Läs den officiella beskrivningen

Om Messias College

Messiah College är en nationellt rankad privat kristen högskola med en studentkropp på 3 305 grund- och doktorander. Messiah ligger i Mechanicsburg, Pa., Bara 12 miles från huvudstaden Harrisburg. Högskolan grundades 1909 av bröderna i Kristuskyrkan. Idag är högskolans trosbas huvudsakligen evangelisk och omfattar studenter och anställda från en mängd olika valörer och kristna tronstraditioner.

Identitetsdeklaration

Messias College är en kristen högskola i den liberala och tillämpade konsten och vetenskapen. Kollegiet är engagerat i en omfamnande evangelisk anda rotad i den kristna kyrkans anabaptistiska, Pietistiska och Wesleyanska traditioner.

Affärsidé

Vårt uppdrag är att utbilda män och kvinnor mot modenhet, karaktär och kristen tro för att förbereda livets liv, ledarskap och försoning i kyrkan och samhället.

Motiveras av ett gemensamt uppdrag

Vårt uppdragsförpliktelse för att utveckla elevernas "modenhet, karaktär och kristen tro" - återspeglar integrationen av vår gemenskaps gemensamma tro på alla aspekter av Messias College-erfarenhet. Denna helhetsbildande modell var den djärva visionen av vår grundare SR Smith för över 100 år sedan och är fortfarande en hörnsten av vår identitet.

De övriga kärnkomponenterna i Messias missionstjänst, ledarskap och försoning är också starkt rotade i samband med vår kristna tro. Vi tjänar inte bara för att det är "rätt sak att göra"; Vi tjänar eftersom Gud kallar oss för att öppna våra hjärtan för de fattiga och behövande och att arbeta för rättvisa, där orättvisor råder. Vi lär oss att tro att Jesus är vårt yttersta exempel på att leda med medkänsla, respekt och kärlek. Och på grund av vår tro är vi tvungna att bygga broar av förståelse och fred för att visa att vi förenar Guds kärlek till andra.

Vår campus

Messiah College ligger i förort, södra centrala Pennsylvania, och ligger på 471 natursköna tunnland. Oavsett om du tar en promenad längs den pittoreska Yellow Breeches creek som går genom campus, lyssnar på en föreläsning i en av våra toppmoderna akademiska byggnader, tittar på ett fotbollsmatch i vårt utomhus sportskomplex, hänger på en konsert i vår studentkår eller helt enkelt njuta av campusens skönhet kommer du vara säker på att känna dig som hemma.

Varför kommer du att känna dig som hemma?

För Messias är det mer än en vacker campus. Det handlar om gästfrihet för hela personen. Besöker du för första gången? Återgår till campus för ditt seniorår? Tar dina morföräldrar till morföräldrars dag? Oavsett vad anledningen, du är alltid hälsad av vänliga ansikten och verkligen hjälpsamma människor som vill ha det bästa för dig.

Skapa en passion för samhället

Vårt campus består av en varierad grupp studenter, personal och lärare. Även om vi alla kommer från olika ställen och bakgrunder, prioriterar vi att vi uppmuntrar meningsfulla relationer över hela vår campusgemenskap.

Medan de sju akademiska byggnaderna, 12 bostadshus / lägenheter, bibliotek och många andra byggnader dedikerade till dyrkan, lärande och studentliv utgör vår fysiska campus, är det mer än 3000 studenter som gör Messias campus blomstrande med att uppfylla vänskap, passion för Kristus och engagemang för akademisk excellens.

Nära till allt

Även om du inte kan berätta av våra natursköna omgivning-Messias campus ligger bara en kort bilavstånd från närliggande storstadsområden. De centrala restaurangerna, gallerierna museer och idrottsanläggningar i huvudstaden Harrisburg ligger bara 15 minuter bort. Och de livliga stadscentrumen Philadelphia, Baltimore, Washington DC och New York City ligger alla inom en 2-3 timmes bilresa. Och när du har upplevt de möjligheter som våra närliggande städer har att erbjuda, kommer vi gärna välkomna dig tillbaka till aktiviteten på vår campus!

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Messiah College

Bachelor of Arts (BA) grad i kommunikation på Messiah College hjälper dig att vidareutveckla din kunskap inom det allmänna kommunikationsområdet med flexibiliteten att ta ... [+]

Kommunikation vid Messias College

Bachelor of Arts (BA) grad i kommunikation på Messiah College hjälper dig att vidareutveckla din kunskap inom det allmänna kommunikationsområdet med flexibiliteten att ta kurser i områden av kommunikation som intresserar dig mest.

Att lära sig att tillämpa teorier effektivt och etiskt i ett brett spektrum av kommunikationsspecialiteter, kommer du att studera med den grund som behövs för att bedriva kommunikationsrelaterade jobb eller vidareutbilda dig genom doktorander. Du kommer att lära dig rollen som kommunikation i historien och utforska teori, retorik och interpersonell och tvärkulturell kommunikation, så att du kan behärska olika former av kommunikation - inklusive muntlig, skriftlig, visuell och virtuell. Du kommer också att få förståelse för kommunikationsprocesser bland individer, såväl som inom olika kulturer och samhällen.... [-]

Amerikas förenta stater Mechanicsburg
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Messiah College

Kick din kreativa energi och berättande talanger i hög utrustning genom att driva en digital medieexamen vid Messiah College, en av de främsta privata kristna högskolorna ... [+]

Digital Media på Messiah College

Kick din kreativa energi och berättande talanger i hög utrustning genom att driva en digital medieexamen vid Messiah College, en av de främsta privata kristna högskolorna i USA

Digitala media är ett framväxande område och multimediekommunikationskunskaperna du kommer att utveckla genom våra kärnkurser för den här stora kommer att förbereda dig för att möta den växande efterfrågan på digitala mediaspecialister inom en mängd olika områden.

Digitala medier viktiga kännetecken

Som Digital Media Major på Messiah College kan du:

Fokusera på ett visst område av digitala medier som är av intresse för dig. Ta massor av intressanta valfria eller ytterligare digitala mediekurser. Delta i ett gemensamt digitalt medieprojekt under ditt seniorår. Förbered dig för en karriär som webb-, grafik-, ljud- eller speldesigner; videoredigerare; mobil applikation eller spelprogrammerare; eller gudstjänst. Studera i en av de 40 studier i utlandet som erbjuds av Messias College. Skärpa dina färdigheter i våra studior dedikerade till digital konst, digital video och digitalt ljud och arbeta i det nya Calvin och Janet High Center för tillbedjan och scenekunskap som har toppmodern digital utrustning samt två iMac-labs dedikerade till teater- och musikteknik. Öva dina färdigheter i vårt nya studioutrymme som innehåller ett grönt rum, foley-studio och fullt utrustat kontrollrum. Karriärmöjligheter för digital media majors ... [-]
Amerikas förenta stater Mechanicsburg
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Messiah College

Från klassrum till klädbräda kommer film- och mediekunskapens kandidatexamen att fördjupa dig både i de tekniska och kreativa aspekterna av det växande området film- och ... [+]

Film- och mediekonst på Messias College

Från klassrum till klädbräda kommer film- och mediekunskapens kandidatexamen att fördjupa dig både i de tekniska och kreativa aspekterna av det växande området film- och mediekunskap.

Messias välrenommerade film- och mediekunsprogram ger stora möjligheter till praktik på alla nivåer av medieproduktion och förbereder dig för en karriär inom produktion, screenwriting, regissering, redigering eller filmografi.

Film- och mediekunskapens stora kännetecken

Som film- och mediekonstnär på Messiah College kan du:

Skaffa utbildning i digital produktion och redigering, 16 mm filmproduktion, filmografi, grundläggande styrning, skärmskrivning och avancerade filmskapande tekniker som belysning och ljud. Utforska dokumentärtillverkning, grundläggande specialeffekter och ämnen i nya och digitala media. Våra kursarbeten uppdateras ständigt för att återspegla nya framsteg inom filmindustrin. Skapa dina egna filmer under din tid som student med möjlighet att skärpa den på högskolans årliga humaniora symposium; vid "Splice", den årliga juried studentfilmfestivalen; eller till och med skicka till lokala och nationella festivaler för övervägande. Använd vår nya 1,740 kvadratmeter medellabellanläggning i Hostetter Chapel, vilka funktioner och ändlös golvgrön skärm (samt flera bärbara gröna skärmar). ett kontrollrum en Foley ljudstudio som innehåller en ljudkiosk, Foley-pits (för att sätta in olika material inuti och skapa ljud), en stor bildskärm, mikrofoner och en datorstation med Pro-verktyg och ljudblandningsutrustning; och ny utrustning - inklusive HD-kameror och kameror med filmkvalitet som Blackmagic och RED Epic (samma kamera som används för att filma "The Hobbit"). Lär dig av fakultetsmedlemmar som är professionella inom film- och mediekonstindustrin. Karriärmöjligheter för film- och mediekunskaper ... [-]
Amerikas förenta stater Mechanicsburg
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Messiah College

Ringer alla oberoende tänkare som har ett intresse för det offentliga livet och en oro för social rättvisa. ... [+]

Politik och internationella relationer på Messias College

Ringer alla oberoende tänkare som har ett intresse för det offentliga livet och en oro för social rättvisa.

Som en politik och internationella förbindelser som är viktiga på Messiah College, en högst rankad Pennsylvania Christian College, kommer du att fördjupa dig bland studenter och lärare som är energiserade av några av de samma saker som driver dig: politiska kampanjer, val, diplomati, internationella angelägenheter folkhälsa, invandring, miljö och rasrelationer.

Politiken och internationella relationerna stora erbjuder ett starkt akademiskt program som kommer att göra dig konkurrenskraftig på jobbet eller på grundskolan. Medan du kanske brukar tänka på statsvetenskap som förberedelse för en karriär i det offentliga ämbetet ser vi det som disciplin som förbereder dig grundligt för att komma in på en mängd olika områden, inklusive regering, företag, utbildning, kommunikation, lag och många andra.... [-]

Amerikas förenta stater Mechanicsburg
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

Messiah College

Om du tänker kreativt och kritiskt att lösa komplexa problem uppskattar dig, och du trivs bara med att arbeta med teknik, då kan Messias högskolas dator- och informations ... [+]

Dator- och informationsvetenskap vid Messias College

Om du tänker kreativt och kritiskt att lösa komplexa problem uppskattar dig, och du trivs bara med att arbeta med teknik, då kan Messias högskolas dator- och informationsvetenskapliga huvudämne vara rätt för dig.

Efterfrågan på kvantitativa, tekniska tänkare som har en dator- och informationsvetenskaplig grad är stark och kommer att fortsätta att växa. I kandidatexamen i datavetenskap och informationsvetenskap, tar du klasser inom områden som dataprogrammering, databaser, systemanalys och designapplikationer för att utveckla de tekniska färdigheter som du behöver för att säkra ett jobb inom datavetenskap och informationsvetenskap.... [-]

Amerikas förenta stater Mechanicsburg
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Messiah College

Sätt ditt sinne, hjärta och händer till jobbet som huvudämne vid Messias College. Genom biologiprogrammet ska du inte bara studera skapandet utan också skaparen, integrer ... [+]

Biologi vid Messiah College

Sätt ditt sinne, hjärta och händer till jobbet som huvudämne vid Messias College. Genom biologiprogrammet ska du inte bara studera skapandet utan också skaparen, integrera din kunskap om biologi med din kristna tro.

Messias College Bachelor of Science (BS) i biologi erbjuder dig en stark grund för kärnbiologi kurser och möjlighet att fokusera på ett visst intresseområde genom biomedicinska, cellulära, ekologiska, generella och organisma biologiska koncentrationer.

Biologiska viktiga kännetecken

Som en biologi stor vid Messias College, kommer du att kunna:

Få förstahands erfarenhet med hjälp av ett scanningelektronmikroskop, däggdjursvävnadsodlingsanläggningar och molekylärbiologitekniker inklusive polymeraskedjereaktion (PCR), tillsammans med annan sofistikerad utrustning för att analysera kulturer och manipulera molekyler. Tjäna en undervisning certifiering i biologi med minimal extra kurs. Ta kurser i den biomedicinska koncentrationen som kommer att förbereda dig för läkarskola. Delta i resekurser eller riktade studier. Delta i offentliga evenemang om vetenskap och tro. Genomföra malaria / AIDS-forskning vid Macha Mission Hospital i Zambia i samarbete med Johns Hopkins. Karriärmöjligheter för biologi majors ... [-]
Amerikas förenta stater Mechanicsburg
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Messiah College

Är du ute efter en karriär inom finansiell planering eller kapitalförvaltning, aktieforskning, statsskatt, investment banking eller företags finansiell planering? Då kan ... [+]

Finans Major vid Messias College

Är du ute efter en karriär inom finansiell planering eller kapitalförvaltning, aktieforskning, statsskatt, investment banking eller företags finansiell planering? Då kan finansiell stor vara den perfekta passformen för dig!

Finans Bachelor of Science (BS) på Messiah College, en av de främsta privata kristna skolorna i USA, fokuserar på praktisk tillämpning av finansteori med särskiljande, state-of-the-art tekniker. Dessa tekniker kommer unikt att förbereda och utrusta dig för att vara en effektiv ledare inom finansområdet och att påverka världen för Kristus. Centrerad kring Ralph S. Larsen Finance Lab (kommer augusti 2017!) Innehåller programmet många möjligheter till praktisk erfarenhet av företagsfinansiering och investeringshantering, inklusive deltagande i Student Investment Club som aktivt köper och säljer värdepapper i sin förvaltning av en portfölj värderad till över 275 tusen dollar.... [-]

Amerikas förenta stater Mechanicsburg
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Messiah College

I Messias får du "göra" marknadsföring genom vår flexibla läroplan genom att skriva riktiga marknadsplaner, tillhandahålla forskningstjänster för företag och även delta i ... [+]

Marknadsföring på Messiah College

I Messias får du "göra" marknadsföring genom vår flexibla läroplan genom att skriva riktiga marknadsplaner, tillhandahålla forskningstjänster för företag och även delta i försäljningskomponenten för marknadsföring.

Som marknadschef på Messiah College utvecklar du möjligheten att använda dina kritiska tänkande färdigheter och kreativitet för att förbereda marknadsföringsplaner och utveckla reklamkampanjer och tillhandahålla forskningstjänster för lokala ideella organisationer. Campusorganisationer kan till och med fråga dig att använda din utvecklande marknadsföringsförmåga för att samla in information och att främja sin verksamhet. Du lär dig att identifiera etiska frågor relaterade till marknadsföring och att formulera personliga svar som speglar ditt engagemang för kristna principer.... [-]

Amerikas förenta stater Mechanicsburg
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Messiah College

Förbered dig på att bli certifierad revisor ange det ekonomiska, företagande, personliga eller skatteberättigade fältet; eller genomföra revision - allt inom kristen pers ... [+]

Redovisning vid Messiah College

Förbered dig på att bli certifierad revisor ange det ekonomiska, företagande, personliga eller skatteberättigade fältet; eller genomföra revision - allt inom kristen perspektiv.

Som en högskoleexamen i Messias College kommer du att vara i hög efterfrågan av offentliga redovisningsföretag och nationella företag, liksom småföretag. I själva verket, som mer än 70 procent av våra utexaminerade, kanske du ens hittar dig själv att acceptera ett jobbbjudande tidigt på ditt seniorår.

Varför studera redovisning?

Som huvudbok för redovisning kommer du att utveckla kompetenser som är nödvändiga för att upprätthålla, granska och inspektera de finansiella rapporterna för individer och företag. Du kommer också att lära dig de färdigheter som krävs för att förbereda finansiella rapporter och skatterapporter. Öppna bara ditt favoritjobbsökbräda och hitta en lång lista över arbetsmöjligheter för revisorer. Nationwide, stora företag och offentliga redovisningsföretag, såväl som småföretag och privatpersoner, speglar denna efterfrågan på utbildade revisorer.... [-]

Amerikas förenta stater Mechanicsburg
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Messiah College

Har du en önskan att tillämpa dina matematiska färdigheter på affärsapplikationer? Som en aktuarvetenskaplig huvudämne vid Messias College, förbereder du dig för arbete i ... [+]

Aktuariell vetenskap på Messias College

Har du en önskan att tillämpa dina matematiska färdigheter på affärsapplikationer? Som en aktuarvetenskaplig huvudämne vid Messias College, förbereder du dig för arbete inom aktuarvetenskapsområdet samtidigt som du förenar tro och disciplinär kompetens på unika och utmanande sätt.

Den aktuarvetenskapliga kandidatexamen vid Messiah College, en av de främsta privata kristna skolorna i USA, förbereder matematiskt begåvade studenter som är intresserade av affärsapplikationer för arbete inom aktuarvetenskapsområdet. Hitta sätt att hantera risk med en kombination av starka analytiska färdigheter, företagskunskaper och förståelse för mänskligt beteende. Studenterna demonstrerar förmågan att skicka två professionella tentor inom områden som omfattas av kurs och få de tre möjliga VEE-poängen (Verifiering genom pedagogisk erfarenhet) . Detta program utmanar eleverna att tänka på hur deras arbete kan tjäna kungariket när de går in på aktuarmarknaden.... [-]

Amerikas förenta stater Mechanicsburg
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Messiah College

Utforma ett anpassat studieprogram från fyra olika koncentrationer inom företagsekonomi-entreprenörskap, personalhantering, ledarskap och teknik och operationshantering. ... [+]

Företagsekonomi vid Messiah College

Utforma ett anpassat studieprogram från fyra olika koncentrationer inom företagsekonomi-entreprenörskap, personalhantering, ledarskap och teknik och operationshantering.

Som företagsekonomi vid Messias College ska du utforma ett anpassat studieprogram som accentuerar var, varför och hur du väljer att tänka och tro att använda. Vi erbjuder många olika spår för att förbereda dig för olika yrkesroller och på alla möjliga intressanta platser runt om i världen.

Företagsekonomi stora kännetecken

Som företagsekonomi vid Messias College kan du:

Studie i ett program som heter # 1 Bäst Business Degree Program för 2017 av Christian Universities Online. Resa till Europa och Ryssland med International Business Institute. Gå med i Business Club, där eleverna kan delta i en etisk kursstudiekonkurrens. Delta i Messias egen Impact Venture Challenge - en affärsplankonkurrens dedikerad till att utforska innovativa lösningar på kritiska konsekvensområden som möter samhället. Lär dig hur man investerar och tjänar vinst genom Investment Club, en praktisk laboratorieupplevelse som skapar en inkomstström som ger finansiering till studentorganisationer. Delta i praktikplatser, som förvandlar arbetslivserfarenhet till lärande möjligheter och kopplar samman klassrumsteorin och den "verkliga världen". Välj en av flera specialintressen i finansspåret, såsom ekonomisk analys, personlig ekonomisk planering, beskattning, investeringar, finansiell kontroll och ekonomisk ekonomi. Studera tjänarnas ledarskap, kön och kulturella skillnader och ledarskap i ledarskapet. Karriärmöjligheter för företagsledning majors ... [-]
Amerikas förenta stater Mechanicsburg
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Messiah College

Den internationella affärsverksamheten är utformad för att förbereda dig för att vara en global affärspersonal. I dag blir organisationer av alla slag alltmer kopplade ö ... [+]

Internationellt företag på Messiah College

Den internationella affärsverksamheten är utformad för att förbereda dig för att vara en global affärspersonal. Idag blir organisationer av alla slag alltmer kopplade över hela världen. Internationellt företag är en term som används för att beskriva någon organisatorisk verksamhet (t.ex. köp, försäljning, partnering, påverkan etc.) som sker över internationella gränser. Med tillämpning inom ett brett spektrum av branscher utvecklar du en rad specialkunskaper som du kan använda och ta med dig, var som helst.

Internationella affärer större kännetecken

Messias College är en erkänd ledare inom högre utbildning när det gäller att utveckla en global tankegång bland högskoleexamen. Vår International Business Major erbjuder en oöverträffad möjlighet för studenter att förbereda sig för framgång på detta område. Som en internationell affärsverksamhet kommer du att kunna:... [-]

Amerikas förenta stater Mechanicsburg
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Messiah College

Utveckla dina kreativa färdigheter när du förbereder dig för en spännande karriär som konstnär i vårt ackrediterade program! ... [+]

Studio Art (BA eller BFA) på Messiah College

Utveckla dina kreativa färdigheter när du förbereder dig för en spännande karriär som konstnär i vårt ackrediterade program!

Kandidatexamen är avsedd för studenter som vill uppleva en bred liberal artsutbildning med inriktning mot bildkunst. Bachelor of Fine Art (BFA) är utformad för studenter som vill maximera studietillverkningen, särskilt för dem som överväger att sträva efter en doktorsexamen. Medan den behåller mycket av BA: s liberal artsbredd, ligger fokus på studieträning och teori.

Studio art stora särdrag

Som en studiokonst vid Messias College kan du:

Lär dig av noterade konstnärer genom våra besökande konstnärer och föreläsare varje termin. Studera med fakulteter som övar konstnärer och har haft sitt arbete i utställningar och publikationer över hela landet och över hela världen och med en konsthistoriker som har arbetat i stora museer och publicerats i stor utsträckning. Visa dina kreativa verk regionalt. Visa ditt arbete på vår årliga juried student art exhibition. Var väl förberedd för grundskolan (BFA-programmet). Ha möjlighet att delta i en praktik. Delta i avdelningen för hedersprogram och / eller självständig studie. möjligheter till fördjupad forskning och studier. Bygg en solid karaktär av kreativt arbete för att förbereda din toppstenskonstutställning. Som senior har ett eget studioutrymme i Frey Hall seniorstudior. Ta vår årliga fälttur till en stor amerikanska stad för att utforska museer och gallerier. Karriärmöjligheter för studiekonst majors ... [-]
Amerikas förenta stater Mechanicsburg
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Messiah College

Messias state-of-the-art undervisningslaboratorier och teknik och utrustning för forskningskvalitet lockar några av landets ljusaste unga män och kvinnor. ... [+]

Kemi vid Messias College

Messias state-of-the-art undervisningslaboratorier och teknik och utrustning för forskningskvalitet lockar några av landets ljusaste unga män och kvinnor.

Undersök världen runt dig samtidigt som du lär dig mer om dig själv och din Skapare. Kemi huvudet vid Messiah College, en av de främsta privata kristna högskolorna i USA, lägger särskild vikt vid integrationen av kunskap och metoder för vetenskap med vilken kristen tro lär oss om människor och deras roll i universum. Källan är ofta kallad "centralvetenskap", beroende av teori från matematik och fysik och informerar sedan om olika områden som ekologi, jordbruk, medicin, molekylärbiologi, genetik, geologi och matvetenskap.... [-]

Amerikas förenta stater Mechanicsburg
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Messiah College

Med en Bachelor of Arts (BA) eller Bachelor of Science (BS) grad i psykologi från Messiah College, en högst privata kristna högskola i USA, kommer du att vara väl förbere ... [+]

Psykologi vid Messiah College

Med en Bachelor of Arts (BA) eller Bachelor of Science (BS) grad i psykologi från Messiah College, en högst privata kristna högskola i USA, kommer du att vara väl förberedd för karriär inom psykologi eller att arbeta mot en magisterexamen. Samtidigt som du tjänar din kandidatexamen i psykologi, kan du också välja en minderårig, driva en dubbelmajor, studera utomlands eller slutföra flera praktikplatser.

Som psykologi huvudämne, väljer du från en Bachelor of Arts eller Bachelor of Science psykologi examen. BA bereder dig för psykologi på grundnivå och grundskola. Du kan också välja att lägga till den kliniska koncentrationen på din BA-grad för att förbereda dig för att bli en rådgivare eller praktikrådgivningspsykologi. BS-graden kan vara det rätta valet för dig om du är intresserad av att arbeta inom ett område med psykologi som har en starkare tonvikt på vetenskap och matematik.... [-]

Amerikas förenta stater Mechanicsburg
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Messiah College

Bli en tekniskt kompetent, effektiv analytisk tänkare som skapar verkliga ingenjörslösningar genom vårt topprankade, ABET-ackrediterade program för kandidatexamen i ingen ... [+]

Engineering vid Messiah College

Bli en tekniskt kompetent, effektiv analytisk tänkare som skapar verkliga ingenjörslösningar genom vårt topprankade, ABET-ackrediterade program för kandidatexamen i ingenjörsvetenskap (BSE).

Messias är den enda privata kristna högskolan i landet med ett ABET-ackrediterat grundutbildningsprogram som erbjuder vår unika mix av sex typer av ingenjörskoncentrationer. Du kan välja att koncentrera dig inom biomedicinsteknik, civilingenjör, datorteknik, elteknik, miljöteknik eller maskinteknik. Och under de senaste fem åren har Messiah College rankats som ett "Bästa Grundutbildningsprogram" i USA, av US News and World Report. Enligt 2017 rankningar var Messias # 55 av 200 program nationellt.... [-]

Amerikas förenta stater Mechanicsburg
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Messiah College

En examen i biokemi från Messias College förbereder dig för en mängd spännande karriärer som medicin, apoteksfält, allierade hälsoområden, rättsmedicin, laboratoriearbete ... [+]

Biokemi vid Messiah College

En examen i biokemi från Messias College förbereder dig för en mängd spännande karriärer som medicin, apoteksfält, allierade hälsoområden, rättsmedicin, laboratoriearbete, forskning och mer. Om du är intresserad av en karriär inom ett av dessa områden, är Messias högskolas biokemiämne en bra passform för din högskolupplevelse.

Som ett program som godkänts av American Chemical Society, erbjuder avdelningen en rigorös utbildning inom alla ämnesområden inom kemi och biokemi, vilket ger dig de intellektuella, experimentella och kommunikativa färdigheter som krävs för att förberedas som vetenskaplig professionell.

Biochemistry stora kännetecken ... [-]
Amerikas förenta stater Mechanicsburg
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Messiah College

Om du spelar eller sjunger musik för en publik är ditt karriärmål, så är en musikprestation från Messias College berömda musikprogram definitivt ett steg i rätt riktning. ... [+]

Musikprestation på Messiah College

Är du redo att bli en framgångsrik musikalisk artist?

Om du spelar eller sjunger musik för en publik är ditt karriärmål, så är en musikprestation från Messias College berömda musikprogram definitivt ett steg i rätt riktning. Vid Messias utvecklar du den tekniska kompetensen att utmärka dig i ditt föredragna område av musikaliska performance-instrumental eller vocal-och förvärva praktiska, personliga och entreprenörsförmåga som krävs för en framgångsrik musikkarriär i det 21: a århundradet.

Musikprestanda stora kännetecken

Som en musikprestation som är viktig vid Messias College, kommer du att kunna:

Kompleta kurser som inkluderar ökade timmar för privat studie på ett valt instrument. Få instrumentspecifik instruktion i pedagogik och litteratur. Utför två fullständiga skäl, bygg en stark bas av repertoar och få viktiga erfarenheter på scenen. Utför i olika College-musikaliska ensembler, inklusive vindsemble, konsertkör, symfoniorkester, jazzensemble, symfoniska vindar, operaverkstad och kammersemble. Karriärmöjligheter för musikuppträdande majors ... [-]
Amerikas förenta stater Mechanicsburg
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

A falcon's eye view of Messiah College

2017 Move-In Day at Messiah College