Läs den officiella beskrivningen

En Make School Education utrustar dig för att lyckas i 21-talets ekonomi

Vi skapade vår utbildning kring modern forskningssäker pedagogik, blandning av bredbaserad och datorutbildning, avsedd att inspirera nästa generation av beslutsfattare, tänkare och ledare.

Vår utbildning är utformad för att vara

ENGAGERANDE

Vi tror att lärandet ska vara inspirerande, roligt och djupt personligt. Grunden för din utbildning är ditt förhållande med din tränare, som arbetar för att förstå dina personliga och professionella mål för att hjälpa dig att navigera din resa genom college. Din tränare är din vän, din mentor och ditt supportsystem. Vi tror att det är det bästa sättet att lära sig. Våra klasser är utformade kring övningar och projekt och fungerar som byggnadsställningar för de större personliga projekten som konstruerar din portfölj.

SAMARBETE

Gemenskapen är kärnan i vår utbildning, med kamrater som stöder varandra in och ut ur klassrummet. Eleverna tjänar samhället som undervisningsassistenter, Resident Advisors, representanter för Student Council, byggare av vår programinfrastruktur och som vänner. Du kommer att bygga stora projekt med team, uppleva kreativiteten och utmaningarna att arbeta med andra. En social utbildning är avgörande för din karaktärsutveckling och kommer att utrusta dig för att engagera dig och lyckas i den professionella världen.

RELEVANT

Vi utformade vår läroplan med inkomster från grundare av teknikindustrin, ingenjörer och CTOs och upprätthåller starka partnerskap med teknikföretag och inkubatorer för att säkerställa att vår utbildning blir relevant. Varje klass betonar "varför" av ämnet du lär dig, byggt runt kurs och programnivå mål som stödjer dina karriärmål. Du kommer att utvärderas på holistiska rubriker för att anpassa ditt lärande och framsteg med en bred uppsättning hårda färdigheter och karaktärsdrag som företag använder för att definiera framgång på arbetsplatsen.

Vi strävar efter att instilera mentaliteten hos våra studenter

  • EMPATHY OCH KINDNESS
  • Villighet att skicka
  • VÄXT MINDSET
  • ANALYTISK RÄDDANDE
  • COMPUTATIONAL TÄNKNING
  • CREATIVE PROBLEM SOLVING
  • RÅDIGHET
  • Själv- och peeradvokat
  • TACKLIG KOMMUNIKATION

Vår utbildning bygger på fyra hörnstenar

Karaktärsutveckling

Moderna organisationer förväntar sig att människor ska ta sig till sig själv, så vi förväntar dig att arbeta på hela ditt eget i skolan. Ledare definieras inte av deras intelligens eller skicklighet, utan av deras grit, motståndskraft, mod, empati, godhet och vänlighet. Du kommer att arbeta för att skapa karaktär genom coaching, gästtalare, diskussioner och gruppprojekt som är utformade för att hjälpa dig att förstå och navigera i din personliga utveckling och relationer med andra.

LIBERAL UTBILDNING

En bredbildad utbildning hjälper till att räkna ut din världsutsikt och förstå potentialen för konsekvenser och risker för teknik i vårt snabbt föränderliga samhälle. Du och dina kamrater kommer att navigera samtal om kön, ras och etik som för närvarande står inför teknikindustrin. Du tar klasser om skrivning, design, personlig ekonomi och ekonomi för att hjälpa dig att utvecklas till en framgångsrik professionell och engagerad medborgare.

CS-teorin

Grundläggande i datavetenskap är avgörande för att förstå hur beräkningen har utvecklats och vad framtiden innehar. Genom klasser om datastrukturer, algoritmer, maskininlärning och artificiell intelligens ska du bygga det kritiska tänkandet och kreativa problemlösningsförmåga som krävs för att anpassa sig över en lång karriär inom den snabbt växande teknologinäringen. Du kommer att utveckla förmågan att arkivera programvara för att lösa komplexa verkliga problem.

MJUKVARUUTVECKLING

Praktisk erfarenhet av att bygga och leverera verklig mjukvara, med hjälp av branschstandardverktyg och samarbetsmetoder, kommer att utrusta dig för att säkra och lyckas i ditt första jobb efter examen. Du väljer en teknisk koncentration mellan mobil och webbutveckling och lär dig de moderna språken och ramarna i efterfrågan hos arbetsgivarna. Du kommer in i arbetskraften som vet hur man kommunicerar med intressenter och designar bra produkter.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Make School

Make School omstrukturerar högre utbildning för det 21: a århundradet. Vårt fokus ligger på att säkerställa relevans av utbildning för modern ekonomi och tillgänglighet t ... [+]

Make School omstrukturerar högre utbildning för det 21: a århundradet. Vårt fokus ligger på att säkerställa relevans av utbildning för modern ekonomi och tillgänglighet till studenter med all bakgrund.

Studenter tjänar en kandidatexamen i tillämpad datavetenskap medan han studerar liberaleknik, datavetenskapsteori och produktutveckling. Våra resultat är i nivå med skolor som Stanford och MIT med alumner som arbetar på företag som Facebook, Google, Apple och Y Combinator startups.

Studenter kan gå ut på 2 år och betala undervisning genom inkomstandelar i procent av sin lön när de är anställda. Vi erbjuder också låginkomststudenter med levande hjälp för att täcka sina levnadsutgifter. 45% av våra studenter är underrepresenterade studenter av färg, medan 66% är från lågmånsinkomstfamiljer.... [-]

Amerikas förenta stater San Francisco
Augusti 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska