Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Muskingum University

"Generationer av elever har hamnat på rätt plats vid Muskingum högskolan för att hitta och öppna vägar till förståelse och kompetens. Jag har alltid trott att New Concord och Muskingum är centrum av universum, för om du får din start här, kan du gå någonstans. "John Glenn, Class of '43 United States Senator, Astronaut Sedan starten 1837, Muskingum har varit en gemenskap av elever - människor lär av och med andra människor. Muskingum uppdrag är att utbilda "hela människan" - intellektuellt, andligt, socialt och fysiskt - och det gör man genom att träffa eleverna där de är på utbildnings kontinuum, och genom att hjälpa dessa elever att utvecklas till sin fulla potential.

Muskingum förträfflighet mäts mest signifikant av sina alumner, som har tjänstgjort i världen som VD: s för stora företag, stora mediefigurer, vetenskapsmän, lärare, medborgerliga och religiösa ledare, och som föräldrar och vänner.

Lär dig vad andra, inklusive Harvard Business Review och Ohio Foundation Oberoende Högskolor, har att säga om Muskingum alumner.

Vi inbjuder dig att lära dig mer om denna mycket speciella plats.

Mission

Uppdraget för Muskingum University är att erbjuda kvalitet akademiska program inom humaniora och naturvetenskap i inställningen av ett bostadsområde, coeducational, kyrka relaterade college och i samband med en omtänksam gemenskap där individuell tillfredsställelse uppmuntras och mänsklig värdighet respekteras. Dess främsta syfte är att utveckla, intellektuellt, andligt, socialt och fysiskt-hela personer, genom att främja kritiskt tänkande, positiv särbehandling, etisk känslighet och andlig tillväxt, så att de kan leda yrkes produktiva, personligen tillfredsställande och socialt ansvarstagande liv.

Plats

Muskingum University, beläget i öst-centrala Ohio, är lätt att nå med större öst-väst och nord-syd motorvägar. Byn New Concord, Muskingum hemstad, ligger på US 22 och 40, längs Interstate 70, 115 miles väster om Pittsburgh och 70 miles öster om Columbus. US Interstates 77 och 70 skär tio miles öster om New Concord nära Cambridge; Zanesville är sexton miles i väster.

historia

Muskingum universitet är rikt på traditioner, sin stolta arv nå tillbaka till den första hälften av artonhundratalet när Ohio var ett spädbarn tillstånd och täckta vagnar var att föra äventyr bosättare västerut över den nyligen avslutade riksväg genom New Concord. Universitetets indiska namn, ibland mispronounced och ofta felstavade, är en källa till stolthet för dem som värnar historia den färgstarka delen av gräns Amerika "bortom Sylvania." Under sin första halvsekel Muskingum följt utbildningsmönster den klassiska college av perioden. År 1854 kvinnor fick tillträde på lika villkor med män. Efter inbördeskriget en period av stadig tillväxt började accelerera tills gränsen klassiska college på mindre än hundra elever har utvecklats till en modern humaniora och naturvetenskap kollegium vissa 1.900 med examen skolelever, med en 225-acre campus.

När Franklin College, en viktig läroanstalt av presbyterianska kyrkan i den 19: e århundradet, stängde 1927, dess alumner rullar kom till Muskingum.

I januari 2000, Dr. Anne C. Steele blev Muskingum universitets 20th president. Muskingum förändrats i chartrade status från college till universitet under 2009.

Presbyterian Heritage

Den 18 mars 1837 beviljade delstatsparlamentet en grupp New Concord medborgarna en charter för att upprätta ett college i byn. Eftersom samhället avgjordes till stor del av jordbruks folk Scotch-irländsk härkomst, var den dominerande religionen Presbyterian. År 1877 blev Muskingum förknippas med synoden av Ohio i United Presbyterian Church. Med sammanslagningen av presbyterianska och United Presbyterian kyrkor 1958, blev Muskingum associerat med den nyskapade United Presbyterian Church i USA. 1983. Kyrkan gick samman med den presbyterianska kyrkan i USA för att bilda Presbyterian Church (USA). Muskingum direkta tillhörighet är med tre-state synoden av Förbundet.

Accreditation

Muskingum universitet har kontinuerligt ackrediterade sedan 1919 av den Higher Learning kommissionen i norra centrala sammanslutningen för Högskolor och skolor, (Förnyad 2013), och är auktoriserad av, och får regelbunden reauthorization från den Ohio Board of Regents att bevilja sina examina. Programmet i kemi är godkänd av American Chemical Society. Muskingum University är fullt godkänd för lärarutbildningen vid Ohio Pedagogiska institutionen och är ackrediterat av Nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning (NCATE). Muskingum är medlem av Interstate Certification Compact som föreskriver jämförbar utbildning certifiering i flera andra stater inklusive, Pennsylvania, New York och New Jersey är inkluderade. Muskingum innehar medlemskap i det amerikanska rådet för utbildning, rådet för befordran och support för utbildning, råd Independent Högskolor och Association of Independent Högskolor och universitet. Muskingum universitet är en ackrediterad institutionell medlem av National Association of Schools of Music, 11250 Roger Bacon Drive, Suite 21, Reston, VA 20190, (703) 437-0700. Universitetet är också medlem av Ohio Confederation för lärarutbildning Organisation (OCTEO).

HLC Accreditation 2012

Icke-diskriminering Statement

Muskingum universitet inte diskriminera på grund av ras, hudfärg, religion, kön, nationellt eller etniskt ursprung, ålder, handikapp, fysisk utmaning, funktionshinder, sexuell läggning, socioekonomisk status eller politisk tillhörighet, i införsel eller tillgång till eller behandling eller anställning i sina utbildningsprogram och aktiviteter, inklusive rättigheter och privilegier, utbildningspolitik, stipendium och låneprogram, idrottsaktiviteter och skoladministrerade program. Direktören för Human Resources, efterlevnad samordnare, har utsetts att samordna akademins efterlevnad av icke-diskriminering kraven enligt avsnitt 504 i Rehabilitation Act från 1973, avdelning IX i Utbildning Ändringar av 1972 och Age Discrimination Act från 1975, som förbjuder diskriminering på grundval av handikapp, ras, kön och ålder, respektive. Den personaldirektör, Montgomery Hall, kan kontaktas på (740) 826-8114.

Akademiker

På Muskingum, akademiska program i de fria konsterna och vetenskapen är centrala för vår mission: "att utveckla - intellektuellt, andligt, socialt och fysiskt - hela personer." Muskingum s klassrum, laboratorier, kliniker, praktikplatser, fält placeringar, repetitionssalar, teatrar, gallerier, bollplaner och gemensamma utrymmen är alla platser där eleverna arbetar med förda lärd-lärare att finslipa sina intellektuella färdigheter, bredda sina kulturella perspektiv, och utveckla livet -Long vanor för lärande, service och ledarskap.

Presentationen av akademisk information om Muskingum webbplats är utformad på ett sätt att tillgodose behoven hos särskilda kategorier av studenter vid universitetet. Använd länkarna på denna sida för att utforska alla möjligheter till lärande som Muskingum akademiska program erbjuder.

Traditionella grundutbildning

För studenter som bedriver den första studentexamen examen (in först-år och överföra studenter) som planerar att ta merparten av sina klasser på dagtid.

PLUS Program

Utformad för att ge strukturerade akademiska stöd till elever med diagnostiserade skillnader lärande. PLUS Programstudenter bedriva en traditionell grund akademiskt program samtidigt som han får lära support. Länken leder besökare till PLUS Program sidor på webbplatsen.

Muskingum Adult Program (MAP)

En studentexamen examen program utformat främst för vuxenstuderande som har förtjänat en betydande mängd akademiska kredit för en kandidatexamen, men vars arbete eller personliga scheman kräver att de tar lektioner på kvällarna eller på helgerna.

Graduate Program

Omfattar Master of Arts i utbildning, Master of Arts i undervisningen, Master of Information Strategy, Systems and Technology, och utbildning Specialist forskarutbildning. Studenter med studentexamen grader som söker ytterligare lärare licensieringen bör också följa den här länken.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Muskingum University

Ekonomiska krafter påverkar alla personer på många sätt. Kontroll av dessa krafter beror på en förståelse för dem, som vunnits genom studier i nationalekonomi. ... [+]

Ekonomiska krafter påverkar alla personer på många sätt. Kontroll av dessa krafter beror på en förståelse för dem, som vunnits genom studier i nationalekonomi.

Relaterade studieområden redovisning FÖRETAG internationella affärer Affärsidé

Uppdraget för ekonomi, redovisning och Business avdelningen är att hjälpa till att framställa väl avrundad medlemmar av näringslivet som förstår nödvändigheten av vinsten viktad de begränsningar av etiska, juridiska beteende och risk. Alla fyra majors i vår -avdelning (Ekonomi, Redovisning, Redovisning-offentliga, och Business) är utformade för att ge de verktyg som behövs för våra studenter att lyckas i både världen av handel och i program graduate grad. Vi strävar efter att utmana våra elever att objektivt analysera ekonomiska förhållanden, att konstruera genomförbara och etiska alternativ, och att fatta lämpliga beslut som balanserar välfärd företaget med den övergripande inverkan på samhället.... [-]

Amerikas förenta stater New Concord
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Muskingum University

Den International Business stora vid Muskingum universitet ger studenterna en rad kompetenser som krävs för att lyckas i dagens globala ekonomi genom att kombinera kurser ... [+]

Den International Business stora vid Muskingum universitet ger studenterna en rad kompetenser som krävs för att lyckas i dagens globala ekonomi genom att kombinera kurser från olika discipliner. Eleverna lär sig språket och grundläggande principerna för verksamheten, redovisning och ekonomi; förvärva mångkulturella medvetenhet och kommunikativa färdigheter i ett världsspråk (engelska för icke infödda talare); och få ett internationellt perspektiv genom sina kurser i statsvetenskap, historia, och andra områden.

Relaterade studieområden redovisning FÖRETAG economics french Tyska Internationella frågor spanska Student Möjligheter forskning

Förutom högre seminarier, vilket vanligtvis innebär oberoende forskning under ledning av professor, är avdelningen involverad i sommar Fellows programmet. Aktuella exempel på sommarassistenter projekt inkluderar omräkning Human Development Index att identifiera var utbildning rankas som en prioritet för olika samhällen, och med hjälp av sofistikerade tekniker såsom Datum Envelopment Analys för att undersöka bildandet av strategiska grupper i Big Ten fotboll. Sysselsättning Varje professor har vanligtvis en elev assistent att hjälpa till med att förbereda och driva klasser samt forskning. Dessutom har många av de professorer i ekonomi, redovisning, och Business är involverade i det första året Program som seminarie mentorer, var och en med en student mentor tjäna praktik kredit.... [-]

Amerikas förenta stater New Concord
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Muskingum University

Programmet underlättar förståelsen av materialen omkring oss och de förändringar de genomgår genom att ge eleverna de kunskaper de behöver för att förstå vardagliga erfar ... [+]

Den Muskingum University kemiavdelningenLaboratorium intensivt instruktions programmet har certifierats av den American Chemical Society sedan 1966. Programmet underlättar förståelsen av materialen omkring oss och de förändringar de genomgår genom att ge eleverna de kunskaper de behöver för att förstå vardagliga erfarenheter och miljömässiga och ekonomiska bekymmer.

Student Möjligheter Intern

De flesta kemi majors ansöka om NSF-sponsrade Forskning Upplevelser för Undergraduates, Liksom för andra forsknings praktikplatser på olika universitet runt om i landet. Alla dessa praktikplatser involverar egen forskning i en kemisk problem. Ett par exempel på universitet där studenter har arbetat i de senaste åren är Bowling Green State University och University of Oregon.... [-]

Amerikas förenta stater New Concord
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Muskingum University

Muskingum University ger sina studenter med en god teknisk utbildning som innehåller ämnen från ett antal tillväxtområden, inklusive webbverktyg utveckling, nätverk och t ... [+]

Muskingum University ger sina studenter med en god teknisk utbildning som innehåller ämnen från ett antal tillväxtområden, inklusive webbverktyg utveckling, nätverk och trådlös kommunikation, animerad grafik, artificiellt liv, och robotik. Samtidigt anser fakulteten avdelning som en liberal arts institution bör ha ett särskilt uppdrag som inkluderar diskussioner om effekterna av denna teknik inom vårt samhälle och runt om i världen.

Student Möjligheter Intern

Nya praktikplatser för datavetenskap studenter inkluderar:

Battelle Labs Datatel IBM NASA forskning

Förutom praktikplatser får eleverna generellt involverade i forskning i samband med två kurser-CPSC 400: Programmering Projekt och CPSC 495: Datavetenskap Seminarium.... [-]

Amerikas förenta stater New Concord
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Muskingum University

Business Management-programmet är ett helt integrerat utbildningsprogram som syftar till att ge studenterna både en mångfacetterad foundation i klassrummet och möjlighet ... [+]

Den Business Management-programmet är en helt integrerad utbildningsprogram som syftar till att ge studenterna både en mångfacetterad foundation i klassrummet och möjlighet för speciella off-campus praktikplatser i näringslivet. Studenter lämnar förberedd för forskarutbildning i nationalekonomi, affärer eller lag och för omedelbar deltagande i näringslivet.

Student Möjligheter Intern

Nya praktikplatser för Business studenter är:

Resurs Systems (New Concord, OH) Empower Media Marketing (Cincinnati, OH) Historiskt Roscoe Village (Coshocton, OH) Enterprise Rent-A-Car (Columbus, OH) Cincinnati Swarm (Professional Arena Football) Den Washington Group (Cleveland, OH) forskning ... [-]
Amerikas förenta stater New Concord
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Muskingum University

Företagsledning Kärnkrav (30 timmar kredit) ... [+]

Företagsledning (48 termin timmar för större)

Företagsledning Kärnkrav (30 timmar kredit)

ACCT 201 Redovisning (3) ACCT 202 Managerial Accounting (3) BUSI 321 Organizational Management (3) BUSI 360 Affärsjuridik (3) BUSI 414 Affärsetik (3) BUSI 420 Information Systems for Business (3) ECON 215 Principer för Mikroekonomi (3) ECON 216 Principer för makroekonomi (3) ECON 325 Statistik (3)

Välj något av följande:

COMM 355 Organisationskommunikation (3) ENGL 202 Business Writing (3)

Business Management Krav (18 timmar kredit)

BUSI 318 Managerial Finance (3) BUSI 326 Finansiell analys & Investment (3) BUSI 341 M... [-]
Amerikas förenta stater New Concord
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Muskingum University

Uppdraget för Miljövetenskap programmet vid Muskingum universitet är att utsätta studenter till en vårdande och tankeväckande akademiska och forskningserfarenhet som komm ... [+]

Uppdraget för Miljövetenskap programmet vid Muskingum universitet är att utsätta studenter till en vårdande och tankeväckande akademiska och forskningserfarenhet som kommer att stimulera ett livslångt och genuint intresse för relationen mellan människan och den naturliga miljön på jorden.

Student Möjligheter Intern

Nya praktikplatser för Miljövetenskap studenter inkluderar:

NSF sponsrade Forskning för studenter (REU) Program - Muskingum studenter har deltagit i en mängd olika REU program på olika universitet studerar miljöfrågor. Exempel är en student som studerade vid Furman University som en del av deras Basin Forskningsprogram och en annan som deltog i University of Delaware s REU programövervaknings vattenprover i Chesapeake Bay-området.... [-]

Amerikas förenta stater New Concord
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Muskingum University

Tre elever vanligen anställda av redovisnings fakultet som elevassistenter. Den elevassistenter klass läxor, kopiera klassouts, periodvis handledare studenter, och ge and ... [+]

Student Möjligheter Intern

Exempel på nya praktikplatser för redovisningsstudenter omfattar:

Holbrook och Manter, CPA (Personal revisor) - Neeman Medical International (Asien) Ltd. (Personal revisor) - Ernst & Young (Abu Dhabi) (Personal revisor) - State Revisor i Ohio (Audit Fellowship Intern) Arbets-

Tre elever vanligen anställda av redovisnings fakultet som elevassistenter. Den elevassistenter klass läxor, kopiera klassouts, periodvis handledare studenter, och ge andra administrativt stöd.

Karriärmöjligheter för Accounting Majors Offentlig Redovisning - Corporate Accounting - Regeringen - Utbildning - Ideell Där Senaste Accounting Majors från Muskingum är Anställd: Ernst och Young - Pricewaterhousecoopers - Ohio State Revisorernas Office - Rea and Associates - Crowe, Chizek and Company Graduate Program ... [-]
Amerikas förenta stater New Concord
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Muskingum University

Ingenjörsvetenskap är ett modernt, multidisciplinärt ingenjörsprogram som syftar till att överbrygga klyftan mellan vetenskapliga upptäckter och produktion av ny teknik. ... [+]

Ingenjörsvetenskap är en modern, multidisciplinärt ingenjörsprogram som syftar till att överbrygga klyftan mellan vetenskapliga upptäckter och produktion av ny teknik. Genom att kombinera en bred bas inom teknik, matematik, naturvetenskap och humaniora med praktisk erfarenhet av att utforma, genomföra och rapportera om verkliga projekt, är en examen i ingenjörsvetenskap väl lämpad att möta den snabbt föränderliga behov och möjligheter inom teknik och vetenskapsrelaterade karriärfält.

Accreditation

ABETThe Engineering Science programmet är ackrediterat av Engineering Ackreditering kommissionen ABET

Affärsidé

Akademiker i ingenjörsvetenskap, fysik och fysik Utbildningsprogram som erbjuds av Institutionen för fysik & Engineering vid Muskingum universitet kommer... [-]

Amerikas förenta stater New Concord
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Muskingum University

Den Math programmet vid Muskingum University är utformad för att skildra matematiken som ett universellt språk av kreativa och kritiskt tänkande och för att möta behoven ... [+]

Den Math programmet vid Muskingum University är utformad för att skildra matematiken som ett universellt språk av kreativa och kritiskt tänkande och för att möta behoven hos dem som avser att undervisa, att göra examen arbete i matematik, och att göra karriär som förlitar avsevärt vid matematiken.

Student Möjligheter forskning

Den primära möjlighet för eleven forskningen är i MATH 495: Matematik Seminarium. Dessutom får eleverna ibland arbetar en-mot-en med lärare i riktade studiesituationer på forskningsämnen.

Honoraries

Studenter som studerar matematik vid Muskingum har möjlighet att ansluta sig till Ohio Zeta kapitlet av Kappa Mu Epsilon Matematik heders. KME är en specialiserad ära samhälle med kapitel i högskolor och universitet som erbjuder en stark matematikprogram. Kapitlen "medlemmar väljs bland studenter av matematik eller närbesläktade områden som uppnår akademisk skillnad. Ungefär sextio tusen studenter har inletts sedan KME grundades 1930.... [-]

Amerikas förenta stater New Concord
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
Campusstudier
Läs mer på svenska