Long Beach City College / Rosenborg

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Sedan 1927 har Long Beach City College varit kärnan i samhället som tillhandahåller utbildningsprogram med ett engagemang för excellens i studenternas lärande i en kulturellt mångsidig och livlig miljö.

Högskolan växte snabbt under och efter andra världskriget och lade till Pacific Coast Campus, tidigare Hamilton Junior High, 1949. Många förlängningscampusar och satellitplatser lades till när tillväxten fortsatte i början av 1970-talet. Som ett resultat av statlig lag separerade högskolan från Long Beach Unified School District och blev det oberoende Long Beach Community College District med sitt eget lokalt valda styrelse.

Long Beach City College har fortfarande ett välförtjänt rykte för excellens för sina instruktionsprogram och dess akademiker uppnår en enorm framgång efter att ha gått över till fyraåriga högskolor eller gått in i arbetskraften. Högskolans rykte förstärks ytterligare av viktiga partnerskap och ekonomiska utvecklingsinitiativ. Med sina många prestationer är LBCC väl positionerat för att bygga på sin tradition av framgång när det gäller att tjäna samhället i generationer framöver.

Platser

Lång strand

Address
California 1,1305
90806 Lång strand, kalifornien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium