Messiah College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Messias College

Messiah College är en nationellt rankad privat kristen högskola med en studentkropp på 3 305 grund- och doktorander. Messiah ligger i Mechanicsburg, Pa., Bara 12 miles från huvudstaden Harrisburg. Högskolan grundades 1909 av bröderna i Kristuskyrkan. Idag är högskolans trosbas huvudsakligen evangelisk och omfattar studenter och anställda från en mängd olika valörer och kristna tronstraditioner.

Identitetsdeklaration

Messias College är en kristen högskola i den liberala och tillämpade konsten och vetenskapen. Kollegiet är engagerat i en omfamnande evangelisk anda rotad i den kristna kyrkans anabaptistiska, Pietistiska och Wesleyanska traditioner.

Affärsidé

Vårt uppdrag är att utbilda män och kvinnor mot modenhet, karaktär och kristen tro för att förbereda livets liv, ledarskap och försoning i kyrkan och samhället.

Motiveras av ett gemensamt uppdrag

Vårt uppdragsförpliktelse för att utveckla elevernas "modenhet, karaktär och kristen tro" - återspeglar integrationen av vår gemenskaps gemensamma tro på alla aspekter av Messias College-erfarenhet. Denna helhetsbildande modell var den djärva visionen av vår grundare SR Smith för över 100 år sedan och är fortfarande en hörnsten av vår identitet.

De övriga kärnkomponenterna i Messias missionstjänst, ledarskap och försoning är också starkt rotade i samband med vår kristna tro. Vi tjänar inte bara för att det är "rätt sak att göra"; Vi tjänar eftersom Gud kallar oss för att öppna våra hjärtan för de fattiga och behövande och att arbeta för rättvisa, där orättvisor råder. Vi lär oss att tro att Jesus är vårt yttersta exempel på att leda med medkänsla, respekt och kärlek. Och på grund av vår tro är vi tvungna att bygga broar av förståelse och fred för att visa att vi förenar Guds kärlek till andra.

Vår campus

Messiah College ligger i förort, södra centrala Pennsylvania, och ligger på 471 natursköna tunnland. Oavsett om du tar en promenad längs den pittoreska Yellow Breeches creek som går genom campus, lyssnar på en föreläsning i en av våra toppmoderna akademiska byggnader, tittar på ett fotbollsmatch i vårt utomhus sportskomplex, hänger på en konsert i vår studentkår eller helt enkelt njuta av campusens skönhet kommer du vara säker på att känna dig som hemma.

Varför kommer du att känna dig som hemma?

För Messias är det mer än en vacker campus. Det handlar om gästfrihet för hela personen. Besöker du för första gången? Återgår till campus för ditt seniorår? Tar dina morföräldrar till morföräldrars dag? Oavsett vad anledningen, du är alltid hälsad av vänliga ansikten och verkligen hjälpsamma människor som vill ha det bästa för dig.

Skapa en passion för samhället

Vårt campus består av en varierad grupp studenter, personal och lärare. Även om vi alla kommer från olika ställen och bakgrunder, prioriterar vi att vi uppmuntrar meningsfulla relationer över hela vår campusgemenskap.

Medan de sju akademiska byggnaderna, 12 bostadshus / lägenheter, bibliotek och många andra byggnader dedikerade till dyrkan, lärande och studentliv utgör vår fysiska campus, är det mer än 3000 studenter som gör Messias campus blomstrande med att uppfylla vänskap, passion för Kristus och engagemang för akademisk excellens.

Nära till allt

Även om du inte kan berätta av våra natursköna omgivning-Messias campus ligger bara en kort bilavstånd från närliggande storstadsområden. De centrala restaurangerna, gallerierna museer och idrottsanläggningar i huvudstaden Harrisburg ligger bara 15 minuter bort. Och de livliga stadscentrumen Philadelphia, Baltimore, Washington DC och New York City ligger alla inom en 2-3 timmes bilresa. Och när du har upplevt de möjligheter som våra närliggande städer har att erbjuda, kommer vi gärna välkomna dig tillbaka till aktiviteten på vår campus!

Platser

Mechanicsburg

Address
Messiah College see new
link
One College Avenue
Mechanicsburg PA 17055

17055 Mechanicsburg, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium