Monmouth College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Monmouth College är en privat, selektiv, bostads-, nationell liberal arts college, som erbjuder majors i naturvetenskap, samhällsvetenskap, konst och humaniora, samt enastående akademisk rådgivning, små, seminarie-stil klasser, varierad praktik och studier utomlands möjligheter, och sommarforskning erfarenheter till tankeväckande, intellektuellt engagerade och ambitiösa studenter.

 • Plats: Monmouth, Illinois, befolkning 9,091
 • Närmaste städer: Quad Cities-Rock Island, Moline och East Moline, Ill .; Davenport och Bettendorf, Iowa- (45 miles); Peoria (65 miles)
 • Inskrivning: 1000 studenter från 22 länder
 • Demografi: 50% män, 50% kvinnor; 91% bor på campus 35% amerikanska minoriteter och internationella studenter
 • Kalender: Semester (två 17-veckors villkor och två 2-veckors Scots-villkor)
 • Utbildningsområden: 35 majors, 42 minderåriga, 17 preprofessionella spår
 • Examensbevis: Bachelor of Arts
 • Student- / fakultetsförhållande: 10: 1
 • Genomsnittlig klassstorlek: 13 (79% av klasserna har färre än 20 studenter)
 • Campus: 112 hektar, inklusive en 33 hektar stor naturreservat / idrottspark och en 6 hektar stor utbildnings trädgård
 • tillhörighet

En selektiv, nationellt rankad högskola

Monmouth är etablerad 1853 av Scotch-Irish Presbyterian-pionjärer, en nationellt rankad bostads-, liberal arts college. Högskolan firar sin historia som en enastående privat högskola dedikerade till excellens i grundutbildning.

Att tro att lika utbildningsmöjligheter borde ges till alla som skulle kunna dra nytta av, Monmouths grundare ignorerade den allmänna konventionen genom att fritt tillåta kvinnor och studenter av färg. På Monmouth campus grundades två av de tidigaste och mest kända broderskapen för kvinnor, Pi Beta Phi och Kappa Kappa Gamma. Monmouth har en framstående militärhistoria och räknar fyra medalj av hedersmottagare bland sina alumner. Det hedrar anda grundarna genom sitt prisbelönta bagpipe band, en registrerad tartan och den vinnande atletiska traditionen i Fighting Scots.

Som en grupp av elever strävar Monmouth efter att skapa och upprätthålla en miljö som är värde-centrerad, intellektuellt utmanande, estetiskt inspirerande och kulturellt varierande. Högskolan integrerar ett fyraårigt program för allmän utbildning med fördjupad studie i det stora och ett stort utbud av samkursutbildning för att främja upptäckten av samband mellan discipliner och större mönster av betydelse. Genom dessa erfarenheter utforskar Monmouth-studenter flera perspektiv på det mänskliga tillståndet och förbereder sig för rika personliga och professionella liv - för ledarskap, medborgarskap och service i ett globalt sammanhang.

Genom observation och deltagande syftar kollegiet att fördjupa elevernas förståelse och uppskattning av den kreativa spänningen som finns bland principerna om demokrati, pluralism, jämlikhet och frihet i denna nation och därutöver.111248_MonmouthSign.jpg

Uppdragsbeskrivning

Som en liberal liberal arts college, vi känner igen den nära relationen mellan fakulteten och studenter att vara grundläggande för vår inlärningsmiljö.

Som en grupp av elever strävar vi efter att skapa och upprätthålla en miljö som är värde-centrerad, intellektuellt utmanande, estetiskt inspirerande och kulturellt mångsidig, och vi står centralt i vårt engagemang för liberal konstutbildning och till varandra.

Vi integrerar ett fyraårigt program för allmän utbildning med fördjupad studie i det stora och ett stort utbud av samkursutbildning för att främja upptäckten av samband mellan discipliner och större mönster av betydelse. Genom dessa erfarenheter hjälper vi våra studenter att utforska flera perspektiv på det mänskliga tillståndet och förbereda sig för rika personliga och professionella liv - för ledarskap, medborgarskap och service i ett globalt sammanhang.

Monmouth College grundades 1853 av banbrytande Presbyterians. Som en campusgemenskap ära vi det arvet och värdesätter den religiösa mångfalden när vi utforskar den andliga dimensionen av mänsklig existens och förhållandet mellan tro och kunskap.

Som både observatörer och deltagare försöker vi fördjupa vår förståelse och uppskattning av den kreativa spänningen som finns bland principerna om demokrati, pluralism, jämlikhet och frihet i vår egen nation och därutöver.

Uttalande

Som en akademisk liberal arts institution finns Monmouth College för att:

 1. Förbered eleverna för rika personliga och professionella liv.
 2. Förbered eleverna för ledarskap, service och medborgarskap i ett globalt sammanhang.
 3. Främja medvetenhet och undersökning av de ibland motsägelsefulla principerna som finns i demokrati, pluralism, jämlikhet och frihet.
 4. Skapa och behålla en inlärningsmiljö som är värde-centrerad, intellektuellt utmanande, estetiskt inspirerande och kulturellt mångsidig. Detta inkluderar:
  1. Att ge studenterna ett fyraårigt generellt utbildningsprogram, en fördjupad studie i huvudämnet och ett stort utbud av medstudier.
  2. Främja upptäckten av kopplingar mellan discipliner och större mönster av betydelse.
  3. Främja en förståelse för ett värdesystem som formas av individuella och kollektiva erfarenheter.
 5. Utforska den andliga dimensionen av mänsklig existens och förhållandet mellan tro och kunskap.
 6. Introducera eleverna till flera perspektiv på det mänskliga tillståndet och främja självmedvetenhet om globala perspektiv både genom läroplanen och genom campuslivet.
 7. Främja och främja intellektuell förfrågan och kritisk analys genom mentorrelationer som kännetecknas av individuell uppmärksamhet.
 8. Utveckla kreativitet och färdigheter i skriftlig och muntlig kommunikation och konstnärligt uttryck.
 9. Förstå metoderna för utredning och uttryck i konster, humaniora, naturvetenskap och samhällsvetenskap.

Platser

Monmouth

Address
East Broadway,700
61462 Monmouth, Illinois, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium