Läs den officiella beskrivningen

Ohio Wesleyan erbjuder en allt-du-kan-upplevelse buffé av att lära och uppleva och göra det som låter dig vilja ha mer.

Sedan 1842.

Fortfarande omättlig.

Ohio Wesleyan University är ett samhälle av människor som har en omättlig aptit för liv och lärande. Vi är passionerade och ivriga att göra kontakter med världen runt oss och världen inom. Varför? För att koppla ihop olika idéer, perspektiv och erfarenheter brinner innovationen och upptäckten. Vår 200-acre campus erbjuder oändliga möjligheter att utforska. Förfölja dem alla. Dröm upp nya idéer. Gripa i tankar och framtida former. Upplev fullständigt rikedom och samband med en liberal artsutbildning.

Skapa morgon för våra studenter

Med $ 200 miljoner Connect Today, Skapa morgondagens omfattande kampanj - den största i skolhistoriken - förnyar vi vårt engagemang för våra grundprinciper när vi kartlägger en djärv väg framåt. Vid OWU fortsätter de långvariga värdena för en liberal konstutbildning att förbereda kandidater för livsledande ledarskap och service i alla delar av vårt samhälle. Tack för din roll för att behålla vårt arv.

Investera i våra professorer | Mål: 37 miljoner dollar

Fråga någon vad de älskar om OWU, och de kommer att namnge en favoritprofessor - eller två eller tre. Ditt stöd gör det möjligt för OWU att rekrytera, främja och utveckla vår största tillgång - de människor som utbildar, formar och inspirerar våra morgondagens ledare.

Stipendier och finansiellt stöd | Mål: $ 50 miljoner

Vi får inte låta resurser vara ett hinder för omvandlingseffekten av en OWU-utbildning. Oavsett om det är behovsbaserat, meritbaserat eller stöd till en återkommande student kan stipendier vara avgörande för att få en student till OWU och se till att de har kunnat slutföra sin examen.

Investera i vår campus: Kapitalförbättringar | Mål: 43 miljoner dollar

Vår historiska campus har präglats av flera imponerande nya byggnader och sett några av våra mest ikoniska utrymmen som gavs nytt liv och syfte tack vare ett betydande filantropiskt stöd.

OWU-anslutningen | Mål: $ 35 miljoner

Detta innovativa studieprogram låter eleverna ansluta akademisk teori med verklighet i praktiken i ett globalt sammanhang. Dessutom kommer studentens tillgång till praktikplatser att utökas genom det planerade Career Connections Center.

Investera i varje dag: Årlig Giving | Mål: $ 35 miljoner

Vi är fortsatt engagerade i att bevara vår vackra campus och förbättra våra högteknologiska inlärningsutrymmen. Från teknik till programfinansiering, till fakultet och personalutbildning och löner, berörs varje år gudar varje del av OWU.

Uppdrag

Uttalande av mål

Sedan grundandet har Ohio Wesleyan upprätthållit sin förbindelse med Metodistkyrkan (nu United Methodist), som erbjuder en kvalitet av stipendium, ledarskap och service som har berikat både kyrka och samhälle.

Ohio Wesleyans stadga föreskrev att "universitetet för evigt ska genomföras på de mest liberala principerna, tillgängligt för alla religiösa valörer och utformade till gagn för våra medborgare i allmänhet".

I detta arvs anda definierar universitetet sig som en grupp av lärare och elever som ägnar sig åt friheten att sträva efter sanning. Det försöker utvecklas i elevernas egenskaper av intellekt och karaktär som kommer att vara användbart oavsett vad de väljer att göra i senare liv. Överföringen, utvidgningen och upptäckten av kunskap är centrala för liberal arts tradition.

Samtidigt som man uppmuntrar till professionellt stipendium och känner sig motiverat stolt över sin fakultet och utexaminerade som har nationellt eller internationellt rykte inom sina områden, har universitetet som sitt främsta syfte att vara en kvalitetsinstitution för undervisning och lärande. Eftersom effektiv undervisning är av högsta betydelse, granskas medlemmar av fakulteten regelbundet och utvärderas för undervisningsteknik.

Ohio Wesleyan bedömer sig själv framgångsrikt när det har uppnått tre mål i sitt arbete med studenter:

Den första är att ge kunskap. Här ingår kunskap om vårt kulturella förflutna; en liberal utbildning kommunicerar vad stora tankar har trott, stora artister har skapat, stora ledare har gjort. Dessutom ingår ny kunskap; en liberal utbildning kommunicerar vad som förvärvas på gränserna för nutida utredning och nuvarande framsteg för den mänskliga andan. Målsättningen att ge kunskap börjar med övertygelsen att det är egentligen värt att ha den kunskap och insikt som överförs genom humaniora, konst och vetenskap.

Det andra huvudmålet är att utveckla och förbättra vissa viktiga förmågor hos studenter. När de fortskrider genom universitets läroplanen säkerställer studenterna grundläggande färdigheter att läsa, skriva och kvantitativa analyser. De bygger på dessa färdigheter förmågan att tänka kritiskt och logiskt, att använda metoderna för de olika utredningsfälten och att förstå de symboliska språk som används för att kodifiera och kommunicera kunskap i dagens samhälle. De kan utveckla estetiska känslor eller kreativa talanger på flera områden. Många elever lär sig att integrera teori med övning genom att förbereda karriär inom olika discipliner och genom pre-professionella och professionella program.

Det tredje målet är att placera utbildning i värderingsförhållande. Den liberala utbildningen syftar till att utvecklas i elevernas förståelse för sig själva, uppskattning av andra, och vilja att möta ansvaret för medborgarskap i ett fritt samhälle. Det erkänner att utbildad känslighet för privata och offentliga värderingsfrågor, grundad i ett bra grepp om olika kulturarv, är viktigt för mognad och för att leva ett bra liv. Det ger hög ära till intellektuell ärlighet. I överensstämmelse med vår metodistradition uppmuntrar Ohio Wesleyan bekymmer för alla religiösa och etiska problem och stimulerar sina elever att undersöka sina egna åsikter i ljuset av dessa frågor.

I den utsträckning som Ohio Wesleyan utbildar sig liberalt, uppfyller det sitt yttersta syfte att utrusta studenter med kunskap, kompetens och karaktär för ledarskap, service och fortsatt lärande i ett komplext och alltmer globalt samhälle.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BBA

Ohio Wesleyan University

Förberedelser för framtiden för verksamheten - det är fokus för OWU: s företagsekonomiska huvudämne. Du lär dig att planera, organisera, styra och styra verksamheten och ... [+]

Kandidatexamen i företagsekonomi

Förberedelser för framtiden för verksamheten - det är fokus för OWU: s företagsekonomiska huvudämne. Du lär dig att planera, organisera, styra och styra verksamheten och processerna i en dynamisk och global ekonomi. Programmet är sällsynt i en nationell bildkonst, som ger dig en högkvalitativ företagsutbildning tillsammans med en liberal konststiftelse som förbereder dig för meningsfullt arbete och liv.

Affärsutbildning vid OWU är betydligt annorlunda än vid ett stort universitet. Du lär dig att tänka annorlunda, så du kan sticka ut från mängden. Du kommer att dra nytta av rigorösa affärsklasser, verkliga erfarenheter och nära band med dina professorer. Du kommer att utbilda dig med solid företagskunskaper och en liberal arts education som hjälper dig att utveckla de färdigheter som arbetsgivare längtar efter: kritiskt tänkande, beslutsfattande, kommunikation, kreativitet, lagarbete och globalt perspektiv. Dessa är också viktiga färdigheter för spirande entreprenörer.... [-]

Amerikas förenta stater Delaware
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Ohio Wesleyan University

För att utveckla bredd och djup av kunskap, tar du en särskild kärnplanering utformad speciellt för OWU-politik och regeringens majors. I nära samarbete med din fakultets ... [+]

Bachelor i politik

Din studie av regeringen kommer att ge en rik blandning av det verkliga och det ideala, av värden som ofta står i konflikt med varandra och de praktiska hinder som står i deras väg. Dessa interaktioner konfronterar oss varje dag som individer, medborgare i vår nation och medlemmar i det globala samhället.

Om majoren

För att utveckla bredd och djup av kunskap, tar du en särskild kärnplanering utformad speciellt för OWU-politik och regeringens majors. I nära samarbete med din fakultetsrådgivare väljer du kurser i varje kärnområde för att möta dina unika intressen och karriärmål. Avdelningen erbjuder också en femårig minor.

Politik och regering Major... [-]
Amerikas förenta stater Delaware
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ohio Wesleyan University

Denna biologiska huvudämne ger en grund i biologiska principer med det största utbudet av flexibilitet i valfria ämnen för att utforska olika biologiska ämnen. Som en bio ... [+]

Kandidatexamen i biologi

Biologi är studien av livet, från molekylär nivå till hela organismen till den globala biosfären. Biologer utforskar alla aspekter av levande system, och biologiska upptäckter fortsätter att förbättra människors hälsa, livsmedelsproduktion och miljöhållbarhet.

Om majoren

Denna biologiska huvudämne ger en grund i biologiska principer med det största utbudet av flexibilitet i valfria ämnen för att utforska olika biologiska ämnen . Som en biologi större lär du dig att identifiera, ändra eller hantera biologiska processer från enskilda celler till hela organismer.

Nyckelord: medicin, hälsovård, folkhälsa, bevarande, avancerad forskning, laboratorievetenskap, fältforskning, miljövetenskap, bioteknik, farmaceutiska arenor.... [-]

Amerikas förenta stater Delaware
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ohio Wesleyan University

Dataanalys är ett snabbt växande yrke inom ett brett spektrum av områden, inklusive finans, sjukvård, försäkring, biomedicinsk forskning, datavetenskap, marknadsföring oc ... [+]

Kandidatexamen i Data Analytics

Dataanalys är ett snabbt växande yrke inom ett brett spektrum av områden, inklusive finans, sjukvård, försäkring, biomedicinsk forskning, datavetenskap, marknadsföring och många andra områden. Experter inom dataanalys har snabbt blivit värderade för sin förmåga att bearbeta stora mängder data, upptäcka betydande trender och göra insikter som driver viktiga beslut.

Om majoren

Denna stora kombinerar studie i matematik och datavetenskap med en stark grund i den liberala konsten. I sin TED Talk om utmaningar vid tolkning av stora data sa dataanalytiker Susan Etlinger: "Vad vi behöver göra istället, spenderar lite mer tid på saker som humaniora och sociologi och samhällsvetenskap, retorik, filosofi, etik, eftersom de ger oss ett sammanhang som är så viktigt för stora data, och för att de hjälper oss att bli bättre kritiska tänkare. "... [-]

Amerikas förenta stater Delaware
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ohio Wesleyan University

Kursutbudet inom datavetenskap förbereder dig för professionell anställning eller fortsatt studier på grundskolan. ... [+]

Kandidatexamen i datavetenskap

Kursutbudet inom datavetenskap förbereder dig för professionell anställning eller fortsatt studier på grundskolan.

Om majoren

Studenter börjar normalt med introduktionskursen i datavetenskap och programmering. Detta följs av mellanliggande kurser som täcker de grundläggande frågorna om hårdvara och programvara. Eleverna lär sig en mängd olika programmeringsspråk på hög nivå (inklusive C / C och Scheme), monteringsspråk, UNIX-operativsystemet, objektorienterad programmering och förtrogenhet med universitets- och avdelningsdatorhårdvara.

Många områden inom teoretisk och tillämpad datavetenskap omfattas av de avancerade kurser. Majors tar kurser i teorin om beräkning och analys av algoritmer. Avdelningen erbjuder tillämpade kurser i databasteori, operativsystem och artificiell intelligens. För studenter intresserade av dataspråk ingår kursutbud i kompilatorteknik och teori om programmeringsspråk.... [-]

Amerikas förenta stater Delaware
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ohio Wesleyan University

Om du väljer ekonomi i ekonomi, tar du kurser i mikroekonomi, makroekonomi, forskningsmetoder, internationell och jämförande ekonomi och ett integrerat seniorseminarium. ... [+]

Kandidatexamen i ekonomi

Ekonomien är en samhällsvetenskap som handlar om att göra val när resurser är knappa. Förutom att användas i affärer används ekonomin för att hjälpa utvecklingen av låginkomstnationer, biståndsnationer som arbetar med arbetslöshetsproblem, reda på det bästa sättet att förbättra miljön, förstå varför konsumenterna köper vad de köper och förklara vad bestämmer människors inkomst.

Om majoren

Om du väljer ekonomi i ekonomi, tar du kurser i mikroekonomi, makroekonomi, forskningsmetoder, internationell och jämförande ekonomi och ett integrerat seniorseminarium. Du kommer att vara väl förberedd för att börja din karriär eller jobba mot en avancerad examen. Och om du funderar på examensarbete, vill du inkludera omfattande arbete inom matematik.... [-]

Amerikas förenta stater Delaware
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyans distinkt internationella studier fokuserar huvudsakligen på erfarenheter och kopplingar. Som student har du många möjligheter att få erfarenheter från hela ... [+]

Kandidatexamen i internationella studier

Ohio Wesleyans distinkt internationella studier fokuserar huvudsakligen på erfarenheter och kopplingar. Som student har du många möjligheter att få erfarenheter från hela världen genom praktikplatser och forskningsprojekt i Washington, DC och platser runt om i världen. Precis lika viktigt har du dagliga internationella möjligheter på campus - träffar internationella politiska experter och forskare, Skyping med ledare i Nato och andra internationella organisationer, interagerar med OWU-alumni på federala byråer och bor på en campus med medstudenter från omkring världen.

Introduktion till programmet

I International Studies-programmet kommer du att undersöka hur länderna interagerar i vår ständigt krympande värld. Oavsett om du är intresserad av att undersöka problem i världen i allmänhet eller i en viss region i världen, ger de internationella studiernas tvärvetenskapliga karaktär en chans att arbeta nära olika professorer och utveckla en major som mättar din intellektuella intressen.... [-]

Amerikas förenta stater Delaware
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ohio Wesleyan University

Huvudet börjar med kalkyl och går till mellanliggande kurser som ligger till grund för vidareutforskning av matematik. Man är skyldig att ta en teoretisk kurs i analys el ... [+]

Kandidatexamen i matematik

Avdelningen ger kurser för studenter som förutser arbete eller examensarbete i matematik, statistik eller matematikutbildning. Dessutom erbjuder vi kurser för studenter som vill använda matematik eller statistik till stöd för en annan stor eller helt enkelt att lära sig något nytt och kvantitativt.

Om majoren

Huvudet börjar med kalkyl och går till mellanliggande kurser som ligger till grund för vidareutforskning av matematik. Man är skyldig att ta en teoretisk kurs i analys eller algebra och även en kurs (eller man kan visa kunskaper) i datorprogrammering. Därifrån erbjuder avdelningen en rik samling av avancerade matematikkurser som förbereder studenterna för olika karriärmöjligheter.... [-]

Amerikas förenta stater Delaware
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ohio Wesleyan University

Majoring i psykologi öppnar dörren till en värld av möjligheter, och OWU psykologi alumner gör ett viktigt arbete på många områden över hela landet. Psykologi majors saml ... [+]

Kandidatexamen i psykologi

Majoring i psykologi öppnar dörren till en värld av möjligheter, och OWU psykologi alumner gör ett viktigt arbete på många områden över hela landet. Psykologi majors samlar in och analyserar data och lär sig att kommunicera de observerade trenderna. Många arbetar också med unika projekt med professorer.

Om majoren

Som en psykologi major vid OWU studerar du ett brett spektrum av ämnen:

från den sociala och intellektuella utvecklingen hos personen till förebyggande och behandling av psykiska störningar,från operant och Pavlovian analyser av beteende till modeller av mänskliga tankeprocesser,från analysen av hjärnkretsar till mekanismerna för långsiktigt minne,från beteenden hos personer i isolering till gruppbeteende i organisationer,från de biologiska baserna av visuell uppfattning till det terapeutiska sättet att behandla människor med schizofreni.... [-]
Amerikas förenta stater Delaware
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ohio Wesleyan University

Kemi tillåter oss att förstå hur atomer och molekyler beter sig och hur dessa beteenden leder till allt vi vet och älskar. Det är studien av materia och alla de förändrin ... [+]

Kandidat i kemi

"Syntesen av molekyler sätter kemi mycket nära konsten. Vi skapar de objekt som vi eller andra studerar eller uppskattar. "

- Roald Hoffmann

Kemi tillåter oss att förstå hur atomer och molekyler beter sig och hur dessa beteenden leder till allt vi vet och älskar. Det är studien av materia och alla de förändringar som är viktiga kan genomgå. Kemi majors strävar efter att förstå olika fenomen från molekylär synvinkel.

Om Majors

OWU erbjuder två distinkta huvudämnen inom kemi för att uppfylla de studerandes pedagogiska och karriärmål.

Basic Chemistry förbereder dig att gå in i olika positioner inom kemisk industri, skriva in några examensprogram och att lära sig gymnasiekemi.ACS-Certified Chemistry uppfyller rekommendationerna från American Chemical Society Committee on Professional Training. Genom att fullfölja den här majoren kommer du att bli certifierad av American Chemical Society. ACS-certifierade majors är särskilt attraktiva för industrin. Med den mer omfattande kursutvecklingen av denna huvudämne är eleverna också bättre förberedda för doktorandstudier inom kemi och industriell forskning. Denna majora rekommenderas starkt för studenter som bedriver karriär inom kemi.Kemi Major (BA)... [-]
Amerikas förenta stater Delaware
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Ohio Wesleyan University

Ohio Wesleyan är en av några få högskolor med två nära integrerade livsvetenskapliga avdelningar: Botanik ... [+]

Kandidat i Zoologi

Ohio Wesleyan är en av några få högskolor med två nära integrerade livsvetenskapliga avdelningar: Botanik

Om Majors

Ohio Wesleyans zoologiprogram ger dig två stora alternativ, så du kan skapa ett program som passar dina intressen och karriärmål.

General Zoology Major är utformad för studenter som är intresserade av studier av människor och andra djur, men kanske inte vill bedriva en professionell karriär inom medicin eller zoologi. Ofta väljer allmänna zoologi majors att fördubbla majoriteten i en annan disciplin, ytterligare utöka sina karriärmöjligheter.Pre-Professional Zoology Major är mer lämpad för dem som förbereder sig för medicinsk skola eller examensarbete i zoologi. Att slutföra denna stora kommer att tillgodose minsta behörighetskrav för nästan alla kandidatprogram i biologi eller zoologi samt uppfylla de flesta förutsättningarna för medicinska, dentala och veterinärmedicinska skolor.Zoologi, General Major... [-]
Amerikas förenta stater Delaware
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
South Sandusky Street,61
43015 Delaware, Ohio, Amerikas förenta stater