Loyola Marymount University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

LMU grundades 1911 och är ett högst rankat universitet med rot i jesuitt- och Marymount-traditionerna. Vi strävar efter att främja ett mångfaldigt akademiskt samhälle som är rik på möjligheter till intellektuellt engagemang och verklig erfarenhet. Vi registrerar en akademiskt ambitiös, mångkulturell och socioekonomiskt mångfaldig studiekropp. Vi rekryterar, behåller och stöder en mångfaldig fakultet som är engagerad i utmärkelse inom undervisning, forskning, stipendium och kreativitet. Våra tre campus har sina rötter i hjärtat av Los Angeles, ett globalt huvudstad för konst och underhållning, innovation och teknik, företag och entreprenörskap.

Loyola Marymount University erbjuder rigorösa grundutbildningar, forskarutbildningar och professionella program till akademiskt ambitiösa studenter som är engagerade i liv med mening och syfte. Vi drar nytta av vår plats i Los Angeles, en dynamisk stad som sätter fokus på vår tids problem och ger ett idealiskt sammanhang för studier, forskning, kreativt arbete och aktivt engagemang. Genom avsikt och filosofi inbjuder vi män och kvinnor med olika talanger, intressen och kulturell bakgrund att berika vårt utbildningsgemenskap och främja vårt uppdrag:

  • Uppmuntran till lärande
  • Utbildning för hela personen
  • Tjänstens tro och främjandet av rättvisa

Universitetet är institutionellt engagerat i romersk-katolisismen och hämtar sin grundläggande inspiration från jesuiternas kombinerade arv, det religiösa av det heliga hjärtat av Mary och systrarna av St Joseph av Orange. Denna katolska identitet och religiösa arv skiljer LMU från andra universitet och ger beröringsstenar för att förstå vårt tredubbla uppdrag.

Platser

Los Angeles

Address
Loyola Marymount University Drive,1
90045 Los Angeles, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium