Oak Hills Christian College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Oak Hills Christian College är en kristen ( OHCC ) akademisk gemenskap vars uppdrag är att tillhandahålla bibliskt centrerad högre utbildning, vilket bidrar till kristlikhetens tillväxt och förbereder studenterna för effektiv service i sina hem, karriärer, kyrkor och samhällen.

För att fullgöra sitt uppdrag är Oak Hills Christian College en kristen som använder medel för högre utbildning, inklusive studiet av Bibeln som centralt för bildandet av kristen liv och världsbild; studiet av mänsklig tanke, historia och kultur; studera teorin och färdigheterna i kristen tjänst; och tillämpningen av detta lärande i upplevelser inom ministeriet och praktiken.

Detta akademiska program genomförs inom ramen för ett kristet högskolagemenskap där alla medlemmar uppmuntras att behandla varandra respektfullt som personer gjorda i Guds avbild. Oak Hills strävar efter att tjäna en bred del av kvalificerade studenter som bekänner sig till Kristus och som önskar en bibelcentrerad utbildning. Denna pedagogiska grund tillhandahålls genom program som leder till våra examina.

Platser

Bemidji

Address
Oak Hills Road Southwest,1600
56601 Bemidji, Minnesota, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: