärer inom sjukvård, forskning och utveckling, utbildning, miljöstudier, kandidat eller medicinska skolan, och mer. Studenter kommer att ta examen med en förståelse av grunderna för biologiska begrepp.

Kurser inkluderar ett laboratorium komponent där eleverna lär den senaste tekniken och metoder som för närvarande används i en mängd olika områden.... [-]

Amerikas förenta stater Rosemont
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Rosemont College

Den matematik Programmet ger studenterna en stark grund för en mängd olika yrken inom näringslivet, teknik, vetenskap och mer. Studenter kommer att ta examen beredd att g ... [+]

matematik

Charles Caleb Colton sade en gång, "Studien av matematik, som Nilen, börjar i minuteness men slutar i prakt." Matematik har lett till stora saker i världen från byggandet av Sphinx i Egypten till läkarnas förskrivning rätt dos av medicin.

Den matematik Programmet ger studenterna en stark grund för en mängd olika yrken inom näringslivet, teknik, vetenskap och mer. Studenter kommer att ta examen beredd att gå vidare till forskarutbildning samt för karriärer i den privata eller offentliga sektorn bland många.

Studenter inom detta stora kan välja en koncentration i gymnasieutbildning att bedriva undervisning karriärer i högstadiet och gymnasiet nivåer. ... [-]

Amerikas förenta stater Rosemont
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska