Ouachita Baptist University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ouachita Baptist University är ett Kristus-centrerat lärandesamhälle. Universitetet förbereder sig för den liberala konsttraditionen och förbereder individer för pågående intellektuell och andlig tillväxt, liv med meningsfullt arbete och motiverat engagemang med världen.

Som ett ledande universitet för fri konst har Ouachita fått ett starkt akademiskt rykte. Kombinera allt detta med ett nära sammansatt campusområde och du har en miljö där studenter trivs akademiskt, andligt och personligen.

År efter år rankas Ouachita bland landets främsta högskolor av sådana publikationer som US News & World Report och Forbes. Våra studenter tjänar också statligt och nationellt erkännande för prestationer som sträcker sig från vetenskaplig forskning och affärstävlingar till studentpublikationer och musikföreställningar.

Din utbildning i fri konst vid Ouachita utsätter dig inte bara för en mängd olika områden och intressen utan förbereder dig också för att starta en meningsfull karriär eller lyckas i grundskolan. Dina klassrumsupplevelser kommer att stärkas med högeffektiva upplevelser som praktiska laboratorier, fältarbete och praktikplatser. Vår fakultet och personal har en öppen dörr för att investera i dig professionellt, andligt och personligt.

På Ouachita är vi engagerade i en kärlek till Gud och en kärlek till lärande. Detta är en miljö där du kommer att utmanas att noggrant utforska och omfamna det du tror medan du bygger ett livslångt fokus på att hjälpa andra och göra skillnad för Guds rike.

Platser

Arkadelphia

Address
Ouachita Street,410
71998 Arkadelphia, Arkansas, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: