Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Maryville College

Maryville College är idealiskt beläget i Maryville, Tenn., Mellan Great Smoky Mountains National Park och Knoxville, statens tredje största stad. Maryville College är känt för att erbjuda sina studenter en noggrann och mycket personlig erfarenhet, en nationellt rankad institution för högre utbildning som framgångsrikt förenar liberalkunsten och professionell förberedelse i partnerskap med andra. Maryville grundades 1819 och är den 12: e äldsta högskolan i söder och upprätthåller en anslutning till presbyterianskyrkan (USA). Totala anmälan till hösten 2016 är 1,198.

Uppdragsbeskrivning

Maryville College förbereder eleverna för liv av medborgarskap och ledarskap som vi utmanar var och en att söka efter sanning, växa i visdom, arbeta för rättvisa och ägna ett liv av kreativitet och service till världens folk.

Identitetsdeklaration

Maryville College är en grundutbildning, liberal konst, bostadsgemenskap av tro och lärande rotad i Presbyterian / Reformed tradition som serverar studenter i alla åldrar och bakgrund.

Redogörelse för syftet

Maryville College är en liberal konst, kyrkorelaterad högskola. Det strävar efter att vara ett instrument för befrielse och tillväxt för vuxna i alla åldrar. Genom sin läroplan bekräftar högskolan de fortsatta värdena för ett brett spektrum av studier inom humaniora, vetenskap och konst. För att undvika smal specialisering syftar högskolan till att förbättra karriärmöjligheter och utveckla en sann känsla av kallelse.

För att förbereda eleverna för en värld av osäkerhet och påskyndande förändring syftar kollegiet till att stimulera en ändamålsenlig förfrågan, uppmuntra analytiskt tänkande och effektivt uttryck, att främja diskriminerande estetisk smak och sund bedömning, för att ge möjlighet att utveckla personliga värderingar och att vårda djupet oro för personer som leder till konstruktiva åtgärder. Maryville College grundades av ledare för den presbyterianska / reformerade traditionen, och är relaterad till presbyterian kyrkan USA i ett frivilligt förbund. I en atmosfär av frihet och känslighet vittnar Maryville College om Guds uppenbarelse i Jesus Kristus som utmanar alla människor att söka efter sanningen, arbeta för rättvisa, utveckla visdom och bli kärleksfulla personer. Fortsatt i denna vitala tro anser kollegiet att det måste lyssna uppmärksamt och ödmjukt mot alla mänskliga röster så att det kan höra Guds kall, oavsett hur Gud kan tala.

Maryville College är i huvudsak ett samhälle för lärande. Denna gemenskap omfattar personer med olika intressen, bakgrunder, övertygelser och nationaliteter. Fakulteten, som en grupp forskare som arbetar för att bevara och främja kunskap, betonar effektiv undervisning och uppmuntrar till stödjande relationer med studenter. Eleverna utmanas att växa i akademisk kompetens, personlig och social mognad och andlig skönhet och engagemang. I en sådan atmosfär av öppenhet och omsorg bildas varaktiga vänskap. Genom att ta hand om andra på campus och bortom, dela äkta oro för världen och arbeta för att uppfylla kollegans syfte, regissörer, administration, personal, fakulteter och studenter strävar efter att bygga och stärka det mänskliga samhället.

Uttalande av ändamål antagen april 1980

Vision för mångfald

Maryville College of Purpose upprättar ett engagemang för mångfald:

" Maryville College är i huvudsak ett samhälle för lärande. Denna gemenskap omfattar personer med olika intressen, bakgrunder, övertygelser och nationaliteter. "

Högskolan har en framstående historia för att bekräfta mångfalden som nödvändig för högre utbildning. Den första kvinnan som tog examen från college i Tennessee fick en Maryville College grad. Högskolan var bland de första som utbildade afroamerikaner och ledde slutet på 1800-talet för att upprätthålla rasintegration i högre utbildning i staten. Högskolan har andra långvariga åtaganden gentemot mångfalden som inkluderar internationell utbildning, att ta itu med de döva samhällenas bekymmer och utbilda studenter från södra Appalachia. Men Maryville College erkänner också början på det tjugoförsta århundradet som ett fönstret till möjligheter att ta itu med nya och fortsatta utmaningar av mångfald i lokala, nationella och globala miljöer. Dessa utmaningar innefattar ras och tvärkulturella relationer, frågor om kön och mänsklig sexualitet, dialog och konflikt inom och över religiösa troar och mångfald i högskolans fakultet, personal och studenter.

Närvaron av en mångsidig utbildningsgrupp ger möjligheter att uppfylla ett åtagande om demokratiskt medborgarskap. Exponering för andra människors idéer, kulturer och värderingar gör att alla medlemmar i lärande samhället kan växa intellektuellt, andligt och emotionellt. Mångfald ökar lärandet eftersom det erkänner alla människors inneboende värde. Det motiverar eleverna att upptäcka prestationer och traditioner för närliggande och avlägsna kulturer, för att mer uppskatta sitt eget arv och att utveckla större självmedvetenhet. Lika viktigt är att mångfald underlättar kritisk utredning om de historier, antaganden och beteenden som tjänar till att marginalisera vissa medlemmar i våra lokala och globala samhällen. Därav uppmuntrar mångfald eleverna att utveckla den intellektuella agility och känsligheten för att ompröva långsiktiga antaganden om andra efter noggrant att lyssna på eller observera uttrycket av olika realiteter. Även om en sådan undersökning kan avslöja motsägelser och åberopa starka känslor, kan dialogen som främjas av mångfald utöka kritiskt tänkande, medkänsla och ödmjukhet.

Maryville College motiveras av de pedagogiska fördelarna med mångfald, försöker skapa en säker och civil miljö som uppmuntrar till medvetenhet om, nyfikenhet och respekt för dem vars insikter och erfarenheter kommer från olika traditioner. Högskolan strävar efter att främja tvärkulturellt samarbete och bjuda in nya röster för att utöka lärlingsgemenskapen. Att erkänna det kritiska engagemanget med mångfald kräver att personlig erfarenhet, fakultet, personal och elever uppmuntras att utforska mångfalden i läroplaner och medstudier som de lär sig om och fira den rika variationen av mänskliga gåvor. Gemenskapsledamöter ansluter sig till olika grupper för att njuta av stöd, öka kunskapen, få nya perspektiv och öppna möjligheter till möjligheter genom sociala åtgärder. Genom design lovar medlemskap i Maryville College community interaktion med olika människor, perspektiv och idéer.

Uttalande om icke-diskriminering

Maryville College diskriminerar inte på grund av ras, färg, kön, etniskt eller nationellt ursprung, religion, sexuell läggning, ålder, funktionshinder eller politisk övertygelse när det gäller utbildningsmöjligheter och fördelar.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

BA

Maryville College

Läroplanen i biologi ger studentens sunda förberedelser inom de stora områdena biologisk vetenskap och tillåter koncentration i specialområden av särskilt intresse. ... [+]

Biologi

STUDIEPROGRAM:

BA i biologiBS i biologiBiologi för lärarlicensMindre i biologiUndersökning av nyutexaminerade från naturvetenskapsavdelningen

83% har tjänat en avancerad examen eller bedriver en.

98% sa att MC förberedde dem "väldigt bra" eller "väl" för doktorandstudier.

95% sa att de skulle välja MC igen för sin grundutbildning.

Varför studera biologi vid MC?

Läroplanen i biologi ger studentens sunda förberedelser inom de stora områdena biologisk vetenskap och tillåter koncentration i specialområden av särskilt intresse. Fältstudie i närliggande berg och sjöar och möjlighet till forskning genom Oak Ridge Associated Universities och National Laboratories som Argonne, Jefferson och Oak Ridge kompletterar läroplanen.... [-]

Amerikas förenta stater Maryville
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maryville College

Computing driver innovation inom vetenskapen, alltifrån det mänskliga genomprojektet till AIDS-vaccinforskning för miljöövervakning och skydd ... [+]

Datavetenskap

STUDIEPROGRAM:

BA i datavetenskapMindre i datavetenskapMindre i AnalyticsVarför studera datavetenskap vid MC?

Computing driver innovation inom vetenskapen, alltifrån det mänskliga genomprojektet till AIDS-vaccinforskning för miljöövervakning och skydd. Det är en disciplin som berör nästan allt vi gör. Datavetenskap utvecklar grundkompetens för att sätta upp en succé, oavsett var sin karriärväg leder. Vid Maryville College lär sig datavetenskapsstuderande att använda matematisk och beräkningstänkande för att lösa verkliga problem genom att kombinera kunskaper i programmering med systemförståelse. Många olika möjligheter väntar på våra studenter - vi välkomnar er att börja din väg med oss!... [-]

Amerikas förenta stater Maryville
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maryville College

Är du redo att resa världen? Klar för att uppleva livet i främmande kulturer? Klar för att ta itu med utmaningarna i den moderna globala verksamheten? Alla affärer idag ä ... [+]

Internationell verksamhet

STUDIEPROGRAM: BA i International Business

Varför studera International Business på MC?

Är du redo att resa världen? Klar för att uppleva livet i främmande kulturer? Klar för att ta itu med utmaningarna i den moderna globala verksamheten? Alla affärer idag är globala eller åtminstone drabbade av globala händelser. Därför är det globalt tänkt att lära sig att navigera i dagens konkurrenskraftiga näringsliv. Du kommer att vara nedsänkt i en läroplan som kräver att du tillbringar minst en heltidsemester utomlands i ett av mer än 100 länder och att studera och förhoppningsvis bli flytande på ett främmande språk. Du studerar också internationell politik, ekonomi, historia, religion och kultur samt alla affärsgrunderna för redovisning, ekonomi, ledning och strategi. Du kommer att bilda nära relationer med fakulteten som bott och arbetat utomlands, reste mycket och vem kan berika din utbildning genom projektbaserad inlärning, praktisk tillämpning och ovärderliga kontakter. Vår International Business Major möter efterfrågan på kandidater med en global mentalitet som är kunnig, högkvalificerad och erfaren.... [-]

Amerikas förenta stater Maryville
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maryville College

Beläget i det nya Clayton Center for the Arts, erbjuder Maryville College Music Department ett omfattande, NASM-ackrediterat musikläroplan inom den hyllade Maryville Coll ... [+]

musik

STUDIEPROGRAM:

BA i musikBM i musikteori-kompositionenBM i musikutbildning, Vocal EmphasisBM i musikutbildning, instrumentell inriktningBM i Performance, Voice - Mindre i musikVarför studera musik på MC?

Beläget i det nya Clayton Center for the Arts, erbjuder Maryville College Music Department ett omfattande, NASM-ackrediterat musikläroplan inom den hyllade Maryville College liberal arts experience. National Association of Music Schools är en organisation av skolor, konservatorier, högskolor och universitet med cirka 650 ackrediterade institutionella medlemmar. Det fastställer nationella standarder för grundutbildning och examen och andra behörighetsuppgifter för musik och musikrelaterade discipliner, och ger hjälp till institutioner och individer som arbetar med konstnärlig, vetenskaplig, pedagogisk och annan musikrelaterad verksamhet. Studenter på Maryville College kommer att få expertinstruktion inom musikteori, musikhistoria och prestanda. Våra fem musikmajor, Bachelor of Arts in Music, Kandidatexamen i musik i musikutbildning (Koral), Musikkandidat i musikutbildning (Instrumental), Kandidatexamen i musik i vokalprestation, Kandidatexamen i musik i teori och komposition , Ger riklig förberedelse och flexibilitet för utövandet av karriär som involverar musik eller forskarskola.... [-]

Amerikas förenta stater Maryville
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maryville College

Major i psykologi erbjuder en bred grund för förståelsen av beteende och mentala processer. Med fokus på mänskligt beteende och kognition får studenterna i huvudrollen fö ... [+]

Psykologi

STUDIEPROGRAM:

BA i psykologiBA i psykologi rådgivning spårMindre i psykologiMindre i AnalyticsVarför studera psykologi vid MC?

Varför gör folk vad de gör? Hur lär och lär barn sig? Hur bildar fördom och under vilka omständigheter är människor mer benägna att hjälpa varandra? Dessa är bara ett urval av frågor som psykologins fält försöker svara på. Major i psykologi erbjuder en bred grund för förståelsen av beteende och mentala processer. Med fokus på mänskligt beteende och kognition får studenterna i huvudrollen förståelse för individuella skillnader, gruppbeteende och miljöpåverkan och sociala faktorer. Vi ger eleverna de verktyg som behövs för vetenskaplig studie av beteende och förmågan att koncentrera kursen på områden av särskilt intresse, samtidigt som man får den nödvändiga bredden på sociala, kognitiva, utvecklings- och kliniska områden.... [-]

Amerikas förenta stater Maryville
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maryville College

Statsvetenskapliga (PLS) major på Maryville College förbereder dig för karriär inom en mängd regerings-, diplomat-, icke-statliga, media och juridiska områden. ... [+]

StatsvetenskapVarför studera statsvetenskap vid MC?

Skulle du vilja jobba för en amerikansk politisk kampanj? Vill du lära dig mer om globala politiska problem och utforska lösningar på några av världens största sociala problem genom deltagande i den internationella Hult-priskonkurrensen? Vill du ta USA och internationella förskolakurser från fakulteten som regelbundet reser utomlands och har arbetat som likviditetsbaserade politikanalytiker, internationella valobservatörer och dokumentärfilmtillverkare?

Statsvetenskapliga (PLS) major på Maryville College förbereder dig för karriär inom en mängd regerings-, diplomat-, icke-statliga, media och juridiska områden. Arbetar med professorer med yrkeserfarenhet i Washington DC och över två dussin nationer runt om i verk, lär PLS stora studenter om politiska processer, institutioner och teorier som styr regeringarna runt om i världen. De lär sig också hur sociala och ekonomiska faktorer i dessa länder påverkar det dagliga arbetet i regeringen.... [-]

Amerikas förenta stater Maryville
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maryville College

Är du redo att göra skillnad i studentens liv? Maryville College huvudämne i undervisningen engelska som andraspråk (TESL) förbereder dig att arbeta med prekindergarten g ... [+]

Engelska som andraspråk - Undervisning

STUDIEPROGRAM: BA i undervisning i engelska som andraspråk (ESL) för lärarlicens

Varför studera undervisning engelska som andra språk vid MC?

Är du redo att göra skillnad i studentens liv? Maryville College huvudämne i undervisningen engelska som andraspråk (TSEL) förbereder dig att arbeta med prekindergarten genom tolvtaliga språklärare. Studier betonar lingvistik, andra språkförvärv, språkutvecklingens psykologi och de pedagogiska färdigheter som behövs för att få effekt på unga engelska elever. Med ett krav på mindre på ett främmande språk kommer du bättre att förstå processen att lära sig ett språk, vilket hjälper dig att ansluta till dina elever.... [-]

Amerikas förenta stater Maryville
September 2020
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

BSc

Maryville College

I Big Data-åldern har flera data skapats under de senaste två åren än i hela mänsklighetens historia. Affärsanalytiker tolkar och analyserar dessa data med målet att förb ... [+]

Business Analytics

Studieprogram: BS i Business Analytics; Mindre i Analytics

Varför studera Business Analytics på MC?

I Big Data-åldern har flera data skapats under de senaste två åren än i hela mänsklighetens historia. Affärsanalytiker tolkar och analyserar dessa data med målet att förbättra företag och organisationers funktion. Dessa yrkesverksamma är anställda överallt från Fortune 500-företag till sjukhus, ideella organ och statliga organisationer. Framgångsrika affärsanalytiker har en unik kombination av domänkunskaper och en solid grund i matematik, statistik och datavetenskap.

Major i Business Analytics presenterar ett kreativt och solidt balans mellan matematiska tekniker och affärsapplikationer och ger flexibilitet för att tillgodose olika studenters bakgrunder och intressen. Utbildad i Maryville College starka liberal arts läroplan, kan utexaminerade av programmet möta de många utmaningarna i dagens datastyrda affärsmiljö. Programmet syftar till att skapa experter som förstår de komplexa problem som organisationerna står inför. samla, organisera och analysera data från olika källor; föreslå realistiska lösningar baserade på solid matematisk resonemang och kommunicera fynd till en mängd olika publikgrupper.... [-]

Amerikas förenta stater Maryville
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Maryville College

The Exercise Science Major ger en utmanande pedagogisk upplevelse för studenter som önskar utöva hälso- och fitness karriärer och vidareutbilda sig på forskarnivå. ... [+]

Övningsvetenskap

STUDIEPROGRAM: BS i träningsvetenskap

Varför studera Motion Science på MC?

Är du fascinerad av människokroppen och hur den fungerar? Är du passionerad om att hjälpa människor och göra en inverkan på samhället? Gillar du motion / fysisk aktivitet? En gymnasiestudent studerar de omedelbara och långsiktiga effekterna av fysisk aktivitet på kroppen. The Exercise Science Major ger en utmanande pedagogisk upplevelse för studenter som önskar utöva hälso- och fitness karriärer och vidareutbilda sig på forskarnivå.

Huvudet ger praktisk erfarenhet inom hälso- och sjukvårdsindustrin knuten till grundläggande akademisk förberedelse i vetenskapen om motion och hälsa. Övningsvetenskap ger en solid grund för att förbereda dig för en mängd olika karriärer, till exempel fysisk terapi, idrottsutbildning och träningsfysiologi. Det finns många spännande karriärer inom träningsvetenskap. Observera att många involverar ytterligare studier, men på många områden finns det inträdesnivåer medan du fortsätter vidareutbildning.... [-]

Amerikas förenta stater Maryville
September 2020
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kandidatexamen

Maryville College

Minor i redovisning är utformad för att komplettera en studerandes förberedelse inom ett stort område. Det ger ytterligare djup i fältet och bakgrunden för vidare studier ... [+]

BokföringVarför studera bokföring vid MC?

Minor i redovisning är utformad för att komplettera en studerandes förberedelse inom ett stort område. Det ger ytterligare djup i fältet och bakgrunden för vidare studier.

Den minsta i redovisningen är inte öppen för studenter som huvudämne i ekonomi / redovisning.

För att vara berättigad att ta CPA-tentamen måste en person ha erhållit en examen från en ackrediterad högskola eller ett universitet och slutföra totalt 150 semestrar med bestämda timmar i redovisning och verksamhet.

Flera universitet erbjuder Master of Accountancy program skräddarsydda för liberal arts college akademiker; Inträdesstandarderna för dessa program kräver ingen ytterligare redovisningskurser utöver vad som erbjuds genom redovisningsminnet på Maryville College . Studenter intresserade av redovisning, som har fullgjort en Maryville College examen och redovisning mindre krav kan vara berättigade till 15-månaders Master of Accountancy programmet tillgängligt vid University of Tennessee, Knoxville efter avslutad 3 ytterligare redovisningskurser vid UT på sommaren efter examen .... [-]

Amerikas förenta stater Maryville
September 2020
Engelska
Heltid
19 - 20 timmar
Campusstudier
Läs mer på svenska