Lakeland University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Mer än 150 år sedan, tyska invandrare klippa träd, rensat marken och byggde de första byggnaderna på Lakeland campus. Det fanns ingen elektricitet, inget rinnande vatten och ingen fotbollslag - bara total hängivenhet till högre nivå utbildning. Engagemanget och andemeningen i dessa ihållande människor lever på vid Lakeland i en viktig och växande campus akademisk excellens och en elektrisk anda som driver program för högre och högre nivåer. I dag, Lakeland College är en kandidat- och magisterexamen som beviljar humaniora institution i samband med United Church of Christ med nästan 3500 elever (900 traditionella studenter och 2600 kväll, helg och online-studenter) från 24 länder, 10 på campus bosättning hallar och mer än 30 majors, inklusive våra nyaste akademiska program: flyg, kommunikation och omvårdnad.

Dessutom har vi kväll, helg och online centra i Milwaukee, Madison, Wisconsin Rapids, Chippewa Valley, Fox Cities, Green Bay och en tvåårig internationell campus i Tokyo, Japan. Vårt engagemang för utbildning går långt utanför klassrummet, då vi erbjuder våra studenter möjlighet att göra en skillnad och hjälpa andra. Lakeland studenter leder kravet på en renare miljö, smartare återvinning, ger skydd och mat för de fattiga och kampen mot cancer och andra sjukdomar. Samhällstjänst är en del av DNA från Lakeland studenter.

Våra student-idrottare är en kraft att räkna med, som våra mäns och kvinnors team och individer tävlar i NCAA Division III baseball, basket, längdskidåkning, fotboll, golf, fotboll, softball, tennis, friidrott, volleyboll och brottning.

Har du vad som krävs för att vara en Muskie?

Det bästa sättet att verkligen ta reda på är att kolla in de viktigaste Lakeland College campus eller en nära dig. Välj en förhandsgranskning dag datum och registrera för speciella sessioner med andra gymnasieelever. Eller välj en annan dag som fungerar bättre för dig, och vi kommer att ställa in ett schema som innehåller saker skulle du helst vilja se och göra. Du kan kontakta Lakeland Antagning på 800-242-3347.

Då kan du se vad det innebär att vara en stor fisk!

Platser

Plymouth

Address
Lakeland College,
W3718 South Drive

WI 53073-4878 Plymouth, Wisconsin, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium