Rockingham Community College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Oavsett om du planerar att gå direkt till arbetskraften, gå över till en fyraårig skola eller helt enkelt vill förbättra dina färdigheter så att du kan gå vidare i arbetskraften, är fakulteten och personalen beredda att hjälpa dig när du börjar dina studier. Var noga med att besöka James Library och The Academic Resource Center.

Båda anläggningarna är tillgängliga för dig och kommer att förbättra din pedagogiska upplevelse. Om du har frågor om studieprogram, ekonomiskt stöd, studentliv, val av karriär eller utbildningsmål finns det någon på RCC som kan hjälpa dig. Jag hoppas att du njuter av tiden du spenderar på campus.

Ta dig tid att vandra naturstigarna, gå eller springa på banan, spela tennis, njut av en lugn tid på vårt campus, delta i en studentorganisation eller delta i ett idrottsevenemang. Det finns många möjligheter på campus att koppla av och ha kul när du behöver en paus från klassrummet eller labbet. Jag önskar dig väl när du fortsätter din karriär. Vi kommer att utmana dig att nå din potential, och vi förväntar dig att du håller oss höga krav på allt vi gör för att ge dig instruktioner och support medan du är här.

Platser

Wentworth

Address
Wrenn Memorial Road,215
27375 Wentworth, norra Carolina, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium