Providence Christian College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Försyn har en världsbild och biblisk övertygelse om att all sanning är Guds sanning. Vi tror att ingen utbildning är fullständig frånvarande Gud och hans ord och att en pedagogisk grund i den klassiska liberala konsten förbereder våra akademiker för att vara framtida ledare och dygdiga medborgare.

Providence grundare inrättade ett fyraårigt program för fri konst som skulle återspegla Jesus Kristus herravälde ur ett synligt reformerat, bibliskt perspektiv. Alla program utformades för att undervisas i enlighet med Bibeln, Guds ofelbara och felaktiga ord. Providence är engagerad i en rigorös, helhetlig och tvärvetenskaplig läroplan för fri konst som är utformad för att göra det möjligt för studenter att tänka kritiskt, utvärdera en mängd olika världsbilder, se tydligt ur ett kristet perspektiv, visa kreativitet och engagera världen runt dem.

Providence Christian College uppdrag som en reformerad kristen institution är att utrusta studenterna för att vara fast förankrade i biblisk sanning, grundligt utbildade i liberala konster och fullt engagerade i deras kyrka, deras samhälle och världen för Guds ära och tjänst för mänskligheten.

Platser

Pasadena

Address
East Walnut Street,464
91101 Pasadena, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: