Ozark Christian College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ozark Christian College ( OCC ) vision är att förhärliga Gud genom att evangelisera de förlorade och uppbyggande kristna världen över. Ozark Christian College uppdrag att utbilda män och kvinnor för kristen tjänst som en examensbevisande institution för biblisk högre utbildning. Tyngdpunkten läggs på yrkesförberedelser för predikande predikanter, missionärer, dyrkningsministrar, ungdomsministrar och barnpredikanter. Biblisk och praktisk utbildning tillhandahålls också för dem som kommer att tjänstgöra i icke-yrkesmässiga roller som äldste, diakoner, bibelskolalärare och ungdomssponsorer.

Ozark Christian College försöker förhärliga Gud genom att göra hans vilja.

Visionen om Ozark Christian College höga akademiska kaliber är tack vare exceptionella, fältprovade professorer. Onlinestudenter får också samma enastående utbildning i Bibeln och ministeriet medan de tjänar utanför campus. Med över 50 timmar som krävs av bibelkurser är Ozark-studenter grundade på kunskapen och praktiken i Skriften.

Ozark friidrott har flera nationella och regionala mästerskap bland våra fem universitetsidrottslag. Intramurala sporter, låt också alla elever tävla och ha kul. Ozarks konstprogram erbjuder möjligheter till musik, drama och mer. Vår närhet till mer än ett dussin fallskärmsorganisationer som Christ In Youth, Good News Productions och Rapha International ger studenterna en chans att lära sig av ännu fler kungariksledare.

Platser

joplin

Address
North Main Street,1111
64801 joplin, Missouri, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: