Lawrence University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Topprankade privata bostadsområde Liberal Arts Experience

Lawrence University är en topprankad privatboende liberal arts college och konserthuset av musik som är uteslutande avsedd för grundutbildning. Beläget i den välkomnande Midwestern delstaten Wisconsin, med 15% av dess 1 500 doktorander från mer än 50 länder utanför USA, är Lawrence-gemenskapen en av de mest internationellt olika i landet. En stolt medlem av Colleges That Change lever organisationen, Lawrence ägnar sig åt ett engagerat lärande tillvägagångssätt som utvecklar förmågor som är högt värderade av doktorander och arbetsgivare.

Snabba fakta

Individualiserad 9 till 1 Student till fakultet förhåller sig till en mycket individualiserad lärande erfarenhet.

Engagerade 99% av Lawrence Studerande är helt förlovade med anställning, grundskola eller formella forskarutbildningar inom sex månader efter examen.

Prisvärd Lawrence är engagerad i att hjälpa internationella studenter att finansiera sin utbildning. Internationella stipendier och behovsbaserat stöd är tillgängliga för alla studenter.

Välkomnande på campushus är garanterat i ett säkert och inkluderande samhälle.

http://tour.lawrence.edu/

program

  • Bachelor of Arts med 44 studieområden
  • Kandidatexamen i musik med 4 övergripande majors och två viktiga områden
  • 5-årig dubbelkurs kandidatexamen och kandidatexamen i musik

Engagerade lärande vid Lawrence

Engagerat lärande innebär utmanande och meningsfulla personliga inlärningserfarenheter med fakultet och kamrater i klassstorlekar på i genomsnitt 15 studenter. Dessa aktiva färdigheter att utforska, debattera, undersöka och skapa kommer att förbereda dig för att anpassa sig och trivas i en ständigt föränderlig värld.

I Lawrence kommer våra 1500 studenter från världens största städer och minsta städer att bilda ett sammanhängande bostadsområde i en välkomnande och säker stad. Lawrence studenter är akademiskt, socialt, kulturellt och ekonomiskt varierande. De är intelligenta, vänliga och trivs på samarbete.

Utöver huvudcampuset erbjuder Lawrence campusupplevelser på vår lugna 441 hektar stora Bjorklunden campus, en reträtt bara 160 kilometer nordost om Appleton och vårt London Centre, beläget i hjärtat av London Storbritannien, en av världens mest spännande globala städer.

En välkomnande campus i en välkomnande stad

Appleton, Wisconsin är en livlig stad på 74 000 som är en del av en lokal region bebodd av över 230 000. Appletons kulturella och kommersiella hjärta, Appleton, förekommer regelbundet på listor över amerikanska städer som är säkraste och har högsta livskvalitet.

Appleton

Blandningen av det kosmopolitiska med naturen gör Appleton till en sann pärla - och en plats som ofta överraskar våra besökare från platser som New York, Chicago, Los Angeles och Denver som väntade sig något helt annat än en stad i nordöstra Wisconsin.

Om Appleton

Appleton är en del av ett av de snabbast växande storstadsområdena i Mellanvästern, med en befolkning på 73 000 invånare Områdets storlek, kulturella komplexitet och bredd av företag ger dig gott om möjligheter till praktikplatser, forskningsprojekt, samhällsengagemang och samhällstjänst.

Du kan komma hit därifrån.

ATW (Appleton flygplats) ligger bara 6 miles från campus. Det tjänar Appleton genom att ansluta till stora nav på stora flygbolag: United / Continental (genom Chicago O'Hare); och Delta (Detroit, Minneapolis och Atlanta).

Om det vädret ...

Okej, vi ska erkänna att det kan bli kallt här (genomsnittet januari hög / lågt: 24 ° F), och det snöar (ca 4 fot per vinter). Men vi vet också hur man ska hantera det (klä i lager). Vinterens utbetalning: våren är spektakulär. Fall är också ganska fantastiskt.

Gå ut)!

Running, vandring, cykling, rodd, sittande. Om du gör något av dessa saker - och det finns en bra chans att du gör minst en av dem - du har gott om utomhusplatser för att göra dem över hela området: från High Cliff State Park vid Lake Winnebago 10 miles från campus, till den norrströmmande Fox River som sträcker sig längs Lawrence's kant, till dussintals parker inom en två mil radie av campus.

Och om du är en basebollfläkt, kan du fånga Milwaukee Brewers 'Class A-league team, Wisconsin Timber Rattlers på Time Warner Field, bara 6 miles från campus.

114990_DSC_9224-X2.jpg

College Avenue

Chicago har Magnificent Mile. Appleton har College Avenue, med ett svimlande utbud av restauranger (från femstjärniga restauranger till sen nattpizza), ett gäng bra kaffebutiker och dussintals butiker. Allt är precis utanför dörren på Lawrence. Och om du behöver ännu mer shopping, behöver du bara huvudet till Fox River Mall, bara 5 miles från campus.

Visa ditt Lawrence ID-kort på dessa företag för att lösa in specialerbjudanden och rabatter

Broadway på college

En halv mil från campus, ger Fox Cities Performing Arts Center underhållningsvärlden till Appleton. Denna $ 45 miljoner juvel sitter 2.100 (med "värsta sätet i huset" knappt 100 meter från scenen). Appleton-inte Milwaukee eller Madison-har värd Wisconsin premiärerna av The Lion King och Wicked.

Den lilla Apple är mer elektrisk än Big Apple?

Den 20 augusti 1882 blev Appleton den första staden för att generera el kommersiellt. (Två veckor senare blev New York City den andra staden för att göra det.)

Platser

Appleton

Address
711 E. Boldt Way
Appleton, Wisconsin, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium