Läs den officiella beskrivningen

Topprankade privata bostadsområde Liberal Arts Experience

Lawrence University är en topprankad privatboende liberal arts college och konserthuset av musik som är uteslutande avsedd för grundutbildning. Beläget i den välkomnande Midwestern delstaten Wisconsin, med 15% av dess 1 500 doktorander från mer än 50 länder utanför USA, är Lawrence-gemenskapen en av de mest internationellt olika i landet. En stolt medlem av Colleges That Change lever organisationen, Lawrence ägnar sig åt ett engagerat lärande tillvägagångssätt som utvecklar förmågor som är högt värderade av doktorander och arbetsgivare.

Snabba fakta

Individualiserad 9 till 1 Student till fakultet förhåller sig till en mycket individualiserad lärande erfarenhet.

Engagerade 99% av Lawrence Studerande är helt förlovade med anställning, grundskola eller formella forskarutbildningar inom sex månader efter examen.

Prisvärd Lawrence är engagerad i att hjälpa internationella studenter att finansiera sin utbildning. Internationella stipendier och behovsbaserat stöd är tillgängliga för alla studenter.

Välkomnande på campushus är garanterat i ett säkert och inkluderande samhälle.

http://tour.lawrence.edu/

program

  • Bachelor of Arts med 44 studieområden
  • Kandidatexamen i musik med 4 övergripande majors och två viktiga områden
  • 5-årig dubbelkurs kandidatexamen och kandidatexamen i musik

Engagerade lärande vid Lawrence

Engagerat lärande innebär utmanande och meningsfulla personliga inlärningserfarenheter med fakultet och kamrater i klassstorlekar på i genomsnitt 15 studenter. Dessa aktiva färdigheter att utforska, debattera, undersöka och skapa kommer att förbereda dig för att anpassa sig och trivas i en ständigt föränderlig värld.

I Lawrence kommer våra 1500 studenter från världens största städer och minsta städer att bilda ett sammanhängande bostadsområde i en välkomnande och säker stad. Lawrence studenter är akademiskt, socialt, kulturellt och ekonomiskt varierande. De är intelligenta, vänliga och trivs på samarbete.

Utöver huvudcampuset erbjuder Lawrence campusupplevelser på vår lugna 441 hektar stora Bjorklunden campus, en reträtt bara 160 kilometer nordost om Appleton och vårt London Centre, beläget i hjärtat av London Storbritannien, en av världens mest spännande globala städer.

En välkomnande campus i en välkomnande stad

Appleton, Wisconsin är en livlig stad på 74 000 som är en del av en lokal region bebodd av över 230 000. Appletons kulturella och kommersiella hjärta, Appleton, förekommer regelbundet på listor över amerikanska städer som är säkraste och har högsta livskvalitet.

Appleton

Blandningen av det kosmopolitiska med naturen gör Appleton till en sann pärla - och en plats som ofta överraskar våra besökare från platser som New York, Chicago, Los Angeles och Denver som väntade sig något helt annat än en stad i nordöstra Wisconsin.

Om Appleton

Appleton är en del av ett av de snabbast växande storstadsområdena i Mellanvästern, med en befolkning på 73 000 invånare Områdets storlek, kulturella komplexitet och bredd av företag ger dig gott om möjligheter till praktikplatser, forskningsprojekt, samhällsengagemang och samhällstjänst.

Du kan komma hit därifrån.

ATW (Appleton flygplats) ligger bara 6 miles från campus. Det tjänar Appleton genom att ansluta till stora nav på stora flygbolag: United / Continental (genom Chicago O'Hare); och Delta (Detroit, Minneapolis och Atlanta).

Om det vädret ...

Okej, vi ska erkänna att det kan bli kallt här (genomsnittet januari hög / lågt: 24 ° F), och det snöar (ca 4 fot per vinter). Men vi vet också hur man ska hantera det (klä i lager). Vinterens utbetalning: våren är spektakulär. Fall är också ganska fantastiskt.

Gå ut)!

Running, vandring, cykling, rodd, sittande. Om du gör något av dessa saker - och det finns en bra chans att du gör minst en av dem - du har gott om utomhusplatser för att göra dem över hela området: från High Cliff State Park vid Lake Winnebago 10 miles från campus, till den norrströmmande Fox River som sträcker sig längs Lawrence's kant, till dussintals parker inom en två mil radie av campus.

Och om du är en basebollfläkt, kan du fånga Milwaukee Brewers 'Class A-league team, Wisconsin Timber Rattlers på Time Warner Field, bara 6 miles från campus.

114990_DSC_9224-X2.jpg

College Avenue

Chicago har Magnificent Mile. Appleton har College Avenue, med ett svimlande utbud av restauranger (från femstjärniga restauranger till sen nattpizza), ett gäng bra kaffebutiker och dussintals butiker. Allt är precis utanför dörren på Lawrence. Och om du behöver ännu mer shopping, behöver du bara huvudet till Fox River Mall, bara 5 miles från campus.

Visa ditt Lawrence ID-kort på dessa företag för att lösa in specialerbjudanden och rabatter

Broadway på college

En halv mil från campus, ger Fox Cities Performing Arts Center underhållningsvärlden till Appleton. Denna $ 45 miljoner juvel sitter 2.100 (med "värsta sätet i huset" knappt 100 meter från scenen). Appleton-inte Milwaukee eller Madison-har värd Wisconsin premiärerna av The Lion King och Wicked.

Den lilla Apple är mer elektrisk än Big Apple?

Den 20 augusti 1882 blev Appleton den första staden för att generera el kommersiellt. (Två veckor senare blev New York City den andra staden för att göra det.)

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kandidatexamen

Lawrence University

I globala studier undersöker vi ett brett spektrum av kulturella, politiska, religiösa, ekonomiska och miljömässiga frågor som uppstår när vi tänker på världen som en sam ... [+]

Handla om

Globala studier i globala studier undersöker vi ett brett utbud av kulturella, politiska, religiösa, ekonomiska och miljömässiga frågor som uppstår när vi tänker på världen som en sammanhängande helhet. Denna tvärvetenskapliga huvudämne ger dig möjlighet att behandla frågor som inte är begränsade till ett land eller en region, utan att tänka på dina frågor ur ett globalt perspektiv i ett av fyra spår: National and Identities, Global Cities, Human Security och Arts and Exchange.

Global Studies Major har fyra spår, för mer information om varje spår klicka på en ruta nedan:

Nationer och identiteter spår.

Studera byggandet och funktionen av nationer, såväl som nyare, transnationella identitetsformer. Inriktning på historia och regering, med kurser i litteratur, kultur och konst.... [-]

Amerikas förenta stater Appleton
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Lawrence University

Ekonomer bygger modeller och analyserar data för att förstå hur människor gör val och hur ekonomier fungerar. ... [+]

Handla om

Ekonomer bygger modeller och analyserar data för att förstå hur människor gör val och hur ekonomier fungerar.

De många delområdena inom ekonomi täcker många olika ämnen och beslutsfattare i såväl regeringar som företag och andra organisationer använder ekonomins verktyg för att informera sina beslut.

Du kan njuta av det här om du är intresserad avFörstå hur sociala forskare närmar sig studien av mänskligt beteendeKarriär inom näringsliv, finans, rådgivning, lag, folkhälsa, offentlig service, utbildningUtveckla abstrakta modelleringsförmåga för att strukturera tänkandetUtveckla kvantitativa resonemangsfärdigheter för att sammanställa, strukturera och analysera dataUtforska hur marknader fungerar och varför det är viktigtUndersöker varför vissa länder är rika, men de flesta är inteUtforska rollerna av entreprenörskapLawrentians samlar ibland ekonomi medMatematikRegeringInnovationPsykologiMusikföreställningUtländska språkInternationella studierMiljöstudierKinesiska studierRyska studierGlobala studierLivet efter Lawrence... [-]
Amerikas förenta stater Appleton
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Lawrence University

Filmstudier betraktar videomaterial i alla dess format och plattformar som viktiga konstformer och kulturartiklar som kan analyseras noggrant. Utforska historien, analyse ... [+]

Handla om

Filmstudier betraktar videomaterial i alla dess format och plattformar som viktiga konstformer och kulturartiklar som kan analyseras noggrant. Utforska historien, analysen och tolkningen av video som en nyckelform av modern kultur.

Utveckla en bakgrund i teorin och kritiken av att flytta bilder för att skapa en djupare njutningsnivå medan man undersöker de tekniska, stilistiska och retoriska enheterna som filmer använder för att skapa och förmedla mening. Du får också möjlighet att skapa och visa upp din egen konst i en toppfilmstudio.

Du kanske gillar Filmstudier om du är intresserad av:Representationer och utredningar av identitet i film och andra visuella mediaSkriva egna skript eller spela egna YouTube-videorStorytelling och kreativt skrivandeGemenskapskonstDet globala språket av film från tysk expressionism till femte generations kinesisk biograf till amerikanska blockbusters och merAntropologi och visuell kulturReklam och marknadsföringLawrentians parar ibland filmstudier med ...AntropologiKonsthistoriaEngelska och kreativa skrivningspråkMusikföreställningStudio konstTeaterLivet efter Lawrence... [-]
Amerikas förenta stater Appleton
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Lawrence University

Lawrence University fysikavdelning erbjuder ett av de främsta grundutbildningsprogrammen i landet, med bredd och djup i fysikprogram som inte ofta ses på grundnivå. ... [+]

Handla om

Lawrence University fysikavdelning erbjuder ett av de främsta grundutbildningsprogrammen i landet, med bredd och djup i fysikprogram som inte ofta ses på grundnivå.

Du kommer att lära dig fysikens övning genom ett program som har ett samspel mellan klasser och medstudier, allt inom en samarbetsmiljö som fokuserar på studentens framgång. Du kommer att nå framgång genom våra signaturprogram kopplade till fakultetskompetensområden, kombinerat med forskarutbildning som börjar i läroplanen och når mognad i stipendier och Senior Experience-projekt.

Du kan njuta av det här om du är intresserad av ...Förstå de lagar som styr universum: från gigantiska stjärnor till subatomära partiklarGenomföra vetenskaplig forskning och utforska den fysiska världenFölj i fotspåren av de stora forskarna i världen, som Marie Curie eller Albert EinsteinArbeta i inflytelserika industrier, som energi, luft och rymd... [-]
Amerikas förenta stater Appleton
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Lawrence University

Lawrence University Conservatory serverar cirka 350 högt engagerade, entusiastiska och passionerade studenter. Med tre grader, fyra majors, två viktiga områden, två minde ... [+]

Handla om

B.Mus. grad kan du fokusera främst på musik i ett professionellt examen som grundar sig på principer om liberal utbildning. Du kan ha stor prestation, musikutbildning eller teori / komposition. Cirka två tredjedelar av dina lektioner kommer att vara i musik, inklusive lektioner, klasser som musikteori och historia och ensembler, medan icke-musikklasser kommer att innefatta den återstående tredjedel av dina studier. Som ett resultat kommer du att få en välutbildad utbildning tillsammans med musikalisk instruktion av högsta kvalitet, förbereda dig bra för utmaningarna och möjligheterna i livet under 2000-talet.

Lawrence University Conservatory serverar cirka 350 högt engagerade, entusiastiska och passionerade studenter. Med tre grader, fyra majors, två viktiga områden, två minderåriga, tjugosju studior och nio stora ensembler finns det ett flertal sätt att skulpta ett musikaliskt liv på Lawrence.... [-]

Amerikas förenta stater Appleton
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 - 5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Lawrence University

Psykologins läroplan i Lawrence är välbalanserad för att representera bredden av kärnområdena i psykologi, inklusive klinisk, kognitiv, utvecklingshälsa, neurovetenskap, ... [+]

Handla om

Psykologi är vetenskapen om sinne och beteende.

Psykologins läroplan i Lawrence är välbalanserad för att representera bredden av kärnområdena i psykologi, inklusive klinisk, kognitiv, utvecklingshälsa, neurovetenskap, personlighet och socialpsykologi. Psykologiska avdelningen ger också en fördjupad studie av specifika ämnen, som psykofarmakologi, musik, språk, psykopatologi, ungdomars utveckling, fördomar och känslor.

Du kan njuta av det här om du är intresserad av

Hur hjärnan fungerarHur människor uppbär sociala relationerHur människor tänker, kommer ihåg, löser problem och skaparHur sinnet bildar beteende, och hur beteendet former hjärnanHur psykiska störningar utvecklas och behandlas bästDechiffrera människors köpvanorIndividuella sociala beteenden i en gruppinställningHur medicin och kemikalier påverkar beteendetFörbättra liv individuellt (t.ex. behandling av psykopatologier) och kollektivt (t.ex. hantera stora sociala problem)... [-]
Amerikas förenta stater Appleton
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Lawrence University

Lawrence University

Address
711 E. Boldt Way
Appleton, Wisconsin, Amerikas förenta stater