Läs den officiella beskrivningen

Om Northern Arizona University

Northern Arizona University är ett statligt universitet som erbjuder grundutbildning, forskarutbildning och professionella grader av hög kvalitet och samhällsnytta. Som student, du är i centrum av NAU erfarenhet, som styrs av en engagerad och framstående lärare åtagit sig att undervisning, individuell engagemang och spetsforskning.

Överallt du vill lära dig

Northern Arizona University erbjuder flera sätt för dig att tjäna din examen, oavsett om du planerar att studera på vår Flagstaff campus, online eller på en av våra platser över hela Arizona.

Excellence in tillämpad forskning

Universitetet är en hög forskningsinstitution, som ger praktiska lösningar på problem som påverkar vår region, nation och världen. Våra studenter och världskända lärare forskare arbetar tillsammans för att utforska lösningar på klimatförändringar, minoritetssjukvårds skillnader, förbättra proteser teknik och skapa hållbara lösningar för en mängd olika frågor.

Undervisning och kostnad

Vi vet college kostnader kan ibland verka skrämmande, men ger dig en utmärkt värde är något som vi är mycket engagerad i:

Din grundutbildning undervisning kurs garanteras att förbli densamma för 4 år.
Om du bor i en av 14 berättigade västerländska stater, kommer din undervisning vara ungefär hälften av out-of-state undervisning takt.
Våra studenter har nästan 25 procent mindre studielån skuld än det nationella genomsnittet.

Friidrott

Northern Arizona University har 15 NCAA Division I friidrott team. Vi erbjuder ett exceptionellt student idrottsman erfarenhet som kulminerar i examen. Våra program har lösts flera gånger med det prestigefyllda Big Sky Conference Presidents 'Cup, som erkänner övergripande idrottsliga framgångar i konkurrensen och akademiker.

Våra värderingar

Hög kvalitet inom utbildning

Vi erbjuder ett rigoröst, hög kvalitet och prisvärd utbildning till alla våra elever. Se de fantastiska skillnader som många av våra studenter har gjort.

din framgång

För att säkerställa din framtida framgång, vi är fast beslutna att placera behoven hos dig, eleven, i centrum av allt vi gör. Våra framstående professorer har åtagit inte bara att lära dig, men fungerar som mentorer och arbeta med dig också. Här, hands-on lärande och möjligheter till forskning och kreativa sysselsättningar är tillgängliga för dig, även som en grund.

Distans utbildning

Det är viktigt för oss att ge alla kvalificerade studenter med tillgång till högre utbildning. Genom det utökade campus i norra Arizona, kan du tjäna en examen på flera platser runt om Arizona.

Mångfald

Fira och främjande av mångfald är en hörnsten i universitetet. För att bidra till att bredda ditt universitet erfarenhet, sponsrar vi en rad internationella möjligheter och mångkulturella evenemang.

Vi främjar integration genom hela ditt universitet läroplan. Dessutom skapar vi möjligheter för alla olika grupper att dela sina perspektiv och kunskaps så att alla elever får en rik erfarenhet av lärande. Tillsammans bygger vi ett campus civil, engagerande och respekt klimat där alla bakgrunder respekteras.

Alla studenter uppmanas att delta i vårt breda utbud av elev klubbar och organisationer som främjar olika intressen.

Integrity

Rättvisa och ärlighet är inte bara drag av en beundransvärd människa-de är också drag av beundransvärda organisationer. Vi strävar efter just detta, och har förbundit sig att öppenhet och ansvarstagande till rättvisa och ärlighet-i allt vi gör. Alla våra senaste fakta och statistik kan hittas på Office of Planning and Institutional Research.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


Northern Arizona University

Denna grad ger interaktiv föreställning utbildning i antingen röst eller instrument. Dessa betoningar backas upp av ett rikt utbud av kurser i teorin, gehör, musikhistori ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Instrumental - Tonvikten Vocal - Tonvikten

Denna grad ger interaktiv föreställning utbildning i antingen röst eller instrument. Dessa betoningar backas upp av ett rikt utbud av kurser i teorin, gehör, musikhistoria, och musikgenrer. Tyngdpunkten i Voice kräver en demonstration av kunskaper i franska, tyska eller italienska.

Detta program är ackrediterat av National Association of Schools of Music (NASM).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Music i Musikalisk gestaltning?

Kan du se dig själv på en scen som tar emot en stående ovation för din musikaliska talang? Det är med goda skäl att musik kallas det universella språket. För de flesta av oss, det är en aldrig sinande inspirations-soundtracket till våra liv. Om du är inspirerad att komponera ett liv i musik, då ett av våra program kan vara den perfekta upptakten.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

En examen i antropologi ger möjligheter att studera och förstå mänskligt sociala, kulturella, biologiska, förhistorisk, och språksystem. Programmet har en holistisk tvärk ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Arkeologi - Tonvikten Sociokulturell Antropologi - Tonvikten

En examen i antropologi ger möjligheter att studera och förstå mänskligt sociala, kulturella, biologiska, förhistorisk, och språksystem. Programmet har en holistisk tvärkulturell strategi som omfattar forskning, fältarbete och service. Studenter spetsa sina studier med fyra när det gäller språk (eller via CLEP-uppvisat kunskaper).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Arts i antropologi?

Antropologi är studiet av människor och mänskligt beteende i det förflutna, nutid och framtid. Om du är nyfiken på hur människan utvecklats, vilka förhistoriska hällristningar säger om det förflutna, hur språk former förstå, eller ens hur man förhindra spridningen av hiv / aids, sedan antropologi kan vara av intresse för dig. Med en kandidatexamen i antropologi du kommer att få en varaktig förståelse av människans villkor, som är användbar i alla karriär.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Genom denna plan vill vi att förbereda dig för eventuella framtida som kräver kompetens inom litteratur, språk och skrivande. Våra planer hjälpa dig att känna igen betyde ... [+]

Genom denna plan vill vi att förbereda dig för eventuella framtida som kräver kompetens inom litteratur, språk och skrivande. Våra planer hjälpa dig att känna igen betydelsen av logiskt tänkande i effektiv uttryck. De hjälper dig också sträva efter mer övertygande eller kreativa användning av engelska och uppskattar sanningen och kvalitet litteratur.

Genom att studera litteratur olika tider och folk, kan du utveckla din historiska och kulturella fantasi. Våra planer kan också förbereda dig för att undervisa engelska i medel- och senior höga skolor, göra karriär i näringslivet, och framgångsrikt konkurrera i examen och yrkesskolor.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Arts i engelska? ... [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad ger studenterna erfarenheter och stimuli som genererar tankar, känslor, ifråga, och undrar. Denna examen är ofta ses som bevis på förmågan att tänka på ett dis ... [+]

För att citera Eleanor Roosevelt, "En filosofi är inte bäst uttrycks i ord; det uttrycks i de val man gör ... och de val vi gör i slutändan vårt ansvar. "Denna grad ger studenterna erfarenheter och stimuli som genererar tänkande, känsla, ifrågasätta, och undrar. Denna examen är ofta ses som bevis på förmågan att tänka på ett disciplinerat sätt och har fungerat som en språngbräda för en överraskande antal karriärer inom näringslivet, lag, utbildning, konst, och regeringen.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Arts i filosofi?

Filosofi handlar om de grundläggande frågorna om människans existens. Platon ställer en del av dagordningen för historien om det västerländska tänkandet genom att hävda att de grundläggande idéerna som behövs för att ta itu med dessa frågor är sanning, skönhet och godhet. Här kommer du att studera idéhistoria att få en djupare förståelse för hur dagens problem härrör från dessa urgamla frågor. Samtidigt, kommer du att studera aktuella frågor inom fysik, biologi, psykologi, religion, konst, lag och regeringen. I varje fall, filosofi sonderar gränserna för dessa områden av undersökning och undersöker metoder som används för att förbättra vår förståelse.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Detta kandidatexamen förbereder eleverna för att undersöka "sanningar", prejudikat, och förslag genom kritiskt tänkande och ger exponering mot stora tänkare och praktiker ... [+]

Detta kandidatexamen förbereder eleverna för att undersöka "sanningar", prejudikat, och förslag genom kritiskt tänkande och ger exponering mot stora tänkare och praktiker. Denna stora drag från tre utmanande discipliner och belyser dem med ljus historia, logik och matematik / ekonomi.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Arts i filosofi, politik och juridik?

BA i filosofi, politik och lag kommer att förbereda dig för avancerade studier som leder till yrken inom lag och offentlig service. Programmet förenar historiska och matematisk studie av de ekonomiska och politiska institutioner med filosofisk analys, etisk reflektion och logisk stringens.

Universitets Krav ... [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Detta kandidatexamen ger studenterna perspektiv för att tillstyrka eller avstyrka med denna observation. Programmet erbjuder flexibilitet för studenter att anpassa sina p ... [+]

"Mänsklighetens historia är det sorgliga resultatet av var och en ser ut för sig själv", sa författaren Julio Cortázar. Detta kandidatexamen ger studenterna perspektiv för att tillstyrka eller avstyrka med denna observation. Programmet erbjuder flexibilitet för studenter att anpassa sina program för studie baserad på tid eller typ av historia som de är intresserade av. En språkkrav förstärker och expanderar på läroplanen.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Arts i historien?

Historia är mer än namn och datum; Det är studiet av den mänskliga erfarenheten i alla dess aspekter, inte bara vad som hände, men hur och varför. Om du är nyfiken på hur det ligger bakom banbrytande händelser som kommunismens fall eller Neil Armstrong promenad på månen, då vår historia program kommer att intressera dig.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Kandidatexamen i internationella frågor ger en global synvinkel internationella rättsordningen och regeringar i arbetet runt om i världen. Djupgående och tid kurser komme ... [+]

Kandidatexamen i internationella frågor ger en global synvinkel internationella rättsordningen och regeringar i arbetet runt om i världen. Djupgående och tid kurser kommer att introducera sammankopplingar, synergier och konflikter mellan länder, politiska rörelser, multinationella företag och icke-statliga organ. Studenter kan studera regioner i världen som störst intresse dem tillsammans med att få en fast grund i jämförande politik.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Arts i internationella frågor?

Med ett grepp om det ömsesidiga beroendet mellan nationer i världen är avgörande för de diplomatiska förbindelserna, internationella affärer, och fatta beslut som påverkar nationens framtid. Om din syn på världen tenderar att vara en globalt, då graden kommer att ge verktyg för att uppnå dina mål.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Studenter som är intresserade av miljön och de frågor vid sitt springande kommer att njuta av strävan efter denna grad. Avgörande frågor om hållbarhet, mångfald, och förä ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Global Sustainability - Tonvikten Southwest miljöer och Biocultural mångfald - Min kurs

Studenter som är intresserade av miljön och de frågor vid sitt springande kommer att njuta av strävan efter denna grad. Avgörande frågor om hållbarhet, mångfald, och förändring är sammanvävda genom programmet. En språkkunskaper krav stärker förståelse bortom engelsktalande perspektiv.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Arts i miljö- och hållbarhetsstudier?

Frågor om hållbar utveckling, klimatförändringarna och begränsning, miljörättvisa, biologisk mångfald och ökande efterfrågan på ändliga mat, vatten, och energiresurser blir mer kritisk varje dag. För att bättre förstå-och förbättra-vår relation med den naturliga världen, anser miljöstudier programmet vid Northern Arizona University.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad ger färdigheter i elevens val av franska eller tyska. En studie-utomlands krav säkerställer jord och erfarenhet bland modersmål. ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Franska Interdisciplinary globalt program - Tonvikten Franska - Tonvikten Tyska Interdisciplinary globalt program - Tonvikten Tyska - Tonvikten Spanska Interdisciplinary Global Program - Tonvikten

Denna grad ger färdigheter i elevens val av franska eller tyska. En studie-utomlands krav säkerställer jord och erfarenhet bland modersmål.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Arts i moderna språk?

Om du vill få en bred förståelse för språket samtidigt som specialiserar sig på studier av franska eller tyska, anser denna grad. Den globala handeln, Internet, och förbättringar i transport accelererar andelen kulturellt och intellektuellt utbyte. Med denna grad, kan du hjälpa överbrygga klyftorna mellan kulturer och språk.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad bygger på en stark uppsättning av grundläggande krav, skickar sedan eleverna genom en väl iscensatt läroplan som omfattar privatlektioner, en föreställning exa ... [+]

Denna grad bygger på en stark uppsättning av grundläggande krav, skickar sedan eleverna genom en väl iscensatt läroplan som omfattar privatlektioner, en föreställning examen och större ensemble erfarenhet.

Detta program är ackrediterat av National Association of Schools of Music (NASM).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Arts i musik?

Försök att föreställa sig en värld utan musik. Kan du? Det är med goda skäl att musik kallas det universella språket. För de flesta av oss, det är en aldrig sinande inspirations-soundtracket till våra liv. Om du är inspirerad att komponera ett liv i musik, då ett av våra program kan vara den perfekta upptakten.

Vi erbjuder en blomstrande miljö för prestanda, studier och skapande, och arbeta för att utveckla väl avrundad musiker utrustade för att bli framgångsrika lärare och genomförda artister. Du kommer att få intensiv privat undervisning med lärare musiker, massor av prestanda erfarenhet, och starka akademiska förberedelser för att resa din musikaliska bana. Du kommer att utsättas för en omfattande läroplan, som omfattar musikteori, musikhistoria, och tillämpad lektioner på alla instrument. Musikhögskolan är en ackrediterad institutionell medlem av National Association of Schools of Music (NASM).... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

... [+]

Alla Northern Arizona University liberala studier, mångfald, junior-nivå skrivande, och capstone krav. Alla krav för din specifika akademiska planen (s). Minst 30 enheter övre division kurser, som kan omfatta överföring arbete. Minst 30 enheter av kurser som tagits genom Northern Arizona University, varav minst 18 måste vara övre division kurser (300 nivå eller högre). Detta krav uppfylls inte av kredit-by-examen, retro-poäng, överföring kurser, etc. En kumulativ medeltalet av minst 2,0 på allt arbete försökte vid Northern Arizona University. campus tillgänglighet Flaggstång Online [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

... [+]

Med vidareutbildning, är en av dessa vägar möjliga:

curator Universitets Krav

Att få en kandidatexamen vid Northern Arizona University, måste du fylla i minst 120 enheter av kredit som minimalt omfattar en större, fria studier krav och universitetskrav som anges nedan.

Alla Northern Arizona University liberala studier, mångfald, junior-nivå skrivande, och capstone krav. Alla krav för din specifika akademiska planen (s). [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Kandidatexamen i psykologiska vetenskaper, tjänade som en Bachelors of Arts, ger studenterna möjlighet till fokuserad studie i denna kvintessensen beteendevetenskap och b ... [+]

Kandidatexamen i psykologiska vetenskaper, tjänade som en Bachelors of Arts, ger studenterna möjlighet till fokuserad studie i denna kvintessensen beteendevetenskap och bygger forsknings färdigheter som krävs för vetenskaplig undersökning inom denna disciplin. Denna grad har visat sig användbar för karriärer inom många områden, inklusive lag, underhållning, skrift, journalistik, regeringen, utbildning, näringsliv och konst. En språkkrav bygger vidare förståelse av de sätt på vilka sinnet fungerar och lär.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Arts i Psychological Sciences?

Om du befinner dig fascinerad om varför vi tänker, känner och beter sig som vi gör, överväga att utföra en examen i psykologiska vetenskaper. Psykologer ta ett vetenskapligt förhållningssätt till att studera beteende och mentala processer, forska på vilket sätt livserfarenheter, miljö, kultur och biologi alla arbeta tillsammans för att forma kropp och hjärna. Våra psykologiska vetenskaper majors utforska ett brett spektrum av ämnen som autism, barns utveckling, psykiska besvär och behandlingar, neurovetenskap, och sexualitet, och behärska de stora forskningstekniker som professionella psykologer använder. Som en grund kommer du även att erbjudas möjlighet att utföra forskning och fältarbete med lärare och doktorander.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Socialt arbete större vid NAU Yuma kommer att ge dig de grundläggande kompetens som krävs för att hjälpa gräns populationer upplever överväldigande liv utmaningar som fat ... [+]

Socialt arbete större vid NAU Yuma kommer att ge dig de grundläggande kompetens som krävs för att hjälpa gräns populationer upplever överväldigande liv utmaningar som fattigdom, enligt och arbetslöshet, undermåliga bostäder, hemlöshet, hunger och problem som är förknippade med PTSD. Socialarbetare närmar sitt arbete med människor från styrkor perspektiv, samtidigt undersöka individen i sin omgivning.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Arts i socialt arbete?

Är du brinner för social och ekonomisk rättvisa längs US mexikanska gränsen? Vill du ha en givande karriär som arbetar med dessa populationer längs USA mexikanska gränsen som disenfranchised, sårbar, och förtryckta? Är din passion att ge service till olika individer, grupper och samhällen? En socialt arbete stor på NAU Yuma hjälper dig att uppnå dessa akademiska och yrkesmässiga mål.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Kandidatexamen i statsvetenskap ger studenterna möjlighet att studera teorin, principer och praxis för regering och politik på lokal, nationell och internationell nivå. D ... [+]

Kandidatexamen i statsvetenskap ger studenterna möjlighet att studera teorin, principer och praxis för regering och politik på lokal, nationell och internationell nivå. De kurser engagerar elever i olika politicial vetenskapliga kurser som tillåter prospektering i områden av intresse för eleven. Fakultet mentorer ge akademiskt stöd och vägledning, förbereder varje elev för en meningsfull karriär.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Arts i statsvetenskap?

En kandidatexamen i statsvetenskap kan förbereda dig för en rad olika karriärvägar eller ett program till vidareutbildning inklusive forskarskola eller Law School. Du kommer att upptäcka hur våra offentliga liv organiseras på lokal, nationell och internationell nivå. Kurser fokuserar på möjligheterna för och hinder för demokratisk samhällsstyrning. Det breda utbudet av kursutbud omfattar miljöpolitik, politisk utveckling, och frågor om mångfald i den politiska sfären.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna mångfacetterad grundutbildningen ger en bred grund i scen, bakom och framför ridån. I programmet ingår teaterhistoria, teori, kritik, teknik, design och praktisk pr ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Design och teknik - Tonvikten Prestanda - Tonvikten Teatervetenskap - Min kurs

Denna mångfacetterad grundutbildningen ger en bred grund i scen, bakom och framför ridån. I programmet ingår teaterhistoria, teori, kritik, teknik, design och praktisk produktion erfarenheter. Kravet på språket lägger ett kulturellt och varierande inslag i planen.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Arts i teater?

Om du drömmer om ett liv som är lång på spänning och kort på de tråkiga bitarna, då teatern ringer dig. Oavsett om du hoppas att arbeta i professionell teater eller utöva ytterligare utbildning kommer våra program sätta dina drömmar i centrum.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad i Applied Inhemska Studier undersöker frågor som berör ursprungsbefolkningar, både i Amerika och runt om i världen. Läroplanen grunder elever i stam historia o ... [+]

Denna grad i Applied Inhemska Studier undersöker frågor som berör ursprungsbefolkningar, både i Amerika och runt om i världen. Läroplanen grunder elever i stam historia och kulturer, regeringspolitik, hållbar ekonomisk utveckling, inhemska entreprenörskap och samtida förhållanden på hemländer och reservationer.

Applied Inhemska Studier avdelningen erbjuder också fyra minderåriga att utöka studentens förståelse för ursprungsfolk: Applied Inhemska Studier, Native American Studies, ursprungsfolk Hälsoundersökningar och Tribal Public Administration.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Arts i tillämpad Inhemska Studies?

Applied Inhemska Studies utbildningsprogrammet betonar samtida stamledningskompetens och respekt för inhemska kulturer. Eleverna kommer att få kunskap och verktyg för att bidra till hållbarheten i ursprungsbefolkningen i den 21: a århundradet. Med hjälp av en läroplan för gemenskap strategi, kommer eleverna förbereda sig för att flytta från lära till handling, tillämpa inhemska sätt att veta till förmån för ursprungsbefolkningar i USA och utomlands.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grundutbildningen ger studenter som är väl bevandrad i spanska språket, sammansättning och stilistik, med en exponering mot spansktalande kulturer och litteratur. S ... [+]

Denna grundutbildningen ger studenter som är väl bevandrad i spanska språket, sammansättning och stilistik, med en exponering mot spansktalande kulturer och litteratur. Spanska, en av världens stora "lingua franca" (arbetsspråk) är också känd för sin rikedom av uttryck i ordförråd och nyans. Kravet på en mindre berikar denna plan.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Arts i spanska?

Om du tror att lära sig ett språk som talas av uppskattningsvis 35 miljoner människor i USA - och 400 miljoner i hela världen - kommer att ge dig ett försprång på arbetsmarknaden, du har rätt. Varje dag blir världen mer täta. Den globala handeln, Internet, och förbättringar i transport accelererar andelen kulturellt och intellektuellt utbyte. I denna internationella klimat kommer kunskaper andra språk öppnar dörrar i många yrken.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Detta program är tillgänglig med tonvikt alternativ. Det ger också möjligheter för överföring av studenter och för studier utomlands. ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Entreprenörskap och småföretag - Tonvikten Global Business - Tonvikten Human Resource Management - Tonvikten Logistik och Supply Chain Management - Min kurs Management - Tonvikten Marketing - Tonvikten

Detta program är tillgänglig med tonvikt alternativ. Det ger också möjligheter för överföring av studenter och för studier utomlands.

Detta program är ackrediterat av Accreditation rådet för Business skolor och program (ACBSP).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Business Administration i Business Administration?

Om du är intresserad av en karriär i näringslivet - vare sig det är med ett större företag, en regional eller lokal arbetsgivare, en uppstart av ditt eget eller en karriär inom ideella eller statliga sektorer - du bör tänka på BBA-programmet på norra Arizona University. Du kommer att finna att BBA är en inkörsport till många av världens mest framgångsrika arbetsgivare över en mängd olika branscher och discipliner.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Miljö- och Biological Sciences examen omfattar många cuting avancerade discipliner. Varje erbjuder en mängd spännande karriärvägar. Du kan också träna för att undervisa b ... [+]

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i Miljö- och Biological Sciences?

Miljö- och Biological Sciences examen omfattar många cuting avancerade discipliner. Varje erbjuder en mängd spännande karriärvägar. Du kan också träna för att undervisa biologi i sekundära eller grundskolor. Du kan förbereda sig för examen, för tillträde till medicinska, odontologiska eller veterinärskola, eller för annan yrkesutbildning.

Du kommer också att få massor av personlig uppmärksamhet från lärare - i klassrummet, i forskningsmöjligheter, och NAU-Yuma studerande stödtjänster. Grundutbildning forskningsmöjligheter kommer att innebära dig i processen och tillämpning av vetenskap. Och du kan dra nytta av vårt läge på Lower Coloradofloden område, som erbjuder en unik region för fältprojekt eller prover och prover för molekylär forskning. Våra studenter har exceptionella placering priser i medicinska skolor, myndigheter och forskarutbildningen. Oavsett väg du tar efter examen, kommer du att vara redo att lyckas.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad öppnar dörrar till en integrerad del av alla moderna företag. Det omfattar design och förvaltning av IT / system (IT / S) för en verksamhet som syftar till att ... [+]

sin examen öppnar dörrar till en integrerad del av alla moderna företag. Det omfattar design och förvaltning av IT / system (IT / S) för en verksamhet som syftar till att uppfylla sina affärsmässiga utmaningar och främja sina strategiska mål. Syftet är att farkosten och genomföra IT-strategi som matchar affärsstrategi och lösa affärsproblem. Förutom att integrera hårdvara och mjukvara programmeringsbegrepp omfattar examen planen hur man budget, upphandla och hantera IT / S t.ex. databaser, nätverk, informationssäkerhet. Fokus ligger på IT-baserade affärsprocesser och är idealisk för dem som tycker om att arbeta med teknik i näringslivet.

Detta program är ackrediterat av föreningen till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad är den perfekta passformen för studenter som är intresserade av gästfrihet, särskilt de som har en passion för resa och arbeta utomlands. Studenter som utövar ... [+]

Denna grad är den perfekta passformen för studenter som är intresserade av gästfrihet, särskilt de som har en passion för resa och arbeta utomlands. Studenter som utövar denna grad fokuserar på internationella gästfrihet och affärer kurser, öka sina språkkunskaper kompetens, studera utomlands för en termin, och slutföra en professionell praktik inom besöksnäringen.

Denna grad är nationellt erkänd av rådet på hotell- och restaurangbranschen och institutionella utbildning.

Detta program är ackrediterat av Accreditation kommissionen för program i Hospitality Administration (ACPHA).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i Internationell Hospitality Management? ... [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

... [+]

Utbildare ekonomichef Universitets Krav

Att få en kandidatexamen vid Northern Arizona University, måste du fylla i minst 120 enheter av kredit som minimalt omfattar en större, fria studier krav och universitetskrav som anges nedan.

Alla Northern Arizona University liberala studier, mångfald, junior-nivå skrivande, och capstone krav. Alla krav för din specifika akademiska planen (s). Minst 30 enheter övre division kurser, som kan omfatta överföring arbete. Minst 30 enheter av kurser som tagits genom Northern Arizona University, varav minst 18 måste vara övre division kurser (300 nivå eller högre). [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Tillgängliga Betoning områden: Alla Northern Arizona University liberala studier, mångfald, junior-nivå skrivande, och capstone krav. Alla krav för din sp ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Alla Northern Arizona University liberala studier, mångfald, junior-nivå skrivande, och capstone krav. Alla krav för din specifika akademiska planen (s). Minst 30 enheter övre division kurser, som kan omfatta överföring arbete. Minst 30 enheter av kurser som tagits genom Northern Arizona University, varav minst 18 måste vara övre division kurser (300 nivå eller högre). Detta krav uppfylls inte av kredit-by-examen, retro-poäng, överföring kurser, etc. En kumulativ medeltalet av minst 2,0 på allt arbete försökte vid Northern Arizona University. campus tillgänglighet Flaggstång [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

... [+]

Alla Northern Arizona University liberala studier, mångfald, junior-nivå skrivande, och capstone krav. Alla krav för din specifika akademiska planen (s). Minst 30 enheter övre division kurser, som kan omfatta överföring arbete. Minst 30 enheter av kurser som tagits genom Northern Arizona University, varav minst 18 måste vara övre division kurser (300 nivå eller högre). Detta krav uppfylls inte av kredit-by-examen, retro-poäng, överföring kurser, etc. En kumulativ medeltalet av minst 2,0 på allt arbete försökte vid Northern Arizona University. campus tillgänglighet Flaggstång [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

... [+]

Karriärmöjligheter som kan eftersträvas:

Detta krav uppfylls inte av kredit-by-examen, retro-poäng, överföring kurser, etc. En kumulativ medeltalet av minst 2,0 på allt arbete försökte vid Northern Arizona University. campus tillgänglighet Flaggstång Glendale Online [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Programhantering Tekniska Sales Universitets Krav Att få en kandidatexamen vid Northern Arizona University, måste du fylla i minst 120 enh ... [+]

Programhantering Tekniska Sales Universitets Krav

Att få en kandidatexamen vid Northern Arizona University, måste du fylla i minst 120 enheter av kredit som minimalt omfattar en större, fria studier krav och universitetskrav som anges nedan.

Alla Northern Arizona University liberala studier, mångfald, junior-nivå skrivande, och capstone krav. Alla krav för din specifika akademiska planen (s). Minst 30 enheter övre division kurser, som kan omfatta överföring arbete. Minst 30 enheter av kurser som tagits genom Northern Arizona University, varav minst 18 måste vara övre division kurser (300 nivå eller högre). [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

... [+]

Karriärmöjligheter som kan eftersträvas:

offret påverkans Rättelser

Med vidareutbildning, är en av dessa vägar möjliga:

Advokat BEDÖMA Åklagare offentlig försvarare Universitets Krav [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

... [+]

Detta program är ackrediterat av det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE).

Inget jobb är mer utmanande, givande, eller viktigare än att undervisa små barn.

Våra studenter har en 98 procent genomströmningen på Arizona Educator färdighet Assessment examen. College of Education tekniskt avancerade, kulturellt lyhörda, och studentfokuserad. Du kommer också att göra massor av klassrumsundervisning.

Notera:

Karriärmöjligheter som kan eftersträvas:

Flaggstång [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Kandidatexamen i psykologiska vetenskaper, som tjänar som kandidatexamen, ger studenterna möjligheter till fokuserad studie i denna kvintessiella beteendevetenskap och by ... [+]

Kandidatexamen i psykologiska vetenskaper, som tjänar som kandidatexamen, ger studenterna möjligheter till fokuserad studie i denna kvintessiella beteendevetenskap och bygger forskningsfärdigheter som är nödvändiga för vetenskaplig utredning inom denna disciplin. Denna grad har visat sig användbar för karriärer inom många områden, inklusive lag, underhållning, skrift, journalistik, regeringen, utbildning, näringsliv och konst.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i Psychological Sciences?

Om du befinner dig fascinerad om varför vi tänker, känner och beter sig som vi gör, överväga att utföra en examen i psykologiska vetenskaper. Psykologer ta ett vetenskapligt förhållningssätt till att studera beteende och mentala processer, forska på vilket sätt livserfarenheter, miljö, kultur och biologi alla arbeta tillsammans för att forma kropp och hjärna. Våra psykologiska vetenskaper majors utforska ett brett spektrum av ämnen som autism, barns utveckling, psykiska besvär och behandlingar, neurovetenskap, och sexualitet, och behärska de stora forskningstekniker som professionella psykologer använder. Som en grund kommer du även att erbjudas möjlighet att utföra forskning och fältarbete med lärare och doktorander.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad i Applied Inhemska Studier undersöker frågor som berör ursprungsbefolkningar, både i Amerika och runt om i världen. Läroplanen grunder elever i stam historia o ... [+]

Denna grad i Applied Inhemska Studier undersöker frågor som berör ursprungsbefolkningar, både i Amerika och runt om i världen. Läroplanen grunder elever i stam historia och kulturer, regeringspolitik, hållbar ekonomisk utveckling, inhemska entreprenörskap och samtida förhållanden på hemländer och reservationer.

Applied Inhemska Studier avdelningen erbjuder också fyra minderåriga att utöka studentens förståelse för ursprungsfolk: Applied Inhemska Studier, Native American Studies, ursprungsfolk Hälsoundersökningar och Tribal Public Administration.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i tillämpad Inhemska Studies?

Applied Inhemska Studies utbildningsprogrammet betonar samtida stamledningskompetens och respekt för inhemska kulturer. Eleverna kommer att få kunskap och verktyg för att bidra till hållbarheten i ursprungsbefolkningen i den 21: a århundradet. Med hjälp av en läroplan för gemenskap strategi, kommer eleverna förbereda sig för att flytta från lära till handling, tillämpa inhemska sätt att veta till förmån för ursprungsbefolkningar i USA och utomlands.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna examen är avsedd för dem som är intresserade av att undervisa allmän vetenskap i högstadiet eller gymnasiet. Programmet ger en gedigen bakgrund i allmänhet vetenska ... [+]

Denna examen är avsedd för dem som är intresserade av att undervisa allmän vetenskap i högstadiet eller gymnasiet. Programmet ger en gedigen bakgrund i allmänhet vetenskaper inklusive kemi, geologi, fysik, astronomi, biologi, geografi och naturvetenskapen.

Detta program är nationellt erkänd av National Science Teachers Association.

Detta program är ackrediterat av det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i utbildningen på andra stadiet - General vetenskap?

Detta program är utformat för den enskilde som vill lära allmän vetenskap i inställningen high school (vanligtvis betygen 9 eller 10) eller naturvetenskapen i mitten kvaliteter (grader 7 eller 8). De stora krav innehålla kurser i fysik, astronomi, kemi, geografi, geologi, biologi och naturvetenskapen. Ytterligare förberedelse lärare kurser från NAUTeach programmet ingår i denna examen.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Studenter som vill undervisa mitten eller gymnasiet biologi i gymnasiet (7-12) kommer att finna denna grad viktigt. Fast förankrad i biologi, med betydande arbete inför l ... [+]

Studenter som vill undervisa mitten eller gymnasiet biologi i gymnasiet (7-12) kommer att finna denna grad viktigt. Fast förankrad i biologi, med betydande arbete inför lärare genom den kritikerrosade NAUTeach vetenskap och matematik lärare certifieringsprogram, fastställer planen professionella ledningen för undervisning denna spännande ämne.

Detta program är nationellt erkänd av National Science Teachers Association.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i gymnasieutbildning - Biologi?

Skapa mitten eller high school biologi klassrum i framtiden. I denna grad plan, kommer du lära dig att få studenter engagerade i att lära sig om de komplicerade begrepp som de behöver för att förstå att lyckas. Denna grad kommer att hjälpa dig att utveckla de kunskaper och färdigheter du behöver för att vara en gymnasieutbildning lärare med omfattande kompetens inom life science. På grund av din kunskap, kommer eleverna ta itu med miljö, hälsa och ekologiska utmaningar som ligger framför oss.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna examen är avsedd för gymnasiestudenter vars främsta vikt / undervisningsområde är fysik. Detta akademiska planen förbereder dig också att få ytterligare certifierin ... [+]

Denna examen är avsedd för gymnasiestudenter vars främsta vikt / undervisningsområde är fysik. Detta akademiska planen förbereder dig också att få ytterligare certifiering i matematik eller kemi. Denna plan uppfyller eller överträffar No-Barn-vänster bakom "högt kvalificerade" nationella och statliga normer. Denna plan ger dig verktyg för att öppna sinnen gymnasieelever till underverk i universum som sett igenom de praktiska ögon fysik.

Detta program är nationellt erkänd av National Science Teachers Association.

Detta program är ackrediterat av det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i utbildningen på andra stadiet - Fysik? ... [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad ordentligt grunder framtida lärare och läroplan specialister inom geovetenskap-inklusive fysisk och tillämpad geologi, oceanografi, planeterna, fältmetoder, et ... [+]

Denna grad ordentligt grunder framtida lärare och läroplan specialister inom geovetenskap-inklusive fysisk och tillämpad geologi, oceanografi, planeterna, fältmetoder, etc. Eleverna undersöker också biologi, kemi, fysik, matematik, och vetenskapsteoretiska för en väl avrundad program.

Detta program är nationellt erkänd av National Science Teachers Association.

Detta program är ackrediterat av det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i utbildningen på andra stadiet - Geovetenskap?

Om du är fascinerad av geologi och intresserad av att undervisa gymnasieelever om vetenskap, tjänar en examen i gymnasieutbildning med betoning på geovetenskap är rätt väg att gå. Inte bara kommer du att ta geovetenskaper klasser, du kommer också kompletta lärare kurser att tjäna rekommendation för din certifiering.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad förbereder dig för att undervisa mitten eller gymnasiet kemi (betyg 7-12). Det är fast förankrad i kemi innehåll, med betydande arbete inför lärare genom den k ... [+]

Denna grad förbereder dig för att undervisa mitten eller gymnasiet kemi (betyg 7-12). Det är fast förankrad i kemi innehåll, med betydande arbete inför lärare genom den kritikerrosade NAUTeach naturvetenskap och matematik lärare certifieringsprogram. Denna plan kommer att förbereda dig för att hålla relevant, spännande och allt sälj ämne.

Detta program är nationellt erkänd av National Science Teachers Association.

Detta program är ackrediterat av det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i gymnasieutbildning - kemi?

Du behöver inte välja mellan undervisning eller bli en kemist, kan du göra både genom att lära kemi till gymnasieelever. Om detta låter som ett meningsfullt karriär, tillåter vårt program för att vägleda dig mot certifiering och förbereda dig att forma livet för framtida forskare. Du kommer komma ur detta stora med den kompetens som krävs för att nå ett stort antal studenter, och du kommer att njuta av en mångsidig och kollaborativt lärande miljö som fokuserar på elevernas lärande och framgång.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad förbereder framtida mellersta och gymnasiet lärare att undervisa sina elever både nyttan och potentialen av matematik i vår informationssamhälle. Planen innehå ... [+]

Denna grad förbereder framtida mellersta och gymnasiet lärare att undervisa sina elever både nyttan och potentialen av matematik i vår informationssamhälle. Planen innehåller innehållsrika kurser samt betydande förberedelser i undervisningen genom den mycket hyllade NAUTeach vetenskap och matematik lärare certifieringsprogram, med hjälp av bästa praxis och tillämpad teori.

Detta program är nationellt erkänd av det nationella rådet av lärare i matematik.

Detta program är ackrediterat av det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i utbildningen på andra stadiet - matematik?

Om du tror att lära matematik för att framtida generationer av mellersta och gymnasieelever är din kallelse, sedan tjäna din examen i gymnasieutbildning i matematik är en bra passform för dig. Medan du utvecklar kompetens inom matematik, kan du även ta kurser förbereder dig för att utveckla läroplanen och göra klassrummet en produktiv miljö för eleverna. Njut av en rigorös men kollaborativt lärande miljö, där du uppgradera redo att sätta din nyfunna kunskap att arbeta forma pedagogiska erfarenheter av kommande generationer.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad förbereder framtida lärare att undervisa tyska språket och stilistik, ökad med en exponering mot germansk civilisation och litteratur. Studenter blir också ins ... [+]

Denna grad förbereder framtida lärare att undervisa tyska språket och stilistik, ökad med en exponering mot germansk civilisation och litteratur. Studenter blir också insatt i teorier om språkinlärning och bästa praxis för språkundervisning.

Detta program är nationellt erkända av det amerikanska rådet om undervisning i främmande språk.

Detta program är ackrediterat av det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i utbildningen på andra stadiet - tyska?

Du älskar det tyska språket och kulturen och du slag möjlighet att lära ut det till en annan generation. Om det låter som dig, då blir en high school tysk lärare kan bara vara vägen att följa. Major i gymnasieutbildning med betoning på tyska, och du kommer att lära sig att kommunicera på det språk och sprida kulturell medvetenhet.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Detta program vid Northern Arizona University fokuserar på praktiken med landsbygds- och ursprungsbefolkningen i sydväst; adresse fattigdom, strukturell rasism och förtry ... [+]

Det sociala arbetet yrke inriktat på att förbättra människors välbefinnande och att bidra till att tillgodose de grundläggande mänskliga behoven hos alla människor, med särskild hänsyn till de behov och egenmakt människor som är utsatta, förtryckta, och lever i fattigdom. Avsikten med detta program är att utbilda kompetenta generalist socialarbetare för att öva med olika populationer och sociala system multi-level, och samtidigt utveckla färdigheter för att underlätta den planerade förändringsarbetet.

Detta program vid Northern Arizona University fokuserar på praktiken med landsbygds- och ursprungsbefolkningen i sydväst; adresse fattigdom, strukturell rasism och förtryck; tillhandahålla ledarskap för att främja mänskliga rättigheter och social och ekonomisk rättvisa; och service med utsatta och dålig populationer.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Vårt program är inriktat på astrofysik och planet vetenskap. Du kommer att uppmuntras att tänka självständigt och att delta i fakultetens forskningsprojekt. ... [+]

För att citera NASA-astronauten Kalpana Chawla, "När man tittar på stjärnorna och galaxen, känner du att du är inte bara från en viss bit mark, men från solsystemet."

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i astronomi?

Har du tillbringar större delen av din barndom bakom ett teleskop? Har du för vana att tänka på mycket stora saker, som universum? Om du begrundar de stora frågorna, då kanske du är en astronom i vardande. Skäm bort din vetenskapliga nyfikenhet och bygga en karriär. Vetenskapen om astronomi använder fysikens lagar för att avslöja vilken typ av himlakroppar. Vårt program är inriktat på astrofysik och planet vetenskap. Du kommer att uppmuntras att tänka självständigt och att delta i fakultetens forskningsprojekt. Du kommer att dra nytta av vår närhet till världsklass Lowell Observatory och universitetets egen ny tjugo-tums forsknings klass teleskop. Om du vill söka efter planeter utanför solsystemet, får du vägledning du behöver Northern Arizona University. Hitta till frågor du har ännu inte lärt sig att fråga.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad lockar studenter som fascineras av spektrumet av biologi, från de minsta eller enklaste till den största eller mest komplexa. Studenter kan bedriva ett antal o ... [+]

Denna grad lockar studenter som fascineras av spektrumet av biologi, från de minsta eller enklaste till den största eller mest komplexa. Studenter kan bedriva ett antal områden, inklusive växter, djur, deras utveckling, fysiologi eller relationer.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i biologi?

De biologiska vetenskaperna omfattar ett flertal banbrytande discipliner. Varje erbjuder en mängd spännande karriärvägar. Förbereda för en karriär i en av ett dussin specialiteter i biologi eller mikrobiologi, eller fullfölja det växande området av motion vetenskap. Du kan också träna för att undervisa biologi i sekundära eller grundskolor. Du kan förbereda sig för forskarutbildning, för tillträde till medicinska, odontologiska eller veterinärskola, eller för annan yrkesutbildning.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Detta grundexamen ger en solid grund för studenter som planerar att bedriva en mängd olika redovisnings karriär inom industrin, regeringen eller offentlig redovisning. S ... [+]

Detta grundexamen ger en solid grund för studenter som planerar att bedriva en mängd olika redovisnings karriär inom industrin, regeringen eller offentlig redovisning. Studenter denna akademiska planen kan ansöka om konkurrens MBA-ACC-program, en av flera vägar för en student att slutföra 150 enheter som behövs för CPA tentamen.

Detta program är ackrediterat av föreningen till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i redovisning?

Redovisning är erkänd som en av världens ledande yrken, som erbjuder många möjligheter för en givande karriär. Genom att registrera i Professional Program i bokföring (PPA), kommer du att bli perfekt redo att dra nytta av den växande efterfrågan på marknaden för redovisning akademiker och Auktoriserad revisor (CPA) kandidater. Du kommer också att gå med i en omfattande, kvalitet bokföringsprogram som är kostnadseffektiv. Du studerar i WA Franke College of Business byggnad på den stora, skogsklädda södra campus. Denna kompletta inlärningsmiljö innehåller klassrum, studieområden, datoranläggningar, kontor fakultet, och en student lounge.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Karriärmöjligheter som kan eftersträvas: Med vidareutbildning, är en av dessa vägar möjliga: Statistiker INGENJÖR Forskare Universitetsprofess ... [+]

Karriärmöjligheter som kan eftersträvas:

Med vidareutbildning, är en av dessa vägar möjliga:

Statistiker INGENJÖR Forskare Universitetsprofessor Universitets Krav

Att få en kandidatexamen vid Northern Arizona University, måste du fylla i minst 120 enheter av kredit som minimalt omfattar en större, fria studier krav och universitetskrav som anges nedan.

[-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Så gott som alla företag behöver någon med specialiserade ekonomiska kunskaper. Denna grad ger den teoretiska bakgrunden och kvantitativa verktyg för finansiell analys, s ... [+]

Så gott som alla företag behöver någon med specialiserade ekonomiska kunskaper. Denna grad ger den teoretiska bakgrunden och kvantitativa verktyg för finansiell analys, strategisk planering, kapital budgetering, hantering av rörelsekapitalet, kapitalkällor, riskbedömning, och värdering av värdepapper, tillgångar och företag. Denna grad ger också utbildning i avancerad datateknik, datainsamling, och kalkylmodellering.

Detta program är ackrediterat av föreningen till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i Business Administration i finans?

Corporate ekonomichefer lyfter nödvändigt kapital för deras företag och fördela det lönsamt; de också utföra finansiella analyser, planering och budgetering för att positionera sina företag att vara konkurrenskraftiga på en global marknad. Investeringsexperter utforma värdepapper och bidra till att sälja dem till investerare; de också analysera värdepapper för investerare och hjälpa till att bygga portföljer. yrkesverksamma bank ge affärskritiska tjänster som kredit analyser och lån, kontroll konton, gireringar och kreditkort. Genom att driva en examen i ekonomi, kommer du att utveckla de analytiska, tekniska och sociala färdigheter som behövs i dessa yrken. Här kommer du att uppleva små klasser, dedikerad lärare och en stark betoning på praktisk erfarenhet. Du kommer att ha tillgång till avancerad datorteknik, inklusive kalkylbladsprogram modellering och datainsamling. Du kommer också att studera teori och praktik ekonomiska beslutsfattandet och analys, och utveckla kritiska muntlig och skriftlig kommunikation.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Detta program är ackrediterat av Engineering Ackreditering kommissionen ABET, www.abet.org.

Karriärmöjligheter som kan eftersträvas:

Med vidareutbildning, är en av dessa vägar möjliga:

Forskning och utveckling Universitets Krav

Att få en kandidatexamen vid Northern Arizona University, måste du fylla i minst 120 enheter av kredit som minimalt omfattar en större, fria studier krav och universitetskrav som anges nedan.

Alla Northern Arizona University liberala studier, mångfald, junior-nivå skrivande, och capstone krav. Alla krav för din specifika akademiska planen (s). Minst 3... [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Detta kandidatexamen i fotografi kommer att ge erfarenhet, utbildning och teori i de metoder för digital fotografering samt möjlighet för studenter att utveckla sin kreat ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Reportagefotografi - Tonvikten Studio Fotografi - Tonvikten

Detta kandidatexamen i fotografi kommer att ge erfarenhet, utbildning och teori i de metoder för digital fotografering samt möjlighet för studenter att utveckla sin kreativa öga. De kurser inkluderar studio och plats fotografering, användning av datorbilden justering, som arbetar med ljus, och hantera arbetsflödet. Dessutom kärnkommunikations kurserna ger de grundläggande kunskaper i skrift, kritiskt tänkande och kommunikation. Studenter som utövar denna grad kommer att ha möjlighet att delta i fältarbete och kommer att krävas för att producera en senior portföljprojekt.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad tar studenter från kärnan av atomen till hjärtan galaxer, allt i ett försök att förstå hur universum fungerar. Denna fysik rikt program också skäl studentens i ... [+]

Denna grad tar studenter från kärnan av atomen till hjärtan galaxer, allt i ett försök att förstå hur universum fungerar. Denna fysik rikt program också skäl studentens i avancerad matematik och tandsten.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i fysik?

Har du någonsin funderat mycket små saker, som insidan av en atom? Om du letar efter mönster i naturen beteende, då kanske du är en fysiker i vardande. Genom att driva en fysik examen vid Northern Arizona University, kan du skämma bort din vetenskapliga nyfikenhet och förbereda för en karriär inom ett tekniskt område eller som en professionell vetenskapsman.

Du kommer att bli nedsänkt i vetenskapen om fysik, som använder matematik för att beskriva varför och hur saker och ting fungerar. Här kommer du att uppmuntras att tänka självständigt och att delta i fakultetens forskningsprojekt om optik, materialvetenskap och kvantmekanik. Du kommer att dra nytta av nära kontakt med lärare samt vår samling av högteknologiska instrument.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad ger möjligheter till fokuserade studier och öppnar dörrar mot en mer komplex förståelse av universum. Denna viktiga ger förvisso ett bredare tillämpningsområde ... [+]

Denna grad ger möjligheter till fokuserade studier och öppnar dörrar mot en mer komplex förståelse av universum. Denna viktiga ger förvisso ett bredare tillämpningsområde än någon annan större, från Big Bang till hur saker fungerar, till centrum av atomen.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i fysik och astronomi?

Har du någonsin tänkt på de mycket stora saker liknande universum? Eller mycket små, som insidan av en atom? Om du begrundar de stora frågorna, och leta efter mönster i naturen beteende, då kanske du är en astrofysiker i vardande. Du kan ta reda på Northern Arizona University.

Här kommer du vara genomsyrad av vetenskaperna fysik och astronomi. Fysik använder matematik för att beskriva varför och hur saker och ting fungerar, och astronomi använder fysikens lagar för att avslöja vilken typ av himlakroppar. Du kommer att uppmuntras att tänka självständigt, att gå fakultets forskningsprojekt, och kommer att gynnas av universitetets utbud av högteknologiska instrument och närhet till världsklass Lowell Observatory. Om du vill söka efter planeter utanför solsystemet eller lära sig hur en laser faktiskt fungerar, får du vägledning du behöver i NAU s sammanslagna större i fysik och astronomi.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

The Bachelor of Science i geografiska vetenskap och samhällsplanering integrerar geografiska kunskaper och GIS-teknik med problemlösning områdena samhällsplanering och st ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Samhällsplanering och utveckling - Min kurs Geospatial Sciences - Min kurs

The Bachelor of Science i geografiska vetenskap och samhällsplanering integrerar geografiska kunskaper och GIS-teknik med problemlösning områdena samhällsplanering och stadsplanering. Känd som Geodesign förbereder denna pedagogiska ram eleverna för karriärer för att skapa mer beboelig och hållbara samhällen och samtidigt bidra till en bättre värld.

Kurser för denna examen ger en stabil grund och en möjlighet att välja en av två tillgängliga inriktningar. Geospatial Sciences engagerar studenter i studien av geospatial vetenskap med kurser som fjärranalys och rumslig analys och GIS-applikationer. Den samhällsplanering och utveckling betoning introducerar studenterna till tillstånds och granskningsprocessen för samhällsplanering och miljökonsekvensbedömningar och markanvändning lag och etik. ... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad lockar studenter som är nyfikna på geologiska risker, utvecklingen av jorden, och vad som ligger under landskapet. Programmet omfattar fältarbete, laboratorie ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Tillämpad geologi - Tonvikten Geofysik - Tonvikten Paleontologi - Tonvikten

Denna grad lockar studenter som är nyfikna på geologiska risker, utvecklingen av jorden, och vad som ligger under landskapet. Programmet omfattar fältarbete, laboratorie erfarenhet och specialiserade datorprogram som hjälper avslöja hemligheterna av jordens infrastruktur.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i geologi?

Gör jordbävningar, jordskred och tsunamier intriger dig? Är du fascinerad av vulkaner, raviner och dinosaurier? Vill du ha en karriär som håller dig jordad och samtidigt låta du reser genom tiden? Sedan överväga en BS i geologi från Northern Arizona University. Här kan du studera naturen mest dramatiska händelser och upptäcka var värdefulla resurser som vatten, mineraler och fossila bränslen hittas, och varför.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad ger blivande lärare med verktyg för att stimulera sina elever att lära sig och att ifrågasätta. Planen innehåller jord i undervisningsmetoder och bästa praxis, ... [+]

"God undervisning är mer en givandet av de rätta frågorna än en givandet av de rätta svaren", säger Josef Albers, formgivare och lärare. Denna grad ger blivande lärare med verktyg för att stimulera sina elever att lära sig och att ifrågasätta. Planen innehåller jord i undervisningsmetoder och bästa praxis, samt en förståelse för frågor och utmaningar som dagens och morgondagens skolor står inför.

Detta program är nationellt erkänd av akademiska meriter Evaluation Institute, Inc.

Detta program är ackrediterat av det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i Utbildning i grundutbildning? ... [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad förbereder framtida lärare för att undervisa sina elever både tragedier historien och de lärdomar som erbjuds i framtiden. Planen innehåller innehållsrika kurs ... [+]

"Vår historia är inte vårt öde", föreslår Alan Cohen.

Denna grad förbereder framtida lärare för att undervisa sina elever både tragedier historien och de lärdomar som erbjuds i framtiden. Planen innehåller innehållsrika kurser samt betydande förberedelser i undervisningen med hjälp av bästa praxis och tillämpad teori.

Detta program är nationellt erkänd av det nationella rådet för sociala studier.

Detta program är ackrediterat av det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i utbildningen på andra stadiet - Historia och samhällskunskap?

Som en high school pedagog som specialiserat sig på historia och samhällskunskap, kommer du ge dina elever sammanhanget och kunskap de behöver för att förstå och delta i världen omkring dem. I detta program kommer du utnyttja de intresseområden som väcker din nyfikenhet, såsom USA: s historia, världshistoria, statsvetenskap, ekonomi och geografi. Du kan också ta ytterligare kurser i andra samhällsvetenskap, som antropologi, psykologi och sociologi. ... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Detta kandidatexamen ger studenterna perspektiv för att tillstyrka eller avstyrka med denna observation. Programmet erbjuder flexibilitet för studenter att anpassa sina p ... [+]

"Mänsklighetens historia är det sorgliga resultatet av var och en ser ut för sig själv", sa författaren Julio Florencio Cortázar. Detta kandidatexamen ger studenterna perspektiv för att tillstyrka eller avstyrka med denna observation. Programmet erbjuder flexibilitet för studenter att anpassa sina program för studie baserad på tid eller typ av historia som de är intresserade av.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i historien?

Historia är mer än namn och datum; Det är studiet av den mänskliga erfarenheten i alla dess aspekter, inte bara vad som hände, men hur och varför. Om du är nyfiken på hur det ligger bakom banbrytande händelser som kommunismens fall eller Neil Armstrong gå på månen, då vår historia program kommer att intressera dig. Lär dig att tänka kritiskt, utveckla forskning färdigheter och kommunicera mer effektivt. Klargöra din förståelse av mänskligt beteende tidigare, nuvarande och framtida. Upplev vår tvärvetenskapliga program och informeras av röster från olika grupper. Du kommer att bygga en grund för karriärer i miljöer såsom bibliotek, museer och andra kulturella företag eller förbereda sig för ytterligare akademiska studier. Vårt komplett utbud av kurser utforskar historia över kontinenterna, med traditionell stipendium och samtida fokuserar på ras, kön, etnicitet och miljöhistoria.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad förbereder inte bara studenter med professionella kunskaper och färdigheter för att lyckas i serveringsbranschen, men ger också möjligheter till tillväxt och e ... [+]

Denna grad förbereder inte bara studenter med professionella kunskaper och färdigheter för att lyckas i serveringsbranschen, men ger också möjligheter till tillväxt och erfarenhet inom denna industri. Under en elevs tid i programmet, kommer studenterna att fokusera på en uppsättning av gästfrihet kurser, inklusive, men inte begränsat till, gäst tjänster, matlagning, och försäljning.

Denna grad är nationellt erkänd av rådet på hotell- och restaurangbranschen och institutionella utbildning.

Detta program är ackrediterat av Accreditation kommissionen för program i Hospitality Administration (ACPHA).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i hotell- och restaurang Management? ... [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad introducerar inrednings studenter till terminologi, marknadsplatsen, och professionella frågor om praktik, medan en erfarenhets läroplan betonar både ateljé oc ... [+]

Denna grad introducerar inrednings studenter till terminologi, marknadsplatsen, och professionella frågor om praktik, medan en erfarenhets läroplan betonar både ateljé och verkstad för att stimulera kreativitet, experiment, problemlösning och innovation. Viktiga värden är kreativitet, passion, mångfald, engagemang, samarbete, kompetens och vision.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science Inredning?

Inredning är mer än bara utsmyckning. Det har utvecklats till en mångfacetterad yrke arbetar med kompletta miljöer som inte bara glädja men förbättrar hälsa, säkerhet och välbefinnande slutanvändare. Kreativa vision är inspirerad och deltagande färdigheter utvecklas genom en ökad förståelse för designprocessen. Praktiska färdigheter du behöver för att se processen design till färdigställande betonas. Du får lära dig att föreställa sig stora utrymmen - och vet hur man bygger dem också.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad har utvecklats som behoven hos den moderna journalisten har förändrats och eskalerat. Programmet ger eleverna grundläggande yrkeserfarenheter, samt praktiska o ... [+]

Denna grad har utvecklats som behoven hos den moderna journalisten har förändrats och eskalerat. Programmet ger eleverna grundläggande yrkeserfarenheter, samt praktiska och filosofiska verktyg såsom etik, rapportering, redigering och publicering lag.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i journalistik i journalistik?

När du läser eller titta på nyheterna, har du ett öga för noggrannhet, rättvisa, bra berättande, och professionalism? Om du är den sortens person som tror att världen förtjänar tydligast möjliga bild av viktiga nyheter, kan en examen i jourmalism vara en bra passform för dig. Karriärer inom detta område är snabba, mångsidig, och avgörande för en sund demokrati.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Moderna journalister har ett val att rapportera nischer att välja mellan allt från "info-hållning" till sport och vidare till offentliga angelägenheter. Denna grad skärpe ... [+]

Moderna journalister har ett val att rapportera nischer att välja mellan allt från "info-hållning" till sport och vidare till offentliga angelägenheter. Denna grad skärper eleverna för karriärer som tydliggör och ibland ifråga roller regering och politik, på alla nivåer. En stark kommunikation kärna utvecklar kompetens i tal, skrift och visuellt visar aktuella händelser.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i journalistik och statsvetenskap?

När du läser eller titta på nyheterna, har du ett öga för noggrannhet, rättvisa, bra berättande, och professionalism? Om du är den sortens person som tror att världen förtjänar tydligast möjliga bild av viktiga nyheter, kan du skäras ut för journalistik. Karriärer inom detta område är snabba, mångsidig, och avgörande för en sund demokrati. Journalistik och statsvetenskap program kan förbereda dig för en karriär inom en rad olika arbetstillfällen eller examen arbete. Mata in detta program innebär att du kommer att upptäcka hur våra offentliga liv organiseras på lokal, nationell och internationell nivå. Kurser fokuserar på möjligheterna för och hinder för demokratisk samhällsstyrning.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna plan förbereder dig för en gymnasieutbildning certifikat, med en K-12 stöd i Art. ... [+]

Denna plan förbereder dig för en gymnasieutbildning certifikat, med en K-12 stöd i Art. Detta program är ackrediterat av det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i utbildning i konstpedagogik?

Har du en känsla för det kreativa och viljan att lära andra att släppa loss sin inre artister? Inget jobb är mer utmanande, givande, eller viktigare än att undervisa små barn. Som en konstpedagog, kommer du bidra till att forma karaktären och framtiden för varje barn i klassrummet.

Detta program förbereder dig för att undervisa konstutbildning i K-12 program. Du får lära dig teori och praktik av konstkritik, historia, estetik och studio. Du kommer också med en examen i utbildning, med kompetens inom grund- och gymnasie elevernas utveckling och lärande, klassrummet, och en kompetens i att undervisa barn om att skapa konst.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Bachelor of Science examen i Creative Media och film presenterar möjligheter för studenter att skapa produktion hus och filmprojekt, inklusive manus, samt delta i den kri ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Dokumentär - Tonvikten Filmskapande - Tonvikten Media Studies - Min kurs

Bachelor of Science examen i Creative Media och film presenterar möjligheter för studenter att skapa produktion hus och filmprojekt, inklusive manus, samt delta i den kritiska analysen av en mängd olika media.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i Creative Media och film?

I hjärtat av CMF större är berättande. Antingen genom manus eller produktion, kommer du undersöka och tillämpa traditioner bio för att berätta för dina egna visuella och ljud berättelser med dokumentära projekt, fiktion berättande shorts och klientbaserade kommersiella och säljfrämjande åtgärder. Genom produktions klasser, kommer du också att ges de kunskaper och grunden för att ange en mängd av mediebranschen eller att starta egen produktion hus verksamhet.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Kandidatexamen i kvinnors och genusstudier ger studenterna en utbildning som undersöker könsfördelningen över ras-etnicitet, sexualitet, klass, nation och världen. Elever ... [+]

Den kandidatexamen i kvinnors och genusstudier erbjuder studenter en utbildning som undersöker könsfördelningen över ras-etnicitet, sexualitet, klass, nation och världen. Eleverna kan välja från olika kurser där de kan lära sig om kvinnors bidrag och nuvarande mångkulturella, ekologiska och postkoloniala feminismer. Avgörande, studenter bli skicklig på rör teori till praktik i tematiska specialiteter, såsom Queer studier och transnationella Feminism. Denna kunskap och praktik förbereder eleverna för att arbeta med och för olika folk i de yrken och som förespråkare för social rättvisa.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i kvinnors och genusstudier?

Om du är nyfiken på hur kön, ras, klass, etnicitet, nationalitet, sexuell läggning och ålder forma världen, en examen i kvinnors och genusvetenskap kan vara rätt grad väg att fullfölja. Med detta program kommer du att uppgradera de grundläggande färdigheter för att arbeta i den allmänna ordningen, rättsliga undersökningar, mänskliga rättigheter, media eller sociala tjänster. Din kurser kommer också att ge en stark grund bör du väljer att fortsätta till forskarskolan.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

De flesta ekonomistudenter sträva efter en chef eller direktörens kontor, men sådana positioner kräver förberedelse via en flerdimensionell utbildningen. Denna grad ger v ... [+]

De flesta ekonomistudenter sträva efter en chef eller direktörens kontor, men sådana positioner kräver förberedelse via en flerdimensionell utbildningen. Denna grad ger verktyg för analys, strategisk planering, redovisning, budgetering, ledarskap och mer.

Detta program är ackrediterat av föreningen till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i Business Administration i Management?

Du vill vara chef. Du är motiverad, ambitiös och har en positiv inställning. Vad behöver du för att lyckas? Massor. De bästa chefer att förstå och tillämpa principerna för effektivt beslutsfattande, gruppdynamik, lagarbete, projektledning, kommunikation, etik och mer. Genom att driva en examen i ledningen vid Northern Arizona University, kommer du att bygga den nödvändiga yrkeskunskap för att vara en effektiv företagsledare.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Vi har utformat denna grad för de studenter som är kundfokuserad. Eleverna kommer att slutföra kurser relaterade till kundernas önskemål, kundnöjdhet och kundernas proces ... [+]

Vi har utformat denna grad för de studenter som är kundfokuserad. Eleverna kommer att slutföra kurser relaterade till kundernas önskemål, kundnöjdhet och kundernas processer. Studenterna kommer att fokusera på distribution och forskning samt kommunikation och försäljning.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i Business Administration i marknadsföring?

Hur kan vi få kunder som besöker vår webbplats för att göra ett köp? Vem skulle vara en stor talesman för varumärket; Det bör vara en framgångsrik idrottsman, välkänd kändis, läkare eller en tidigare kund? Vilken information behöver vi samla in från kunder att bedöma deras tillfredsställelse med våra varor och tjänster? Vad betyder kundinköpsdata avslöja? Vilka förändringar kan vi göra inom servicemiljö flygplatsen, bank, gym eller zoo för att förbättra kundupplevelsen? Hur kan vi locka volontärer och givare för att stödja vår ideella? Hur kan vi motivera våra säljteam och utveckla långsiktiga relationer med våra kunder? Om dessa är de typer av problem som skulle älska att lösa, sedan en marknadsföring examen vid NAU kan vara precis rätt för dig!... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad ger de som sysslar med att kontrollera principerna om rörelse, energi och kraft genom mekaniska lösningar tänkare och formgivare. Programmet betonar hållfasthe ... [+]

Denna grad ger de som sysslar med att kontrollera principerna om rörelse, energi och kraft genom mekaniska lösningar tänkare och formgivare. Programmet betonar hållfasthetslära, termodynamik, strömnings vetenskaper och energisystem. En fast kärna av annan teknik, matematik och datavetenskap kurser ger väl avrundad akademiker.

Detta program är ackrediterat av Engineering Ackreditering kommissionen ABET, www.abet.org.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i Engineering i maskinteknik?

Vill utforma nästa generation av jetflygplan? Ta vindkraft till en avlägsen sydvästra by? Hjälp landa en rymdfarkost på Mars? Om så är fallet, kan Northern Arizona University Maskinteknik grad hjälpa dig att ta de första stegen mot din dröm. Du kommer att gå med i en bred teknikområde som är viktigt för många industrier. Du lär dig att tillämpa matematik och fysik för att konstruera och bygga mekaniska komponenter och system som bilar, kraftverk, robotar och rymdfarkoster. I vår innovativa och prisbelönta Design4Practice Program, kommer du att få en bred uppsättning tekniska, administrativa och yrkesskicklighet. Som Maskinteknik stor, kommer du att ha möjlighet till omfattande lärare-elev interaktion, grund forskning och praktisk erfarenhet genom studentprojekt som Mini-Baja racerbil, obemannade fordon, mänsklig drivet fordon och urban konceptbil. I din sista terminen har du möjlighet att presentera resultatet av din ledande Capstone projekt i en professionell konferens inställning på campus på vår årliga Grundutbildning Forskning och Design Symposium.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

En examen i matematik gör dig redo för ett antal möjliga yrken. Kontakta Institutionen för matematik och statistik Math grad program för förslag på att välja matematik, s ... [+]

En examen i matematik gör dig redo för ett antal möjliga yrken. Kontakta Institutionen för matematik och statistik Math grad program för förslag på att välja matematik, statistik och allmänna valfria att uppfylla specifika mål inklusive: karriärer i försäkringsmatematik, karriärer inom statistik, karriärer inom tillämpad matematik, och forskarutbildningen i matematik.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i matematik?

Om du gillar att lösa problem med en blandning av kreativitet och matematiska metoder, då är du redo att föra en studie av matematik, och Northern Arizona University kan hjälpa. Matematik är ett yrke i sin egen rätt, men det är också ett viktigt verktyg i varje fysisk och social vetenskap, ekonomi, teknik, marknadsföring, och otaliga relaterade yrken. Regeringen och industrin arbetsgivare behöver skickliga matematiker för operationsanalys, numerisk analys, simulering och modellering, dataanalys, marknadsundersökningar och kommersiella undersökningar. En stor i matematik öppnar dörren till många möjligheter.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad tillåter eleverna att förena sig med dem som utforskar världen av bakterier, virus, mitokondrier, neuroner, och genetiskt material. En stark kärna av biologi o ... [+]

Ända sedan Van Leeuwenhoek beskrev "cavorting pissa beasties" ses genom sin enkla 1670s stil mikroskop, har forskare varit fascinerad av små livsformer. Denna grad tillåter eleverna att förena sig med dem som utforskar världen av bakterier, virus, mitokondrier, neuroner, och genetiskt material. En stark kärna av biologi och kemi förankrar programmet, som erbjuder flexibilitet genom ett generöst urval av godkända valfria.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i mikrobiologi?

Är du intresserad av infektionssjukdomar? Vill du hjälpa genomföra kliniska prövningar av nya läkemedel? Mikrobiologi kan vara karriärväg för dig. Du kan också använda vårt program för att förbereda för forskarutbildning, för tillträde till medicinska, odontologiska eller veterinärskola, eller för annan yrkesutbildning.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Studenter som är intresserade av miljön och de frågor vid sitt springande kommer att njuta av strävan efter denna grad. Avgörande frågor om hållbarhet, mångfald, och förä ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Global Sustainability - Tonvikten Southwest miljöer och Biocultural mångfald - Min kurs

Studenter som är intresserade av miljön och de frågor vid sitt springande kommer att njuta av strävan efter denna grad. Avgörande frågor om hållbarhet, mångfald, och förändring är sammanvävda genom programmet.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i miljö- och hållbarhetsstudier?

Frågor om hållbar utveckling, klimatförändringarna och begränsning, miljörättvisa, biologisk mångfald och ökande efterfrågan på ändliga mat, vatten, och energiresurser blir mer kritisk varje dag. För att bättre förstå-och förbättra-vår relation med den naturliga världen, anser miljöstudier programmet vid Northern Arizona University.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Detta program ger en stabil grund i tekniska och designprinciper och tillämpar biologiska, kemiska och fysikaliska innehåll av tekniska problem i vatten och avloppsteknik ... [+]

Detta program ger en stabil grund i tekniska och designprinciper och tillämpar biologiska, kemiska och fysikaliska innehåll av tekniska problem i vatten och avloppsteknik, luftkvalitet och kontroll av föroreningar, avfallshantering och folkhälsa. Studenter examen från programmet kan utforma lösningar på komplexa miljöproblem och är beredda att bli registrerade yrkesverksamma ingenjörer som specialiserat sig på miljöteknik i deras framtida karriärer.

Detta program är ackrediterat av Engineering Ackreditering kommissionen ABET, www.abet.org.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i Engineering i miljöteknik?

Samhällets krav på väsentligheter såsom ren luft, mat och vatten, hållbar markanvändning och konsumentprodukter utgör storskaliga praktiska problem. Miljö ingenjörer använder teknik, biologiska och kemiska principer för att utforma och driva begränsa föroreningar och påverkan begränsningssystem. Lär dig att vara en del av lösningen på några av samhällets största utmaningar när du studerar miljöteknik på NAU. Undervisas av lärare som också registrerade professionella ingenjörer, kommer du har flera möjligheter till grund forskning och praktisk erfarenhet, inklusive kurser i vår fyraåriga Design4Practice program. Programmet leder till spännande karriär i den offentliga eller privata sektorn där man kan göra en skillnad.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad uppmuntrar studenter att utforska de många ansikten miljövetenskap, inklusive levande och icke-levande komponenter. Studenterna kommer att få en total jord i v ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Tillämpad geologi - Tonvikten Tillämpad matematik - Min kurs Administration och Policy - Tonvikten Biologi - Tonvikten Kemi - Tonvikten Miljökommunikation - Tonvikten Miljöledning - Tonvikten

Observera att inte alla prioriteringar finns tillgängliga online. Kontrollera med din rådgivare för ytterligare information.

Denna grad uppmuntrar studenter att utforska de många ansikten miljövetenskap, inklusive levande och icke-levande komponenter. Studenterna kommer att få en total jord i väsentliga vetenskaper, med möjlighet att gräva i den mänskliga dynamiken i miljön, såsom politik och förvaltning.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad förbereder eleverna för arbetsmarknaden i områden som klinisk träningsfysiologi samt för inresa till forskarutbildningen i träningsvetenskap eller professionel ... [+]

Denna grad förbereder eleverna för arbetsmarknaden i områden som klinisk träningsfysiologi samt för inresa till forskarutbildningen i träningsvetenskap eller professionella program i vårdyrken.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i Exercise Science?

De biologiska vetenskaperna omfattar ett flertal banbrytande discipliner. Varje erbjuder en mängd spännande karriärvägar. En av de mest spännande är det växande området av motion vetenskap. Genom att studera motion vetenskap vid Northern Arizona University, kan du förbereda för en karriär inom klinisk träningsfysiologi, som arbetar inom områden som hjärt- och lungrehabilitering, eller om upptagande till examen eller yrkesskola inom områden som medicin, sjukgymnastik, arbetsterapi, läkarens assistent eller andra områden sjukvårds. Du får massor av personlig uppmärksamhet från lärare i klassrummet, i forskningslaboratorier, och i vår biologi advisement Center. Många grundforskningsmöjligheter engagera dig i processen och tillämpning av vetenskap. Och du kan dra nytta av vårt läge på Coloradoplatån, vilket ger en hög livskvalitet med många utmärkta destinationer för fältprojekt och rekreation.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Genom denna kandidatexamen i Parks and Recreation Management, är proffs rekreation resurs förberedd för olika yrken inom parker och rekreation. Programmeraren Programmet ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Gemenskapen, handel och turism - Tonvikten Utomhuspedagogik och Ledarskap - Tonvikten Park Protection - Tonvikten

Observera att inte alla prioriteringar finns tillgängliga online. Kontrollera med din rådgivare för ytterligare information.

Genom denna kandidatexamen i Parks and Recreation Management, är proffs rekreation resurs förberedd för olika yrken inom parker och rekreation. Programmeraren Programmet fokuserar på små klasstorleken, interaktion hög elev-lärare, på plats fält upplevelser och erfarenhetsutbildningsmöjligheter. Fakulteten är är dedikerade till att utöka den vetenskapliga kunskapsbasen människor och organisationer att förbättra kvaliteten på fritidsupplevelser och platser.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad ger dig möjlighet att utveckla en rad färdigheter i skriftlig och muntlig kommunikation, kritiskt tänkande, interpersonella relationer, analys och syntes som k ... [+]

Denna grad ger dig möjlighet att utveckla en rad färdigheter i skriftlig och muntlig kommunikation, kritiskt tänkande, interpersonella relationer, analys och syntes som krävs för vetenskaplig undersökning inom psykologi.

Psykologi stora stöder målet om en liberal arts education: utvecklas väl avrundad och välutbildade medborgare. Det ger också studenter med en solid grund i alla stora områden av mänskligt beteende och mentala processer: kliniska, kognition, utveckling, socialpsykologi, fysiologisk psykologi och hälsopsykologi.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Psychology?

Karriärmöjligheter som kan eftersträvas:

Sociala tjänster ledning marknadsföring Rättsväsende ... [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Vårt program hjälper dig att bli väl kvalificerad att ta itu med de konsekvenser som besluten och förvaltningsmetoder har på alla resurser, inklusive timmer, djurliv, räc ... [+]

För mer än fyra decennier, har Northern Arizona University varit att utveckla och förfina ett distinkt skogsbruk större utformad för att ingjuta i dig en medvetenhet om komplexiteten i samtida wildland hantering och för att hjälpa dig att utvecklas som en engagerad medborgare samt en professionell landchef . Vårt program hjälper dig att bli väl kvalificerad att ta itu med de konsekvenser som besluten och förvaltningsmetoder har på alla resurser, inklusive timmer, djurliv, räckvidd, vatten, rekreation och natursköna.

Detta program är ackrediterat av Society of American Fores (SAF).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i skogsbruk?

Är du lyckligast när du är ute? Vill du skydda miljön för kommande generationer? Läs mer på Northern Arizona University. Genom arbete vid Institutionen för skogsbruk, får du lära dig att bli en kompetent professionell jägmästare och mark steward. Lär dig alla aspekter av skogsekosystem och deras ledning. Graduate förberedd för en karriär inom den privata sektorn eller med en allmän mark förvaltningsbyrå.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

En kandidatexamen i sociologi ger dig möjlighet att fokusera på särskilda intresseområden, och praktikplatser finns att lägga till dina intressen i en mängd olika inställ ... [+]

Sociologi är ett akademiskt program i humaniora tradition som betonar utvecklingen av viktiga färdigheter (t.ex. att skriva, kommunikation, analys och forskning) i samband med en fördjupad studie av mänskligt socialt beteende och dynamiken i mänskliga samhällen. En kandidatexamen i sociologi ger dig möjlighet att fokusera på särskilda intresseområden, och praktikplatser finns att lägga till dina intressen i en mängd olika inställningar.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i sociologi?

Hur socialt sammanhang påverkar hur du tänker och hur du agerar? Hur kan vi forma social förändring? Hur ett samhälle blir religiös eller sekulär, liberal eller konservativ? Hur gör samhällen organiserar? Varför människor brukar följa "regler" i samhället? Om dessa frågor intresserar dig, då du är intresserad av vad C. Wright Mills har kallat "Sociologisk Imagination." Denna "Sociologisk Imagination" kan du förstå korsningen av både din egen personliga biografi och historiska / sociala sammanhang i samhället .... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Genom sociologiska studier programmet, kommer du att få en förståelse av mänskligt socialt samspel i grupper, organisationer, regioner och nationer i världen. Detta progr ... [+]

Genom sociologiska studier programmet, kommer du att få en förståelse av mänskligt socialt samspel i grupper, organisationer, regioner och nationer i världen. Detta program ger dig kunskaper och färdigheter som gäller för yrken inom den privata sektorn samt statliga, ideella, och social tjänster. En sociologiska studier examen kan förbereda dig för många olika områden, bland annat social rättvisa opinionsbildning, sjukvård, kriminella och civilrätt, affärer och teknik, eller för forskarskolan.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Sociology?

Karriärmöjligheter som kan eftersträvas:

Forskning och analys förebild för ungdomar Sociala tjänster rehabilitering ... [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Kandidatexamen i statsvetenskap ger studenterna möjlighet att studera teorin, principer och praxis för regering och politik på lokal, nationell och internationell nivå. D ... [+]

Kandidatexamen i statsvetenskap ger studenterna möjlighet att studera teorin, principer och praxis för regering och politik på lokal, nationell och internationell nivå. De kurser engagerar elever i olika politicial vetenskapliga kurser som tillåter prospektering i områden av intresse för eleven. Fakultet mentorer ge akademiskt stöd och vägledning, förbereder varje elev för en meningsfull karriär.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i statsvetenskap?

En kandidatexamen i statsvetenskap kan förbereda dig för en rad olika karriärvägar eller ett program till vidareutbildning inklusive forskarskola eller Law School. Du kommer att upptäcka hur våra offentliga liv organiseras på lokal, nationell och internationell nivå. Kurser fokuserar på möjligheterna för och hinder för demokratisk samhällsstyrning. Det breda utbudet av kursutbud omfattar miljöpolitik, politisk utveckling, och frågor om mångfald i den politiska sfären.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna fil kand-examen i strategisk kommunikation erbjuder en stark kärna av reklam, PR, och kommunikationskurser, för att engagera eleverna i en mängd professionella komm ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Reklam - Tonvikten Merchandising - Tonvikten PR - Tonvikten

Denna fil kand-examen i strategisk kommunikation erbjuder en stark kärna av reklam, PR, och kommunikationskurser, för att engagera eleverna i en mängd professionella kommunikationsmiljöer. Studenter kan bedriva en av tre prioriteringar för att möjliggöra djupare skicklighet behärskning i reklam, marknadsföring och PR.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i strategisk kommunikation?

Förbered dig för en karriär inom kommunikation - lära sig att farkosten effektiv reklam, vårda produktiva relationer mellan organisationer och viktiga målgrupper och överbrygga klyftan mellan köpare och säljare i en värld av varuexponering. Forskning visar att många kommunikatörer flyttas vanligen mellan reklam, marknadsföring och PR i hela sin karriär. The Bachelor of Science i strategisk kommunikation kommer att engagera dig i en bred portfölj av kurser för att ge dig flexibilitet och öka din konkurrenskraft i dagens arbetsmarknad.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna mångfacetterad grundutbildningen ger en bred grund i scen, bakom och framför ridån. I programmet ingår teaterhistoria, teori, kritik, teknik, design och praktisk pr ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Design och teknik - Tonvikten Prestanda - Tonvikten Teatervetenskap - Min kurs

Denna mångfacetterad grundutbildningen ger en bred grund i scen, bakom och framför ridån. I programmet ingår teaterhistoria, teori, kritik, teknik, design och praktisk produktion erfarenheter.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i Theatre?

Om du drömmer om ett liv som är lång på spänning och kort på de tråkiga bitarna, då teatern ringer dig. Oavsett om du hoppas att arbeta i professionell teater eller utöva ytterligare utbildning kommer våra program sätta dina drömmar i centrum.

Vi erbjuder nationellt respekterade kursplaner i teaterstudier, prestanda och design och teknik. Vi hjälper dig att utveckla bredast möjliga förståelse för konst och hantverk av scenen med våra praktiska och akademiska kurser. Du kommer också att få en solid grund i de fria konsterna. Du studerar dramatisk litteratur, historia, teori och kritik, teaterföreställning, och design och teknik. Du har gott om möjligheter att lära genom att göra. Universitetet teater säsongen innehåller fyra fakultet riktad, Mainstage produktioner och många studerande som produceras, andra scenproduktioner per år. Du lär dig att uttrycka dig logiskt och konstnärligt, och forskarutbildning förberedd för efter studentexamen studier eller professionell teater.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Detta program ger studenterna möjlighet att utforska sådana ämnen som: data mining (genom Centrum för Data Insight), parallella algoritmer, distribuerade system, artifici ... [+]

Detta program ger studenterna möjlighet att utforska sådana ämnen som: data mining (genom Centrum för Data Insight), parallella algoritmer, distribuerade system, artificiell intelligens, fuzzy logic, neurala nätverk, evolutionära programmering och modellering reaktiva system samt grundläggning i programmeringsspråk, software engineering, virtuella samarbetsmiljöer, och användargränssnitt.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i tillämpad datalogi?

Tänk dig själv att rulla ut din egen genombrott programvara för att bli nästa Google eller YouTube, som arbetar på nästa generation av datorspelmotorer, eller utveckla nya applikationer på Microsoft, IBM, eller Intel. Oavsett om du startar en karriär direkt eller utöva forskarutbildning först kommer Institutionen för datavetenskap hjälpa till att bygga en plattform för dina högteknologiska drömmar.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grundutbildningen förbereder eleverna för att bli en certifierad lärare för barn och ungdomar som har funktionshinder, liksom de som inte gör det. Programmet paren ... [+]

Denna grundutbildningen förbereder eleverna för att bli en certifierad lärare för barn och ungdomar som har funktionshinder, liksom de som inte gör det. Programmet paren en stark bakgrund inom grundutbildning (undervisning i matematik, vetenskap, samhällskunskap, läsning, etc.) med ett rikt kurser i specialpedagogik. Undervisning practicums och fältarbete ger direkt erfarenhet i klassrum hela programmet.

Detta program är nationellt erkänd av rådet för exceptionella barn.

Detta program är ackrediterat av det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE).

Vad kan jag göra med en Bachelor of Science i utbildning i special och Elementary Education? ... [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad utnyttjar NAU studio anläggningar för att vänja eleverna att arbeta i studiomiljöer. Studenterna kommer att lära viktiga tekniker, analys av material, planerin ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Keramik - Tonvikten Målning - Tonvikten Grafik - Tonvikten Skulptur - Tonvikten

Denna grad utnyttjar NAU studio anläggningar för att vänja eleverna att arbeta i studiomiljöer. Studenterna kommer att lära viktiga tekniker, analys av material, planering, kritik, globala influenser och mer.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Fine Arts i Studio Art?

Varje konstnär svävar på två vingar-fantasi och hantverk. Om du kan tänka änglar längtan att flyga, kan vi hjälpa dig att ställa dem gratis. Gå med en av våra program i keramik, målning, grafik eller skulptur och se var din talang kan ta dig.

Utveckla din båt i små klasser som garanterar nära samverkan med lärare. Vår studio anläggningar ger allt du behöver för att göra konst - förutom din personliga vision. Studera mästare, utforska kritisk stipendium, och skapa visuella objekt i en mängd olika medier. Bygga självförtroende med en krävs en person utställning, presentation, och muntligt försvar. Du examen förberedd för livet av ett arbets artist eller för karriärer inom konstrelaterade områden. Vår balanserat program av studien kommer också fullt förbereda dig för forskarutbildning.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Den Bachelor of Fine Arts-examen i Visual kommunikationnät är utformad för att producera akademiker som är duktiga på att använda konst, design och teknik för att på ett ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Motion Design - Min kurs Grafisk design - Tonvikten

Den Bachelor of Fine Arts-examen i Visual kommunikationnät är utformad för att producera akademiker som är duktiga på att använda konst, design och teknik för att på ett kreativt sätt kommunicera idéer och omvandla meddelanden till visuell kommunikation. Genom rigorösa kurser, kommer eleverna att utveckla färdigheter i att använda estetiska och konceptuella dom, färg, typ, symboler, digitala bilder, multimedia, interaktivitet, rörlig grafik, fotografi och projektledning för att producera meddelanden som tydligt informera, effektivt kommunicera varumärket erfarenhet och övertyga tittarna.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad förbereder dig för en gymnasieutbildning certifikat, med en K-12 stöd i musik. ... [+]

Tillgängliga Betoning områden:

Choral - Tonvikten Instrumental - Tonvikten

Denna grad förbereder dig för en gymnasieutbildning certifikat, med en K-12 stöd i musik.

Detta program är ackrediterat av det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE).

h2> Vad kan jag göra med en Bachelor of Music Musikutbildning Secondary Education?

Uppdraget för School of Music är att ge en erfarenhetsbaserad utbildning, balanserad mellan prestanda och akademiker, som leder till framgångsrika karriärer och livslångt engagemang i musik; att berika kulturlivet i det omgivande samhället genom hög kvalitet uppsökande program, professionell kaliber föreställningar och andra samarbetsmöjligheter; att odla en miljö där upptäckt, kreativitet och personlig och professionell utveckling kan blomstra; och att värdera tradition ännu söka innovation.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grundutbildningen lockar studenter med en individuell syn på vad de skulle vilja fortsätta. Med en rådgivare bistånd kan junior-nivå studenter par två minderåriga a ... [+]

Denna grundutbildningen lockar studenter med en individuell syn på vad de skulle vilja fortsätta. Med en rådgivare bistånd kan junior-nivå studenter par två minderåriga att skapa en unik synergi.

Vad kan jag göra med en Bachelor of högskolestudier?

Är du fascinerad av två olika ämnen, men vill inte större i någon av dem? Har du tjänat en betydande kreditbeloppet redan? Vet du vad din framtida karriär kommer att vara och vill ha en utbildning anpassad till dina specifika behov? Om du har 60 eller fler enheter av intjänade college-nivå kurser och få rekommendation av rådgivare, kan du fylla i en grad som ger möjlighet att ändra riktning och bygga vidare på tidigare pedagogiska erfarenheter i flera discipliner. Denna grad kommer att ge dig med noggrann studie i två områden - du kommer att slutföra två minderåriga - och fokuserad förberedelse för din karriär.... [-]

Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Northern Arizona University

Denna grad ger dig kunskaper och färdigheter särskilt utformade för karriärer inom regeringens politik och administration. Denna grad hjälper dig att få de insikter som b ... [+]

Denna grad ger dig kunskaper och färdigheter särskilt utformade för karriärer inom regeringens politik och administration. Denna grad hjälper dig att få de insikter som behövs för att planera och formulera politik samt hantera, organisera och genomföra operationer på den offentliga arenan.

Din examen kommer att fokusera på organisatorisk styrning, ekonomi och administration. Med denna inriktning kan du hitta jobb i lokala, statliga eller federala regeringen; inom den offentliga sektorn, såsom brand och räddning eller hälsovård; och ideella organisationer, såsom konst eller internationella hjälporganisationer.

Vad kan jag göra med en Bachelor of Public Administration? ... [-]
Amerikas förenta stater Flaggstång
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Location address
Northern Arizona University
South San Francisco Street

Flagstaff, Arizona, 86011 US
Social Media